2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar annesutu ile beslenen bebeklerinizi gece uykusundan siz mi uyandiriyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Mesela gece en gazla 2saat diyorlar ama ben zar zor uyutuyorum kendi uyansın istiyorum ve 2saati geçiyor
Canım ben doğduğundan beri kendi kendine uyanmasını bekliyorum , En fazla 3,5- 4 saat uyuyor zaten , oğlumu kendim uyandırırdım Hem ben mahvolurdum Hem o emmezdi uyuyakalirdi, bunda doktorun da önerisi ile uyanmasını bekliyorum

Kızlar annesutu ile beslenen bebeklerinizi gece uykusundan siz mi uyandiriyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Mesela gece en gazla 2saat diyorlar ama ben zar zor uyutuyorum kendi uyansın istiyorum ve 2saati geçiyor

Biz 50 gunluk olduk. Gece ben kaldirmiyorum gunduz o kadar cok emiyorki dr.gece uyaninca kalkar uyandırma dedi. Benimki ilk gece uykusunda 4saat kesintisiz uyuyor sonra 1 saate yakin emme alt degisme gaz cikarma seansi.sonra 2 saat uyuyip uyaniyor. Ilk zamanlar uyandırıyordum ama 1 ayi gectikten sonra uyandirmadim.

Canım atak haftasını nasıl hesapliyotuz benim kız da bazen oldukça gazlı huysuz 11 haziran doğumlu

Blackbluee1 nerelerdesin canım ,Nasılsın?

Iyiyim canım çok şükür uğraşıyoruz bebekle..
bir de bi an cesaretle tatile diye çıktık balıkesir 'e geldik. 5 gündür burdayiz işte diğer hafta dönücez. O yüzden pek giremiyorum telefonu bile alamıyorum elime .. fırsat olmuyor ki.
Sen nasılsın bebiş nasıl?

30 cc çıkarıyorsan çok iyi ben 20 bile çıkaramıyorum,sağarken dakika tutuyor musun kaç dakikada boşalıyor

Oh ne güzel tatil temiz hava. Biz TR ye de gidemiyoruz maalesef ufak bebekle çoğu zamanım koltuk tepesinde emzirerek geçiyor :) bir yandan bebiş bir yandan oğlanla uğraşıyoruz.

Teşekkürler canım bizde yarın bir aylığiz sarilik korkusu geçince doktor uyandırma demişti ama ben yine de uyabdiriyordum kendisi de alışmıştı uyanmaya ama 2-3gunden beri gece ilk uykusunu 2saati geçiriyor bana da iyi geliyor o yüzden kararsız kaldım uyandirsam mi diye.

Teşekkürler canım bizde yarın bir aylığiz sarilik korkusu geçince doktor uyandırma demişti ama ben yine de uyabdiriyordum kendisi de alışmıştı uyanmaya ama 2-3gunden beri gece ilk uykusunu 2saati geçiriyor bana da iyi geliyor o yüzden kararsız kaldım uyandirsam mi diye.

Canım atak haftasını nasıl hesapliyotuz benim kız da bazen oldukça gazlı huysuz 11 haziran doğumlu
Canım excel tablosu indirmişim ama nerden olduğunu hatırlayamadım. Excel olunca burayada yükleyemedim. 11 hazirana göre hesaplattım ekran görüntüsü ekte, 16 sında atak haftası başlamış geçmişsiniz 23 ü itibariyle sakin bebek olacakmış 6 ağustosta tekrar fırtınalı zaman

Eklentiler

• 20180724_220959.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 100

Amin cnm Rabbim kuzularimiza saglik versin ins bizede guc kuvvet.evet bende katiliyorum instgramdakilere sasiyorum ben gercekmi diye zaten.ne makyajdan kaliyolar ne giyimden ne gezmeden masallah wala.ben wcye bile zor gider oldum buara.ins daha iyi oluruz.basta soylediklerinde de cok haklisin iyiki duuyurmussun 40tanbonce gelmek sacma diye.insanlar disuncesiz cnki

kizlar cuma gunu saglik ocaginda tam 4kilo cikti bebism dundehastaneye gitmistik 4250cikti bu kadar kisa surede 250gram almus yada tartinun biri yanlis galiba. bebegm herbbez degisiminde kakasi oluyor burda goryorumda hergun yapmiyo yazanlar var ama benmki gunluk hercdegistigimde kakasi oluyor

Kimyonlu rezene cayi humananin degildir insaallah.onda laktoz oldugu icin kullanamadim ben kendim ictigimde bile yeronde durmadi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…