- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.401
Hangi damla dün de ben salya sümük ağladim. Boğazıma bir yumru oturdu büyüğe cis alıştırmasi yapıyorum küçüğü emzirirken ben işemeye başladı. Ay kabus gb anlatamam babasını çağırdım geçmiş uyuyo beyzade cis öğrenecek bu çocuk 20 dk ya bir tuvateke götür dedim .Oturdum hüngür şakır ağlıyorum. Gece 12 de uyuttum. 12.45 uyandı o zamandan bu zamana ağladı. Şimdi kucağımda uyuyor koyduğum anda ağlıyor. 1 saat memede uyudu haliyle bolca hava yuttu. Midesinden gurul gurul ses geliyor. Yeni bir damla aldım işede yaradı gibi ama gaz çıkarırken irkilip daha çok ağlıyor. Canımı yanıyor çıkarırken kendindenmi korkuyor anlamadım. Bugün birde hırıltılı ağlamaya başladı. Kafayı yemek üzereyim yorgunluktan
Uzun uyuduğu süre bebeğim, göğsüm taş gibi oluyor ve sagiyorum, Ayrıca emip uyuduktan sonra da kalanı sagiyorum , o sütler dışarı çıktığımızda veriyorumBazı arkadaşlar sütünü sağıyor ben anlamadım neden sağıyorsunuz?
Kardeşim sağdıgı icin bebek emmekten vazgecti biberon kolay geldi herhalde bebege o yüzden ben bi kaç kez beni süt rahatsız ettigi icin sağdım. Ama simdi cok sükür emiyor. Ama sağdıkça sütüm çoğalmadı bebek emdikçe çogaldı.Uzun uyuduğu süre bebeğim, göğsüm taş gibi oluyor ve sagiyorum, Ayrıca emip uyuduktan sonra da kalanı sagiyorum , o sütler dışarı çıktığımızda veriyorum
Sütüm yok saat başı 5 10 dk sağım yaparak süt üret mesajı vermeye çalışıyorum. Hatlar kopuk sanırsam mesaj yerine hala ulaşamadı.Bazı arkadaşlar sütünü sağıyor ben anlamadım neden sağıyorsunuz?
Sütüm yok saat başı 5 10 dk sağım yaparak süt üret mesajı vermeye çalışıyorum. Hatlar kopuk sanırsam mesaj yerine hala ulaşamadı.[/QUOTE
Mommy's bliss grip water. Rezene zencefil falan var içinde %100 doğalmış günde 5 ml toplam doz 4 saat aralıklarla 6 seferde verilebiliyor. Ben aralıkları uzun tuttum dünden bu yana 3 ml verdim. Baya pıtır pıtır çıkarıyor ama ağlamaya devam ederekHangi damla dün de ben salya sümük ağladim. Boğazıma bir yumru oturdu büyüğe cis alıştırmasi yapıyorum küçüğü emzirirken ben işemeye başladı. Ay kabus gb anlatamam babasını çağırdım geçmiş uyuyo beyzade cis öğrenecek bu çocuk 20 dk ya bir tuvateke götür dedim .
Ne zor ya parçalanıyorum tipim saftim kaydı iyice
Tuvalet konusunda ben de öyleyim maalesef ve kanama oluyor gelince dekizlarr bi 10 gun sonra 2 aylik oluyoz biz sezeryan dogum yaptim. bileniniz vardir ben afedersiniz tuwalete 4 gunde 3 gunde gidiyorum dogru durust bisi yemediqim haldede kilo aliyorum sinirlerim cok bozuldu ne elbise oluyo ne guzel hissediyorum artik cok uzgun oluyorum hep daha kuafore falanda gitmedim kanama lekelenme oluyo hala siz lavaboya nasil cikuyonuz mu bisiler diyin bana
O kaka durumu bizde de aynı.Hatta ilk haftalarda uçan kaka bile gördük altını açtığındaBen 3 4 gün 30 cc verdim Ondan sonra anne sütünü geçtim. Sağarak artırdım. Bi de bol sıvı tüketimi. Benim iki cocugum olduğu için ben uyuyamıyorum ama bebek uyudukca sen de uyu. Uykuda çok güzel süt yapıyor
Gaz için sab simplex ve acı elma yağına devam ediyor
Bezini açıp sileceğim zaman altını kakasını yapıyor . Bacaklarını kaldırıp sildiğim için galiba. Çoğu zaman alt açma bezi de kaka oluyor . Elimi üstümü demiyorum bile
bende hergün 2 kere wcye çıkıyorum ve nerdeyse tutamayacak durumda oluyorum o denli ama galiba bana yediklerim neden oluyor çoğunlukla yukarıda yediklerimin yanında armut ve şeftalide yiyiyorum üzerine de su içince sonuç wcTuvalet konusunda ben de öyleyim maalesef ve kanama oluyor gelince de
Ben sorun yaşamadım çok şükür, biberon da alıyor meme de , İnşallah öylede devam eder.Kardeşim sağdıgı icin bebek emmekten vazgecti biberon kolay geldi herhalde bebege o yüzden ben bi kaç kez beni süt rahatsız ettigi icin sağdım. Ama simdi cok sükür emiyor. Ama sağdıkça sütüm çoğalmadı bebek emdikçe çogaldı.
