- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.881
Kızlar, bebeğimin ağzından köpük çıkıyor.. Özellikle uyurken.. Balon balon ağzında duruyor.. Reflü mü acaba? Sizler yaşadınız mı ?
Cok agliyor malesef hatta memeyi alirken de cok agliyor bi sure almasi icin ugrasiyorumTam bilmiyorum sarılık konusunu ama doktorlar 1. Aydan sonra tehlike bitti diyor en azından benim dr öyle demişti çünkü ilk oğlumda ayağında delinmedik yer kalmamisti sütun dolması kişiye göre değişir mesela sızlama olur süt dolduğunda emzirirken sızlar biraz memede uzun kalması karnını doyurmak için sen gözlem yap bezinde çiş var mı diye yoksa mamayı arttirsin istersen dr ara sor bide yutkunma sesi var mı diye bak emerken,çok aglarsa bil ki doymamış
Evet :)18naziramdami dogum.yaptiniz
normalmi sezeryanmiydi :)Evet :)
Ayyy canım benim evet birlikte gitmiştik doğuma şimdi kuzucuklari büyütüyoruz...Canim ayni gun dogum yapmistik seninle :) bizim de bugun 1 aylik asimiz vardi, korktugun kadar aglamadi neyseki anlik olarak ciyaklayip sustuk :) ama onumuzdeki ay verem asisi falan olacakmis ondan korkuyorum biraz. Ateş yapiyormus, gelmeden once fitil atın dedi hemsire.. buyuyorlar cok sukur, saglikla buyusunler insallah. Gaz bizde de oluyor bazen gercekten cok zor bir durum. Bir de bizim süt problemimiz var sutum az geliyor yetmiyor mama da veriliyor. Mamayi anne sutunden daha cok aliyordu sarilik oldugu icin, sariligi atlattik simdi de mamayi azaltmaya calisiyorum aç mi kaliyor acaba diye vijdan yapmaya basladim. Surekli memeye aliyorum ama doymadigini dusunuyorum ben
Kilo alımı iyiyse aç kaliyodur diye düşünme canım yıpratma kendini bu kadar kafan rahat olursa sütünde iyi gelir bide uyku çok önemli ben uyudumu sütüm oluyor bide günde 6 -7 defa bez değiştiriyorsun doyuyodur ...benim ilk oğlumun doktoru kilo alımına değil boyu uzadimi ona bakardı eğer boyu uzuyosa belli bir presentilin altına dusmuyorsa kilo almasa da olur derdi ...rahat ol tatlim her annenin sütü bebeğine yetiyordur yetmeyen yerde mama veriyoruz ne yapalım ...sana bir fikir olsun diye ben 3- 3,5saate bir 60 cc veriyorum bizim ufakliga yetiyor simdilikCanim ayni gun dogum yapmistik seninle :) bizim de bugun 1 aylik asimiz vardi, korktugun kadar aglamadi neyseki anlik olarak ciyaklayip sustuk :) ama onumuzdeki ay verem asisi falan olacakmis ondan korkuyorum biraz. Ateş yapiyormus, gelmeden once fitil atın dedi hemsire.. buyuyorlar cok sukur, saglikla buyusunler insallah. Gaz bizde de oluyor bazen gercekten cok zor bir durum. Bir de bizim süt problemimiz var sutum az geliyor yetmiyor mama da veriliyor. Mamayi anne sutunden daha cok aliyordu sarilik oldugu icin, sariligi atlattik simdi de mamayi azaltmaya calisiyorum aç mi kaliyor acaba diye vijdan yapmaya basladim. Surekli memeye aliyorum ama doymadigini dusunuyorum ben
Kızlar bebisleriniz kolik olabilirmi aceba benim ilk oğlum kolikti 4 ay hiç durmadan ağladı gece gündüz uyumazdi aglamaktan mosmor olurdu bende sinir krizleri geçirirdim doktor beline kadar ılık suya sok demişti o iyi gelirdi rahatlardı yavrum..bide kulak çubuğuna zeytin yağı sür poposunu uyar demişti hafif icine sokarak doktorum 4 ay öyle kakasını yaptirdik malesef sizlerde doktorunuza danışın ağlayan çocuk çok zordur iyi bilirimSende kendimi gördüm. Kaç defa kriz geçirdim evde ilaç siselerini çay tabakaların duvarlara atıp kırdım telefonu attım bağıra bağıra agladim. Uykusuzluk açlık sürekli bebek ağlaması ve yavrunun derdini cozememek hepsi birlesiyor
Canım o kopuk benim kızımda da var bugün aylık kontrolümuz vardı sordum doktora önemsemedi bile o bütün cocuklarda olur korkacak bişey yok dedi sende doktoruna danış yinede aklında kalmasinKızlar, bebeğimin ağzından köpük çıkıyor.. Özellikle uyurken.. Balon balon ağzında duruyor.. Reflü mü acaba? Sizler yaşadınız mı ?
suan halaaaa oyleyiz yarin 40 cikcak sozde duzelir diyolar herdey daha da zorlasiyo gaz cok sancili bide emmeme oynama kafasini geri atma bana vurma cikardi ciglik atip agliyo bide bunaliyo gibi cok uzuluyorum araniyo memeye koyunca emmiyo. cok psikolojik olarak çöktüm tek olmanin etkisi de war canim tabi benim bi tane daha oglum war walla cok uzuluyorum agliyo benimde gözlerim doluyo sinirimden. memnun edemiyorum derdini anlamiyorum diye cok zor oldu arslanSende kendimi gördüm. Kaç defa kriz geçirdim evde ilaç siselerini çay tabakaların duvarlara atıp kırdım telefonu attım bağıra bağıra agladim. Uykusuzluk açlık sürekli bebek ağlaması ve yavrunun derdini cozememek hepsi birlesiyor
Bebegin göğüslerini ovmaktan bahsetmiştim..
