• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar yaa oglum cok asiri agliyor ya napcami sasirdim:( bugun bidaha doktora goturduk gliserin verdi poposundan verin dedi siringayla.birde gaz damlasini degistirdi.bu sefer yeni bi doktora gttik.tavsiye uzerine.varmi bebegi surekli agliyan boyle ya cok uzuluyorum:(((
Sutum war emiyor hatta sora kusuyor ve hickiriyor doyma belirtisi degilmi bunlar yaa:((

Kizlar yaa oglum cok asiri agliyor ya napcami sasirdim:KK43: bugun bidaha doktora goturduk gliserin verdi poposundan verin dedi siringayla.birde gaz damlasini degistirdi.bu sefer yeni bi doktora gttik.tavsiye uzerine.varmi bebegi surekli agliyan boyle ya cok uzuluyorum:KK43:((
Sutum war emiyor hatta sora kusuyor ve hickiriyor doyma belirtisi degilmi bunlar yaa:KK43:(

Gaz canım bunların sıkıntısı. Kusuyor hıçkırıyor 5 6 bez değişiyorsa dolu dolu ve kilo alıyorsa doyuyordur. Benimkide gündüz iyi gece gazı başlıyor.

Kaç gaz ilacı denemiştim büyüğe işe yarayanı bulana kadar. Şimdi ne verdi doktor. 3 ay sonra azalıyor gaz

Kizlar yaa oglum cok asiri agliyor ya napcami sasirdim:KK43: bugun bidaha doktora goturduk gliserin verdi poposundan verin dedi siringayla.birde gaz damlasini degistirdi.bu sefer yeni bi doktora gttik.tavsiye uzerine.varmi bebegi surekli agliyan boyle ya cok uzuluyorum:KK43:((
Sutum war emiyor hatta sora kusuyor ve hickiriyor doyma belirtisi degilmi bunlar yaa:KK43:(

Cnm bnim oglumda oyleydi gazini iyi cikaramafigin icin kusuyor.Bi kasiktan fazlaysa kusmasi gazdan dolayidir.Az ise doydugu icindr.Simdi gazini cikaramdan asla emzirme Agladikcada gogusunu verme agzina cunku yine kusar Allah korusun yan falan yatir yoksa bogulur.Gaz masaji yap karnina sirtina Bn Zinco gaz damlasi kullaniyorm Bebegim gazini eskisine gore daha rahat cikariyo.Kusmasida azaldi Dedigim gibi gazini cikarmadan emzirme aglasin Gazini cikarmaya devam et Gazi cikinca rahatkicaktir o.

Bizde canim ilk agladiginda gittik dr.a niye agliyor diye tahlil yaptılar ve bagirsak icin film cektiler.bagirsaklarinda gaz cikti kilosu iyi oldugu icin gazdan agladigini anladik. Nurse harveys gaz damlasi verdi dr.kullaniyoruz ama yinede gazi olunca agliyor.2gundur ictigim rezene cayindan 2kasik veriyorum sanki daha iyi cikariyor gazini. Tavsiyem sana gazi olunca aglayinca kivraninca anliyorsun zaten karnina masaj yapman. Saat yonunde üfele surekli aralarda bacaklari indir kaldir ozaman yapiyor kakasini gazini. Ama bikac dakka degil yapana kadar gazini yapicaksin bu islemi. Zormus gercekten gazdan dolayi aglayan bebek allah kolaylik versin hepimize..

Cnm bnim oglumda oyleydi gazini iyi cikaramafigin icin kusuyor.Bi kasiktan fazlaysa kusmasi gazdan dolayidir.Az ise doydugu icindr.Simdi gazini cikaramdan asla emzirme Agladikcada gogusunu verme agzina cunku yine kusar Allah korusun yan falan yatir yoksa bogulur.Gaz masaji yap karnina sirtina Bn Zinco gaz damlasi kullaniyorm Bebegim gazini eskisine gore daha rahat cikariyo.Kusmasida azaldi Dedigim gibi gazini cikarmadan emzirme aglasin Gazini cikarmaya devam et Gazi cikinca rahatkicaktir o.
Ben de onu kullanmaya başladı sanırım onun içeriği değişmiş İnternette içeriğinde anason rezene vs var yazıyorken kutuda bunlar yok sizde de öyle mi ne kadar kaç kere nasıl veriyorsunuz

Kızlar merhaba..
Hangi D vitaminini kullanıyorsunuz?? Ben daha başlatamadım.. Sağlık ocağından verilen gaz yapıyor dediler.. Dünde yarı kırkı çıkacak, banyo filan yaptırırım diyordum. Oğlum çığlık çığlığa uyandı.. Meme filan da almadı, öyle kötü bir andı ki.. Gelenin gidenin nazarı değiyor yaa

