- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.481
İnsan şaşırıyor değil mi bu seferde acaba bir sorun mu var diyorsun, umarım bu devamlı olur, düzene girer :)Şoktayım bizim kız gündüz uykusu uyumamıştı akşam 6 gibi mama yedi 10 gibi uyudu nasılsa uyanır dedik sabah saat 5 olmuş uyuyor. Zorla kaldırdım emiyor şimdi sorun yoktur inşallah
Çıkartmadım odadan canim anem baktı odasında ilk geldiklerinde gördüler cahillik böyle birşey zaten kadının kendinden haberi yok çocukları hasta doktora götürmemiş üstelik kaşınan çocuğa şeker çikolata veriyor bunlarda anne işteBazı insanlara Allah beyin diye ne verdi, vicdan diye ne verdi merak ediyorum.. Ben olsam çıkarmazdım odadan.. Kendisine de bu hâlde kendilerinin evden çıkmamaları gerektiğini söylerdim.. Ya düşünmek bu kadar zor mu? Zaten durmuşsun kaç ay.. Rabbim korusun yavrunu
İyi ki kabuk bağlayacak dedin canım.. Az kabuk var, stres yapacaktım onu da.. Sağolasın :) Bardağın da diğer tarafını kestim.. Ağız kısmını koydum.. Ama baya keskin iz yapmıştı.. Bir daha koyamadım.. Cesaret edemedim.. Allah can sağlığı versin de, erkek evlat gaz sancısı ve sünneti ile baya zormuş cidden..Zaten kabuk bağlaması gerekiyor sonra o kabuk düşüyor iyileşiyor moralini bozma köpük bardağın iki tarafını kestiysen iz yapar medicalci den bardak al istersen yada kalın ağız kısmını teninde değsin kestipin yer yukarıda kalacak
Valla iyi yapmışsın.. Nasıl doktora götürmez? Çok ilginçler cidden..Çıkartmadım odadan canim anem baktı odasında ilk geldiklerinde gördüler cahillik böyle birşey zaten kadının kendinden haberi yok çocukları hasta doktora götürmemiş üstelik kaşınan çocuğa şeker çikolata veriyor bunlarda anne işte
Hamak nasıl birşey canım? Titriyor mu? Bizimki gece 1 saat uyuyor 1 saat uyanık.. Geçen 3te kalktı, dün 1.30da bugün de 23.30dan beri ayaktayız.. Uykusuzluktan heder oldum resmen.. Gazdan ıkınıp duruyor.. Valla yoruldum ya..A aeengineer hamak bizde işe yaradı. Kızım yarım saattir uyuyor gündüz uykusu uyumazdı
Paşa hamak model numarası 571 otomatik sallanmıyor titreşimide yok. Gayet basit sistemi battaniyede sallanma hissi veriyor. Ben halkasına ip taktım koltukta uzanırken sallayabiliyorumİyi ki kabuk bağlayacak dedin canım.. Az kabuk var, stres yapacaktım onu da.. Sağolasın :) Bardağın da diğer tarafını kestim.. Ağız kısmını koydum.. Ama baya keskin iz yapmıştı.. Bir daha koyamadım.. Cesaret edemedim.. Allah can sağlığı versin de, erkek evlat gaz sancısı ve sünneti ile baya zormuş cidden..
Valla iyi yapmışsın.. Nasıl doktora götürmez? Çok ilginçler cidden..
Hamak nasıl birşey canım? Titriyor mu? Bizimki gece 1 saat uyuyor 1 saat uyanık.. Geçen 3te kalktı, dün 1.30da bugün de 23.30dan beri ayaktayız.. Uykusuzluktan heder oldum resmen.. Gazdan ıkınıp duruyor.. Valla yoruldum ya..
Bizde de otomatik sallanma var onun gibi sallıyor mu sadece? Bana gaza etkili birşey lazım.. Mommy's bliss'i de ağzına almıyor.. Anında yaygarayı basıyor.. Yarım kaşık veriyorum, geri çıkarıp ağlıyor, ağzını kilitliyor.. Ağlamaktan sesi kısılıyor.. O kadar para gitti çöpe..
