2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gaz damlası kullanıp salladığım için iyi bir anne değilmiyim diye düşünmeye bile başladım. Ayarım bozuldu resmen
Benim kullanmadığım damla çay uyutmak için denemediğim metod kalmadı battaniyede bile salladım. Annelikten aforoz edilcez demek paşa hamak aldım canım sallamanin alâsi. 150 TL portatif. İçine de bebeği güvende hissettirecek yastık düzeneği kurdum. Salonda yatak odasında her yerde eğer uyursa onun içine koyuyorum çünkü saniye başı uyandığı için hemen sallayabiliyorum. Bazen uykusuna geri dalıyor o şekilde. Paşa hamak maşallah diye geçiyor en küçük boyunu aldim
Bebeğini sallamayanlarin ve bu durumu anlamayanlarin gazlı ya da kolik bebek görmediklerini düşünüyorum. Şanslı insanlar

Kızlar gaz ilacı olarak sab simplex kullananlar bu ilaç sizin bebeklerde uyku yapıyor mu ?

40 o çıkmadan dışarı çıkıp gezenler nasıl yapıyor ya bizimkinin karnı tokken bile huzursuz arabaya koyup evde gezdirdim gene huysuzlandı dışarı nasıl çıkacaz acaba
ben çıkıyorum 5 günlükken beri maşallah, Evde emzirip altını değiştiriyorum bebek arabasında uyuyor bir saat , uyanırsa emziriyorum dışarda , Ya da mama veriyorum tekrar uyuyor . Saatlerce dışarda kalmasamda 3 saat en fazla idare ediyoruz , Bu ara bebek arabamizin altında kanguru bulunduruyorum çok ağlarsa ben yada eşim önünde taşıyor.

Süpersin canım bizimki çok mızmız durmuyor pusette falan kangurum var ama yenidoğan aparatı yok

Gün içinde 5 dk sakin bizimkide onlara bende şaşırıyorum
Benim bebeğim maalesef kolik, araba ile gezince rahatlıyor. Araba bebelere iyi geliyor aslında. 1 haftalıktan beri dışarı çıkıyoruz, emzirme önlüğü ile her yerde emzirebiliyorum. Deneyin bence, evdekinden daha huzurlu olabiliyor bebekler dışarıda.

Süpersin canım bizimki çok mızmız durmuyor pusette falan kangurum var ama yenidoğan aparatı yok
yenidogan aparatı satılmıyor mu markaya uygun.
Kanguru kurtaricimiz oldu evde de çünkü bu ara ağlamalar başladı :) yatmayı sevmiyor galiba benimki :) dışarı çıkıyoruz mecbur Yoksa ne yapacağız hep evde iki çocukla

Arabada bizimkide sakinleşiyor hastaneye giderken takside anlamıştım. Maalesef arabamız yok, bebek arabasına nasıl tepki verir bilemiyorum. Babası olacak beyzadeye arabayı kutusundan çıkarıp kurmasını söyledim hala yapamadı. Bensiz iş yürümüyor

Aynen benimde yaptıklarımı doktoruna soruyorum gerçi ama yinede üzülüyorum. Perişan oldum ağlamaktan kızarıyor çocuğum ağlamasın diye türlü şebeklik yapıyorum. Şimdide tavsan gibi zıplarsak susuyo ama onu zıplatınca değil, sende kucağında onunla zıplayınca. Zaten sağ bacağımda doğum sonrası problem oldu. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün. Bizimkiler kızıyor zıplama diye bacağım şişiyor çocuk sussun diye devam ediyorum bende

Satılıyor ama bana hediye gelmişti bu bende almadım ilk etapta lazım olmaz diye alsam aslında iyi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…