Yazı stili de değiştirmedim ya, ne oldu böyle anlamadım

Kızlar merhaba..
Hangi D vitaminini kullanıyorsunuz?? Ben daha başlatamadım.. Sağlık ocağından verilen gaz yapıyor dediler.. Dünde yarı kırkı çıkacak, banyo filan yaptırırım diyordum. Oğlum çığlık çığlığa uyandı.. Meme filan da almadı, öyle kötü bir andı ki.. Gelenin gidenin nazarı değiyor yaa

Ben saglikocaginin verdigini kullaniyorum.dr da demedi birsey kullanma onu felan diye. Ama eger gaz yapiyorsa degistirirm cok gazi var cunku yavrumun. Canim seninkide gazdan oyle uyanmistir bence. Ben kıvrandıkça karnina masaj yapiyorum ancak oyle rahat cikariyor gazini.

Canım ara ara girip okuyorum öyle yoğunum ki iki çocuk fenaymis valla, hele şu gazlı dönemi bı geçsin diyorum. Şimdi de bı yandan emzirp bı yandan yazıyorum :) 3 yaşındaki kızım da baya değişti, daha isyankar ama zarar vermeye çalışmadı Allah'tan. Bi-bac D3 kullanıyorum ben h d vitamini hem de gaza iyi geliyormuş. Alttan gazı olduğunda zorlanıyor. Emziriyorum sürekli maşallah iyi kilo alımı, 1200 Gr almış ilk ay ki kontrolde. İki gün sonra kirkimiz çıkıyor, nasıl hevesle bekliyorum sanki sihirli değnek değecek gibi geliyor :) Biz de durumlar böyle. Havalar çok sıcak bı de. Napacamizi bilemedik, klimayı açıyoruz bazen,doktorumuz açın dedi 25 derecede. Karnının üstüne mutlaka yatirin bebisleri boyun kaslarını güçlendirir. Yine yazmaya çalışırım, hepinizi opuyorum :)
Ay canım valla özledik ama dediğin gibi ben tek çocukla zorlanıyorsam Allah sizin yardımcınız olsun.. Hep düşünüyorum, iş ve yemek yapmıyorum, başka çocukta yok böyleyim.. Çok zor cidden.
Gaz damlasını doktor herhangi bir tahlil yapmadan verdi değil mi canım? Bende başlamadım daha gidio alsam kendi kendime sorun olmaz herhalde.

Canim bebekten tele bakabildigim yok hamileyken ne bosmusum elim bos gonlum hosmus:KK70: ben de ozluyorum sizi eski muhabbetleri ama katilamiyorm takip edemiyorum artk pek
Benm kiza direkt etki ediyor gibi yedigim ictigim seyler..humana kimyonlu rezene aldim icinde laktoz varms ilk icisten sonra fark ettim o gece bebegim hic uyumadi 40indaydi iste acidan kivrana kivrana cok uzuldum.kendim zaten rezene ve kimyonun tohumundan demleyip yapiyorum ama pratik de olsun diye almistm pisman oldum kullanmadim bi daha.insaallah canim bi an once duzene girseler de rahat etsek hep birlikte ama bi sure sonra gulmeye tepki vermeye basladiginda daha katlanilir oluyor gulusuyle her sey bitiyor tum uykusuzlugun tahammulsuzlugun:)) az daha sabir
Aynen canım, bomboşmuşuz.. Bende şimdi nasıl bırakıp işe gideceğim kısmı var . Evlat çok başka.. Kimseye emanet edesim gelmiyor.

Ben saglikocaginin verdigini kullaniyorum.dr da demedi birsey kullanma onu felan diye. Ama eger gaz yapiyorsa degistirirm cok gazi var cunku yavrumun. Canim seninkide gazdan oyle uyanmistir bence. Ben kıvrandıkça karnina masaj yapiyorum ancak oyle rahat cikariyor gazini.
Canım valla bende masaj yapmaya çalışıyorum ama eller ayaklar öyle oynuyor ki.. Yaptırmıyor da.. Bende Aguline diye bitkisel gaz damlası aldım.. Galiba onları saatli kullanmak lazım.. Ben ağlaması arttıkça verdim hep.. Düzenli verince işe yarayacak gibi.. Çocuk gazını çıkarıyor, tamam diyorum yine kıvranıyor.. Hiç geçmiyor.. Anlayamıyorum cidden.. Gece toplam 2-3 saat uyuyorum.. Önceden alarm kuruyordum iki saatte bir.. Ama kendi saatte kalkıyor.. Emzir, gaz için pışpışla derken, kalkış saati geliyor tekrar . Gündüz gelen giden, banyosu Vs derken uyuyamıyorum. Artık bittim biteceğim :) iyi de zayıfladım..
Canım bu arada senin dikişler geçti mi? Kremleri kullanıyor musun?

