- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.381
Verem aşısından bahsediyorsan 1 ay içinde kabarıp kabık bağlaması gerekmiş. Biz pzt olduk daha bi şey yokKızlar 2. Ay aşı sı iz bıraktı mı diye yazmıştım kimse yorum yazmamış
Emmek istedikçe ağladıkça emiyor, çoğunluk koltuktayiz. Gece uykuları maşallah diyeyim iyi ama saat gece 11-12 gibi derin uykuya geçiyor . O saat olana kadar benim gücüm kalmıyor ama buna da şükür diyelim.
Zorunlu değil ama yaptırmayı tavsiye ediyorlar ben de güveniyorum çünkü mantıken düşünürsek çocuklarla seyahat edeceğiz, Belki başka ülkelere gideceğiz bu yüzden şart bence. Ilk asimiz 3. Ayda başlıyor , TR ye gelecektik bu yaz ama doktorumuz aşılar olmadan gitmeyin dedi ben de cesaret edemedim :/
Benim bebegiminde bugün kucak günü Sabah. Yemeğimi yaptım. Azonce de 1 odaya süpürge tuttum kanguruya koyarak ama bunlar kısa süreli tabi ve yavaş yavaş yavaş yapılıyor. Ben solomombaby aldım onun Yenidoğan aparatı büyük biraz almadım ben zaten bebeğim 2bucuk aylık altı kilo. Poposunun altına destek olsun diye battaniyesini katlayıp koyuyorum çünkü mamadus un aparatı sadece öyle demek ki yeterli oluyor dedim denedim ve oluyor. Bazen ilk koyduğumda durmak istemiyor ozaman cbiraz hoplatip sakinlestiritorum. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Bide solomombaby nin kumaşı mamadus a gore daha yumuşak eltimde mamadus var keşke solomom alsaydim diyorCiddimisin ya:) cok iyi.evde bi is yapamiyorum surekli agliyo ve kucakta olmak istio bebegim.peki yenidogan aparati sartmi?b3begin kac aylik bu arada?
Merhaba. Benim bebeğim 32 gunluk .Yapışık geziyoruz .Cogu zaman yemek falan yiyemiyorum. Ben de solomombaby den kanguru aldim .Dun geldi .Oğlum cok hırçın olduğu icin deneyemedik .Ama yorumunuzu okuyunca umutlandim .Insallah benimki de sever de ufak da olsa islerimi hallederim .Benim bebegiminde bugün kucak günü Sabah. Yemeğimi yaptım. Azonce de 1 odaya süpürge tuttum kanguruya koyarak ama bunlar kısa süreli tabi ve yavaş yavaş yavaş yapılıyor. Ben solomombaby aldım onun Yenidoğan aparatı büyük biraz almadım ben zaten bebeğim 2bucuk aylık altı kilo. Poposunun altına destek olsun diye battaniyesini katlayıp koyuyorum çünkü mamadus un aparatı sadece öyle demek ki yeterli oluyor dedim denedim ve oluyor. Bazen ilk koyduğumda durmak istemiyor ozaman cbiraz hoplatip sakinlestiritorum. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Bide solomombaby nin kumaşı mamadus a gore daha yumuşak eltimde mamadus var keşke solomom alsaydim diyor
Güçlüyüz elhamdülillah, Allah onlara sağlık versin de her türlü zorluğu asarız. :)Canim allahim hepimizin yardimcisi olsun çok zor biliyorum. bununda belli bir suresi var. 6 ay dedimi oturdularmi ek gidaya basladimi tamm hersey o kadar kolaylascak ki allahin izniyle az sabir biz guclu anneleriz
Küçükken daha kolay alışıyorlar içine koyunca biraz hoplatmayı dene pışpışla sakinlesin. Birde durmuyor deyip bırakma dene devamlı. Birkaç kere içinde uyusa alışır inşallah. 5 dk falan tut zaten başlarda senin bebeğin daha kucukmusMerhaba. Benim bebeğim 32 gunluk .Yapışık geziyoruz .Cogu zaman yemek falan yiyemiyorum. Ben de solomombaby den kanguru aldim .Dun geldi .Oğlum cok hırçın olduğu icin deneyemedik .Ama yorumunuzu okuyunca umutlandim .Insallah benimki de sever de ufak da olsa islerimi hallederim .
