2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Neden mama veriyorsun cnm ?

Aksamlari veriyorum bi sefer rahat uyumasi icin.sutum yetmiyor gunduz bi saate bi emziriyorum aglayip durmadigi icin.gece de oyle yaparsak uyuyamaz uyku da bebek icin cok onemli.benm icin de cok onemli sutum birikiyor oyle olunca uyuyabiliyoruz sadece gece yatmadan once veriyorum

Kızlar annesutu ile beslenen bebeklerinizi gece uykusundan siz mi uyandiriyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Mesela gece en gazla 2saat diyorlar ama ben zar zor uyutuyorum kendi uyansın istiyorum ve 2saati geçiyor
En fazla 3 saat bekliyorum sonra kaldırıyorum.gözleri kapalı emiyor zaten yatağa koyunca uyuyor şimdilik bazen de kendi uyanıyor

Mastit e çözüm mucize gibi kızlar dün ağrıtan ağladım göğsüm çok büyüdü sertleşme olduğunu geç fark ettim sızlama var diye çok üstünde durmadım dikkat edin. Kk de biri paylaşmış . çözüm şöyle göğsünüzün ters taraftan emzirin yani sağ göğsüm şişti bebeğin bebeğin kafası sağ göğsüm altın da ayakları karnına doğru değilse dışarı doğru uzatın hemen sertlik kayboldu inanılmaz birsey. Bir de kanepenin uç kısmına yan yatırdım ben de yere oturdum o şekilde de rahat emzirdim.sağ göğsüm için bebeğin ayakları dışa doğru uzatın

Bu resimdeki gibi pek yapamadım ama mantık aynı hep göğsüm aynı tarafı boşalmış diğer taraf süt dolmuş kitle olmuş damarlar bir anda boşaldı

Ben uyandirmiyorum kendi kalkıyor sadece gecec12 yada 1 de kendim uyumadan emziriyorum baya yatıyor eskiler bebek uykuda büyür dermiş.

Bende gördüm bu paylaşımı işe yarıyor aynı bu şekilde emzirdim cevremi komple yastıkla destekledim kendi yatagimda kolay oldu

kizlarrrr acı elma yagi dediginiz aktara gittim 12 tl kucuk sisede bisi demi bide ne kadar sureyle suruyoruz

Canım internetten baktım bende bulamadım rica etsem banada tablonun resmini atabilir misin benim kızımda 9 Haziran doğumlu.. teşekkür ederim

Brnımde yetmiyor ama ben veriyorum baya hatta nerdeyse her emzirme sonrası

4 saat biraz fazla uzun cnm bence onu 3 yap arada da anne sütü veriyorsun çok ac kalmasın ben bebelac veriyorum yoğun bakımda kaldığı sürede ona alışmış dengeyi bozmiyim dedim seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…