2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Henüz kocamı öldürmedim ama her an öldürebilirim . Çocuklara yardım etmedi diye öldürülen koca haberi görürseniz benimdir o
Uzun zamandır yazamıyorum. Herkese kolay gelsin. Bebek işi, anne olmak cooooook zormus. Çok zorlanıyorum. Sabahtan akşama kadar kucagimda, kolumda. Gozlerimin alti kahverengi uykusuzluluktan. Ayrıca benim esim de maalesef yardimci olmuyor canim. Sabah bir tuvalete gideyim diyorum. Arkamdan hemen ağlıyor bebeğim. Eee bir susturur insan. Ama ben gelene kadar ağlıyor çocuk. Tuvalette bile rahat yok derler ya valla orda bile rahat yok bir de daha bunun dis cikarmasi var. Ek besine gecis olaylari var. Gözümde her şey çok buyuyor. Her günüm aynı cok bunaldim... Allah çocuğuma saglik sıhhat versin. Herkesin evladını bağışlasın ama cok zormuss

Hem de ne zor. Kocamın hayatına bakıyorum Bi değişiklik oldu mu diye en fazla iki saat Bi değişiklik vardır kendiminkine bakıyorum kendime hiç vakit yok. İkiye bölünüp çocuklarima bakmak istiyorum bazen. Büyüğe cis öğretmem gerek okul açılmadan. Küçük zateb sizinde var anlarsınız halimi. Pestilim çıkıyor yıkamak lüks tuvalet lüks yemek yemek ayrı bir lüks Hele uyku zaten siz anladınız onu

Bende diyorum zaten aman baba olmak ne kadar kolaymis diye çünkü sakin durabildigi vakit geliyor seviyor al bu. Ama ağlamada, krizlerde ben yalnızım. Bende calisiyorum ya yoruluyorum diyor anca. Ben çocuk isinin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum tarkanin karısı da yeni dogurdu. Mega starimiz emzirme kocu tutmuş. Kadin zorlanmasin diye tarkan bize de el atsa bir ne var

Kafayı yemek üzereyim , Herşey bir şekilde yolunda gidiyor diyelim ama saat 16:00 a kadar, sonrası fena .sürekli memede durmak istiyor benim kız , ağlarken mahvediyor kendini. Tuvalete bile gidemiyorum, Gece 12 ye kadar meme uykusu bana da fenalık geliyor sıcak basıyor . Acaba ne oluyor benim kıza saat 16:00 dan sonra

Biz de emzirme koçu birbirimiz olduk . Gaz giderme koçu yine biz. Yaşam koçu . Koca çekmiştirme koçu. Hepimiz birbirimizin koçuyuz maşallah. Buraya da yazıp iki gülmesenlm bebeği sallarken emzirirken kafam dağılmıyor. İyi ki varsınız inşallah tanışma fırsatımız olur. 2016 ocak annesiyim onlarla herkesin yaygın kullandığı bir s.o.s. Yal m. Ed. Ya hesabı açıp toplandık hala aktif birbirimize yardım ediyoruz

Emzirme/sağma saatini bir iki saat geçirdik diyelim süt azalır mı ne nolur, bazen bebeğim uzun uyuyor süt vermem gerekiyor uykuda hiç almıyor ben de o sıra sağıyorum uyandığında veriyorum ama annem sağma bekle emzir diyor, ikilemde kalıyorum

Benimki de aksam 7 ya da 8 den gece 2 ye kadar coşuyor . Ağlama ve gaz krizi . Kolik değil sanırım onlar 12 saat falan sürüyor ama ona yakın Bi gaz sancısı var . Sabır sabır sabır .. Altıma kaciracagim diye ben de korkmuyor değilim bazen

Sağdığınizi ileride kullannyacaksaniz çalışan anne Değilseniz sutunuz de yeterliyse sagmayin.

Bizim de öyle günde iki defa krize giriyor hep kucakta dolaştırmamızı istiyor pertim çıkıyor uyumuyor da

kizlarr bi 10 gun sonra 2 aylik oluyoz biz sezeryan dogum yaptim. bileniniz vardir ben afedersiniz tuwalete 4 gunde 3 gunde gidiyorum dogru durust bisi yemediqim haldede kilo aliyorum sinirlerim cok bozuldu ne elbise oluyo ne guzel hissediyorum artik cok uzgun oluyorum hep daha kuafore falanda gitmedim kanama lekelenme oluyo hala siz lavaboya nasil cikuyonuz mu bisiler diyin bana

Dedigini cok iyi anladim canim. Eger bir topluluk olursa gelirim :) dediğin gibi herkes kendinin caresi, destekçisi. Tabi bir de böyle destekler ne yapalım :)

Işimiz zor biz de gaz sıkıntısı da yok şükür ama ne bilmiyorum sadece meme istiyor 4 ten sonra

Ben istanbuldayım evde sıfır kolluyla bile yanıyorum. Üzülüyorum o yüzden kafası falan hep emerken ter içinde kalıyor
Canım bende istanbuldayim nemden zor nefes alıyoruz zaten çocuğu biraz kalın giydiriyosun gibi geldi ben tek zibinla tutuyorum seninki sıcaktan bunaldigi içinde bu kadar çok ağlıyor ve uyumuyor olabilir biraz inceltip bi tepkisine bak istersen

Selam kızlar nasılsınız ...Biz bugun kırk günlük olduk şükür...kızım büyüyor büyümesinede oğlum isyanlarda çok kiskaniyor avazinin çıktığı kadar bağırıyor bütün gün bebek uyumasın diye... çok inatçı ve sinirli oldu ne yapacağımı şaşırdım ne yapsam geri tepiyor tükendim artık...Bugün o kadar sinirlendi ki bebeği dovucem diye üzerine yürüdü allahtan bebis kucagimdaydi... Böyle giderse ben sinir hastasi olurum oğlumu tanıyamıyorum artık...

Bnde sırf bu dertten dolayi gecen hfta genel cerraha gittim toz seklnde suyla karistirilan bi ilac verdi emzrmeyeede engel degilmis. Ayrica bol lifli gidalar meyve ve sebze tuketmemi soyledi tavsiye ederim

Canım benimde sezeryan bugun kirkimiz cikti bendede tuvalet sıkıntı hamileyken çok rahattım...hamileyken kilo almadım +1 kiloyla doğuma gittim şimdi emziricem diye ne bulsam yiyorum hoş doymuyorum da hep açım sutte yok ve cok kilo aldim nasil iş anlamadım gitti

Bizde de sinir krizleri oluyor Evde aynen benim oğlumda değişti çok, Sanki eskisi gitti başka bir çocuk geldi bugün 31 gün oldu ama hala aynı , bağırış kavga gürültü.

Ben de 40 günü dolduralı birkaç gün oldu ve sütüm hala 10-20 cc lerde, süt artsın diye onu ye bunu iç derken olmuyor, senin süt miktarın ne arttırmak için ne yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…