- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.541
Maltana nin sadesi var o daha iyi aromalidegil ve kalorisi az migrosts var ondan sadeceMalt içeceklerini denediniz mi,promalt ve multimalt içtim tatları çok kötü geldi bana bitiremedim en rahat Maltana içebildim ama o da fazla katkılı
Rezene anason isirgan otu cayi. Human. Kuru ve yas incir. Havuc. Dereotu. Bulgut kuru sogan. Kuru borulce mercimek kimyon. Kuru dut tereyagli. Sut yogurt komposto. Bende hala pes etmedim her mamadan oncd emziriyorum. Belki doyar diyorum ama cok nadir oluyo. Gunde en fazla 6 kere genelde 4 ya da 5 defa 60 cc veriyorum. Bebegim 67 gunluk
Canım zeytinyağını içiriyorum da sürüyorum da.. Bu ara ateşi çıktı, fitil verdik ondan sonra yaptı kakasını ama sulu idi.. Sarıdan yeşile döndü..
Bizimde ilk kez dün akşam 8-9 arasında yeşil yaptı.. Ben hasta diye ekstra bişey düşünmedim.. Üşütmüştür dedim
Canım bir kere hiç birşeyi bir kez deneme.. Bir öğün bulgur yedim artmadı deme.. Ben bir hafta sabah hariç her seferde bulgur yedim, soğan yedim, hoşaf içtim.. Bende en çok hurma hoşafı yaradı.. Bir, bir buçuk litre suyun içine bir avuç hurma, bir avuç gün kurusu ve bir avuç üzüm atıp kaynatıyorum.. Yumuşayınca blenderdan geçirip içiyorum.. İstersen şeker de kullanabilirsin.. Bu arada humanalardan, eczane de satılan malt içeceklerden, kayısı hoşafından da içtim.. Elbet göğüs ebatı ile ilgisi yok.. Benimkiler dümdüzdür.. Ay benim sütüm olmaz demedim hiç.. Süt olmazsa ne yaparım demedim.. Bunu deyince cidden kırk yol deniyorsun.. Bir hafta sütüm gelmedi, bebeğime mama verdim.. Hatta bizim doktor 30 cc ver dedi günlük.. Bende onu 15-15 vermeye çalıştım.. Ağlamasını açlığa bağlayıp daha fazla mama vermedim.. Çünkü ilk günler kiraz kadar midesi dediler.. Böyle işte :) inşallah artar sütün
Kızlar süt için bol su , dinlenme ve kesinlikle pozitif düşünce. Benim göğüsler de ufak hemde baya bi ama sütüm var şükür . Yemem içmem pek düzenli değil ama bbol şu içerim ve hiç aklımın ucundan sütüm az mı bebeğim aç mı diye olumsuz düşünmem hatta gün içinde yaptığım tek şey emzirmek zaten başka türlü durmuyor ,üç bardak ta ısırgan çayı içiyorum ve uyuduğu zaman , oyalandigi zaman el pompa var sagiyorum.
Bizimde genelde çıkar herhalde baglayamiyorum.premium care ve Molfix kullanıyorum ikisinde de çıkiyor.gunde bir defa yapıyor çok yapıyor ondan herhalde.Kızlar bezlerle aranız nasıl prima premium care 2 numara kullanıyorum. Bendemi terslik bezdemi bilemedim. 3 oldu kakasını sızdırdığı sırtına kadar çıkıyor. Kıyafetleri berbat oluyor. Islak mendil temizliği içime sinmiyor birde banyo yaptırıyorum
İşe yarıyor mu denediniz miMaltana nin sadesi var o daha iyi aromalidegil ve kalorisi az migrosts var ondan sadece
Törpü işine henüz giremedim, elini nasıl sabit tutıyorsunBebedor'un setini almıştım makas, tırnak makası birde törpüsü. Tırnak makasıyla kesip törpü ile düzeltiyorum.
nUaaa dogru dedın ben de deneyeyım hergun bulgır yıyem bakalım hosaf tarıfı ıcın de tesekkurler onu da deneyeyım malt ıceceklerın kokusu nasıl ? En son care onu da ıcerım hepsını denıycem son bır ayım kaldı elımden ne gelıyorsa yapcam ınsallah arkadasımın bırı bı damla dedı galaptago mu neydı onu duydun mu? Damlayı kullanmak ıstemıyrm ama bu yntemler ıse yaramazsa damla da kullanıcam artım
Ben hergun birtane içiyorum bir de demleme rezene içiyorum.yariyor gibi ama önemli olan bol bol su icmekİşe yarıyor mu denediniz mi
Biz uyurken kesiyoruz uyanıkken imkansızTörpü işine henüz giremedim, elini nasıl sabit tutıyorsun
Kızlar bezlerle aranız nasıl prima premium care 2 numara kullanıyorum. Bendemi terslik bezdemi bilemedim. 3 oldu kakasını sızdırdığı sırtına kadar çıkıyor. Kıyafetleri berbat oluyor. Islak mendil temizliği içime sinmiyor birde banyo yaptırıyorum
Uyurken yapıyorum :)Törpü işine henüz giremedim, elini nasıl sabit tutıyorsun
n
Ben de sütümün artmasını istiyorum son bir ayım kaldı derken cnm, anlayamadım?
Prima benim oğluma pişik yaptı huggies almıştık çok beğendim ama zor bulunuyor diye sleepy aldık berbat çıktı herkes çok memnunmuş ama bizim bütün çişi kakayı her bez çıkardı bitirene kadar ne çektim şimdi molfiks 3 numara kullanıyorum memnun kaldım hiç sızdırma yaptırmadıKızlar bezlerle aranız nasıl prima premium care 2 numara kullanıyorum. Bendemi terslik bezdemi bilemedim. 3 oldu kakasını sızdırdığı sırtına kadar çıkıyor. Kıyafetleri berbat oluyor. Islak mendil temizliği içime sinmiyor birde banyo yaptırıyorum
Hadi yaa benim de bir ayım var o halde, senn sağarak baktın mı kaç cc ortalamaCanım ılk uc ay ıcınde sutu arttırabılırmıssın uc aydan snra sut sabutlenırmıs ve artık sut mıktarını degısturemezmıssın bız de ıkı aylıgız onu kastettım
Hadi yaa benim de bir ayım var o halde, senn sağarak baktın mı kaç cc ortalama
S safis ben de o bezi o numarayı kullanıyorum eğer kaka çoksa ve çok hareket etmişse ya da kucapımdayken hareket ettirmişsem üzerime bile sızdığı oldu ama hareket yok ve çok miktarda değil çok sıvı değilse sızdırma olmadığını fark ettim bunu çok sorun etmiyorum her kakadan sonra hep yıkarım çiş varsa silerim çok şükür ki hiç pişik olmadı memnum ben geçe boyu değiştirmediğim olmştu emiciliği çişçin çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?