- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #40.141
Biogaia ve nurse harvey veriyorum. Sab simplex te aldım. Bence rezene daha etkili, kimyonlu rezene çayı aldım eczaneden bebekler içinmiş bugün yine çıldırdı 5 saat uğraştım ağlamasını kesmek için mama,meme,acı elma yagı,gaz masajı,kimyonlu rezene çayı, kolik müziği eşliğinde anakucagında (hani şu 8 kilo olanlardan) 1 saat sallama derken uykuya daldı bende pert oldum. Anakucagı kuytu kapalı diye kendini güvende hissediyor sanırım çığlıkları sadece orda kesiliyorBen golden goat veriyorum canim.bizim gaz problemi hep var ama mamayla ilgisi yok vermedigim gunler de cok oldu degisen bisi yok benim bebisin bagirsaklari alisamadi.biogaia veriyorsun dimi her gun bebegine.gaz damlasini sab simplex nurse harvey hic biri iyi gelmedi hatta sabi kullandigimiz uc gun canimi cikardi.en son zincoya geri dondum duzenli kullaninca ise yariyor gibi.kimyon suyu denedim gecen gun azicik o gun cok rahat yapti kakasini gazini.gecen gun durduk yere ateslendi bizimkide ve aglamaktan ikinmaktan gobek fitigi olmus kakasini gazini yapmak icin ikinmaktan morariyor cocukcok uzuluyorum
benimki de gün sayıyor Bugün 28. Gün :) valla aylarca nasıl bekliyor adamlar