- 18 Ekim 2013
- 472
- 310
- 123
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.741
aynen bizdede bir aylik kontrolde istediler normalde 2.ayda yapiliyor diye biluyirdum.alfa beta acilari varmis ona baktilwr.bi bacagi 52 bi bacagi 49 cikti.cift bez baglamamizi iki ay sonra tekrar cektirmemiz gerektigini soylediler.kizlar kalca testi yaptirdinizmi kacinci ayda yapiliyor. bizimki 1 ay sora dediler yaptirdik bugun bi bacagi sinirda digeri sinirin altinda cikikliga meilli dediler ama suan erken normalde 2 ayda yapiyoruz biz daha olusmamis duzelebilir 3 hfta sora bidaha gel bakalim dediler madem erken niye 1 ay soraya cagirdiniz sabahtandir icim icimi yiyor yaa
benimkide aynen 2 bez baglamami soylediler. siz bagladinizmi simdi 2 ay sora demis size 2 ay boyuncami bagliycaksinizaynen bizdede bir aylik kontrolde istediler normalde 2.ayda yapiliyor diye biluyirdum.alfa beta acilari varmis ona baktilwr.bi bacagi 52 bi bacagi 49 cikti.cift bez baglamamizi iki ay sonra tekrar cektirmemiz gerektigini soylediler.
sol kalca 60 beta 52. sag kalca 56 beta 61 yaziyor kagitta normal sinirlardadir diyor ama anlamadimbenimkide aynen 2 bez baglamami soylediler. siz bagladinizmi simdi 2 ay sora demis size 2 ay boyuncami bagliycaksiniz
Kizlar emzirme olayini bi turlu yoluna sokamadim.. en basindan beri sutum az geliyor yetmiyor, dolayisiyla mama takviyesi yapiyoruz 3 saatte bir.. sık sık meme vermeye calisiyorum bu 3 saatin arasinda cok zor aliyor memeyi. Meme ucum yok silikon uc kullaniyorum, cekmeye baslamasi en az 10 dakikayi aliyor resmen mucadele ediyoruz. Cekmek istemiyor, bi sure sonra cekmeye basliyor ve 3-5 dakika sonra memede uyumaya basliyor.. Uzun uzun emmiyor bu sefer pompayla sagip sagdigimi veriyorum... Akil verin banaşu emzirme olayini nasil cozebilirim?
Onu da denedim, bu sefer acikip sinir yapiyor meme agzindayken ugrasip cekmek istemiyor avaz avaz agliyorTahminimce 3 saatte bir mama yediği için tok oluyor ve almak istemiyor. Neden yorsun ki kendini tokken. Haliyle çabuk yoruluyorlar. Mama aralığını uzat derim..
Gelcek canim allahin izniyle. rabbim daha zor gunler gostermesin. sen gonlunu icini refah tut hersey su gibi gelip geciyo. rabbim bol gülmeli huzurlu rahat gunler nasip eder insallah.
Onu da denedim, bu sefer acikip sinir yapiyor meme agzindayken ugrasip cekmek istemiyor avaz avaz agliyornapacagimi sasirdim
Başladık günde 8 damla 4 kez fayda etti cnm
ewt doktor oyle soyledi hatta iki bez arasina mendil yada ince el havlusu biseyi ikkatlayip koymami soyledi.benimkide aynen 2 bez baglamami soylediler. siz bagladinizmi simdi 2 ay sora demis size 2 ay boyuncami bagliycaksiniz
surubunu kullaniyoruz.2.5 ml gunde 4 defa.ben 2 defa veriyorum cunku surekli bi gaz sancisi yok.Kızlar nurse harvey's damla kullanan var mı kaç damla kullandınız
'nette kanguruda tasimakta fayda ediyor yaziyo ama. insallah duzelir sizinkide beninkide bebislerimiz iy olsunlarda bi problem cikmak umarimewt doktor oyle soyledi hatta iki bez arasina mendil yada ince el havlusu biseyi ikkatlayip koymami soyledi.
Canım sütünün yetip yetmediğini kilo alımına göre anlarsın. Aranma refleksi çok doğal çünkü sadece aç olduklarından emmek istemiyorlar, bazen sadece rahatlamak için de emmek isteyebilir. Bence emen her bebeğin sütü annesinde vardır o konuda hiç telaş yapmadım ben. Sagma makineleri her zaman bebeğin çektiğinden daha az çıkarır, kilo alımına veya cisli bez sayısına göre doyup doymadigini anlarsın.Kızlar bebekler doyduklarını anlamazlar mı acaba ya? Beni emiyor yarım saate yakın. Bazen tek bazen iki göğsümü de. Ama ağzı hala aranıyor. Mama versem içiyor. Yetmiyor mu acaba sütüm?
Göğsümün boşaldığını nasıl anlarım?
Sütümü sağdım 30cc çıktı. Onu içti ardından 40cc mama içti. Fazla mı veriyorum bilemedim ama içiyor çocuk.
Kızlar bebekler doyduklarını anlamazlar mı acaba ya? Beni emiyor yarım saate yakın. Bazen tek bazen iki göğsümü de. Ama ağzı hala aranıyor. Mama versem içiyor. Yetmiyor mu acaba sütüm?
Göğsümün boşaldığını nasıl anlarım?
Sütümü sağdım 30cc çıktı. Onu içti ardından 40cc mama içti. Fazla mı veriyorum bilemedim ama içiyor çocuk.
Kızlar bebek arabalarınızı kullanmaya başladınız mı? Memnunum, iyi ki almışım diyen var mı? Ben hâlâ alamadım.. Artık baya lazım oluyor.. Kararsızım.. Çift yönlü, oturma ünitesi ile kapanan bir model arıyorum.
Meme ucu çıkarıcıydı denedin mi pompa gibiKizlar emzirme olayini bi turlu yoluna sokamadim.. en basindan beri sutum az geliyor yetmiyor, dolayisiyla mama takviyesi yapiyoruz 3 saatte bir.. sık sık meme vermeye calisiyorum bu 3 saatin arasinda cok zor aliyor memeyi. Meme ucum yok silikon uc kullaniyorum, cekmeye baslamasi en az 10 dakikayi aliyor resmen mucadele ediyoruz. Cekmek istemiyor, bi sure sonra cekmeye basliyor ve 3-5 dakika sonra memede uyumaya basliyor.. Uzun uzun emmiyor bu sefer pompayla sagip sagdigimi veriyorum... Akil verin banaşu emzirme olayini nasil cozebilirim?
Senin de mi sutun az geliyor canimYanliz degilsin cnm.bende sasmis durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?