Canım valla bende masaj yapmaya çalışıyorum ama eller ayaklar öyle oynuyor ki.. Yaptırmıyor da.. Bende Aguline diye bitkisel gaz damlası aldım.. Galiba onları saatli kullanmak lazım.. Ben ağlaması arttıkça verdim hep.. Düzenli verince işe yarayacak gibi.. Çocuk gazını çıkarıyor, tamam diyorum yine kıvranıyor.. Hiç geçmiyor.. Anlayamıyorum cidden.. Gece toplam 2-3 saat uyuyorum.. Önceden alarm kuruyordum iki saatte bir.. Ama kendi saatte kalkıyor.. Emzir, gaz için pışpışla derken, kalkış saati geliyor tekrar . Gündüz gelen giden, banyosu Vs derken uyuyamıyorum. Artık bittim biteceğim :) iyi de zayıfladım..
Canım bu arada senin dikişler geçti mi? Kremleri kullanıyor musun?

Bende nurse harveys kullaniyorum gundde 3 defa veriliyor ondan dolayi 8saatte bir veriyorum. Birde 2gundur ictigim rezeneden veriyorum biraz uyumaya baslaadi yoksa bizimkide gunduz hic uyumuyor sabah bizle kalkiyor aksam bizle yatiyordu. Baktim memede kivraniyor hemen bacagima yatiriyorum basliyorum karnini oksamaya oyle oyle yapiyor kakasini ikiniyor ben oksadikca.
Dikislerimin düştüğünü gordum ama hic bakmadim oraya valla nedense korkuyorum. Kremi 2 ay kullan demişti dr ondan kullanmaya devam ediyorm. 2haftaya tekrar kontrole gidicem bakalim ne dicek.sende durumlsr nasil agrin sizin gecti dimi.

Ben de onu kullanmaya başladı sanırım onun içeriği değişmiş İnternette içeriğinde anason rezene vs var yazıyorken kutuda bunlar yok sizde de öyle mi ne kadar kaç kere nasıl veriyorsunuz

Internete bakmadim cnm bn.gubde iki kez 4 damla veriyorm.zatn uzerinde yaziyo.Aslinda bn Mestil alicaktim Cunku bizim bebek emerken hava yutuyo O da eczanelerde satilmiyormus artik kaldirilmis.
20180713_095746.webp

Soluyorum cnm.cocuk aglamicak bunlara gore.agliyosa actir cahillik diz boyu ya
Cahile ne söylesen kendi bildiğini okur boşverin sallamayın onlar ne derse desin sonra cayarlar belki zaten ilk 6 ay anne sütü sınavı gıda da rahat edersin suyun yetmezse de ilerki aylarda takviye illaki kullanılır ama tabi gerekirse

Bebeği aglayanlar korkmayın ağlasın yaaa
Bu bebek ağlayacak kendini bu sekild ifade ediyor onlar
Bu bebek nasıl bizim gibi sessiz sakin dursun Allah aşkına ağlar tabi
Ya açtır ya altı değişecektir yada gazı vardir
Ben ilk gebeligimde aglardi çok panik yapmadım ne yapayım yedi yirmi dört başında onu emzireyimmi
Karşısında yoktu kv çok kalmadı şehir dışındaydı gitti annemde bir gün kaldı gitti
Tek başıma büyüttüm bebeğimi
Çokta ağladı
hatta size bir anım var anlatayım.
Birgün kapı çaldı açtım yukardan bir komşu
Mrb bebeğin çok ağlıyor elindedir ateş düşürücü ağrı kesici şurup var şurup getirdim hastaysa içir diyor.
Allah'ım cahillik dizboyuki nasıl
Ben bebeğimin hasta olduğunu bilmemek kadar saf miyim
Veya sen bebeğimi benden cok mu düşünüyorsun laf olsun diye inanın çok lüzumsuz insan var
Sağol dedim beni bu ağlar hasta falan değil dedim kapıyı yüzüne çarptım
Hayatımda hiç konuşmadığını slm bile vermediğini sinsi biri düşünün
Ve benim bebeğim büyüdü oyun çocuğu oldu binanın parkında oynuyorlar kendi çocuğu kaydırakları akıtan edepsiz bir çocuk haylaz bir çocuk oldu
Benimkini herkez taktir edersiniz çok akıllıydi yavrum herzaman nazik ve terbiyeli:dua::nazar::nazar:diyecegim oki agliyor aksi çocuk olacak huysuz bu diye düşünmeyin tam tersi ağlasın rahatlar birazda ağlayacak biz annesiyim onu çatlatacak halimiz yok

