- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.441
Amin canım bende artık büyüsün istiyorum:) ablamda senin gibi düşünüyor yeğenim 6 yaşında ilkokula başlayacak şimdiye kadar gözümün önündeydi hep onunla gidince onu nasıl koruyup kollayacağım diyorHer yaşları ayrı zor , benim ikinci olduğu için bu zamanların geçmesini hiç istemiyorum keşke böyle bebek kalsa kızım :) oğlumda hemen büyüse derdim şimdi oldu 6 yaş ve okula başlayacak çok üzülüyorum onu nasıl kollayip gozedecegim diye , büyüdükçe daha zor ama Allah onlara sağlık bizlere kuvvet versin ve iyi insanlar çıkarsın karşılarına
Bizimde öyle galiba tutmadı hemşire kabuk bağlaması gerek demişti bizim zor görünüyor bu durumda tekrar vuracsklar galiba yaKızlar verem aşısı kolunda az bi kızarıklık var sizinki nasıl iz bırakması gerekmiyor muydu acil cevap yazar mısınız
Bizimde öyle galiba tutmadı hemşire kabuk bağlaması gerek demişti bizim zor görünüyor bu durumda tekrar vuracsklar galiba ya
Bence her ten herkes ayni degil ki. Illa kabuk mu tutmaliymis? :/ tutmayan tene de vurmazlar yeniden diye tahmin ediyorum. Tabi bilmiyorum net bir şey de
Sağol canım.. Bende koydum ama ağlayıp durdu.. En son açtım, bardak yamulmuş ve iz yapmış.. Beceremedim..Misircilar beyaz kopuk bardakta misir veriyor ya onlardan. Ama ben heryerde bulamadim biraz almak gerekiyor cunku kaka bulasinca degisiyorsun. Karton bardakta koydum ben. Cok kucuk olmasin canim sadece pipiyi degil komple hepsini koyuyorsun icine. Alt tarafini kesiyorsun hava alsin diye sonra bardagi koy bezi bagla.
Biz canım.. En baştan beri gaz çıkarsa da çıkarmasa da inliyor.. Şuan başında oturdum bekliyorum.. Ne kucakta ne yerde bitmiyor bu sancıGünaydın kizlar bizim gibi inleyen nağmelerle uyanan var mı
Saat kaçtan beri inliyor yavrum üstelik port pırt atıyor ne gazmis
Teşekkür ederim canım, cevapların için.. Bizde dikiş var.. Gerisi aynı, krem ve fitil verdi.. Bardağı denedim ama yapamadımSünnet dikişli değildi değildi aparat takıldı dikiş yoktu bardak koyduk biz şişlik morarma olmuştu normal demişti doktor krem vermişti pipiye sürdük temizlik iyileşen e kadar dokunmadan yaptık
Teşekkür ederim canım, sağolasın.. İnsanın bilgiye, tecrübeye ihtiyacı oluyor cidden.. Bu sıra krem sürerken de kabuk bağlar mı?Sünneti hayırlı olsun benim oğlum da olmuştu arkadaşın dediği gibi köpük bardağı 3 e boldum pipisine yerleştirdim hiç kaka bulasmadi banyo 5. Gün yapıldı pipisine merhem sürdüm sadece kesilen yere o da çok degil bu arada dikkat et kabuk baglamasin banyoda ılık su ile hafif masaj yapıyordum ben bu sayede kabuk tutmadi Allah kolaylık versin
Sağol canım.. Bende koydum ama ağlayıp durdu.. En son açtım, bardak yamulmuş ve iz yapmış.. Beceremedim..bi çocuğa faydam yok
Biz canım.. En baştan beri gaz çıkarsa da çıkarmasa da inliyor.. Şuan başında oturdum bekliyorum.. Ne kucakta ne yerde bitmiyor bu sancı
Teşekkür ederim canım, cevapların için.. Bizde dikiş var.. Gerisi aynı, krem ve fitil verdi.. Bardağı denedim ama yapamadım
Teşekkür ederim canım, sağolasın.. İnsanın bilgiye, tecrübeye ihtiyacı oluyor cidden.. Bu sıra krem sürerken de kabuk bağlar mı?
