• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeklerinize ağrı kesici kullanıyor musunuz bazen karnı tok oluyor gazi da alıyorum boş boş ağlıyor bi yeri ağrıyor da anlamıyorum mu acaba diye düşünüyorum.
Bugün sabah 10 da uyandı hala uyumadı. Çok huzursuz
Benimki de öyle uyutamadım uykusu var Ama aglama krizine giriyor gaz değil acık değil bez değil, bir çay kaşığı rezene verip sallayarak uyuttum zorla

Benim bebeğim de öyle cıkarsa da emmek istiyor ,uyursa da yarım saat uuyuyor sonra yine meme ama mama verirsem iki saat uyuyor ben ancak o zaman dinlenebiliyorum sizinki peki emdikten sonra ne kadar uyuyor dinlenebiliyor musunuz

Canım benimki de 15-20dk ancak emiyor emerken uyuyup kalıyor. Yatırıyorum yarım saat olmadan geri fal taşı gibi açıyor gözleri. Ağzıyla aranıyor yine. Mama verince daha iyi uyuyor benimki de. Dün gece 60cc vermiş eşim 3saat filan uyudu.ben de o ara uyuyorum ancak canım. Tık demeden de içmiş mamayı da.

Canım banyo yaptırdım ya burada sıcak ama tek zibinla duruyor bunalmıştır diye banyo yaptırdım ardından emzirdim. Başka zaman olsa çoktan uyumuştu banyo sonrası

Oo banyo sonrasida uyumamissa.Bizimkide cok huzursuzz Uyumuyoo gazida cikti altinida actim emzirdm kucagima alinca duruyor.Uykusuda geliyo ama uyuyamiyo esniyo ikidebir

Ac bu aç lafı adamı katil eder zaten meşhur söz
Ulan bu çocuk yedi yirmi dört emecekmi
Ağlayacak mecbur bu yetişkin bir insan değilim durmak bilmez ağlar bu
Yanagimi sömürdüğü yok ağzı açık aranıyor
Hep kaytarma lafları bunlar
Bu bebek sadece ağızla emme resfleksiyle heralde hareket eder ağzına ne gelse emecekmis gibi yapar.bunu gören hemen aç bu aç emecekmis aranıyor der:)) uyaniklar ya

Aynn canm yaa :D Kimse anlamiyor Bnim esim bide cok duskun herseye karisiyor Sinir oluyorm Yok eline dikkat et yok kolu sıkışmasin falan fistan

Aynn canm yaa :KK70: Kimse anlamiyor Bnim esim bide cok duskun herseye karisiyor Sinir oluyorm Yok eline dikkat et yok kolu sıkışmasin falan fistan
Abime benzettim eşinizi
Bir tane çocukları var
Doğduğu günden beri felaket tellalı gibi
Aman düşer aman su olur aklına gelmeyecek kazaları evde bebeğin başına gelir diye yengeme hayatı dar etti.
Hala kocaman çocuk
Oldu bazasinin altına akşam yataktan düşer diye sünger kestirdi koyuyor:))

Gecenin yarısı tek rahat uyusun diye arabayla saatlerce gezdirdi yengem arkada bebekle abim önde arabada gezdiler gece boyunca.
İnan komedi gibilerdi:))

Abime benzettim eşinizi
Bir tane çocukları var
Doğduğu günden beri felaket tellalı gibi
Aman düşer aman su olur aklına gelmeyecek kazaları evde bebeğin başına gelir diye yengeme hayatı dar etti.
Hala kocaman çocuk
Oldu bazasinin altına akşam yataktan düşer diye sünger kestirdi koyuyor:))

Aha ondan bi tanede bizde var.simdiden boyleyse Buyuyunce askere bile yollmaz :D

Blackbluee1 Blackbluee1
Slm kızlar bende 4temmuz çarşamba günü saat 9da dogum yaptım cuma günü taburcu olduk çok zor geçti gerçekten yaş ilerledikçe zor oluyomuş yeni yeni toparlanıyoruz hiç duramadım bebişim sarılık geçiriyor degerleri yüksek çıktı hergün kan veriyorduk salı yine kontrol günümüz yarın 10 günlük olacagım ama sarılık geçmedi tavsiyeleriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim bnm elimden şuan sadece bol bol emzirmek geliyor:110:

Kizlar doktor bize dun gliserin verdi popodan yapilan.birde damla verdi ismi hyper flatuben.kullanan warmi bu gaz damlasini???oglum b3ni emiyor 15 dk sag gigsumu 15 dk sol gogsumu.2 satte bir emziriyorum doktor oyle dedi.ama hala araniyor ve surekli agliyo hemde biyerini kopariyolar gibi.bugun mama verdim azicik onuda yedi sasirdim kaldim :// biras sakinledi sora gene aglamaya basladi.napcaami bilmiom:(

