- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.581
Maşallah bebişin... Gazlı miydi onceden? Bir de kendi kendine mi uyuyup uyanıyor yoksa uykusu geldi diye anlayıp sen mi uyutuyosun?
Ellerini tanıyorlar keşfediyorlar. Engel olmamak lazımmış. Bizimki de uzunn süre yumruklarını şaşı bir şekilde inceleyip ağzına götürdüğünde yani ağzının yerini tutturabildiginde çok mutlu oluyoBenimki de bunu yapmaya başladı dediğin gibi aç değil ben de merak ediyorum neden yaptıklarını
Herseyi denedim sonunda pes ettimBirini doğru yapayim karni doysun diyorsun diğeri yanlış kalıyor. Böyle oluyor işte. Mamanin miktarini düşürün bence. Asıl karni mamayla kolayca doyduğu için meme emmeye zahmet etmek istemiyor. Ben oyle düşünüyorum. Ağlıyorlar ki biberonla karnimi hemen doyurayim dusuncesi... Siz de bol su içip iyi kötü emzirmeye devam edin bence. En azindan bir, iki damla alsa o bile kar .geceleri emebilir
Iki ucunda halka var hangi tarafta oturuyorsam o tarafa ip bağlıyorum koltukta uzandığım yerden sallıyorumNasıl sallıyor sun ipi mi var. İterek mi
Ben basinda biri beklemezse uyuyamıyorumKizlar psikolojik yada bilincaltindaki korkulardan midir bilmiyorum ama ruyalarimda hep bebegimin öldügunu falan ogreniyorum. Uyandiktan sonra da etkisinde kaliyorum. Birsey olacak korkusuyla buyuttugumuz icin sanirim. Var mi boyle seyler yasayan?
Ayıp diye mi tepki gösterdi? Annene ihtiyacın vardı biraz sabretseydin keşke. İnşallah eşin de onun kadar yardımcı olurAilemle tartıştım dün kalmaya diye gitmiştim. Eşyaları toplayıp geri döndüm. Erkek kardesim evi barkı ayri olmasına rağmen emzirme örtüsüyle salonda emzirmeme bağırarak tepki verdi. Kızımı mamada versem emmeden zaptedemiyorum. Yemek yenilecekti salonda bi yandan emzirip bi yandan yiyecektim. Oğullarına tepki göstermediler diye annemlere de bilendim. Kavga edip eşyaları toplayıp evime döndüm. Gece baya zor gecti simdide kahvaltı edemedim hala hakkımızda hayırlısı
Evet canım keşke deneme paketi yapsalar 10 lu falan bitirene kdr sonra ne çekiliyor molfiks al birde bi paket ona bak oda güzel geldi banaBen de herkes övüyor diye kutu kutu sleppy almistim. Bitirene kadar canim cikti.Her bez degistirmede kiyafet de degistiriyordum .Hatta bazen bebeğim kakayi cok yapınca oyle bir sizdiriyordu ki banyo farz oluyordu .Ustelik pisik de yaptı. Primaya geri döndük. Her bez her cocuga olmuyor gercekten.
Çok enteresan bebeğin neyle beslendiğini düşünüyorlar acaba sanki havadan geliyor süt emzirmek kadar doğal bişey varmı ya ben kapalı olduğum halde her yerde emzirme önlüğümü takıp emziriyorum kendimizi nereye kadar gizleyebiliriz bizde insanız yemek yemeye hava almaya gezmeye ihtiyacımız var ben fark ettim ki eve odaya tıkıldıkça daha çok strese giriyorum sütüm azalıyor dışarda gezerken sütüm bol bol yetiyor ağzından taşıyor çocuğun evde çekiyor çekiyor gelmiyor bazen mama yapmak zorunda kalıyorum gerçekten stres çok etkiliyor al çocuğunu çıkın dışarı ağlarsa emzirirsin açık hava iyi geliyor onlara daAilemle tartıştım dün kalmaya diye gitmiştim. Eşyaları toplayıp geri döndüm. Erkek kardesim evi barkı ayri olmasına rağmen emzirme örtüsüyle salonda emzirmeme bağırarak tepki verdi. Kızımı mamada versem emmeden zaptedemiyorum. Yemek yenilecekti salonda bi yandan emzirip bi yandan yiyecektim. Oğullarına tepki göstermediler diye annemlere de bilendim. Kavga edip eşyaları toplayıp evime döndüm. Gece baya zor gecti simdide kahvaltı edemedim hala hakkımızda hayırlısı
Öyleymiş bir yerin görünmüyorken nasıl ayıp oluyorsa, eşim yardımcı falan değil gece bebeğin sesinden uykusu bölünmüş beyzadenin. Aklın varsa bir daha boyle birşey söyle ailemin telefonunu açmıyorum sana ne yaparım bir düşün dedim sustuAyıp diye mi tepki gösterdi? Annene ihtiyacın vardı biraz sabretseydin keşke. İnşallah eşin de onun kadar yardımcı olur
Bezle başa çıkamıyorum. Bugün yine sızdırdı 5 oldu bununla kıyafet yetistiremiyorum. Önceden yıkamam gerek lekesi çıkmıyor onada vaktim yok daha yeni 2 lokma yiyebildim. Evde birşey yoktu getirden sipariş verdimde öyle oda. 6 aylık tulum giydirdim içinde kayboldu :)))Evet canım keşke deneme paketi yapsalar 10 lu falan bitirene kdr sonra ne çekiliyor molfiks al birde bi paket ona bak oda güzel geldi bana
Yok önceden aman aman bu gazı yoktu bu aralar sancılanıyor. Uykusu geldiğinde önceden ağlardı. Şimdi emzik veriyorum kendi uyuyorMaşallah bebişin... Gazlı miydi onceden? Bir de kendi kendine mi uyuyup uyanıyor yoksa uykusu geldi diye anlayıp sen mi uyutuyosun?
