- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.241
Hiç fikrim yok kaka için ne veriliyor zaten en güzeli yine doktorun tavsiye ettiği olur. Eğer o kadar uzun süredir yapmıyorsa yani doktora götürün. Yetişkinlerde lağman falan yapoyorlar ama bebekler için ne var bilmiyorum. Bebekte huysuzluk sıkıntı varsa kkadan dolayı mutlaka doktor görmeliSizinki de öylemi? 24 saatde 60 gram falan mama veriyorum o da yani tesadüfen .eskiden çok verirdim hergun yapardı. Peki kaka yapsin diye ne yapayım biliyormusunuz?
Gaz için san simplex kullanıyorum ama doktora sormadım hiç ezcaneden aldım surekli ikinip duruyordu.16 günluk başladık herhalde günde 3defa 8damla.sanki iyi geliyorBen de unutuyorum 9 damla dedi. Bazen kızıma bile günlük vermediğim oluyor. Ama çok halsizim vitamin ve kan hapı isteyeceğim kontrole gidince kadın doguma.kolumu kaldırmaya dermanım kalmıyor ve hep açım açsizde öyle misiniz. Habire ne yesem diye geziniyorum .
Bugün huysuz benim kız. Muhtemelen gazdanaşı yapmış olamaz seninki nasıl aynı gün doğmuş kuzularımız
Hiç duymamıştım atak tablosunu. Ayni gun doğum yaptik seninle paylastigin ucin teşekkürlerCanım excel tablosu indirmişim ama nerden olduğunu hatırlayamadım. Excel olunca burayada yükleyemedim. 11 hazirana göre hesaplattım ekran görüntüsü ekte, 16 sında atak haftası başlamış geçmişsiniz 23 ü itibariyle sakin bebek olacakmış 6 ağustosta tekrar fırtınalı zaman
Ekte canımCanım internetten baktım bende bulamadım rica etsem banada tablonun resmini atabilir misin benim kızımda 9 Haziran doğumlu.. teşekkür ederim
Evet canım, haftada bir gün yapılıyor galiba o aşı.. Bizim aile hekimliğine çarşamba günü geliyormuş, ona göre verdi tarihini.. Yalnız bizimki bayram haftasına denk geldiğinden sonraki haftaya verdi tarihi.Birinci ay aşkımızı olduk bugün bizde hadi bakalım biri gitti. İkinci ay hemşire kendi arayacakmış o aşının özel günü oluyormuş gelmesi için. Size de öyle dedi mi hemşireniz?
Bizde gazdan kurtulamadik dahaBebeklerinde gaz problemi yaşiyan anneler Sizinde bebeginzde öksürme oluyor mu50 gunluk oldk hala gaz problemimiz var Meşhur 40 mizda gecti Gazdan kurtulamadk Bebegim simdide oksuruyor sanirsnz ki buyuk biri oksuruyo gazi cikmadiginda oluyo Sizdede oluyo mu yoksa baska bi sey mi Endiseleniyorm
Bizde gazdan kurtulamadik dahaakşam 7 -10 arası sancı oluyor zeytinyağıyla karnına masaj yapıyorum ve kimyon iyi geliyor gazı çıkıyor yarım saat uyuyor yine gaz sancısı başlıyor yine masaj yapıyorum rahatliyor böyle böyle geçecek neyapalim bazen onun ağlamasına dayanamıyorum bende agliyorum geçecek kızım diye diye ter içinde kalıyorum tükürügünü yutamadiginda öksürük oluyor bizdede ince yastık kullanıyorum yan yatiriyorum uykudayken diğer tarafina ceviriyorum geçecek canım az kaldı 3 ayda bitiyor gaz diyorlar
Çok gazlı kakası da çok sıvı ama çok zorlaniyorBen de unutuyorum 9 damla dedi. Bazen kızıma bile günlük vermediğim oluyor. Ama çok halsizim vitamin ve kan hapı isteyeceğim kontrole gidince kadın doguma.kolumu kaldırmaya dermanım kalmıyor ve hep açım açsizde öyle misiniz. Habire ne yesem diye geziniyorum .
Bugün huysuz benim kız. Muhtemelen gazdanaşı yapmış olamaz seninki nasıl aynı gün doğmuş kuzularımız
Kendiliğinden sallanan şeylerde uyumuyorlar sallanan beşiği var onda uyumuyor anakucaginda uyuyor bizimki de gündüz uykularinkŞu aptal anakucagını sallayacak bir yol bulabilsem tüm sorunlarım çözülecek çocuk içinde sallandığı sürece çıtı çıkmıyor
Hamak beşikler var küçük belki onlarda da durur canım, ben bi arkadaşta görmüştüm kızım baya durdu ondaŞu aptal anakucagını sallayacak bir yol bulabilsem tüm sorunlarım çözülecek çocuk içinde sallandığı sürece çıtı çıkmıyor
Aslında aklımda ama nasıl birseyde durur kestiremiyorum. Normal salıncak var evde düz yatan konuma getiriliyor onda durmuyor. Anakucağında güvende hissediyor sanırımHamak beşikler var küçük belki onlarda da durur canım, ben bi arkadaşta görmüştüm kızım baya durdu onda
Gün içinde 5 dk sakin bizimkide onlara bende şaşırıyorum40 o çıkmadan dışarı çıkıp gezenler nasıl yapıyor ya bizimkinin karnı tokken bile huzursuz arabaya koyup evde gezdirdim gene huysuzlandı dışarı nasıl çıkacaz acaba
Gaz damlası kullanıp salladığım için iyi bir anne değilmiyim diye düşünmeye bile başladım. Ayarım bozuldu resmenÇok gazlı kakası da çok sıvı ama çok zorlaniyor
Sabaha karşı 3-4gibi kalkınca 5-6 ya kadar uyumuyor demek istedim uyku sersemi birşey anlaşılmamis sabah olmuş gibi davranıyor hiç ışıkta açmıyorum
Kendiliğinden sallanan şeylerde uyumuyorlar sallanan beşiği var onda uyumuyor anakucaginda uyuyor bizimki de gündüz uykularink
Valla butun kurallarımi bozdum uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayim.Gaz damlası kullanıp salladığım için iyi bir anne değilmiyim diye düşünmeye bile başladım. Ayarım bozuldu resmen
valla canım doğumdan sonra incecik saçları fönlü makyajı yerinde olup dışarı çıkıp poz verenler mi anne yoksa bizim gibi akşama kadar üstü başı kusmuk ve emzirmekten terli göğüsleri yara olmuş uykusuzluktan gözlerimin altı kahveleşmiş Kişiler mi anne bilemedim hahahaGün içinde 5 dk sakin bizimkide onlara bende şaşırıyorum
Arada oluyor ama çok değil normal mi bilmiyorumBebeklerinde gaz problemi yaşiyan anneler Sizinde bebeginzde öksürme oluyor mu50 gunluk oldk hala gaz problemimiz var Meşhur 40 mizda gecti Gazdan kurtulamadk Bebegim simdide oksuruyor sanirsnz ki buyuk biri oksuruyo gazi cikmadiginda oluyo Sizdede oluyo mu yoksa baska bi sey mi Endiseleniyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?