• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Valla çok beter yaa, gece 12de, 2 de, 3de ve en son 4 te kalktı.. Yeni yattı ama kıvranıyor hâlâ.. Gaz çıkarsa da tam olarak geçmiyor, gözleri kızardı uykusuzluktan.. Öyle omzumda filan da çıkmıyor gazı. Bende mahvolmuş durumdayım. Allah yardımcımız olsun..

O ağlıyor ben ağlıyorum artık delirmek üzereyim. Nasıl rahatlatıcaz biz bu çocukları bilmiyorum. Mama verdik bugün 30cc yaptık içti.
Acaba emerken beni çok iyi çekemiyor boş meme mi emiyor ki? Rabbim yardımcımız olsun çok zor gerçekten.

Kızlar baksanıza?? Sütümü sağdım bu kadar çıktı ya hem ağladım hem sağdım. Perşembe doğum yaptım 5günlük olduk bugün.
Siz nasıl sağıyorsunuz bu kadar süt az değil mi sizce de ?? Bir de baksanıza kıvamı su gibi :(

Eklentiler

• FE8F12F0-529D-4ACF-BA15-EFC2E8F1AE44.webp
    FE8F12F0-529D-4ACF-BA15-EFC2E8F1AE44.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 96
Şu an27 günlük olduk. Saatlere dikkat ediyorum zaten. Evet takip etmek lazım :) benim merak ettiğim geceleri ellemesem mi uyandirmasam mi. Çünkü gündüzleri yok denecek kadar az uyuyor. Sarılık var o yüzden uyandiriyorum

Biz bugün 20 günlük olduk ben neredeyse 5 6 gündür geceleri uyandirmiyirum kendi kalkio acikinca

Süt mevzusuna takmayacağım diyorum ama yok içten içe yiyorum kendimi. Mama yediğinde kusuyor dün biraz sağım yapmıştım 3 enjektör çıktı onu geri çıkarmadı. Keske oksada mamaya gerek kalmasa

Kızlar baksanıza?? Sütümü sağdım bu kadar çıktı ya hem ağladım hem sağdım. Perşembe doğum yaptım 5günlük olduk bugün.
Siz nasıl sağıyorsunuz bu kadar süt az değil mi sizce de ?? Bir de baksanıza kıvamı su gibi :KK43:
Ben 5. Günde 5 damla anca gelmiştir.. Hatta hastaneye gitmiştik, çocuk bakım odasına girdim, bayanın biri benimle doğum yapmış, erken doğum ve sezaryen.. Maşallah bir sağdı kadın kendini.. Çok üzülmüştüm benim yok diye.. Ama bir haftadan sonra olmaya başladı.. Sürekli bulgur, kayısı hoşafı ve hurma hoşafı tükettim.. Tavsiye ederim canım..
Gazı da ne yapacağız cidden bilemiyorum artık.. Birr yandan çıkarıyor tamam diyorum ama bir yandan ıkınıyor hâlâ ve ben nasıl gaz çıkarılır bilemiyorum.. Ne yaptım ise ben yardımcı olamıyorum yavruma

Selam kizlar soyle bi goz gezdirdim hepimizin derdi ayni gercekten
Agizdan gaz çıkarma konusunda ben emzirirken egimli emziriyorum yani kafa yukarida ve sirtina vuruyorum devamli ufak ufak o sirada cikariyor surekli gazi.bizim derdimiz alttan olan gazla.her gece ikinmaktan yorgun dusuyor yavrum uykusunda bagiriyor ne o ne ben uyuyabiliyoruz.masaj yapiyorum sirtindan da karnindan da ama ise ise yaramiyor pek.doktora goturdum yenidogan doktoruna nadir bulunan bi uzman.biogaia kullan sabah aksam bes damla bagirsaklari alisicak zamanla dedi.henuz kucukler kizlar bagirsaklarini anne karninda kullanmiyorlardi sut veya mama icin.suan sindirmekte zorlaniyorlar haliyle.kakasinda mukus veya kan olursa gel dedi baska da bisi vermedi gaz damlasi fln...cok ateslenir agrili olur durmazsa diye fitil verdi ama kullanmadim henuz
Bebegin kiyafetteki lekelernden bahsedilms son sayfalara goz attim.ben sabun cevizi kullaniyorum normalde yikarken.lekeler(kakasi) icin kesinlikle beyaz sabun cikariyor.ben neler neler batirdim o cikardi elimde beyaz sabunla yikayip cikarip sonra makineye attim.

