2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimki de bunu yapmaya başladı dediğin gibi aç değil ben de merak ediyorum neden yaptıklarını
Ellerini tanıyorlar keşfediyorlar. Engel olmamak lazımmış. Bizimki de uzunn süre yumruklarını şaşı bir şekilde inceleyip ağzına götürdüğünde yani ağzının yerini tutturabildiginde çok mutlu oluyo

Herseyi denedim sonunda pes ettim dogumdan itibaren mama destekli gidiyorduk sarilik gecirdi bebegim ve cok uzun surdu. Yasadigim stresli donemde sutum artmadi az geldi hep. Gunde 3-4 lt.su tuketiyorum, süt caylari, suya damlatilan damlalar, malt icecekleri de cabasi.. Olmayinca olmuyormus onu anladim, ki bugune kadar dogundan beri cok mucadele ettim. Emmedi, sutum gelmedi vs. derken emmeye alismisti simdi 2 haftadir memede ciglik kiyamet.. kipkirmizi oluyor bagiriyor garip sekilde emzirmek imkansiz hale geliyor. Mamayi azaltmayi da denedim ama kilo alamadi bu sefer.. doktor da mamayi azalt diyemeyecegim, sutunu arttirmanin yollarini bulmalisin dedi. Bu hafta ameda'nin hastane tipi sut sagma pompasindan kiralayacagim belki sutumu arttirmada bir faydasi olur da en azindan bol bol sagip verebilirim. Boyle bi yola girdim bakalim.. cok isterdim bolca sutum olsun bebegimi doya doya emzireyim

Ailemle tartıştım dün kalmaya diye gitmiştim. Eşyaları toplayıp geri döndüm. Erkek kardesim evi barkı ayri olmasına rağmen emzirme örtüsüyle salonda emzirmeme bağırarak tepki verdi. Kızımı mamada versem emmeden zaptedemiyorum. Yemek yenilecekti salonda bi yandan emzirip bi yandan yiyecektim. Oğullarına tepki göstermediler diye annemlere de bilendim. Kavga edip eşyaları toplayıp evime döndüm. Gece baya zor gecti simdide kahvaltı edemedim hala hakkımızda hayırlısı

Ben basinda biri beklemezse uyuyamıyorum

Ayıp diye mi tepki gösterdi? Annene ihtiyacın vardı biraz sabretseydin keşke. İnşallah eşin de onun kadar yardımcı olur

Valla memeden süt gelmeye başladığından beri meme meme değil benim için.heryerde emziriyorum mecbur zaten babam kuzenim falan var onlarda alıştılar.napalim yani biberon gibi birşey beslenme aracı .onlarda hicbirsey demediler bugüne kadar deseler senin gibi eve gelirdim bende kronik_unutkan dayanamıyorum birşey demelerinw

Evet canım keşke deneme paketi yapsalar 10 lu falan bitirene kdr sonra ne çekiliyor molfiks al birde bi paket ona bak oda güzel geldi bana

Çok enteresan bebeğin neyle beslendiğini düşünüyorlar acaba sanki havadan geliyor süt emzirmek kadar doğal bişey varmı ya ben kapalı olduğum halde her yerde emzirme önlüğümü takıp emziriyorum kendimizi nereye kadar gizleyebiliriz bizde insanız yemek yemeye hava almaya gezmeye ihtiyacımız var ben fark ettim ki eve odaya tıkıldıkça daha çok strese giriyorum sütüm azalıyor dışarda gezerken sütüm bol bol yetiyor ağzından taşıyor çocuğun evde çekiyor çekiyor gelmiyor bazen mama yapmak zorunda kalıyorum gerçekten stres çok etkiliyor al çocuğunu çıkın dışarı ağlarsa emzirirsin açık hava iyi geliyor onlara da

Ayıp diye mi tepki gösterdi? Annene ihtiyacın vardı biraz sabretseydin keşke. İnşallah eşin de onun kadar yardımcı olur
Öyleymiş bir yerin görünmüyorken nasıl ayıp oluyorsa, eşim yardımcı falan değil gece bebeğin sesinden uykusu bölünmüş beyzadenin. Aklın varsa bir daha boyle birşey söyle ailemin telefonunu açmıyorum sana ne yaparım bir düşün dedim sustu