Insallah canim .Bir haftadir neredeyse hic uyumuyor .7 8 saat araliksiz uykusuz kaliyor .Gucum tukendi son care aldik .Dikislerimin uzerine geliyor alt kisim sorun olmaz insallah.Küçükken daha kolay alışıyorlar içine koyunca biraz hoplatmayı dene pışpışla sakinlesin. Birde durmuyor deyip bırakma dene devamlı. Birkaç kere içinde uyusa alışır inşallah. 5 dk falan tut zaten başlarda senin bebeğin daha kucukmus
usumeden degilde tozdandir o canim bizdede oluyo tabiki gunde 20 kere hapsurmasi bile normalmis bebeklerde usuttu anlamina gelmiyomus deterjandan yumusatici kokusundan havadaki tozdan yani herseye tepki gozterip hapsurabilirler o yuzden dert edilcek bisi olduqunu zannetmiyorum .Merak ettim sizin çocuklar da hemen üşüyüp hapsuruyor mu? Bizimkinin üstüne uyurken Müslin ortsem elleri soguk oluyor. Bu sicakta. Disarda ufak bir ruzgar esse hapsuruyor hemen ya da üstüne bir sey atmadim hapsuruyor. Sadece bizde mi var acaba
biz de asimizi 5 gun once olduk canim bNyoyu dun yaptik agladi yawrumda cok yakan bi aşiymis mosmor oldu arslanda huysuzlandi sonra gecti ateslenmesin dikkat et takip et. surup konusundada ben sadece calpol mor kutu olandan bi cay kasigi iki aksam werdim rahat uyusun diye guzelce atlatirsiniz insallah 3 gunuKizlar dun verem asimixi olduk cok agladi kuzumatesi cikmadi cok sukur birax huysuzlandi o kadar.gitmeden 1 kadik ates dusurucu vermistm Minafen .
Himm ben tamamen usumeye yormustum. O yüzden teşekkürler :)usumeden degilde tozdandir o canim bizdede oluyo tabiki gunde 20 kere hapsurmasi bile normalmis bebeklerde usuttu anlamina gelmiyomus deterjandan yumusatici kokusundan havadaki tozdan yani herseye tepki gozterip hapsurabilirler o yuzden dert edilcek bisi olduqunu zannetmiyorum .
biz de asimizi 5 gun once olduk canim bNyoyu dun yaptik agladi yawrumda cok yakan bi aşiymis mosmor oldu arslanda huysuzlandi sonra gecti ateslenmesin dikkat et takip et. surup konusundada ben sadece calpol mor kutu olandan bi cay kasigi iki aksam werdim rahat uyusun diye guzelce atlatirsiniz insallah 3 gunu
Bizde de yok iz tutmamış olabilir miBizde iz yok hatta aşı olduğu gün bile aşı yeri çok belli değildi
İnş öyledirOnun izi zamanla belirginleşiyormus..
Bizde de nokta kadar iz var
Bizde aparat vardı fitil krem şurup vermişti@Amazing_GNC canım biz sünnet olduk.. Ama doktor gazlı bez ile sarmamış.. Davul gibi şişmiş.. Temizlik için de birşey vermedi.. Sadece fitil ve krem verdi sürmek için..
Sizi sarmışlar mıydı gazlı bez ile ya da temizlik için birşey vermişler miydi ?
Bebeklerin atak haftaları oluyor ozamandan olabilir. Kucağına alıp minik yaylanarak onunla konuşarak sakinleştirebilirsin böylelikle az da olsa uyur bi dene istersen. Bebeği ne kadar sallayıp sersemletirsen uyumaz ve hırçın olurInsallah canim .Bir haftadir neredeyse hic uyumuyor .7 8 saat araliksiz uykusuz kaliyor .Gucum tukendi son care aldik .Dikislerimin uzerine geliyor alt kisim sorun olmaz insallah.
Altını ne ile temizlediniz canım? Benim oğlum baya ağlıyorBizde aparat vardı fitil krem şurup vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?