Biogaia probiyotik gaz damlasi degil.gaz damlalari hic bi ise yaramiyor bizde.sallamaya alisti neyseki ayagimda salliyorum cok uykusu olup da uyuyamadiginda aglayip duruyor.eskiden emzirirdim yine aglayip durdugunda evdekiler ac bu derdi yine emzirirdim.smdi memlekete geldm ablam uykusu var bunun diyor alip uyutuyor.benimse goguslerim dolacak zaman buluyor Allah razi olsun.cocuk her agladiginda memeyi yapistiriyoruz ama gaz uyku altini pisletme bunlarn hepsini deneyp hala susmuyorsa meme vermek lazm.emede uyumadiysa ayakta sallayinca uyuyor sadece buna sukur.emzige de alisti nerde kotu sey varsa alisti:)) ve bana rahatlik oldu bunlar iyiki ise yariyor

Ben 5. Günde 5 damla anca gelmiştir.. Hatta hastaneye gitmiştik, çocuk bakım odasına girdim, bayanın biri benimle doğum yapmış, erken doğum ve sezaryen.. Maşallah bir sağdı kadın kendini.. Çok üzülmüştüm benim yok diye.. Ama bir haftadan sonra olmaya başladı.. Sürekli bulgur, kayısı hoşafı ve hurma hoşafı tükettim.. Tavsiye ederim canım..
Gazı da ne yapacağız cidden bilemiyorum artık.. Birr yandan çıkarıyor tamam diyorum ama bir yandan ıkınıyor hâlâ ve ben nasıl gaz çıkarılır bilemiyorum.. Ne yaptım ise ben yardımcı olamıyorum yavruma

Canim merhaba.kayisi hosafi gaz siskinlik yapar diye kayisi bile yemiyorum ben.gaz icin masaj videolari izle youtubedan bi kadin izledm fena degil arada ise yariyor masaji.doktorum da yuz ustu yatirip popodan sirta dogru dairesel masaj yapmami soyledi.hem emdigi fazlaligi kusar hem gazi cikar dedi.insaallah duzene girer miniklerimizin bagirsaklari da uykusu da.bizim kirkimiz cikti hala ayniyiz.kirki ciktigi gece sabaha kadar uyumadk kivranmaktan:D

Kızlaeir selam dün dikiş yerimde ağtı vardı tüm gün gece 38,5 ateşim oldu 4 saat sonra geçti ve inanılmaz bir yorgunluk halsizlik vardı şimdi iyi hissediyorum geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum her şeyin normal yolunda olduğunu hiç bi sorun olmadığını söylemişti sizde de böyle bi durum oldu mu acaba

Biogaia probiyotik gaz damlasi degil.gaz damlalari hic bi ise yaramiyor bizde.sallamaya alisti neyseki ayagimda salliyorum cok uykusu olup da uyuyamadiginda aglayip duruyor.eskiden emzirirdim yine aglayip durdugunda evdekiler ac bu derdi yine emzirirdim.smdi memlekete geldm ablam uykusu var bunun diyor alip uyutuyor.benimse goguslerim dolacak zaman buluyor Allah razi olsun.cocuk her agladiginda memeyi yapistiriyoruz ama gaz uyku altini pisletme bunlarn hepsini deneyp hala susmuyorsa meme vermek lazm.emede uyumadiysa ayakta sallayinca uyuyor sadece buna sukur.emzige de alisti nerde kotu sey varsa alisti:)) ve bana rahatlik oldu bunlar iyiki ise yariyor
Evet canım dana katılıyorum ben de her ağladığında meme veriyordum ama meğer uykusu varmış yavrumun şimdi karnı tok olduğundan eminsem hala ağlıyorsa hemen sallayıp uyuyuyorum ilk oğlum hep memede uyurdu ama bu hep sallanmak istiyor

