- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.301
Büyükler işin içinde olunca devlet meselesine döndü benim saç kestirme 40 ımızı bekliyoruzBiz bir aylıkken bebeğim ve ben kuaföre gittik eşim dışarda kuaför dışında kızımı salladı uyuttu.otelin içi kuafor rahat koltuklar var.onlar orda takıldı:))
Bende içerde saçımı kestirdim ve boyattim bitkisel boyayla hamile bayanlar bile gelip botlyatiyormus bana neden gelmediniz diye kuaför laf soktu o kadar berbatti saçım uzamış şekilsiz ve bembeyaz olmuştu yanlar dipler çıkmış durumdaydı.insana benzesin şimdi hep dışarı çıkıyor inananlar görsün istemiyordum beni kendime güvenim geldi vallaha
Pirt etmiyor işte on dakika sonra uyuyorCanım sab simpleks simetikon gaz giderici bir ajan barsaklardan pek emilmiyor diye biliyorum eğer pirtliyosa rahatlayip uyuyodur
Bizim de eskisi gibi değil beni çok azarliyorsun lohusalik sana yaramadı diyip trip yapıyor. Aman çok ta fifi hiç isteğim yok zaten :)Kizlar merak ettigim bisey war:).eslerinizle araniz nasil??40i cikanlat acilisi yaptimi:))))
Bizde daha tik yok.adam beni iyce kardesi belledi vala
Ben adamı boğacağım nerdeyse yahu aynen benimde umrumda değil 3 aydan önce düşünmüyorumBizim de eskisi gibi değil beni çok azarliyorsun lohusalik sana yaramadı diyip trip yapıyor. Aman çok ta fifi hiç isteğim yok zaten :)
Ben de kendimi berbat hissediyorum, rezil gibiBen adamı boğacağım nerdeyse yahu aynen benimde umrumda değil 3 aydan önce düşünmüyorum
Sabah akşam bir tatlı kaşığı veriyorum ama cenelerden aşağı dökülüyor bir kismiGunnaydinlar herkese bu suruptan kullananinz varmi ben damlasini kullanmistim bitince esime al dedim eczaci bu sfer bunu yani surup seklinde olani vermis. Kullananlar ne kadae olcude kullanıyor acaba.
Canım ben yine doktora götürdüm çocuğu. 16-17 saat ağlıyor mizildaniyor dedim. Docente gittim bu sefer. Baktı inceledi. Karnı hep böyle sis mi dedi evet dedim. Gaz ilaçlarını kullandın mi dedi evet dedim. Sonuç olarak laktoz intoleransi var sizde dedi ve bir de protein alerjisi de olabilir dedi kan aldı. Bir de relaktaz diye bir damla ve özel mama verdi neocate diye. Şimdi sadece o mamadan veriyorum bakalım sonuç ne olacakÇocuğu uyutmak için saatlerce cebellesip uyuduğunda özleyip fotoğraflarına bakmak diye bir manyaklik var. Ah bi ağlamadan duraydı ya
Benimki bugün çok huysuz ya sürekli kucak istiyor bıraktığım anda ççığlık atıyor kucağımda uyuyor bırakıyorum uyanıyor.ve hep emmek istiyor göğüslerim harap ne yapacağım böyleÇocuğu uyutmak için saatlerce cebellesip uyuduğunda özleyip fotoğraflarına bakmak diye bir manyaklik var. Ah bi ağlamadan duraydı ya
Geçmiş olsun canım gerçekten 17 saat çok fazla inşallah iyi gelir karnı çok mu sisCanım ben yine doktora götürdüm çocuğu. 16-17 saat ağlıyor mizildaniyor dedim. Docente gittim bu sefer. Baktı inceledi. Karnı hep böyle sis mi dedi evet dedim. Gaz ilaçlarını kullandın mi dedi evet dedim. Sonuç olarak laktoz intoleransi var sizde dedi ve bir de protein alerjisi de olabilir dedi kan aldı. Bir de relaktaz diye bir damla ve özel mama verdi neocate diye. Şimdi sadece o mamadan veriyorum bakalım sonuç ne olacak
Bende öyle bugün anneme teslim ettim oğlanı gittim kuaföre kaş bıyık saçlarımı kestirdim sonrada balık sırtı ördürdüm. Keşke becerebilsem kendim örmeyi derli toplu oldu. 2 tane elbise aldım önü açılan emzirebildiğim evde onları giyiyorum döndüre döndüre. İnsanın tüm enerjisi düşüyo yoksa.Ben de kendimi berbat hissediyorum, rezil gibieskisi gibi giyinemiyorum , Hiç birşey olmuyor, alışveriş yapmak istemiyorum vücudumu toplamadan, Evde hep pasaklı , emzirme tişörtümle hep aynı şeylerle dolaşmaktan ben de adam yanassin istemiyorum
