2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizim bu aksam sariyla karisik yesil kaka yapti. Sadece anne sutu degil, mama agirliki besleniyoruz. Neden olmus olabilirki kizlar normal mi acaba? Boyle olan var mi?

Bizimki de geç yatıyor daha yeni uyudu.
Gündüz de uzun süreli uyumuyor. Gece derin uyuyo...
Bizimkinin kilo alimi iyi ayda 1 kiloya yakın alıyor 4 kilo doğmuştu şuan 7 ama boyu çok uzun o yüzden zayıf duruyor önemli olan kilo değil sağlık ve beslenme..

Selamlar anneler benim bebegim bu ara cok kusuyor. Bazen sulu sut kusuyor bazrn peynir seklinde gunde 5 6 defa kusuyor. Sizin de varmi boyle bir sey.

Bebeğinizin Emerken kafası terliyor mu? Kısa kollu da giydirmeye başladım. Ama terliyor kafasi. Korkulacak bir sey degildir insallah

Merhaba kızlar. Bebeğim normalde gündüz uyumadığı için gece bir kez uyanırdı. 3 gündür gece en az 3 defa uyanıyor özellikle 4 ten sonra. 25 haziranda Doğum yapan anneler sizin de bebeğiniz bu hafta huysuz mu ? Atak haftası mı acaba

Valla 22 haziranda doğdu.. 4'e kadar 4-5 kez kalkar.. 4'trn sonrası sıkıntı.. Hep böyleydi bizim

KIzlar oğlum uyanıkken emmek istemiyor ya uykudan uyanınca yada gece uykuluyken emiyor normalde huysuzlanınca veriyorum almıyor ama biberona sağıp versem içiyor napcam ben şimdi ağladı emmedi bende sallaya sallaya uyuttum ama biberon versem içecek ti

Benin kizim da emmek istemiyor.. sagip biberonla verince iciyor ama meme verince resmen mucadele ediyor emmemek icin. Sanki zehir veriyorum krize giriyor memede oyle uykuluyken falan da farketmiyor yani. Keyfi yerindeyken bile meme verince o bebek gidiyor yerine huysuz bi bebek geliyor..

Aynısı canım napcaz bizi uğraştıracak bu bebekler valla keyiflerine göre hareket ediyorlar birde bişey sormak istiyorum benim sağdığım sütün içinde baloncuklar var acaba dizinde varmı

Ben hic denk gelmedim canim acaba hava mi yapiyor sagarken? Hangi sut sagma makinesi kullaniyorsun? Bu arada masallah iyi cikiyor sutun. Ben sagdigimda cikan sutu gostersem, 10 gunluk bebek doymaz :)

Benim kızda 10 dk önce mama yediyse bile memeden ayrılmıyor. Tuvalete gidemiyorum çıldıracağım

Ay ya içimi rahatlattın evet sadece kakasının rengi ve balgamlı olması şüphelendirdi. Dün hiç süt ürünü tüketmedim bugün sarı oldu kakası. Bakalım bugün yarın da deniycem zaten cumartesi dr randevumuz bar inşalah değildir.

Ben hic denk gelmedim canim acaba hava mi yapiyor sagarken? Hangi sut sagma makinesi kullaniyorsun? Bu arada masallah iyi cikiyor sutun. Ben sagdigimda cikan sutu gostersem, 10 gunluk bebek doymaz :)
Sadece sağ gögümü sağdım 100 cc çıktı canım bebeğim 2 ay 6 günlük benimde ilk sağdıcımda 30 çıkıyordu gün geçtikçe çoğaldı bebeğin ihtiyacına göre sanırım çoğalıyor Phillipsin elektrikli sağma makinasını kullanıyorum acaba hava mı yağ tabrciğimi anlamadım önceden sağdıcımda olmuyordu tahin helvası yemeye başladım acaba o mu yağlandırdı anlamadım

Sürekli sağım yapmıyorsan memeler alışık değildir o yüzden sagdiginda çıkmaz

Ayakta ver canım belki öyle emer benimki ilk bol bol gekince iyi içiyor yağlı kısma gelince memeyi tutup bırakıyor kızıyor ben de ayakta takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…