2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Hastaneye git canm Bebekle zor olur biliyorm ama ihmal etme.Acilden giris yap dr soyler sana gerekeni

Bendede aynı böyleydi.bel sancisi tuvalet varmış gibi. Sancilaniyorsun canm benm gibi aksitma git

Yok canım ya kimlikle yazmiyorsa istemem çok üzüldüm eşim mahkemeye verelim diyor onuda istemiyorum kontrol etseymis olan oldu artık.bu arada topuk kanı TSH yüksek çıkınca acil çocuk doktoru na gittik koldan kan aldılar şükür TSH normal çıktı yinede sağlık ocağı topuktan kan almakta israr etti bekliyoruz onuda.

Geçmiş olsun ben normal yapmadım ama lavman a Dr çok karşı çıktı gazımi çıkaramadım en son karpuz yedim hafif yemek ve hoşaf yedim bağırsaklar yumuşadı yürüdüm derken normal tuvalete çıktım ılık su icebilirsin baktın olmuyor zorlama tuvalete otur bekle inşallah sıkıntı olmaz çabucak iyi olursun

Arkadaslar ben Ağustos annesi idim ama 33.haftada suyum geldi, bu grupta böyle bir olay basina gelen var mı? Erken haftalarda dogum yapan veya erken doğum riski yasayan?

Hangi markayı aldın canım ben henüz başlamadım d vitaminine haftaya ptsi kendi doktorumuze götüreceğim ilk defa o zaman soracağım

narkozun ilaclarin etkisinden canim o millet abartmayi sewer
takma sakin. bnde sezeryanim ole bisi yok sukur sadce uykusuz kalinca normal olarak agrir. karnini ac birakma kendini usutme

Selam kızlar, Bu sabaha karşı kızımı kucağıma aldım normal doğum ile, 3650 gr. Cadaloz Bişey olacak galiba , doğduğu andan itibaren ciril ciril ağladı :) Şimdi yatıyor yanımda. Sancimi herşeyi Evde çektim, hastaneye gelmem ile doğumun yarım saat sürdü çünkü acilmalar Evde oldu. Dikisim var 4 tane, şimdilik bi sıkıntı yok. Insallah böyle devam eder

Merhaba kızlar herkes iyidir insallah, bizde durumlar biraz kötü sarılık değeri yükseldi. Yarın tekrar kontrol var hastane yatışına gerek olup olmadığı belli olacak ne denersem deneyeyim sütüm gelmiyor. Kan sulandırıcı iğnenin biteceği günü iple çekerken sag bacağımda pıhtı oluştuğunu öğrendik. İğneler kesilmedi aksine dozu artırıldı. Ağır bir tedavi sürecine girdik yaklaşık 1 yıl daha kan sulandırıcı iğne kullanmamdan bahsediliyor. Hiç keyfim yok o yüzden herkesten uzaklaştım telefonlara cevap bile vermiyorum. Allahtan annem en büyük yardımcım yoksa ne yapardım gerçekten bilemiyorum

Hayırlı olsun canım sakin kalmaya çalış, benim tek destekçim annem gece uyuyorum onlar bakıyorlar 2 saatte bir kalkıp emzirmeyi deniyorum. Gazını çıkarıp altını onlar değiştiriyor ben o ara uyuyorum. Ama süt yok göğüslerim yara oldu sağım canımı acıtıyor çıkan da 4 yada 5 damla ben kendi rızamla mama verdim mama destekli gitmemize rağmen sarılık değeri 10 a yükseldi. İnşallah yarın hastaneye yatmayız

Canim öncelikle cook geçmiş olsun bebeğini güle güle sağlıkla büyüt . Bende senin gibi kayinalide gazabina ugrayanlardayim çok şükür o günler de geçti sende atlatmissin şimdi bebegini doya doya kendin istediği n ğibi büyütürsun

Ben yanıma kimseyi yaklastırmadım. Kayınvalide görümce vs. o konuda rahatım ama tek derdim süt kendi başıma gelenleri bile düşünemedim süt derdi yüzünden. Bebelak damla, imom vitamin, humana çay, promalt, petibör bisküvi bol su herşeyi deniyorum. Doğumdan sonra tartıldım bugün ilk kez 81 kiloyum 85 le hamile kalmıştım.

çıkarıp bir köşeye atasım var ama ise yaramadikları için bu kadar emzirme ve sağma denemesine yine iyi durumdalar şakır şakır kanama moduna gecmesi lazimdı simdiye kapaklar ise yarıyo gibi
Off sormaya emzirirken canımdan can can gidiyir.sen silvirette mi almistin
Avent Kalkan takıyorum lansinoh sürüyorum garmastan krem duymuştum onu mu alsam acaba bir de elektrikli pompa çok rahatlatırmi daha mı beter eder

Gözün aydin canim masallah subhanallah size rabbim hastalik gostermesin saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin.

Allah yardimcin olsun canim.
dualarim senin we ewladin icin en kisa zamanda duzelir hersey insallah allahim seni ve ewladini korusunn

Bendede aynı böyleydi.bel sancisi tuvalet varmış gibi. Sancilaniyorsun canm benm gibi aksitma git

Dün geceyi sabah ettim çoçuk çok huzursuz karnım taş gibi sabaha karşi ishal oldum kız kardeşimi bekliyorum gelsin hemen çıkacagım ama ilk defa böyle oldum dogummu yaklaşıyor anlamadımki haftaya sezaryen günüm aklım allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…