- 15 Şubat 2018
- 312
- 2.929
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.161
Bel ve kasik agrisi cok oldumu sende canimcok gelmiyodu zaten ama kan geliyodu canim iki ped ancak degistirdim bi gunde ole soluyum
Geçen hafta benim kız yaptı 5-6 kez, sulu kaka rengi falan herşeyi normaldi , ateşte yoktu bir gün sürdü ertesi gün normal 2 kez falan yapmaya başladı, ateş falan yoksa doktorluk bi durum değildir canım.Kizlar selam bebeğim bugun ishal gibi bayagi sulu kakasi ve geceden beri 5 defa felan kaka yapti. Hemen dr.a goturmelimi yoksa beklemelimiyim olabilirmi yani. Atesi yok agrisi sizisi yok keyfi yerinde.
Doğduktan iki hafta sonraHerkese merhabalar arkadaşlar bebislerinizin gaz sancısı ne zaman basladi?
Benim kizin sulu ama içinde sarı taneler var. Anne sütü sadece normal bence öyleyseKizlar selam bebeğim bugun ishal gibi bayagi sulu kakasi ve geceden beri 5 defa felan kaka yapti. Hemen dr.a goturmelimi yoksa beklemelimiyim olabilirmi yani. Atesi yok agrisi sizisi yok keyfi yerinde.
Canim simdi sadece mama ile besleniyor demissin, merak ettim gun icinde nasil veriyorsun mamayi? Kac saat arayla ve kac cc.? Benim de sutum cok az geliyor kesilcek diye korkuyorum artik. Emzirip sagip yine de vermeye calisiyorum ama agirlikli olarak mamayla doyuyor.. Ne kadar mama verecegimi sasirmis durumdayim.Emmen bebekler oyle cnm sık acıkıyor kucak istiyor gaz için sap damla öneririm dr verdi günde 4 kez 8 damla rahatlatıyor benim sutum yok bir ay emdi mama takviyeli şimdi tamamen mama içiyor üzüntü sıkıntı süt kalmadi emzige alıştır oyalıyor benimki biraz alıştı ikinci ayda artık bebek kendine geliyor uykuları az oluyor böyle buyuycekler
Bizim 36. Günümüz dün sabaha kadar aglayip durdu kizim kendini sıkıyordu gaz sancısı mı basladi acaba diye düsündüm. Bide annenin gazı bebege geciyormuDoğduktan iki hafta sonra
ben hep oyle kavriyorum aaa ciddi misin korktum ya simdi
Anladım canım olabilir kendini iyi hissettiğin de olması daha güzel ztnSöylemesi ayıp emzirmek bile beni ilişkiden uzak tutuyor süt akıyor falan hiç olmuyor emzirirken yaa bende sezeryan oldum ama dikişler engel oluyor yine kendimi rahat hisseiyorum
Rica ederim canım kolay oluyor emzirirken eline sık sütü sil ben hep öyle temizledim
Bi elini sirtina koy bi elinide piposunun altina kaldirBen hep öyle kaldırıyorum. Baska kaldırma metodu mu var kinasıl tutcaz baska
Benim kizin sulu ama içinde sarı taneler var. Anne sütü sadece normal bence öyleyse
Açık hava da 3 saat dolapta +4 3 gün.Bugün ilk kez sütümü sağdım 40 cc çıktı kızlar merak ettiğim şey bunu dışarı çıkarken yanımıza alabilirmiyiz kaç saat dayanır acaba
Kiz o da ne derece temiz olur kibilemedm Elimle temizlersem sanki daha cok mikrop kapar gibime geliyo
Ben hep mama veriyorum 2 buçuk saat arayla 90 cc veriyorum cnm yada 2 saat arayla 60 cc çok verirsen kusuyor az sık veriyorum bebelac 1 veriyorum gecede 3 kez veriyorum Saba h uyanıyor 6 gibi 8 de bida veriyorumCanim simdi sadece mama ile besleniyor demissin, merak ettim gun icinde nasil veriyorsun mamayi? Kac saat arayla ve kac cc.? Benim de sutum cok az geliyor kesilcek diye korkuyorum artik. Emzirip sagip yine de vermeye calisiyorum ama agirlikli olarak mamayla doyuyor.. Ne kadar mama verecegimi sasirmis durumdayim.