Sleepy kullanıyorum bizde de aynı sürdürüyor kıyafetler berbat.deterjan çıkaramıyor elimle yıkıyorum bi de sen ne kullanıyorsun kaka lekelerini geçiren Bisey var miKızlar bezlerle aranız nasıl prima premium care 2 numara kullanıyorum. Bendemi terslik bezdemi bilemedim. 3 oldu kakasını sızdırdığı sırtına kadar çıkıyor. Kıyafetleri berbat oluyor. Islak mendil temizliği içime sinmiyor birde banyo yaptırıyorum
Selamm kizlaarsoyle bi goz attim dertler ayni.bizim bebis yarin uc aylik oluyor saka gibi...7eylulde dogum iznim bitiyor cok az kaldi yillik iznimi kullanicam sonrada cikabildigim kadar ucretsiz izne cikmak istiyorum ne kadar olursa.bu arada ben ve bebisim grip olduk bogazim sis ve gribim ve boyun agrim tuttu yine uc dort gun once basladi.esim bebise ayri yatalim cocugu iyice hasta etmiyim diye salona cingene besigi kurdu hani iple pratik pikniklerde fln kurulan.inanamazsinz cocuk iki gun boyunca sadece sekiz saat fln uyanik kalmstr o kadar bile degildir ne besikmis arkadas bilseydim o yokken ben kurar orda sallar dururdum.esim isin kolayina kaciyor koyuyor oraya sallayip duruyor bebis de sevdi yatagi.uc gun ayri yattik kizimla battaniyeye koyup sallamakla ayni hissi veriyor cok seviyor bebekler tavsiye ederim.bi ara bebegim ateslendi bi ara ben ateslendim derken bugun oksuruk disinda bisi kalmadi
Bez konusunda sleepyden cok memnundum bir ve iki nosundan.uc nosu o kadar sizdirdi ki pisik de yapti primaya geri dondum.zaten prima sleepy arasinda git geldeyim hangisi denk gelirse onu aliyordum.artk prima premiumdan vazgecmem gbi duruyor
Ben bebegimin eldivenlerini ne zaman cikarsam pisman oluyorum ve geri takiyorum gozu zaten hassas gozune sokuyor parmagini.kontrollu sekilde açıyorum ara sira sonra geri takiyorum malesef elini henuz kesfedemedi
Gulucukler saciyor cok cok mutlu ediyor bu beni.oyun halisini yanimda getirmemistim pisman oldum ama pazar gunune evime gidiyorum zaten artk oyun halisini kullanmak icin sabirsizlaniyorum
Biz yaptirmadik bazı doktorlar yaptirilmsli bazı lari da çok gerek görmüyor kaldı öyleSelam kizlar benim oglusum bugun tam 102 gunluk oldu.yarin doktorumuz gorecek.100gunluk oldumu getir demisti.bu arada 3.ayda rotavirusu asisi olan warmi?ozel bi asi bu.devlet yapmiyor.yarin sorucam doktoruna olalimmi diye.demin saglik ocagindan geldik 5100 gram oglusum.sanki dusuk mu kilosu yaboyuda 60 cm olmus.
Kaç kg doğmuştu canımSelam kizlar benim oglusum bugun tam 102 gunluk oldu.yarin doktorumuz gorecek.100gunluk oldumu getir demisti.bu arada 3.ayda rotavirusu asisi olan warmi?ozel bi asi bu.devlet yapmiyor.yarin sorucam doktoruna olalimmi diye.demin saglik ocagindan geldik 5100 gram oglusum.sanki dusuk mu kilosu yaboyuda 60 cm olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?