Sezeryan oldu canim, normal olsun isterdim ama kismet. Sende mi 18 haziran da dogum yaptin?normalmi sezeryanmiydi :)
Biz henuz doktoruyla konusmadik bu ay sonu muayenemiz var, gittigimde konusuruz muhtemelen. Sutumun yetmedigini hissediyorum ben, mamasiz ac kaldigininda farkindayim. Peki mamayi birakmayi denedin mi yoksa deneyecek misin? Zor oldu mu biraktirmak onu merak ettim.Ayyy canım benim evet birlikte gitmiştik doğuma şimdi kuzucuklari büyütüyoruz...süt problemi butun annelerde var malesef ya bende hem mama hem anne sütü veriyorum ... bizimkide sarılık oldu mama verdim sürekli iki saate bir şükür geçti ama bu ay mamayi bırakmam söylendi bu ay bebegin kilo alımına bakicakmis doktor eğer bir ayda 500 gr alıyorsa bebek annenin sütü yetiyordur mamaya gerek yok dedi bu ay mama vermiycem bakalım ne kadar alicak..
Verem asisi için ateş felan yapar demedi bana ya sadece bayram tatili girdiği için ayın 18 değil 29 a gün verdi insallah ateşleri çıkmaz ...
Yok canım bırakmadım daha bu ay itibariyle bırakıp deniycem bakalım nasil olucak inşallah sütüm yeter yarın başlıycam işteBiz henuz doktoruyla konusmadik bu ay sonu muayenemiz var, gittigimde konusuruz muhtemelen. Sutumun yetmedigini hissediyorum ben, mamasiz ac kaldigininda farkindayim. Peki mamayi birakmayi denedin mi yoksa deneyecek misin? Zor oldu mu biraktirmak onu merak ettim.
Evet canım kolik bebek hem de gazlı. Yeni yeni keşfediyorum. Tahlillerinde bir sıkıntı yok. Eskiden gün içinde de susmadan aglardi. Şimdi gaz ilaçları gaz çayları banyolar masajlar derken gündüz uykularini biraz uzatabildim. Yine de 1 buçuk saati geçmiyor. İkinmaktan morariyor ikinarak kendini uyandırıyor. Her gün kakasını da yapıyor gaz da çıkarıyor aslında ama yeterli değil demek. Beni en çok geren şey gece 23-02 arası hiccccf susmadan ağlaması. Kolik bu galiba sesi kisildiKızlar bebisleriniz kolik olabilirmi aceba benim ilk oğlum kolikti 4 ay hiç durmadan ağladı gece gündüz uyumazdi aglamaktan mosmor olurdu bende sinir krizleri geçirirdim doktor beline kadar ılık suya sok demişti o iyi gelirdi rahatlardı yavrum..bide kulak çubuğuna zeytin yağı sür poposunu uyar demişti hafif icine sokarak doktorum 4 ay öyle kakasını yaptirdik malesef sizlerde doktorunuza danışın ağlayan çocuk çok zordur iyi bilirim
Aynen canım bu hafta içerken ağlama huyu başladı. Bir de beslenemicek korkusu başladı bu yüzden. Zaten ufak doğdu benimki 2600 dü. 5 gün sonra 40 i çıkacak anca 4 kilo olmuştur. Diğer oğluna nasıl bakiyosun? Ben tek başıma tuvalete bile gidemedim mecbur annemin yanına geldim nobetlese bakıyoruz böyle bile çok zor günlerdir banyo yapamıyorum. Bebeği sallamaktan zıplayarak dolaşmaktan iyileşen sezaryen yaralarım sıkıntı çıkarmaya başladı. Ağrı kesici ile duruyorum şuanda yırtılmış olabilir icerdensuan halaaaa oyleyiz yarin 40 cikcak sozde duzelir diyolar herdey daha da zorlasiyo gaz cok sancili bide emmeme oynama kafasini geri atma bana vurma cikardi ciglik atip agliyo bide bunaliyo gibi cok uzuluyorum araniyo memeye koyunca emmiyo. cok psikolojik olarak çöktüm tek olmanin etkisi de war canim tabi benim bi tane daha oglum war walla cok uzuluyorum agliyo benimde gözlerim doluyo sinirimden. memnun edemiyorum derdini anlamiyorum diye cok zor oldu arslan
Kızlar, bebeğimin ağzından köpük çıkıyor.. Özellikle uyurken.. Balon balon ağzında duruyor.. Reflü mü acaba? Sizler yaşadınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?