Annem çocuğun her aglamasinda ağzına mama tıkıyor ben bunu nasıl engellicem bana bir akıl verin ya :kızgın::kızgın:
Mesele mama anne sütü meselesi değil. Oğlum doğduğundan veri emmedi çok uğraştım ama olmadı benim sütüm de artık yok 5 ml çıkıyor 20 dklik sagimda. Yani çocuk hep mama ile besleniyor ama mama aralığı 3 saate yakın olmalı. Öyle olmalı ki hazımsızlık olmasin. Ama annem her aglayisinda ağzına tıkıyor biberonu günlerdir anlatıyorum anlamıyor nasıl kırmadan söylerim biri akıl versin ya ben artık CC hesabı yapamıyorum bir biberon boşalıyor diğeri geliyor. Çok yediğinden değil ama her yarım saatte bir biraz biraz içiyor çocuk bu böyle olmaz ki kafayı yicem

Blackbluee1 Blackbluee1
Slm kızlar bende 4temmuz çarşamba günü saat 9da dogum yaptım cuma günü taburcu olduk çok zor geçti gerçekten yaş ilerledikçe zor oluyomuş yeni yeni toparlanıyoruz hiç duramadım bebişim sarılık geçiriyor degerleri yüksek çıktı hergün kan veriyorduk salı yine kontrol günümüz yarın 10 günlük olacagım ama sarılık geçmedi tavsiyeleriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim bnm elimden şuan sadece bol bol emzirmek geliyor:110:
Canim gecmis olsun, sarilik bizde gecirdik uzun surdu ama atlattik cok sukur. Benim sutum az geldigiden beslenmesinde yeterli gelmiyordu. Mama takviyesi ile beslendi hala da oyle.. Sarilik varsa iyi beslenmesi ve doymasi adina mama destegi sart. Onun dısında gunes almali bebegin. Hergun bi sure gunes alsin ben 15-20 dakika başıni koruyarak guneste tutuyordum. Gece uyurken besiginin uzerine ayakli lambader koyuyordum ısıgın altında uyuyordu. Birde ne kadar denemek istemesem de sekerli suyu çok soyleyen oldu ve verdim, onun da etkisi olmus olabilir bilmiyorum ama ben bunlari yaptim.

Annem çocuğun her aglamasinda ağzına mama tıkıyor ben bunu nasıl engellicem bana bir akıl verin ya :kızgın::kızgın:
Mesele mama anne sütü meselesi değil. Oğlum doğduğundan veri emmedi çok uğraştım ama olmadı benim sütüm de artık yok 5 ml çıkıyor 20 dklik sagimda. Yani çocuk hep mama ile besleniyor ama mama aralığı 3 saate yakın olmalı. Öyle olmalı ki hazımsızlık olmasin. Ama annem her aglayisinda ağzına tıkıyor biberonu günlerdir anlatıyorum anlamıyor nasıl kırmadan söylerim biri akıl versin ya ben artık CC hesabı yapamıyorum bir biberon boşalıyor diğeri geliyor. Çok yediğinden değil ama her yarım saatte bir biraz biraz içiyor çocuk bu böyle olmaz ki kafayı yicem
Doktorunun beslenme duzeni verdigini ve artik o sekilde beslenmesi gerektigini soylesen?

Doktorunun beslenme duzeni verdigini ve artik o sekilde beslenmesi gerektigini soylesen?
En son doktorun ne söylediğini biliyo henüz tekrar doktora gitmedim anlicak yalan soyledigimi. Yani takıntı bu insanlarda çocuğun her aglamasinin açlık olarak algılanisi... Günlerdir dil dokuyorum her aglamasi hatta emmek için öteye veriye saldırması açlık degil oyalanacak bı şekilde en azından 2 saat geçsin de biraz midesinde yer açılsın diyorum o an tamam diyor gecistiriyo bakıyorum 5 dk sonra elinde biberon ya da ayyy annesi çok acikti bu saati dolmadi mi diye acikli acıklı söylenmeler... Annemsiz olmuyor olunca da olmuyor

Şimdi son iki saattir elinde biberon bebeği uyutmaya calisiyo 60 ccyi 2 saat boyunca zorlayarak içirdi. Bana bıraktı şimdi cocugu. Ben bi daha ne zaman acikacak bu acikinca ne kadar içmesi gerekiyor bilmiyorum şuanda. Kaçtı bütün düzen.