Bak, uyuma süreleri bile aynı neredeyse.. Benimki geri kalktı, şimdi yine kucağımda daldı.. Bu saatte uyuyunca gece uyumaz da diyeceğim ama bebek bunlar 16-18 saat uyumalılar, kaçta yatarlarsa yatsınlar..27 sinde canım son gün, benimki dün akşam 8 gibi çığlık kıyamet başladı. Gaz masajı yaptım acı elma yağı sürdüm. Mamasını yedirdim. 2 saat memede kaldı. Kimyonlu rezene çayı verdim 3 çay kaşığı en son bitmeyince travel sistem arabanın puseti varya ona koydum bildiğin kol kası yaptım sallayarak gece 12 de uyudu. Gece 2 de uyandı sar baştan yeni uyutabildim. Atak tablosu excel buraya yüklemeyi beceremedim
Bence gözlemle canım.. Benimki bir kez yapıyor ama aşırı derecede yapıyor, sulu olunca önden arkadan taşıyor.. Tabi her gün yapmıyor..Kizlar selam bebeğim bugun ishal gibi bayagi sulu kakasi ve geceden beri 5 defa felan kaka yapti. Hemen dr.a goturmelimi yoksa beklemelimiyim olabilirmi yani. Atesi yok agrisi sizisi yok keyfi yerinde.
Teşekkür ederim canım, bende kontrol edeyim.. Neler öğreneceğiz daha ..A aeengineer canim tablo bu benim netten aldigim atak tablosu.
Teşekkür ederim canım, normalde inanmam pek, değişir diye ama tuttu valla ..A aeengineer doğum tarihleri aynı tablonun ekran görüntüsünü paylaştım biraz küçük oldu ama :)
2hafta.. 15. Gün gibi.. Düşünüyorum, o 15 gün ben yine uykusuzdum.. O zaman neden uyumuyorduk hatırlayamadımHerkese merhabalar arkadaşlar bebislerinizin gaz sancısı ne zaman basladi?
Ben evolvia kullaniyorum canim. Sutum az, sagdigimda en fazla 30 cc cikiyor. Yinede emziriyorum bazen emmek istemiyor memeyi almiyor sagip veriyorum. 4 saatte bir 60 cc mama veriyorum, her mama arasinda da soyledigim sekilde anne sutu veriyorum. Dogru mu yapiyorum acaba diye merak ediyordum hep. Haftaya doktor kontolumuzde de soracagim bakalim ne diyecek. Mama vermek hic istemiyorum keske daha fazla sutum olsaBen hep mama veriyorum 2 buçuk saat arayla 90 cc veriyorum cnm yada 2 saat arayla 60 cc çok verirsen kusuyor az sık veriyorum bebelac 1 veriyorum gecede 3 kez veriyorum Saba h uyanıyor 6 gibi 8 de bida veriyorum
Bizim 1. Ay doldu canım, kendi uyanıyor.. Hoş, ben ilk 10 gün alarm kurdum, yatırdıktan 2 saat sonrasına.. Sonra baktım ki benimki 1 saat sonraya kalkıyor.. 5 dk emdiği için, acıkıyor herhalde.. Artık alarm kurmuyorum. Ne zaman ağlarsa, emziriyorum.. O da sağolsun, bir saate yarım saate kalkıyor..Kızlar annesutu ile beslenen bebeklerinizi gece uykusundan siz mi uyandiriyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Mesela gece en gazla 2saat diyorlar ama ben zar zor uyutuyorum kendi uyansın istiyorum ve 2saati geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?