Ay canım valla özledik ama dediğin gibi ben tek çocukla zorlanıyorsam Allah sizin yardımcınız olsun.. Hep düşünüyorum, iş ve yemek yapmıyorum, başka çocukta yok böyleyim.. Çok zor cidden.
Gaz damlasını doktor herhangi bir tahlil yapmadan verdi değil mi canım? Bende başlamadım daha gidio alsam kendi kendime sorun olmaz herhalde.

Aynen canım, bomboşmuşuz.. Bende şimdi nasıl bırakıp işe gideceğim kısmı var . Evlat çok başka.. Kimseye emanet edesim gelmiyor.
Yok canım hiç tahlil yapmadı,sağlık ocağının verdiği d vitamini kullanma onun yerine bunu kullan dedi. Hem probiyotik olduğundan gaza da iyi gelir dedi. İkinci şişeye geçtik bile biz

Kızlar merhaba..

Devit kullanıyorum doktora başka kullanayım dedim 25 yıldır bu işteyim bunu veriyor uz yurtdışında bile bunu kullanıyorlar dedi tamam dedim

Kizlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz benimki sadece memede uyuyor. Kaynanam ayakta sallayinca da uyuyor ama ben sallayinca uyumuyor ya. Memede uyuyunca da surekli hava yutuyor gazi oluyor napicagimi sasirdim..

Bizimki bu aralar anakucagina sardı.orda uyuyor .normalde de meme de uyumuyor yanima yatırıp pispisliyorum .sallanan beşik var onda da bazen uyuyirayakta sallamayi denemedim hic

Kızlar bebeklerinize ağrı kesici kullanıyor musunuz bazen karnı tok oluyor gazi da alıyorum boş boş ağlıyor bi yeri ağrıyor da anlamıyorum mu acaba diye düşünüyorum.
Bugün sabah 10 da uyandı hala uyumadı. Çok huzursuz

Son düzenleme:
Bebeği aglayanlar korkmayın ağlasın yaaa
Bu bebek ağlayacak kendini bu sekild ifade ediyor onlar
Bu bebek nasıl bizim gibi sessiz sakin dursun Allah aşkına ağlar tabi
Ya açtır ya altı değişecektir yada gazı vardir
Ben ilk gebeligimde aglardi çok panik yapmadım ne yapayım yedi yirmi dört başında onu emzireyimmi
Karşısında yoktu kv çok kalmadı şehir dışındaydı gitti annemde bir gün kaldı gitti
Tek başıma büyüttüm bebeğimi
Çokta ağladı
hatta size bir anım var anlatayım.
Birgün kapı çaldı açtım yukardan bir komşu
Mrb bebeğin çok ağlıyor elindedir ateş düşürücü ağrı kesici şurup var şurup getirdim hastaysa içir diyor.
Allah'ım cahillik dizboyuki nasıl
Ben bebeğimin hasta olduğunu bilmemek kadar saf miyim
Veya sen bebeğimi benden cok mu düşünüyorsun laf olsun diye inanın çok lüzumsuz insan var
Sağol dedim beni bu ağlar hasta falan değil dedim kapıyı yüzüne çarptım
Hayatımda hiç konuşmadığını slm bile vermediğini sinsi biri düşünün
Ve benim bebeğim büyüdü oyun çocuğu oldu binanın parkında oynuyorlar kendi çocuğu kaydırakları akıtan edepsiz bir çocuk haylaz bir çocuk oldu
Benimkini herkez taktir edersiniz çok akıllıydi yavrum herzaman nazik ve terbiyeli:dua::nazar::nazar:diyecegim oki agliyor aksi çocuk olacak huysuz bu diye düşünmeyin tam tersi ağlasın rahatlar birazda ağlayacak biz annesiyim onu çatlatacak halimiz yok

Cok haklisin Canm dediklerine katiliyorm Bnimde esim oyle Iki dk agladimi gel emzir gel gazini cikar Bak bu cocuk yine acikti kolumu yeod diyor Yesin kolunu bitirsin diyorm Halbuki emzirip veriyorm kucagina yani iki mirildandimi yada agzini actimi Acikmistr dusuncesinde

Back
X