2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım senin bebeğin kaç aylık oldu valla durumun zormuş Allah yardımcın olsun hayırlı bayramlar bu arada

Size de bi ay sonra getirin aşının tutup tutmadigina bakacağız dediler mi bize öyle dediler.kızımın ateşi çıktı iki gün çok huzursuz du aynı şeyleri tekrar yaşamak istemem

Yok canim demediler hic oyle birsey. Ben tutmama ihtimali oldugunu sizlerden duydum. Eylulde gidicez dr.a da saglikocagina da ozaman sorucam.

Canım bize bayram filan yok.. Benimkide basıyor yaygarayı.. Emziriyorum, alıyorum kucağımda gezdiriyorum, herşey iyi hoş.. Başkasına veriyorum gezdirsin diye ağlıyor.. Hoplatıp, zıplatıyorlar, durmuyor yine de.. Sırtını yere yatırıyorum, durmuyor.. Elim zaten incinmiş, ağrısı mahvediyor, birde sürekli çocuk kucağımda ve ayaktayız.. Oturunca dahi ağlıyor.. O kadar halsizim ki.. Kapı çalıp birileri bayramlaşmaya gelecek diye ödüm kopuyor.. Gece sürekli kalktı en son 3'tee uyandık.. Bu neyin nesi anlamadım..

Aynen perişan haldeyim. Kan sulandırıcı iğnelerden kollarım bacaklarım karnım tas gibi heryerim ağrıyor. Doktor oturur vaziyette kalma ayağının altında hep minder olsun dedi ben sürekli çocuk emziriyorum. Kesinlikle ayaklarım uzanmış halde emmeyi kabul etmiyor. Sağ bacağımda 50 kilo yük varmış gibi geliyor. Çok yorgunum keşke ağlamasa çektiğim çileye razıyım ama olmuyor yetemiyorum çocuğa

Yetememe duygusu bende de oluşmaya başladı.. Düzelir düzelir diye sabrediyorum ama yok.. Çocuk acı çekiyor resmen.. Allah yardımcımız olsun valla

Bayram filan yaşamıyorum Allahin gücüne gitmesin artik. 3 aylik olcaz kucakta,beşikte,ana kucağında,oyun halısında,koltukta hiç bir yerde durmuyor. Gündüz uykusu yok tamam uyumasin ama sürekli huysuzluk ediyor herkes bu cocuk mutsuz deyip duruyor. Dün bi yemek yiyelim dedik çılgınlar gibi ağladı millet dikti gözünü bize bakti nasil kaçtık hatirlamiyorumnasil olacak böyle bilmiyorum

Zaten kabuk bağlaması gerekiyor sonra o kabuk düşüyor iyileşiyor moralini bozma köpük bardağın iki tarafını kestiysen iz yapar medicalci den bardak al istersen yada kalın ağız kısmını teninde değsin kestipin yer yukarıda kalacak

Canım sen yemeğe oturabilmişsin ben üzerine kırıntı dökülmesin diye evde bile müslin örtü seriyorumda yemeğimi yiyorum. O kadar hazırladım dün mahalleden çıkamadan bastı çığlığı kucağıma alıp geri döndüm. Benimkinin gece uykusuda yok, 3 ten beri inim inim ağlıyor. 5 te kakasını yaptı bez sızdırmış atletine varıncaya değiştirdim mamasını yedirdim 15 dk dik gezdirdim zıplatarak gazını çıkardım. 5 dk sus bari dimi yok hala ağlıyor. Bebek arabasının puset olan parçasını almamıştım onuda alacağım belki arabada durur. Kolik annelerinden hamak tavsiyesi aldım iki şık arasındayım. Biri paşa hamak biri hamak keyfi, hamak keyfi ödüllü diyor ama gözüme rahatsız geldi. Pek kullanıcı yorumu yok evirip çevirip aynı yorumu paylaşmışlar. Pasa hamakta alacağım

Seninki tam sana bağımlı olmuş benim kizda öyle bi durumda yok herkesin kucağında durur. Ben hamak aldim ucuz bişeydi epey işimi gördü gece uykusuna onunla alıştı asla uyumuyordu ama şimdi büyüyünce iki büklüm olmaya başladı kambur olacak diye yatıramiyorum. Bağıra çağıra beşiğinde uyuyo

Kızlar bu kolik ne zaman bitiyor , sizleri okuyunca çok üzülüyorum Allah yardımcınız olsun İnşallah en kısa zamanda biter gider , biz 5 dk ağlasa panik oluyoruz

3 ay diyende var 6 ay diyende hoş benim için birşey farketmeyecek çocuğun yarım saat sakinliğini görmeden, doğru düzgün dışarı çıkamadan ise döneceğim. Çoğu zaman ev aldığım güne lanet ediyorum hatta her zaman

Bende emzirme yastığında iki büklüm zarar görecek diye hamak almak istiyorum

Iyi bayramlar herkese bugün iki çocuğuyla 3 ay sonra halamız teşrif etti sinirim bozuldu yakında oturuyor anca geldi hanımefendi ayrıcada ikizleri var 3 yaşında ikiside mikrobik enfeksiyon kapmışlar kaşıntı vardı çocuklarda çok korkuyorum bebeğe geçtiyse diye insan biraz düşünür bebeğim yoğun bakım tedawisi görmüş bir bebek evde bile okadar dikkatliyiz fakar insanlar maalesf düşüncesiz umarim birşey olmaz iki gün sonra yolla cikicaz yeni iyileşti yawrum bu şekild e kimse gelmesin şahsen ben gitmem yeni bir bebeğin yanına

Bu nasıl düşüncesizlik anlamıyorum bazı insanları, üç ay beklemiş az daha bekleseymis yani nedir hasta çocukla el kadar bebe ziyaret etmek , ben direk geri yollardım .geçmez Allah'ın izniyle size

Bazı insanlara Allah beyin diye ne verdi, vicdan diye ne verdi merak ediyorum.. Ben olsam çıkarmazdım odadan.. Kendisine de bu hâlde kendilerinin evden çıkmamaları gerektiğini söylerdim.. Ya düşünmek bu kadar zor mu? Zaten durmuşsun kaç ay.. Rabbim korusun yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…