- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.421
Bizde golden goat'a geçtik canım 2.kutudayız 4 saatte bir 120 ml içiyor. Gece 12 den sonra sabah 6 7 ye kadar vermiyorum. Günde 2 kez kakasını taomaya başladı ama her gaz çıkarma ve kaka yapma öncesi kıyameti koparıyorSizinle durumumuz hep ayniydi galiba mamadan kaynakli bebeklerimizin huzursuzlugu. Ben ilk aptamil kullandim bebegim iyiydi sonra sma ya gectik mahvetti bizi. Simdi golden goat kullaniyiruz gunde toplam en fazla 240 ml iciyo ve cok rahat gazini çıkarıyor her bebege ayni mama iyi gelmiyor galiba
Bizim gaz epey düzeldi. Sizin acaba laktoz intoleransi falan olabilir mi? Kaka testi yapıldı mı hiç oradaki bir maddeden anlıyorlar? Bir de kızının gaz çıkarmayı öğrenme gibi bir durumu var mı ikininca pirtliyor mu? Biz şuan conformil kabızlık ve gaz giderici kullaniyoruzBizde golden goat'a geçtik canım 2.kutudayız 4 saatte bir 120 ml içiyor. Gece 12 den sonra sabah 6 7 ye kadar vermiyorum. Günde 2 kez kakasını taomaya başladı ama her gaz çıkarma ve kaka yapma öncesi kıyameti koparıyor
Canım benimde saatler önce ikınma başlıyor dudakları büzüyor ve genelde memede emerken yapıyor memeden bir nevi acısını çıkartıyor bende alıştım ıkınmaya başlayınca meme veriyorum ve zaten baya gürültülü yapıyor aaa kaka yapmış hiç olmadı yaniKızlar bebeginiz ne kadar sürede kakasını yapıyor. Birde yaparken her seferinde ıkınıp zorlanarakmı yapıyor. Hiç aa altına kaka yapmış modunda temizlemedim ben öncesi huysuzluk yaparken ağlama merasimi kabız gibide değil ama zorlanıyor normalmi acaba
Benim bebegiminde bugün kucak günü Sabah. Yemeğimi yaptım. Azonce de 1 odaya süpürge tuttum kanguruya koyarak ama bunlar kısa süreli tabi ve yavaş yavaş yavaş yapılıyor. Ben solomombaby aldım onun Yenidoğan aparatı büyük biraz almadım ben zaten bebeğim 2bucuk aylık altı kilo. Poposunun altına destek olsun diye battaniyesini katlayıp koyuyorum çünkü mamadus un aparatı sadece öyle demek ki yeterli oluyor dedim denedim ve oluyor. Bazen ilk koyduğumda durmak istemiyor ozaman cbiraz hoplatip sakinlestiritorum. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Bide solomombaby nin kumaşı mamadus a gore daha yumuşak eltimde mamadus var keşke solomom alsaydim diyor
Ergonomik olduğu sürece problem olmaz, zararlı olsa bunca insan senelerdir kullanmazdı :)
Çocuğun vücuduna uygun oluyor yani ilerde ortopedik bir sorun çıkmaz bebeğinde ve daha rahat olur içinde. Omurgasını falan iyi destekler ayakları aşağı sarkmaz gibi...Ergonomik olunca noluyor peki?farki ne normal kangurudan?
Kaka testi yapmadı reflü için thickener verdi kusması azaldı huysuzluğu duruyor şeklinde haberleşelim dedi. Mesaj attım günde 5 e çıkalım thickener ı dedi. Ben zaten 5 veriyordum yazmadım. Kontrolünde söyleyeceğim. Ikınınca gaz çıkarıyor ama aynı zamanda da deli gibi ağlıyorBizim gaz epey düzeldi. Sizin acaba laktoz intoleransi falan olabilir mi? Kaka testi yapıldı mı hiç oradaki bir maddeden anlıyorlar? Bir de kızının gaz çıkarmayı öğrenme gibi bir durumu var mı ikininca pirtliyor mu? Biz şuan conformil kabızlık ve gaz giderici kullaniyoruz
ewt kullanmalisiniz.instada solomon bay takip edin tum sorulqri cevapliyorlar.eyl b4nde inceliyorumPeki solomombaby nin yenidogan aparati warmi cnm?benim bebegimde 3 aylik oldu zayif ama.4 700 geliyor 1 ay erken dogdugu icin.yenidogan aparati kullanmali miyim???
Sorun varsa bile bulunana kadar çocuk büyücek zaten. Belki de sadece huysuzluktur gözü biraz daha açılıp etrafı görünce geçer insallah bizimki gibi.Kaka testi yapmadı reflü için thickener verdi kusması azaldı huysuzluğu duruyor şeklinde haberleşelim dedi. Mesaj attım günde 5 e çıkalım thickener ı dedi. Ben zaten 5 veriyordum yazmadım. Kontrolünde söyleyeceğim. Ikınınca gaz çıkarıyor ama aynı zamanda da deli gibi ağlıyor
Temmuz annelerinde okudum seninkini yüzümde güller açtı maşallah darısı başıma seninkide daha iyiye gider inşallahSorun varsa bile bulunana kadar çocuk büyücek zaten. Belki de sadece huysuzluktur gözü biraz daha açılıp etrafı görünce geçer insallah bizimki gibi.