Selam kizlar soyle bi goz gezdirdim hepimizin derdi ayni gercekten
Agizdan gaz çıkarma konusunda ben emzirirken egimli emziriyorum yani kafa yukarida ve sirtina vuruyorum devamli ufak ufak o sirada cikariyor surekli gazi.bizim derdimiz alttan olan gazla.her gece ikinmaktan yorgun dusuyor yavrum uykusunda bagiriyor ne o ne ben uyuyabiliyoruz.masaj yapiyorum sirtindan da karnindan da ama ise ise yaramiyor pek.doktora goturdum yenidogan doktoruna nadir bulunan bi uzman.biogaia kullan sabah aksam bes damla bagirsaklari alisicak zamanla dedi.henuz kucukler kizlar bagirsaklarini anne karninda kullanmiyorlardi sut veya mama icin.suan sindirmekte zorlaniyorlar haliyle.kakasinda mukus veya kan olursa gel dedi baska da bisi vermedi gaz damlasi fln...cok ateslenir agrili olur durmazsa diye fitil verdi ama kullanmadim henuz
Bebegin kiyafetteki lekelernden bahsedilms son sayfalara goz attim.ben sabun cevizi kullaniyorum normalde yikarken.lekeler(kakasi) icin kesinlikle beyaz sabun cikariyor.ben neler neler batirdim o cikardi elimde beyaz sabunla yikayip cikarip sonra makineye attim.
Bizim de sorun alttan gazla üsttekini güzel çukarıyor ama alt taraf için ıkın ıkın 2 saat sürüyor ben de altını açıyorum böylece kakasını da kolay yapıyor

Benim oğlumda 6 yaşında ama çok zor :KK43: kardeşi doğduğundan beri biz e fenalık ediyor , inat , karşı gelme , ses yükseltme vs. Okulu da tatil , bakalım ne zaman son bulacak. Biz de yalnızız, Allah yardımcımız olsun inşallah
Benim de oğlum 3 yaşında inanılmaz değişti çocuğun içinden canavar çoktı resmen gelenler naptınkz ne verdiniz bu çocuğa da böyle oldu diyorlar çok üzülüyorum bazen bağırıyorum

Benim de oğlum 3 yaşında inanılmaz değişti çocuğun içinden canavar çoktı resmen gelenler naptınkz ne verdiniz bu çocuğa da böyle oldu diyorlar çok üzülüyorum bazen bağırıyorum
Allah sabrını versin Benimde oğlum iki buçuk. Eninde sonunda alışacaklar deyip içimi ragstslatıyorum

Bebeğim 2 haftalık gün içinde ara ara 5 dk falan yüz üstü yatırıyorum. Gazı rahat çıksın diye. Gece uyurken değil tabi hep gözüm üstündeyken.başka yatıran var mı ya da doktora bu durumu soran.

Benim de tahammül sınırlarımı zorluyor oğlum , doğumdan önce hep konuştuk anlattık hazırladık onu ama maalesef ne olursa olsun farketmiyor, Kolay değil onlar için bir anda evde bir bebek ve anne ile yapışık ikiz gibi , Insallah çabuk atlatırız

aynen bizimde kan uyusmazligimiz var.hala sari goz aklari vucudu uzun suruyor.30 gunluk olacak yarin.son degerimiz 14 tu doktor kilo alimi var diye yatirmadi yukselmez dedi.
sariligi kaka ile daha cok atiyorlaarmis.
ben gun icinde 5 dk gunese cikariyorum.
Evet bizimde en son 10 gun once deger 15'ti, kilo alimi normal oldugu icin yatirmaya gerek yok dedi doktor, sık beslemeye devam edin dedi. Masallah diyeyim bir suredir normale döndü, gozlerinde de kalmadi sarılıgı, yavrumun rengi acıldı resmen. Kan uyusmazligi oldugu icin direkt combs diye bi test var ona bakiyorlar sizde de bakildi mi? Test sonucu negatif olmali, bebegim dogdugunda pozitif+ idi. 2 gun sonra pozitif++ olunca 1 gece yatis yapilmisti. 3 gun sonrasinda negatif sonucu gormustuk cok sukur.. anne bebek kan uyusmazligi oldugunda annenin kandaki antikorlari bebege geciyor ve bebegin bagisikligi bu antikorlarla savasmaya basliyor, sarilik gelistiginde de bagisiklik zayif oldugundan cabuk iyilesemiyor bebek. O yuzden sordum, direkt combs sonucu negatif oldugunda bebek daha hizli atlatiyor. Sizdeki kan uyusmazligi da AB0 uyusmazligi mi?

Bebeğim 2 haftalık gün içinde ara ara 5 dk falan yüz üstü yatırıyorum. Gazı rahat çıksın diye. Gece uyurken değil tabi hep gözüm üstündeyken.başka yatıran var mı ya da doktora bu durumu soran.
Canim uyurken yuzustu yatirilmamasi gerektigini biliyorum ona dikkat et. Ben gazi ciksin diye gogsume yatiriyorum yuz ustu hafif arkama yaslanip. Sirtina d biraz pat pat yapip sivazliyorum yukari dogru. Gerci agizdan pek gaz cikarabildigimiz soylenemez.

Back
X