2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Büyükler işin içinde olunca devlet meselesine döndü benim saç kestirme 40 ımızı bekliyoruz

Ben adamı boğacağım nerdeyse yahu aynen benimde umrumda değil 3 aydan önce düşünmüyorum
Ben de kendimi berbat hissediyorum, rezil gibi eskisi gibi giyinemiyorum , Hiç birşey olmuyor, alışveriş yapmak istemiyorum vücudumu toplamadan, Evde hep pasaklı , emzirme tişörtümle hep aynı şeylerle dolaşmaktan ben de adam yanassin istemiyorum

Kızlar ilk defa rahat gazsiz bir aksam geçirdik kendim rezene içiyorum tadı güzel değil azcık şekerle tatlandirip 2 kaşık bebegime verdim cok rahat gaz çıkardı ve aglamadan akşam geçirdik tavsiye ederim deneyin kimyondan daha iyi bence. Şimdi verdim akşamda vericem damla vs kullanmadik hiç. Sağlık ocagindaki hemşire ve Dr gaz için ilaç çok onermiyoruz kendi öğrensin gaz çıkarmayı doğal yollarla kimyon rezene masajla geçirmeye çalışın dediler sizlerle paylaşayım dedim deneyin isterseniz

Gunnaydinlar herkese bu suruptan kullananinz varmi ben damlasini kullanmistim bitince esime al dedim eczaci bu sfer bunu yani surup seklinde olani vermis. Kullananlar ne kadae olcude kullanıyor acaba.
Sabah akşam bir tatlı kaşığı veriyorum ama cenelerden aşağı dökülüyor bir kismi

Çocuğu uyutmak için saatlerce cebellesip uyuduğunda özleyip fotoğraflarına bakmak diye bir manyaklik var. Ah bi ağlamadan duraydı ya
Canım ben yine doktora götürdüm çocuğu. 16-17 saat ağlıyor mizildaniyor dedim. Docente gittim bu sefer. Baktı inceledi. Karnı hep böyle sis mi dedi evet dedim. Gaz ilaçlarını kullandın mi dedi evet dedim. Sonuç olarak laktoz intoleransi var sizde dedi ve bir de protein alerjisi de olabilir dedi kan aldı. Bir de relaktaz diye bir damla ve özel mama verdi neocate diye. Şimdi sadece o mamadan veriyorum bakalım sonuç ne olacak

Çocuğu uyutmak için saatlerce cebellesip uyuduğunda özleyip fotoğraflarına bakmak diye bir manyaklik var. Ah bi ağlamadan duraydı ya
Benimki bugün çok huysuz ya sürekli kucak istiyor bıraktığım anda ççığlık atıyor kucağımda uyuyor bırakıyorum uyanıyor.ve hep emmek istiyor göğüslerim harap ne yapacağım böyle şu anda da göğsümde bi rahatsızlığı var ama ne kıyamam ona

Geçmiş olsun canım gerçekten 17 saat çok fazla inşallah iyi gelir karnı çok mu sis

Bende öyle bugün anneme teslim ettim oğlanı gittim kuaföre kaş bıyık saçlarımı kestirdim sonrada balık sırtı ördürdüm. Keşke becerebilsem kendim örmeyi derli toplu oldu. 2 tane elbise aldım önü açılan emzirebildiğim evde onları giyiyorum döndüre döndüre. İnsanın tüm enerjisi düşüyo yoksa.
Bi de 20 kilo vermem gerek ama bakalım nasıl...

Gazdandır canım, benimkide aynı gazi olduğu zaman meme bile sakinlestirmiyor. Ağzına alıp itiyo sonra ittigi için aranıp sinirlenerek ağlıyor. Kendini kasıp kızarıyor. Göğüslerin için hametan ve anestol kremi karıştırıp sür bende yara falan kalmadı. Çocuk emmeden ılık suyla yıkaman gerek sürekli memede kalmak istediği icin günü ikiye ayırıp bir göğsüme öğleden önce diğerine öğleden sonra yapıyordum. Geceyide aynı sekilde 3 günde acı sızı kalmadı

Benimki sürekli emmek istiyor öyle yapmam pek mümkün değil evde hametan var surebilirim . Bu atak haftası google playda var ücretli harika haftalar diye geçiyor sayın almadım ama Orda beklenen doğum tarihini baz alıyormuş önemli olan beklenen doğum tarihiymis ona göre bebeğim şu anda atak haftasında ama doğum tarihine göre bitirmiş oluyor .herhalde o doğru olabilir çünkü çok huysuz ve sürekli kucak ve memede

çok geç girebildim taşınma işleri sonrada yer değişikliği.Aynen canım dediğin gibi gazı olduğunda memeye saldırıyor mahvetti meme uçlarını.Benim bir türlü yetmiyor sütüm oğluma maalesef benden sonra özellikle sabahları mamada veriyorum,ne yaptım ettimse sütümü arttıramıyorum,sen nasılsın bu konuda canım

Peki açtıktan sonra buzdolabinda saklayon diyor üstünde. Buzdolabindami tuttun. Sonra ordan soguk sogukmu verdin bebge. Birde memnun kalmadinmi neden değiştiniz.

Yoo oda sicakligunda durdu cnm dolaba felan koymadim ben.serin biyerde durdu yani.bu sefer farkli bi doktora gttim de ondan degistrdi oda.bunu kullanin dedi

Aynen benimde ihtiyqcim war bu dediklerine vala.iyce cirkin hissediom kendimi kas biyik birbirine girdi.hele saclar desen ohoo.pijamalarlayim evde.sasiyorum bu netteki instagramdaki hatunlara vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…