Aynen canım yaa.. Gurul Gurul.. Geçen haftadan beri kaka da yapamıyor.. Şimdi birde ateşi çıktı.. Neden oldu anlamadım.. Gerçekten çaresizlikten ölüyorum resmen..Zaten gece uykusunu orda uyutmam gündüz sürekli beslenme halinde olmak istediği sonucuda gaz sancısı ve çığlıklara vardığı için belki o döngüyü biraz geciktirir. Çocuklar ağlamakta haklı karnındaki gaz gurultusunu ben duyuyorum ama ne yaptıysam bitmiyor
Bir kaşık zeytin ýagi ver cnm bizdede vardı kabızlık geçtiAynen canım yaa.. Gurul Gurul.. Geçen haftadan beri kaka da yapamıyor.. Şimdi birde ateşi çıktı.. Neden oldu anlamadım.. Gerçekten çaresizlikten ölüyorum resmen..
Uyandığında tek biraz kalmaya bırakın cnm 3 bebeğim çok ağlamadan görünmüyorum miz miz yapıyor saati geldiyse mamasını veriyorum almıyorum yatağından birde arada gün içind e bebek dinlendirici müzik dinleniyorum uyumasına yardımcı oluyor bunu hergün yapıyorum her ağladığında almayın özellikle geceleriİyi ki kabuk bağlayacak dedin canım.. Az kabuk var, stres yapacaktım onu da.. Sağolasın :) Bardağın da diğer tarafını kestim.. Ağız kısmını koydum.. Ama baya keskin iz yapmıştı.. Bir daha koyamadım.. Cesaret edemedim.. Allah can sağlığı versin de, erkek evlat gaz sancısı ve sünneti ile baya zormuş cidden..
Valla iyi yapmışsın.. Nasıl doktora götürmez? Çok ilginçler cidden..
Hamak nasıl birşey canım? Titriyor mu? Bizimki gece 1 saat uyuyor 1 saat uyanık.. Geçen 3te kalktı, dün 1.30da bugün de 23.30dan beri ayaktayız.. Uykusuzluktan heder oldum resmen.. Gazdan ıkınıp duruyor.. Valla yoruldum ya..
Bizde de otomatik sallanma var onun gibi sallıyor mu sadece? Bana gaza etkili birşey lazım.. Mommy's bliss'i de ağzına almıyor.. Anında yaygarayı basıyor.. Yarım kaşık veriyorum, geri çıkarıp ağlıyor, ağzını kilitliyor.. Ağlamaktan sesi kısılıyor.. O kadar para gitti çöpe..
Şoktayım bizim kız gündüz uykusu uyumamıştı akşam 6 gibi mama yedi 10 gibi uyudu nasılsa uyanır dedik sabah saat 5 olmuş uyuyor. Zorla kaldırdım emiyor şimdi sorun yoktur inşallah
Ben alışık değilim canım bu saat oldu hala ağlıyor mesela, arada olunca şaşırıyorum:)Bence yoktur bizim genel rutinimiz boyle cunku.dun gece bir kere kalkti.normalde iki kez ancak.genellikle ihh mihh yapiyor oynatiyor kendini.Bende emzirip yerine koyuyorm.
HaZiran anneleri cevaplarsanız sevinirim.. kızım 2,5 aylık.. gün içinde 4 5 kez böyle bir silkinme hareketi yapıyor hani üşürde ürperirsin ya öyle bir şey.. ilk zamanlar komik geliyordu ama nette kötü şeyler yazıyor.. sizin bebeklerdede böyle bir hareket var mı?
Ben her yolu denedim artmadi hala. Mamayi kabullendim artik Allah yardimcin olsunMerhaba kızlar bend Hazıean annesıyım oglum 27 hazıran dogumlu, sezwryan oldum sutum hep az geldıhala az gelıyor mama destegıyle ıdare edıyoruz bana onerebılcegınız sut arttırma yontemlerı var mısu mamadan kurtulursak cok dua ederım sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?