- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.581
Hmm demek farketmiyor nişan gelmesi , benim ilkinde olmadı o yüzden korktum pembe pembe görünce. Ama adet ağrısı var o zaman o da normal demi ?Benim nisanda cumartesi sabah geldi bugün sali 2. Dogum olcak ama birşey olmaz ilkinde nisan geldi ertesi gün dogum olmustu şaşırttı bu beni
Inşallah sancin çabuk gelir ben bekle bekle stres oldum baya. Her insan farklı belki bugün dogum yaparsın canım belli olmuyor kiHmm demek farketmiyor nişan gelmesi , benim ilkinde olmadı o yüzden korktum pembe pembe görünce. Ama adet ağrısı var o zaman o da normal demi ?
Hayırlısı olsun bakalım, insanın ikinci de olsa aynı heyecan ve stresi yaşıyormuş, 6 sene geçti ilkinden. Bakalım ne olacakInşallah sancin çabuk gelir ben bekle bekle stres oldum baya. Her insan farklı belki bugün dogum yaparsın canım belli olmuyor ki
Bende aynıyım 2 sene oldu ama sanki çok tecrübesiz hissediyorum bi değişik oldum beklemek de sıkıntı ondan heraldeHayırlısı olsun bakalım, insanın ikinci de olsa aynı heyecan ve stresi yaşıyormuş, 6 sene geçti ilkinden. Bakalım ne olacak
Ümraniye erdem hastanesinde çocuk cerrahı zafer beye yaptırıcağoz ilk oğlumu da bu doktor sünnet yapmıştı çok memnun kalmıştıkCanım bizde erken yaptıracagız idrarı yaparken ağlıyor dar mış bizimkinin p ucu nerde ysptıracaksınız daha 12 günlük oğlum ama çok bekleyemeyecek
Senin cumartesi gelmişti dimi nişan , devam ediyor mu hâlâ, ve kaşık ağrısı falan var mı canım ?Bende aynıyım 2 sene oldu ama sanki çok tecrübesiz hissediyorum bi değişik oldum beklemek de sıkıntı ondan heralde
Canım hadi bir avazda kurtulursun inşallahKızlar , dualarınızı bekliyorum. Suyum da geldi . Evdeyim şimdi kontrole gidicez . Heyecanlıyım
Benim nisan çok az geldi hatta şüpheliyim nisan mi diye ya belim ağrıyordu o da ağrımıyor hiç bi yerim ağrımıyor şancı da yok stres oldum ağladımSenin cumartesi gelmişti dimi nişan , devam ediyor mu hâlâ, ve kaşık ağrısı falan var mı canım ?
15 gunlyk olynca sagluk ocagi dvit 3 verdi bunu basla dedi.doktorumuza sordum bu damlada katki maddesi var ve bebeklerde huzursuzluk gaz yapiyor diye duymustum.arastirdum sadece zeytin yagi ve dvitamini olan damlalar var.doktorumuza danistim oda multitabs onerdi ama ben yinede sadece d vit iceren bi sprey aldim.Kızlar nasılsınız
Yenidoğan bebekler var hayırlı olsun annelere geçmiş olsun.
Yeni doğum yapanlar
Merak etmeyin iyileşirken üç günden sonra rahatlarsın iz ama muhakkak ilaçlarınızi için iyileşince bebeğinize de bakacak gücünüz olsun.biz tam 15 günlük olduk
Sizlerde doktor bebekleriniz bebe vitamin başlattığı 15 günlük olunca vitamin yazdı bize aldık yarın başlayacağım.
Gozunuz aydin .Ayri geçirdiğiniz zamanlarin acısını çıkarma zamani.Allaha sukur artik ewimizdeyiz emzirme cabalari basladi simdide uyandirmak cok ugrastirici yawrum cok uykucu minnosum ufacik bide 3.400 dogmustu 3 kilo kalmis simdi 17 gun de olan kilosu gitmis dogdugu kilo bile olmamis 4 5 saatte bir besliyomus kuwezlerde ole cocuk toparlanirmi ama evimize geldik saatte bi bucuk saatte iki cekse bile ugrasiyorum hepinizden allah razi olsun kizlar hepiniz duaci oldunuz allahim hic birimizin ewladini hastalik gosterip zora dara dusurmesin acilarini gostermesin onlara bisi olmasin allahim onlari korusun
Canım çok şükür gelmişsiniz bebeğinin toplanmasını istiyorsan yediklerine dikkat et bol bol et süt yumurta ye kasaptan ilikli kemik al suyunu kaynatıp çorba yapıp iç sütün yağlı olursa bebeğe daha çok yarıyor sürekli su içince süt fazla oluyor ama sütün kalitesi azalıyor o yüzden et bulgur soğan kemik suyu bunları ihmal etme toparlanır ztn çok az bir kilosu yok maşallahAllaha sukur artik ewimizdeyiz emzirme cabalari basladi simdide uyandirmak cok ugrastirici yawrum cok uykucu minnosum ufacik bide 3.400 dogmustu 3 kilo kalmis simdi 17 gun de olan kilosu gitmis dogdugu kilo bile olmamis 4 5 saatte bir besliyomus kuwezlerde ole cocuk toparlanirmi ama evimize geldik saatte bi bucuk saatte iki cekse bile ugrasiyorum hepinizden allah razi olsun kizlar hepiniz duaci oldunuz allahim hic birimizin ewladini hastalik gosterip zora dara dusurmesin acilarini gostermesin onlara bisi olmasin allahim onlari korusun
teşekkür ederim ilki normaldi, bu da normal doğum olduMerhaba, güle güle büyütün bebeğinizi. Normal doğum mu oldu sezaryen mi?
Ben iki isim koymuyorum ilk kizimada tek isim koydum sınavda falan yazması zor olur tek isim kullanımı kolay diyeTeşekkür ederim arkadaşlar kimlik konusu yorumları için dün sağlık ocağı aradı tiroid yüksek çıkmış tekrar kan verdik kimlik isim düşünmüyorum sağlıklı olsun 2. Sonuç normal çıksın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?