Gazdandır canım, benimkide aynı gazi olduğu zaman meme bile sakinlestirmiyor. Ağzına alıp itiyo sonra ittigi için aranıp sinirlenerek ağlıyor. Kendini kasıp kızarıyor. Göğüslerin için hametan ve anestol kremi karıştırıp sür bende yara falan kalmadı. Çocuk emmeden ılık suyla yıkaman gerek sürekli memede kalmak istediği icin günü ikiye ayırıp bir göğsüme öğleden önce diğerine öğleden sonra yapıyordum. Geceyide aynı sekilde 3 günde acı sızı kalmadıBenimki bugün çok huysuz ya sürekli kucak istiyor bıraktığım anda ççığlık atıyor kucağımda uyuyor bırakıyorum uyanıyor.ve hep emmek istiyor göğüslerim harap ne yapacağım böyleşu anda da göğsümde bi rahatsızlığı var ama ne kıyamam ona
Benimki sürekli emmek istiyor öyle yapmam pek mümkün değil evde hametan var surebilirim . Bu atak haftası google playda var ücretli harika haftalar diye geçiyor sayın almadım ama Orda beklenen doğum tarihini baz alıyormuş önemli olan beklenen doğum tarihiymis ona göre bebeğim şu anda atak haftasında ama doğum tarihine göre bitirmiş oluyor .herhalde o doğru olabilir çünkü çok huysuz ve sürekli kucak ve memedeGazdandır canım, benimkide aynı gazi olduğu zaman meme bile sakinlestirmiyor. Ağzına alıp itiyo sonra ittigi için aranıp sinirlenerek ağlıyor. Kendini kasıp kızarıyor. Göğüslerin için hametan ve anestol kremi karıştırıp sür bende yara falan kalmadı. Çocuk emmeden ılık suyla yıkaman gerek sürekli memede kalmak istediği icin günü ikiye ayırıp bir göğsüme öğleden önce diğerine öğleden sonra yapıyordum. Geceyide aynı sekilde 3 günde acı sızı kalmadı
çok geç girebildim taşınma işleri sonrada yer değişikliği.Aynen canım dediğin gibi gazı olduğunda memeye saldırıyor mahvetti meme uçlarını.Benim bir türlü yetmiyor sütüm oğluma maalesef benden sonra özellikle sabahları mamada veriyorum,ne yaptım ettimse sütümü arttıramıyorum,sen nasılsın bu konuda canımBenim 10. Gün doldu. Hala biraz ağrı var ama ilk günlere göre çok çok iyi. Doktorlar taş gb sert olan meme de süt biirktiğini söylüyor ama yumuşak meme de süt yok demek değil bu cnm. Bebek yumuşak meme yi emerken tutup sıkıyorum ben mesela süt oluyor içinde ve sütün yağlı besleyici kısmı burda. İlk gelen süt sulu iştah açıcı mesela arkasındaki besleyici olan. O yüDenendişe etme. Gazı oldukça memeye saldırıyor benimki de aç değil oysaki. Göğsümüzde sakinleşmek istiyorlar gazın hırsını memeden çıkarıyorlar.
Emzik olayını becerebilen bana da yardım etsin. İlk oğlum tutmadı hep ben i kullandı. Bu Mı öğrensene biraz rahat ederim. Ebe kesinlikle almasın diyor. Etraf iki çocuk mutlaka emzik alsın diyor. Benim kız da 0. Sn atıyor elimle tutuyorum yine atıyor
Çocuğu uyutmak için saatlerce cebellesip uyuduğunda özleyip fotoğraflarına bakmak diye bir manyaklik var. Ah bi ağlamadan duraydı ya
Peki açtıktan sonra buzdolabinda saklayon diyor üstünde. Buzdolabindami tuttun. Sonra ordan soguk sogukmu verdin bebge. Birde memnun kalmadinmi neden değiştiniz.
Bizim çıktı kirkimiz
Ama biz başlamadım iki aydan hatta üç aydan sonra büyük ihtimal ben iç ay olunca kendimi rahat hissesiyorum
Bende öyle bugün anneme teslim ettim oğlanı gittim kuaföre kaş bıyık saçlarımı kestirdim sonrada balık sırtı ördürdüm. Keşke becerebilsem kendim örmeyi derli toplu oldu. 2 tane elbise aldım önü açılan emzirebildiğim evde onları giyiyorum döndüre döndüre. İnsanın tüm enerjisi düşüyo yoksa.
Bi de 20 kilo vermem gerek ama bakalım nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?