2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hamakin resmini atabilir misin canım. Çok büyük birsey mi

Evet sihirli 3 ay yaklaştı :) Benimki de gece uykusu iyi ama gündüz uykularini çok uyumuyor. Geçen gün iki kez döndü :) oyuncak tutamiyor daha ama konuştukça gülüyor. Gaz pek kalmadı gibi ama büyüme atagindaydi iki gündür sanırım çok fazla emmek istedi. 8 gün sonra ise başlayacak bakalım o zaman nasıl olacaz :)
Selam kızlar nasılsınız? Benim kız iki gündür elini hatta yumruğunu ağzına sokup emiyor :)) aç olmadığını biliyorum , emzik te emiyor ama bilemiyorum Nerden çıktı bu el emme işi
Bizimki de bı on gündür öyle yumruğu ağzında cop cop emiyor :) yeni emzirmis olsam da yapıyor yani açlıktan değil sanırım elini keşfediyor . Çok tükürük üretiyor bı de daha dis çıkarmaya da var

Evet ya emdikce tükürük çıkıyor çok ve süt kokuyor o eller :) aralarına da pamuk toz doluyor kıyafetten

Bizimki de henüz dönemiyor ama yine de kanepede tek başına bırakmıyorum nolur nolmazbizde gaz sorunu 2 gündür çok fazla neden oldu bilmiyorum ana 2 gündür gazı var

Selam kızlar nasılsınız? Benim kız iki gündür elini hatta yumruğunu ağzına sokup emiyor :)) aç olmadığını biliyorum , emzik te emiyor ama bilemiyorum Nerden çıktı bu el emme işi
Benimki de bunu yapmaya başladı dediğin gibi aç değil ben de merak ediyorum neden yaptıklarını

Mamaya baslamistik. Kilo alsin diye verdim verdim beni emmemeye başladı simdi. Biberon istiyor. Agzina sütümden sıkıyorum. Yok yine de emmiyor. Yalanciktan iki çekiyor. O kadar üzgünüm kiii kendim yaptım ama napiyim sirf kilo alsin diyeydi. Meme reddi bu herhalde.gezerek emziriyorum, dik tutuyorum ama yok dedigim gibi yalandan emiyor. Baska onerisi olan var mi? Biberon vermeyip ağlasın mi tutana kadar? Simdi katıla katila agladi.sanki canını acitiyorum gibi. Bir susmadi

Canım aynısını yaşadım ben de mama veriyordum meme reddi başladı emzirme pozisyonuna gelince bile katıla katıla ağlıyordu , tabi bende ağladım beni istemiyo diye. Moralini bozup şakın vazgeçme , her bulduğun fırsatta tok da olsa meme ver , iki çeksin bıraksın ama memeni unutmasın hep emzirmeyi dene, biberonu da mümkünse değiş , medela calma diye biberon var bebeğin emmesi gerekiyor diğerleri gibi akmıyo , mamayı onla ver , bizim ki bunu da istemedi ben eski biberonu veriyorum ağzına onu alırken hemen çekip bunu verdim alıştı , sonra mememi de reddetmemekte başladı. Şakın emzirmeyi bırakma cnm , ilk önce hep memeni ver . Şuan seni çok iyi anlıyorum ama inat et pes etme , üç gün böyle takıl düzelir inş sonucu da haberdar et beni

Biberon verme birakir demislerdi inanmamistim. Cidden vermemek lazımmış. Sanki bir şey yapmisim gibi nasıl agladi. Yasayan bilir ancak bu meme reddi cok zormus. Allahtan siz kurtulmussunuz. Pes etmeyip verecem. Insallah biz de kurtuluruz. Mama verince gazi da cok oluyor. En guzeli, en temizi anne sütü. Ama olmayınca olmuyor. Bende lansinohun biberonunu veriyordum. Cevap verdiginiz için teşekkürler :)

İnşallah bi faydam olur canım ama biberon risk gerçekten , ben bile bile verdim ama mecburum sütüm yetmiyordu , hala da veriyorum mama , biberon çok etkili hazıra çabuk alışıyorlar ki lansinoh da var bende çeşme gibi akıyor , dr browns, avent bunları da denedim ama bebek için en zoru medela meme gibi vakum yapması gerekiyor , reklam yapıyo gibi oluyo ama meme reddi olunca denemediğim bişey kalmadı , önemli olan bebeğin hazıra alışmaması , memeye dönüyor bişekilde , üzülme boşuna

Bugun cok zordu. Ne yapsam susmadi. Insan çaresiz kalıyor. Biberonlari denemedim. Ama Dediğiniz gibi emmesini zorlastiran, vakum yaptıracak biberon lazım. Bu arada sut icin yine de bol su için. Herkes öyle diyor vardır bir sey :) emmeyince de cok uzuldum gerçekten insallah geçer

Ben de herkes övüyor diye kutu kutu sleppy almistim. Bitirene kadar canim cikti.Her bez degistirmede kiyafet de degistiriyordum .Hatta bazen bebeğim kakayi cok yapınca oyle bir sizdiriyordu ki banyo farz oluyordu .Ustelik pisik de yaptı. Primaya geri döndük. Her bez her cocuga olmuyor gercekten.

Sleppyden bende hic memnun kalmadim. Hep sizdirdi. En beteri ise evy baby cikti. Giydigi alt pijamasina bile geçti. Hep kiyafet degistiriyorduk. Komili de öylesine. Bunların üçüne ne giysi dayandi ne yatak nevresimi... Molfix aldik denemedim. Ama enn memnun kaldigim inanmayacaksiniz ama a101in bezi çıktı. Çok güzel ince kaba durmayan bir bez. Soffio

Meme reddi bizde de son 2 haftadir var ve katilarak agliyor emmek istemiyor :/ agliyor tepiniyor memede. Hem karni aç ve emmek istemiyor.. cok fazla direndim ama olmuyor zaten sütüm de hep az geldi arttiramadim biberon kullanmaya mecburdum cunku mama da veriyorum. Memeyi almak istemedikce sağip oyle veriyorum ben de artik. 3 hafta sonra işe baslayacagim memeyi ister istemez unutacak zaten :/ yine biberonla devam edecek.. kendimi bu süt ve meme olayina cok üzdüm, strese girdim hep ve artacagi varsa da artmadi.

Kizlar psikolojik yada bilincaltindaki korkulardan midir bilmiyorum ama ruyalarimda hep bebegimin öldügunu falan ogreniyorum. Uyandiktan sonra da etkisinde kaliyorum. Birsey olacak korkusuyla buyuttugumuz icin sanirim. Var mi boyle seyler yasayan?

Birini doğru yapayim karni doysun diyorsun diğeri yanlış kalıyor. Böyle oluyor işte. Mamanin miktarini düşürün bence. Asıl karni mamayla kolayca doyduğu için meme emmeye zahmet etmek istemiyor. Ben oyle düşünüyorum. Ağlıyorlar ki biberonla karnimi hemen doyurayim dusuncesi... Siz de bol su içip iyi kötü emzirmeye devam edin bence. En azindan bir, iki damla alsa o bile kar .geceleri emebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…