Ay Allahım ya, saçmalık. Ölelim mi yani doğum yaptık diye evde. Çok sinir oluyorum bu tarz karışan insanlara. Nefes almaya ihtiyacımız yok gibi davranıyorlar. Zaten bunalıyoruz, evde durunca insan stres küpü oluyor. Senin adına ben sinir oldum. Valla bana laf eden olmadı, olsaydı da kesin kızardım çünkü dikişlerim yüzüne birkaç gün dışarı çıkamadım da sinirden patlayacak gibi oldum. En son kimseyi dinlemedim, dikişimi de ben çekiyorum acısını da ben çekiyorum diyip çıktım dışarı. Ay yazık yavruya ya, isilik olur sıcaktan. Ben gündüzleri tek kat sıfır kollu ya da kısa kollu zıbın giydiriyorum. Geceleri hava serinlerse uzun kollu ama yine tek kat giydiriyorum. Çocuklar zaten serinlik severmiş ki. 18-24 derece onlar için iyiymiş. Allah yardımcın olsun valla, böyle her şeye karışan insanlar olunca zor.Yok canım eşim karışmaz, yardım eden yok ama muhalefet eden çok. 40 çıkmadan dışarı çıkamazmış büyükler işin içine girince hersey sarpa sarıyor. Çocuk bu sıcakta yanıyor atlet üzeri uzun kollu giydiriyoruz hala, kısa kollu giydirmeme annem izin vermiyor
ewet canm olunur oldumda ayni dertleri cekyoz ne bu anlamadimKızlar aynı durum bende de var 3 gündür wc çıkamıyorum normalde Mısır falan yesem beni hemen çıkarırdı kaç gündür incir kayısı Mısır yiyorum banamısın demiyor çok şişkinim ayrıca sanki adet olmuşum gibi kanamam çoğaldı ve belimde adet sancısı var 40 çıkmadan adet olunabilirmi acaba
Tek başına nasıl başardın, bravo ben ancak altını çok kirletince lavaboya götürüp tek başıma altını yıkıyorumBizim hatun bugün çok kustu. 4 saatte bir 60 cc mama veriyorum. Aralarda memede kalıyor. Çok huysuzlandı diye 90 vermiştim o fazla geldi sanırım. Üstüne başına kusunca iş başa düştü tek başıma yıkadım ilk defa çok acayipti :)
strestennn hep bunlar canim gelmiycek diye dert ediyoruz. bebegine sık sık emzir olmazsa da sag yemene icmene dikkat et ama sadece sut gelcek diye zorlama kendini bende kendimi mahfettim simdi bak duzenim herseyim bozulduO kaka durumu bizde de aynı.Hatta ilk haftalarda uçan kaka bile gördük altını açtığındaAlt açma bezlerini kıyafetlerini bütün sıvadık sorma ya :)) Canım süt olması için yaptıklarımı bir anlatıyımda bir bak(ilk günden beri)
*3-4 litre su içmeye devam ettim doğum sonrasıda.
*dediğin gibi uykuyu arkadaşımda demişti bende hergün -1-2 saat öğlen uyuyorum
*drum bir yağ yazmıştı "galactago" diye 10 damla komposto(üzüm+erik) içine katıp
*hergün 1 soda
*hergün 6-7 tane hurma,muz
*hergün 1 bardak rezene
Ya bunları içerken 60-70 cc sütüm geliyordu iki göğüs toplam geçen haftaya kadar, sonra üzerine eşim internetten "milkplus" diye bir içecek getirtmiş onu içmeye başladım sabah akşam (tadı iğrenç) ve de rezene çayını 2 bardağa çıkarttım şimdi resmen sütün azaldı.Fazla gelmiş olabilirmiki,böyle birşey olabilirmi üst üste çok şey aldım diye azalmış olabilirmi acaba
allah yardimcin olsun canim benim. sakin olmaya calis masaj yap karnina ılık havlu koy ayaklarini usutme dikkat et. bebisin rezene tohumu cayi demle hem kendin icin hem bebise wer bi çay kaşigi yada aci elma yagi al cok ise yaradi biraz dayancaz az kaldi atlatmamizaOturdum hüngür şakır ağlıyorum. Gece 12 de uyuttum. 12.45 uyandı o zamandan bu zamana ağladı. Şimdi kucağımda uyuyor koyduğum anda ağlıyor. 1 saat memede uyudu haliyle bolca hava yuttu. Midesinden gurul gurul ses geliyor. Yeni bir damla aldım işede yaradı gibi ama gaz çıkarırken irkilip daha çok ağlıyor. Canımı yanıyor çıkarırken kendindenmi korkuyor anlamadım. Bugün birde hırıltılı ağlamaya başladı. Kafayı yemek üzereyim yorgunluktan
Şimdi ne yapıyorsun peki,annemde uğraşma süt gelsin diye diyor kafaya çok takıyorsun diyor.dediğin doğru galiba.Birde göğsümü resmen sağar gibi sıkıyorum emerken oğlum çünkü süt gelmezse hiç sabrı yok emmeyi bırakıp ağlamaya başlıyor.Ama az önce bir yazı okudum nette göğsünüzü sıkmayın süt kanallarını kapatırsınız diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım yanlışmı yaptım acaba emdikten sonra göğsümde iğne batmaları oluyor canım acıyor.strestennn hep bunlar canim gelmiycek diye dert ediyoruz. bebegine sık sık emzir olmazsa da sag yemene icmene dikkat et ama sadece sut gelcek diye zorlama kendini bende kendimi mahfettim simdi bak duzenim herseyim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?