Sağol canım.. Bende koydum ama ağlayıp durdu.. En son açtım, bardak yamulmuş ve iz yapmış.. Beceremedim..bi çocuğa faydam yok
Biz canım.. En baştan beri gaz çıkarsa da çıkarmasa da inliyor.. Şuan başında oturdum bekliyorum.. Ne kucakta ne yerde bitmiyor bu sancı
Teşekkür ederim canım, cevapların için.. Bizde dikiş var.. Gerisi aynı, krem ve fitil verdi.. Bardağı denedim ama yapamadım
Teşekkür ederim canım, sağolasın.. İnsanın bilgiye, tecrübeye ihtiyacı oluyor cidden.. Bu sıra krem sürerken de kabuk bağlar mı?
Askolsun oyle dusunme lütfen cogumuz tecrubesiziz gordukce duydukca ogrenip yapiyoruz. Bardak iz yaparda aglaticak kadar acitmaz canini aslinda. Yamulmasi normal çişte felan yumusuyor uzerinde bez oldugu icin baski oluyor. Bikac gun gecti sunnetten daha iyidir umarim bebeginin durumu csnim.
Çok teşekkür ederim canım ya, iyi ki bu grup var cidden. Şişi indi ama arada ağlıyor baya.. Normalde fitil ve calpol kullanıyorum.. Artık bırakayım istiyorum saati geçiyor vermiyorum.. O da huysuzlaşıyor.. Kabuk olayını da burada öğrendim.. Teramisin bende süreyimTeramisin kabuk baglamayi engeller bide benim dr.boyle kucuk bebeklerde kabuk baglamiyor demisti. Bizimki kabuk baglamadi yumusak kaldi hep.
Evet canım krem sursende kabuk oluyor sen deri yerinde kabuklanma görürsen ılık suya oturt banyoda hafif masaj yap korkma ben banyoda temizledim tekrar oluşmadı bardak çok işe yarıyor inan tam ortaya koy testisler de içinde kalacak şekilde sonrada bezi sar sünnet kilodu gibi koruyor onu dikişler neredeyse 1 ay sonra düştü onun içinde telaş etme .Sağol canım.. Bende koydum ama ağlayıp durdu.. En son açtım, bardak yamulmuş ve iz yapmış.. Beceremedim..bi çocuğa faydam yok
Size de bi ay sonra getirin aşının tutup tutmadigina bakacağız dediler mi bize öyle dediler.kızımın ateşi çıktı iki gün çok huzursuz du aynı şeyleri tekrar yaşamak istememBizimde kabuk tutmadi oyle birseyde demediler. Ilk gunler kizarikti simdi dikkatimi çekmiyor gecti galiba. Hemsire bazi bebeklerde iltihap akabilir korkma normal demisti belki onlarda kabuk bagliyordur. Her bebegin farkli bence tepkisi.
Iİnternetten araştırdım 5. Ay bile kabuk tutan varmış bazı doktorlar tekrar durdurmuş bazıları gerek yok demiş benim eşiminde tutmamış[/QUOTE]UOTE="xra221, post: 57033469, member: 707729"]Bizimde öyle galiba tutmadı hemşire kabuk bağlaması gerek demişti bizim zor görünüyor bu durumda tekrar vuracsklar galiba ya
Valla çok teşekkür ederim.. Öyle panik yaptım ki.. Ağladıkça elim ayağıma dolandı.. Birde gaz sancısından sürekli ayakları hareket ettirdikçe ben bittim yaa.. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza..Evet canım krem sursende kabuk oluyor sen deri yerinde kabuklanma görürsen ılık suya oturt banyoda hafif masaj yap korkma ben banyoda temizledim tekrar oluşmadı bardak çok işe yarıyor inan tam ortaya koy testisler de içinde kalacak şekilde sonrada bezi sar sünnet kilodu gibi koruyor onu dikişler neredeyse 1 ay sonra düştü onun içinde telaş etme .
Kızlar hayırlı bayramlar olsun ailenizle nice güzel bayramlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?