2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet canım doktor kullanabilirsin dedi. Gazın yoğunluğuna göre doz ayarı. Artık 5 damlaya düşürmeyi düşünüyorum ben zaten. Yavaş yavaş bırakırız inşallah böyle

Ciddimisin ya:) cok iyi.evde bi is yapamiyorum surekli agliyo ve kucakta olmak istio bebegim.peki yenidogan aparati sartmi?b3begin kac aylik bu arada?

Zararli degil dimi kanguru bebege

Yatarken emziren birlikte uyuyan varmı ? Bizimkiler istemiyo ama ben arada yapıyorum oda bende uyuyoruz bugün karın ağrısı çekti tüm gece onuda yapamadık uykusuzluktan ölüyorum. NasilYarDiyeyim golden goat'a başladığımdan beri hergün müdahalesiz kakasını yapıyor. Doktoruna keçi sütü mama 6 aydan önce verilmez olayını soracağım

Maşallah canım o zaman ondan ver. Verilmez diye duymadım ben ya sonuçta içine tüm vitaminleri koyuyorlar ekstradan. Seninkine iyi geldiyse bence verilir. Biz de 2 gündür conformil kullanıyoruz şuanda iyi gibi gazi sanki azaldı hatta. Kendi kendine de kaka yapti

2. Ay aşısı maalesef ağrı ve ateş yaptı. Gece mecburen ateş düşürücü verdim rahatladı ama uyumadı tabii 4 buçuğa kadar konuştu durdu

Ben uyuyakalırım bir yerine birşey olur korkusuyla yatarak emziremiyorum kucağımda emziriyorum aslında yatarak emzirince daha rahat olduğunu söylüyorlar ama geçenlerde denedim hiç rahat olmadı

Hala uyumadımı bebiş keçi sütü iyi geliyorsa devam et canım her bebeğe her mama iyi gelmiyor bende 1. Ay golden goat keçi sütünü kullanmıştım kızımda kabızlık yaptı birde tadını beğenmemişti şimdi bebelac gold kullanıyorum onu seviyo

Yok canım uyumadı iki eliyle yakamı tuttu emiyor. Ne gece uyuyabildim ne de kahvaltı edebildim. Similac ve golden goat'ı dönüşümlü kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…