2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sanirim o haftadayiz canim .Her yolu denedim ne sakinlesti ne uyudu 6 gun .Cok sukur bugun daha iyiydik .Biraz normale dönebildik. Gece hic uyumasa da gunduz biraz uyudu .Arabayla gezdirip uyuttuk bir kac kez .Ama nereye kadar .Araba kirmizida dursa uyaniyor ,inince eve cikmadan uyaniyor .Insallah bayramda tamamen normale doner .Degilse memlekette odaya kapancaz .

Dün gece 2 den bu yana ayaktayız çocukta perişan bende, ıkınmaktan biberon bile almaz oldu. Sakinleştirmek için canim çıkıyor. Yorgun huysuz ama uykuya dalamıyor iyice heder olduk

Dün gece 2 den bu yana ayaktayız çocukta perişan bende, ıkınmaktan biberon bile almaz oldu. Sakinleştirmek için canim çıkıyor. Yorgun huysuz ama uykuya dalamıyor iyice heder olduk
Kolikti dimi bebeğiniz, benimki de kolik. Çok zor oluyor gerçekten. Kanguru denediniz mi? Kanguruya koyup yürüyerek emzirince sakinleşiyor benimki. 3 ay olsun da geçsin biran önce diye bekliyorum. Ağlamasından sevemiyoruz, hep sıkıntılı geçiyor sevilme zamanları

A aeengineer hayırlı olsun sıkıntısız atlatırsınız inşallah
Sağol canım, inşallah. Çok ağladı yavrum, birde gaz, malum.. Ayaklarını oynatıp topuğu ile yarasına vuruyor.. Şişti, morardı.. Pişman oldum valla.. Acı çektiği öyle belli ki
Canım birde Biogaia aldık. Gazı hâlâ var ama daha büyük çıkarıyor, kokulu filan.. Diyorum bu kadar gazı varsa bu çocuğun huzursuz olması çok normalmiş.. Gazdan sıkıntı olduğunu düşünüyorsan dene bence
Bizede böyle bebekler düştü.. Allah can sağlığı versin önce.. Sonra da sıkıntılarını gidersin yavrularımızın.

Annemlere geldim basedemedigim için ama çok birşey farketmiyor. Benden başkasında sakinlesmiyor sadece yemekle falan uğraşmıyorum o artısı var :)
Önüne yemeğinin hazır gelmeside iyi :) aç kalmamak çok önemli 3.ay geçince düzelecek inşallah o zaman sende buraya ''kızım 2 saattir uyuyor bende sıkıntıdan telefonla oynuyorum'' diye yazacaksın ben inanıyorum :)

Ben de bu durumu yaşamayı çok isteyenlerdenim, büyüsün artık dediğimde inanan bu zamanlarını daha çok ararsın di, büyüdüğünde peşinden koşturmak zorunda kalacaksın diyorlar :)

Hayirli olsun canimm :)
Bizimki sariliydi üzerine bardak koymuslardi. Ertesi gun sargiyi cikarmak icin cagirmislardi. Bizimkide sislik vardi ilk gun. Sargi ciktiktan sonra sabah aksam batikonla silip teramisin surduk 1 haftaboyunca. Ogune kadar banyoda yaptrmadik. 1hafta sonra kontrole gittik baktı dr.u banyo yaptirabilirsiniz iyilesmis dedi.sizin kontrol ne zaman.

Altını ne ile temizlediniz canım? Benim oğlum baya ağlıyor hem morardı hem şişti.. Aparatı da onlar mı verdiler? Bizde sargı da yom aparatta.. Direk beze değiyor
Beze degmemeli 1 hafta bize dedigim gibi kopuk bardak koydular. Kaka bulasmasi da engelleniyor o sayede. Su degmicegi icin temizleyemezsin bulassa. Bi sorun eger gidecekseniz yarin dr.a yoksa siz gidin alin koyun bardak. Benimki eve gelince az agladi yarim fitil verdik daha da aglamadi hic. Sizin ki degdigi agliyor cani aciyor olabilir canim.

Evet canım haklısın 20 günde 200 g az.. Normalde 5 kg Vs olup olmamasına bakmam da herkesin doğum kilosu farklı diye.. Birde günlük 25-30 gr alınmalı imiş.. Bazı bebekler bu limitten de çok alabiliyor, limit kadar da alabiliyor.. Mama için de üzülme canım.. Gelişimi iyi olsun da..
Kehribar kolye için de o siteyi takipteyim.. Sağolasın canım.. Galiba bizimkilerin huysuzluklarını o da kesmeyecek :)

Sağolasın canım.. Bak bizde ne sargı var, ne batikon var, ne değmemesi için birşey yaptılar.. Dikiş sonrası direk beze bağlayıp verdiler.. Kontrole gelin de demediler.. Ben sordum son anda.. Bayram sonu banyodan sonra gelin dedi doktor.. Dalga geçer gibi.. Bardak küçük kahve bardağı mıydı canım?

Misircilar beyaz kopuk bardakta misir veriyor ya onlardan. Ama ben heryerde bulamadim biraz almak gerekiyor cunku kaka bulasinca degisiyorsun. Karton bardakta koydum ben. Cok kucuk olmasin canim sadece pipiyi degil komple hepsini koyuyorsun icine. Alt tarafini kesiyorsun hava alsin diye sonra bardagi koy bezi bagla.

Günaydın kizlar bizim gibi inleyen nağmelerle uyanan var mı
Saat kaçtan beri inliyor yavrum üstelik port pırt atıyor ne gazmis

Altını ne ile temizlediniz canım? Benim oğlum baya ağlıyor hem morardı hem şişti.. Aparatı da onlar mı verdiler? Bizde sargı da yom aparatta.. Direk beze değiyor
Sünnet dikişli değildi değildi aparat takıldı dikiş yoktu bardak koyduk biz şişlik morarma olmuştu normal demişti doktor krem vermişti pipiye sürdük temizlik iyileşen e kadar dokunmadan yaptık

Merhaba arkadaşlar kendiniz için d vitamini kullanıyor musunuz, benim değerim biraz düşük çıktı

Sizinle durumumuz hep ayniydi galiba mamadan kaynakli bebeklerimizin huzursuzlugu. Ben ilk aptamil kullandim bebegim iyiydi sonra sma ya gectik mahvetti bizi. Simdi golden goat kullaniyiruz gunde toplam en fazla 240 ml iciyo ve cok rahat gazini çıkarıyor her bebege ayni mama iyi gelmiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…