2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hangi damla dün de ben salya sümük ağladim. Boğazıma bir yumru oturdu büyüğe cis alıştırmasi yapıyorum küçüğü emzirirken ben işemeye başladı. Ay kabus gb anlatamam babasını çağırdım geçmiş uyuyo beyzade cis öğrenecek bu çocuk 20 dk ya bir tuvateke götür dedim .

Ne zor ya parçalanıyorum tipim saftim kaydı iyice

Facebook grubu üyeleri artıyor. Zaman buldukça hemen ekliyorum

Madem öyle dedim f. A. Ce.b.ook da 2018 haziran anneleri diye bir g. Rup k. Urdum.

İsteyen herkesi oraya beklerim daha kolay olur yazışmalar. Kapak Resimde kahve var. Hasrete kaldığımız icemedigimiz .

Eklemeye başlıycam siz arkadaş iste. Gi yolladıkca

Uzun uyuduğu süre bebeğim, göğsüm taş gibi oluyor ve sagiyorum, Ayrıca emip uyuduktan sonra da kalanı sagiyorum , o sütler dışarı çıktığımızda veriyorum
Kardeşim sağdıgı icin bebek emmekten vazgecti biberon kolay geldi herhalde bebege o yüzden ben bi kaç kez beni süt rahatsız ettigi icin sağdım. Ama simdi cok sükür emiyor. Ama sağdıkça sütüm çoğalmadı bebek emdikçe çogaldı.

Mommy's bliss grip water. Rezene zencefil falan var içinde %100 doğalmış günde 5 ml toplam doz 4 saat aralıklarla 6 seferde verilebiliyor. Ben aralıkları uzun tuttum dünden bu yana 3 ml verdim. Baya pıtır pıtır çıkarıyor ama ağlamaya devam ederek

Tuvalet konusunda ben de öyleyim maalesef ve kanama oluyor gelince de

O kaka durumu bizde de aynı.Hatta ilk haftalarda uçan kaka bile gördük altını açtığındaAlt açma bezlerini kıyafetlerini bütün sıvadık sorma ya :)) Canım süt olması için yaptıklarımı bir anlatıyımda bir bak(ilk günden beri)
*3-4 litre su içmeye devam ettim doğum sonrasıda.
*dediğin gibi uykuyu arkadaşımda demişti bende hergün -1-2 saat öğlen uyuyorum
*drum bir yağ yazmıştı "galactago" diye 10 damla komposto(üzüm+erik) içine katıp
*hergün 1 soda
*hergün 6-7 tane hurma,muz
*hergün 1 bardak rezene
Ya bunları içerken 60-70 cc sütüm geliyordu iki göğüs toplam geçen haftaya kadar, sonra üzerine eşim internetten "milkplus" diye bir içecek getirtmiş onu içmeye başladım sabah akşam (tadı iğrenç) ve de rezene çayını 2 bardağa çıkarttım şimdi resmen sütün azaldı.Fazla gelmiş olabilirmiki,böyle birşey olabilirmi üst üste çok şey aldım diye azalmış olabilirmi acaba

Tuvalet konusunda ben de öyleyim maalesef ve kanama oluyor gelince de
bende hergün 2 kere wcye çıkıyorum ve nerdeyse tutamayacak durumda oluyorum o denli ama galiba bana yediklerim neden oluyor çoğunlukla yukarıda yediklerimin yanında armut ve şeftalide yiyiyorum üzerine de su içince sonuç wc deneyin isterseniz.Tatlıyı pek sevmem sırf süt olsun diye yemediğim kadar hurma yedim.

Bizim hatun bugün çok kustu. 4 saatte bir 60 cc mama veriyorum. Aralarda memede kalıyor. Çok huysuzlandı diye 90 vermiştim o fazla geldi sanırım. Üstüne başına kusunca iş başa düştü tek başıma yıkadım ilk defa çok acayipti :)

Ben sorun yaşamadım çok şükür, biberon da alıyor meme de , İnşallah öylede devam eder.

Ay Allahım ya, saçmalık. Ölelim mi yani doğum yaptık diye evde. Çok sinir oluyorum bu tarz karışan insanlara. Nefes almaya ihtiyacımız yok gibi davranıyorlar. Zaten bunalıyoruz, evde durunca insan stres küpü oluyor. Senin adına ben sinir oldum. Valla bana laf eden olmadı, olsaydı da kesin kızardım çünkü dikişlerim yüzüne birkaç gün dışarı çıkamadım da sinirden patlayacak gibi oldum. En son kimseyi dinlemedim, dikişimi de ben çekiyorum acısını da ben çekiyorum diyip çıktım dışarı. Ay yazık yavruya ya, isilik olur sıcaktan. Ben gündüzleri tek kat sıfır kollu ya da kısa kollu zıbın giydiriyorum. Geceleri hava serinlerse uzun kollu ama yine tek kat giydiriyorum. Çocuklar zaten serinlik severmiş ki. 18-24 derece onlar için iyiymiş. Allah yardımcın olsun valla, böyle her şeye karışan insanlar olunca zor.

ewet canm olunur oldumda ayni dertleri cekyoz ne bu anlamadim

Tek başına nasıl başardın, bravo ben ancak altını çok kirletince lavaboya götürüp tek başıma altını yıkıyorum

strestennn hep bunlar canim gelmiycek diye dert ediyoruz. bebegine sık sık emzir olmazsa da sag yemene icmene dikkat et ama sadece sut gelcek diye zorlama kendini bende kendimi mahfettim simdi bak duzenim herseyim bozuldu

allah yardimcin olsun canim benim. sakin olmaya calis masaj yap karnina ılık havlu koy ayaklarini usutme dikkat et. bebisin rezene tohumu cayi demle hem kendin icin hem bebise wer bi çay kaşigi yada aci elma yagi al cok ise yaradi biraz dayancaz az kaldi atlatmamiza

strestennn hep bunlar canim gelmiycek diye dert ediyoruz. bebegine sık sık emzir olmazsa da sag yemene icmene dikkat et ama sadece sut gelcek diye zorlama kendini bende kendimi mahfettim simdi bak duzenim herseyim bozuldu
Şimdi ne yapıyorsun peki,annemde uğraşma süt gelsin diye diyor kafaya çok takıyorsun diyor.dediğin doğru galiba.Birde göğsümü resmen sağar gibi sıkıyorum emerken oğlum çünkü süt gelmezse hiç sabrı yok emmeyi bırakıp ağlamaya başlıyor.Ama az önce bir yazı okudum nette göğsünüzü sıkmayın süt kanallarını kapatırsınız diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım yanlışmı yaptım acaba emdikten sonra göğsümde iğne batmaları oluyor canım acıyor.
Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın kızlar insanlıktan çıktım şu süt yüzünden benim çocuk doymuyor,sabah uykuda bilmiyor hep emecek resmen kendime vakit ayıramıyorum burayı bile takip edmyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…