İnşallah canım bence işin anahtarı çocuğun büyüyüp etrafı algılaması başka şeylerle oyalanabilmesi ve daha hızlı sakinlesmeyi öğrenmesi bir de bizim onun niye ağladığını daha çabuk bulmamız. Tabii bu başka bir karın ağrısı olmayan bebeler için. Bizimkinin karın şişkinliği de geçti neden olmussa artık...Temmuz annelerinde okudum seninkini yüzümde güller açtı maşallah darısı başıma seninkide daha iyiye gider inşallah
Değil memleket tuvalete gidemiyorum. Evden gezmek için çıkmayalı 2 ay oldu. Ağız tadıyla duş bile alamıyorum. Cocuk 5 dk iyiyse kapışıyorlar ağlayınca oyalayan yok sustur diye üzerime atıyorlar delireceğim artıkBayramda memlekete gidecek olan var mı kızlar? Ben aslında istemedim.ama bir yandan da iyi olur dedim. Yalniz nasıl olacak diye de düşünüyorum kara kara. Çocuk olmadan gidince bile zor oluyordu. Kaldi ki şimdi
Valla böyle olunca sen de haklısın. Ekstra zor olur. Zaten gitmek büyük bir risk de bakmaDeğil memleket tuvalete gidemiyorum. Evden gezmek için çıkmayalı 2 ay oldu. Ağız tadıyla duş bile alamıyorum. Cocuk 5 dk iyiyse kapışıyorlar ağlayınca oyalayan yok sustur diye üzerime atıyorlar delireceğim artık
Sünneti hayırlı olsun benim oğlum da olmuştu arkadaşın dediği gibi köpük bardağı 3 e boldum pipisine yerleştirdim hiç kaka bulasmadi banyo 5. Gün yapıldı pipisine merhem sürdüm sadece kesilen yere o da çok degil bu arada dikkat et kabuk baglamasin banyoda ılık su ile hafif masaj yapıyordum ben bu sayede kabuk tutmadi Allah kolaylık versinEvet canım haklısın 20 günde 200 g az.. Normalde 5 kg Vs olup olmamasına bakmam da herkesin doğum kilosu farklı diye.. Birde günlük 25-30 gr alınmalı imiş.. Bazı bebekler bu limitten de çok alabiliyor, limit kadar da alabiliyor.. Mama için de üzülme canım.. Gelişimi iyi olsun da..
Kehribar kolye için de o siteyi takipteyim.. Sağolasın canım.. Galiba bizimkilerin huysuzluklarını o da kesmeyecek :)
Sağolasın canım.. Bak bizde ne sargı var, ne batikon var, ne değmemesi için birşey yaptılar.. Dikiş sonrası direk beze bağlayıp verdiler.. Kontrole gelin de demediler.. Ben sordum son anda.. Bayram sonu banyodan sonra gelin dedi doktor.. Dalga geçer gibi.. Bardak küçük kahve bardağı mıydı canım?
Benim bebegimde fışkırtarak kusuyordu dr bebelac ar verdi geçti cnm sor dr senin dediğini verdik fayda etmedi daha çok kustuKaka testi yapmadı reflü için thickener verdi kusması azaldı huysuzluğu duruyor şeklinde haberleşelim dedi. Mesaj attım günde 5 e çıkalım thickener ı dedi. Ben zaten 5 veriyordum yazmadım. Kontrolünde söyleyeceğim. Ikınınca gaz çıkarıyor ama aynı zamanda da deli gibi ağlıyor
Biz memlekete gideceğiz canım birden deli cesareti geldi ya vezir olacağız yada rezil olacağız :)Bayramda memlekete gidecek olan var mı kızlar? Ben aslında istemedim.ama bir yandan da iyi olur dedim. Yalniz nasıl olacak diye de düşünüyorum kara kara. Çocuk olmadan gidince bile zor oluyordu. Kaldi ki şimdi
Banada aynısını söylüyorlar bugünlerin kıymetini bil diyorlar ama meleklerimizin her dönemi ayrı güzel olcak :) zor günler bunlar ama eninde sonunda geçecekBen de bu durumu yaşamayı çok isteyenlerdenim, büyüsün artık dediğimde inanan bu zamanlarını daha çok ararsın di, büyüdüğünde peşinden koşturmak zorunda kalacaksın diyorlar :)
Her yaşları ayrı zor , benim ikinci olduğu için bu zamanların geçmesini hiç istemiyorum keşke böyle bebek kalsa kızım :) oğlumda hemen büyüse derdim şimdi oldu 6 yaş ve okula başlayacak çok üzülüyorum onu nasıl kollayip gozedecegim diye , büyüdükçe daha zor ama Allah onlara sağlık bizlere kuvvet versin ve iyi insanlar çıkarsın karşılarınaBanada aynısını söylüyorlar bugünlerin kıymetini bil diyorlar ama meleklerimizin her dönemi ayrı güzel olcak :) zor günler bunlar ama eninde sonunda geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?