Son düzenleme:
Evet canım keşke deneme paketi yapsalar 10 lu falan bitirene kdr sonra ne çekiliyor molfiks al birde bi paket ona bak oda güzel geldi bana
Bezle başa çıkamıyorum. Bugün yine sızdırdı 5 oldu bununla kıyafet yetistiremiyorum. Önceden yıkamam gerek lekesi çıkmıyor onada vaktim yok daha yeni 2 lokma yiyebildim. Evde birşey yoktu getirden sipariş verdimde öyle oda. 6 aylık tulum giydirdim içinde kayboldu :)))

Selamm kizlaarsoyle bi goz attim dertler ayni.bizim bebis yarin uc aylik oluyor saka gibi...7eylulde dogum iznim bitiyor cok az kaldi yillik iznimi kullanicam sonrada cikabildigim kadar ucretsiz izne cikmak istiyorum ne kadar olursa.bu arada ben ve bebisim grip oldukbogazim sis ve gribim ve boyun agrim tuttu yine uc dort gun once basladi.esim bebise ayri yatalim cocugu iyice hasta etmiyim diye salona cingene besigi kurdu hani iple pratik pikniklerde fln kurulan.inanamazsinz cocuk iki gun boyunca sadece sekiz saat fln uyanik kalmstr o kadar bile degildir ne besikmis arkadas bilseydim o yokken ben kurar orda sallar dururdum.esim isin kolayina kaciyor koyuyor oraya sallayip duruyor bebis de sevdi yatagi.uc gun ayri yattik kizimla battaniyeye koyup sallamakla ayni hissi veriyor cok seviyor bebekler tavsiye ederim.bi ara bebegim ateslendi bi ara ben ateslendim derken bugun oksuruk disinda bisi kalmadi
Bez konusunda sleepyden cok memnundum bir ve iki nosundan.uc nosu o kadar sizdirdi ki pisik de yapti primaya geri dondum.zaten prima sleepy arasinda git geldeyim hangisi denk gelirse onu aliyordum.artk prima premiumdan vazgecmem gbi duruyor
Ben bebegimin eldivenlerini ne zaman cikarsam pisman oluyorum ve geri takiyorum gozu zaten hassas gozune sokuyor parmagini.kontrollu sekilde açıyorum ara sira sonra geri takiyorum malesef elini henuz kesfedemedi
Gulucukler saciyor cok cok mutlu ediyor bu beni.oyun halisini yanimda getirmemistim pisman oldum ama pazar gunune evime gidiyorum zaten artk oyun halisini kullanmak icin sabirsizlaniyorum

Maşallah bebişin... Gazlı miydi onceden? Bir de kendi kendine mi uyuyup uyanıyor yoksa uykusu geldi diye anlayıp sen mi uyutuyosun?
Yok önceden aman aman bu gazı yoktu bu aralar sancılanıyor. Uykusu geldiğinde önceden ağlardı. Şimdi emzik veriyorum kendi uyuyor

Sleepy kullanıyorum bizde de aynı sürdürüyor kıyafetler berbat.deterjan çıkaramıyor elimle yıkıyorum bi de sen ne kullanıyorsun kaka lekelerini geçiren Bisey var mi

Kiz hava cok sicak hala eldivenmi takiyosun seeeen bebisineee sasirdimmm

Selam kizlar benim oglusum bugun tam 102 gunluk oldu.yarin doktorumuz gorecek.100gunluk oldumu getir demisti.bu arada 3.ayda rotavirusu asisi olan warmi?ozel bi asi bu.devlet yapmiyor.yarin sorucam doktoruna olalimmi diye.demin saglik ocagindan geldik 5100 gram oglusum.sanki dusuk mu kilosu ya boyuda 60 cm olmus.

Kızlar kalça çıkığı ultrasonu çektircez yarın doktor acaba genel muayene ediyor mu sonrasında merak ettim gelişimi nasıl acaba 2 aylık olanlar sizlerin bebekleri nasıl

Biz yaptirmadik bazı doktorlar yaptirilmsli bazı lari da çok gerek görmüyor kaldı öyle

Kaç kg doğmuştu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…