2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizde golden goat'a geçtik canım 2.kutudayız 4 saatte bir 120 ml içiyor. Gece 12 den sonra sabah 6 7 ye kadar vermiyorum. Günde 2 kez kakasını taomaya başladı ama her gaz çıkarma ve kaka yapma öncesi kıyameti koparıyor

Bizim gaz epey düzeldi. Sizin acaba laktoz intoleransi falan olabilir mi? Kaka testi yapıldı mı hiç oradaki bir maddeden anlıyorlar? Bir de kızının gaz çıkarmayı öğrenme gibi bir durumu var mı ikininca pirtliyor mu? Biz şuan conformil kabızlık ve gaz giderici kullaniyoruz

Canım benimde saatler önce ikınma başlıyor dudakları büzüyor ve genelde memede emerken yapıyor memeden bir nevi acısını çıkartıyor bende alıştım ıkınmaya başlayınca meme veriyorum ve zaten baya gürültülü yapıyor aaa kaka yapmış hiç olmadı yani

Peki solomombaby nin yenidogan aparati warmi cnm?benim bebegimde 3 aylik oldu zayif ama.4 700 geliyor 1 ay erken dogdugu icin.yenidogan aparati kullanmali miyim???

Kaka testi yapmadı reflü için thickener verdi kusması azaldı huysuzluğu duruyor şeklinde haberleşelim dedi. Mesaj attım günde 5 e çıkalım thickener ı dedi. Ben zaten 5 veriyordum yazmadım. Kontrolünde söyleyeceğim. Ikınınca gaz çıkarıyor ama aynı zamanda da deli gibi ağlıyor

Sorun varsa bile bulunana kadar çocuk büyücek zaten. Belki de sadece huysuzluktur gözü biraz daha açılıp etrafı görünce geçer insallah bizimki gibi.

Temmuz annelerinde okudum seninkini yüzümde güller açtı maşallah darısı başıma seninkide daha iyiye gider inşallah
İnşallah canım bence işin anahtarı çocuğun büyüyüp etrafı algılaması başka şeylerle oyalanabilmesi ve daha hızlı sakinlesmeyi öğrenmesi bir de bizim onun niye ağladığını daha çabuk bulmamız. Tabii bu başka bir karın ağrısı olmayan bebeler için. Bizimkinin karın şişkinliği de geçti neden olmussa artık...

Bayramda memlekete gidecek olan var mı kızlar? Ben aslında istemedim.ama bir yandan da iyi olur dedim. Yalniz nasıl olacak diye de düşünüyorum kara kara. Çocuk olmadan gidince bile zor oluyordu. Kaldi ki şimdi

Bayramda memlekete gidecek olan var mı kızlar? Ben aslında istemedim.ama bir yandan da iyi olur dedim. Yalniz nasıl olacak diye de düşünüyorum kara kara. Çocuk olmadan gidince bile zor oluyordu. Kaldi ki şimdi
Değil memleket tuvalete gidemiyorum. Evden gezmek için çıkmayalı 2 ay oldu. Ağız tadıyla duş bile alamıyorum. Cocuk 5 dk iyiyse kapışıyorlar ağlayınca oyalayan yok sustur diye üzerime atıyorlar delireceğim artık

Valla böyle olunca sen de haklısın. Ekstra zor olur. Zaten gitmek büyük bir risk de bakma

Sünneti hayırlı olsun benim oğlum da olmuştu arkadaşın dediği gibi köpük bardağı 3 e boldum pipisine yerleştirdim hiç kaka bulasmadi banyo 5. Gün yapıldı pipisine merhem sürdüm sadece kesilen yere o da çok degil bu arada dikkat et kabuk baglamasin banyoda ılık su ile hafif masaj yapıyordum ben bu sayede kabuk tutmadi Allah kolaylık versin

Benim bebegimde fışkırtarak kusuyordu dr bebelac ar verdi geçti cnm sor dr senin dediğini verdik fayda etmedi daha çok kustu

Biz memlekete gideceğiz canım birden deli cesareti geldi ya vezir olacağız yada rezil olacağız :)

Ben de bu durumu yaşamayı çok isteyenlerdenim, büyüsün artık dediğimde inanan bu zamanlarını daha çok ararsın di, büyüdüğünde peşinden koşturmak zorunda kalacaksın diyorlar :)
Banada aynısını söylüyorlar bugünlerin kıymetini bil diyorlar ama meleklerimizin her dönemi ayrı güzel olcak :) zor günler bunlar ama eninde sonunda geçecek

Banada aynısını söylüyorlar bugünlerin kıymetini bil diyorlar ama meleklerimizin her dönemi ayrı güzel olcak :) zor günler bunlar ama eninde sonunda geçecek
Her yaşları ayrı zor , benim ikinci olduğu için bu zamanların geçmesini hiç istemiyorum keşke böyle bebek kalsa kızım :) oğlumda hemen büyüse derdim şimdi oldu 6 yaş ve okula başlayacak çok üzülüyorum onu nasıl kollayip gozedecegim diye , büyüdükçe daha zor ama Allah onlara sağlık bizlere kuvvet versin ve iyi insanlar çıkarsın karşılarına

Bebegi reflu olanlar doktor ne verdi ne dedi benim kizimda oksuruk hapsirik ve kusma var yatirinca agliyor dik yatiriyorum ama oksuruk mahvediyor cok az emiyor uyuyamiyor oksuruk ve hapsiriktan dr maflor damla verdi siz neler yapiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…