2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
aynen bizdede bir aylik kontrolde istediler normalde 2.ayda yapiliyor diye biluyirdum.alfa beta acilari varmis ona baktilwr.bi bacagi 52 bi bacagi 49 cikti.cift bez baglamamizi iki ay sonra tekrar cektirmemiz gerektigini soylediler.

aynen bizdede bir aylik kontrolde istediler normalde 2.ayda yapiliyor diye biluyirdum.alfa beta acilari varmis ona baktilwr.bi bacagi 52 bi bacagi 49 cikti.cift bez baglamamizi iki ay sonra tekrar cektirmemiz gerektigini soylediler.
benimkide aynen 2 bez baglamami soylediler. siz bagladinizmi simdi 2 ay sora demis size 2 ay boyuncami bagliycaksiniz

Kizlar emzirme olayini bi turlu yoluna sokamadim.. en basindan beri sutum az geliyor yetmiyor, dolayisiyla mama takviyesi yapiyoruz 3 saatte bir.. sık sık meme vermeye calisiyorum bu 3 saatin arasinda cok zor aliyor memeyi. Meme ucum yok silikon uc kullaniyorum, cekmeye baslamasi en az 10 dakikayi aliyor resmen mucadele ediyoruz. Cekmek istemiyor, bi sure sonra cekmeye basliyor ve 3-5 dakika sonra memede uyumaya basliyor.. Uzun uzun emmiyor bu sefer pompayla sagip sagdigimi veriyorum... Akil verin bana şu emzirme olayini nasil cozebilirim?

Tahminimce 3 saatte bir mama yediği için tok oluyor ve almak istemiyor. Neden yorsun ki kendini tokken. Haliyle çabuk yoruluyorlar. Mama aralığını uzat derim..

Tahminimce 3 saatte bir mama yediği için tok oluyor ve almak istemiyor. Neden yorsun ki kendini tokken. Haliyle çabuk yoruluyorlar. Mama aralığını uzat derim..
Onu da denedim, bu sefer acikip sinir yapiyor meme agzindayken ugrasip cekmek istemiyor avaz avaz agliyor napacagimi sasirdim

Kızlar benim oğlan kucakta ninni söylerken uyumaya alıştı şimdilik 4 buçuk kilo ama ilerde yandık ne yapsam bilemedim önceden emerken uyuyordu şimdi emiyor kucakta gezmeden uyumuyor

Kizlar gecmisi okuyamiyorum vala uzuluyorum ya yorum yapamadigim icin
Nasilsiniz kuzularda iyidir ins❤

Kızlar bebekler doyduklarını anlamazlar mı acaba ya? Beni emiyor yarım saate yakın. Bazen tek bazen iki göğsümü de. Ama ağzı hala aranıyor. Mama versem içiyor. Yetmiyor mu acaba sütüm?

Göğsümün boşaldığını nasıl anlarım?

Sütümü sağdım 30cc çıktı. Onu içti ardından 40cc mama içti. Fazla mı veriyorum bilemedim ama içiyor çocuk.

Canım sütünün yetip yetmediğini kilo alımına göre anlarsın. Aranma refleksi çok doğal çünkü sadece aç olduklarından emmek istemiyorlar, bazen sadece rahatlamak için de emmek isteyebilir. Bence emen her bebeğin sütü annesinde vardır o konuda hiç telaş yapmadım ben. Sagma makineleri her zaman bebeğin çektiğinden daha az çıkarır, kilo alımına veya cisli bez sayısına göre doyup doymadigini anlarsın.

Aynen cnm tipkisinin aynisini ben yasiyorum.bilen warsa solesin lutfen ya

Ben uc hafta once basladim canim gercekten cok lazim oluyordu ve cok kullaniyorum konyadan aldim casual markanin cadillac air safe 2018 modelini aldim memnunum.digerlerinin ana kucagi belediye cukuru gibiydi cocuk gocerdi icine bu iyi konyada geziyoruz bol bol kizimla.ilerde kullanacagim oturma unitesi kismi ile kapaniyor araba.bi cok ozelligi var.travellerin hepsi agir ne yazikki

Diger odalarda cocugun neyde durdugunu soran olmuş bizimki benim evde hamak yatak almstik ebebekten onda yatiriyorduk bide ana kucagi aldim ev tipi suan ona musait degil bence cocuk oturmaya basladiginda kullanilabilir.bi de konyaya da getrdigim reflu yatagi iyiki getirmistim hep onda yatiriyorum odalar ve evler arasi goturuyorum

Mama olarak cok memnunum ne gaz yapti yapti masaallah ne kusma golden goat.benm sutum gaz yapiyor benim kiza.gece bi kez veriyorum o surecte rahat uyuyor genelde.sabah dortten snra uyumuyor benmki emzirdikten sonra gazdan kivrana kivrana kakasini cok zor yapiyor

Meme ucu çıkarıcıydı denedin mi pompa gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…