Ayakta durcak halim kalmadı. Gece 4 ten bu yana ağlıyor. Memede kalırsa sorun yok ayrıldığı an çığlık kıyamet kopuyor. Çıldıracağım artık

Şimdi son iki saattir elinde biberon bebeği uyutmaya calisiyo 60 ccyi 2 saat boyunca zorlayarak içirdi. Bana bıraktı şimdi cocugu. Ben bi daha ne zaman acikacak bu acikinca ne kadar içmesi gerekiyor bilmiyorum şuanda. Kaçtı bütün düzen.
Mamayı içince kaç saat uyuyor, bazen bizde de öyle oluyor mesela 60 cc içmeye başladı yarısında bıraktı uyuyor iki saat geçti uyandı kalanını veriyorum yetmiyorsa 30cc daha yapıp veriyorum, evde yaptığın mama 4 saate kadar durabilir eger cok uyudu çok scıktığından eminsem yeniden mama hazırlıyorum. Sorunun anladım bence mama saatleriyle sen ilgilen sen mamz yap içir büyükler gaz cıkarsın, alt değiştirsin gibi aklıma gelenler

Ayakta durcak halim kalmadı. Gece 4 ten bu yana ağlıyor. Memede kalırsa sorun yok ayrıldığı an çığlık kıyamet kopuyor. Çıldıracağım artık

Merhaba canm sorunun tam olarak ne oldugunu bilmiyorm.Rabbim sifa verin bebegine.Gogusun yerine emzik vermeyi denedin mi agzina.Hic olmassa snde biraz dinlenirsin

Merhaba canm sorunun tam olarak ne oldugunu bilmiyorm.Rabbim sifa verin bebegine.Gogusun yerine emzik vermeyi denedin mi agzina.Hic olmassa snde biraz dinlenirsin
Emziği atıyor canım durdurmuyor kesinlikle. Gaz desem sürekli çıkarıyor düzenli olarak damlasını veriyorum. Mamasını yedikten sonra fazlasını çıkarıyor karnıda tok anlamadım derdini. Hiç uyutmuyor sürekli memede zaten sütüm yok boş çekmesinden sızlıyor artık

Bende nurse harveys kullaniyorum gundde 3 defa veriliyor ondan dolayi 8saatte bir veriyorum. Birde 2gundur ictigim rezeneden veriyorum biraz uyumaya baslaadi yoksa bizimkide gunduz hic uyumuyor sabah bizle kalkiyor aksam bizle yatiyordu. Baktim memede kivraniyor hemen bacagima yatiriyorum basliyorum karnini oksamaya oyle oyle yapiyor kakasini ikiniyor ben oksadikca.
Dikislerimin düştüğünü gordum ama hic bakmadim oraya valla nedense korkuyorum. Kremi 2 ay kullan demişti dr ondan kullanmaya devam ediyorm. 2haftaya tekrar kontrole gidicem bakalim ne dicek.sende durumlsr nasil agrin sizin gecti dimi.
Geçti canım çok şükür yaa.. Normal doğum oldu ama anca geçti ağrısı sızısı.. Ama yine de evde aktif değilim. Sabaha kadar saatte bir kalkıp emziriyorum. Böyle olunca sabaha elimin, kolumun dermanı kalmıyor.. Hem uykusuzluk, hem sömürülme beni bitiriyor valla..
Gaz için bende güya karnına masaj yapıyorum.. Bizimki elletmiyor ki.. Benim dikişlerde estetik dikişmiş, doktor görülmez demişti.. Böyle olunca zaten anlayamıyorum :) ayna ile baktım, ayrıklık var. İnşallah kırk çıkana kadar düzelir.. Birde bana doktorum gel filan demedi. Doğumdan sonra gitmiştim, tekrar krem verdi. Ne zaman geleyim dedim, gerek yok dedi..

Devit kullanıyorum doktora başka kullanayım dedim 25 yıldır bu işteyim bunu veriyor uz yurtdışında bile bunu kullanıyorlar dedi tamam dedim
Öyle mi? Onu da araştırayım canım.. Myhsa'nın dediği de mantıklı geldi, gaza da iyi gelmesi. Sağlık ocağına danışayım bi.. Teşekkür ederim

Allah Allah.. Al mamayı sakla canım.. Doktorun yanında özellikle sor.. Her yarım saatte mama vermeye çalışıyoruz, kusuyor Vs diye.. Annelerin ısrarını anlamıyorum

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim ben mama aralıklarını 4 saat yapıyorum arada hep emzirmeye uğraşıyorum. Çok ağlarsa ancak 3 saat o zaman yapıyorum. Bizim hatun yediğini kusuyor o yüzden çok ağlıyorsa 40 cc normal ruh halindeyse 30 cc gece boyu hiç mama vermeyip sabah ilk kez vericeksem 60 cc hazırlıyorum. Günlük toplam mama 200 220 cc civarı oluyor.

Back
X