- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.001
Canım hiç kendini üzme bende yetmediği zamanlar gece yapıyordum mama 60 cc içip yatıyordu hiç kendime dert etmedim Allah başka dert vermesin mama zehir değil mecbur çocuk acıkınca bi şekilde doyması gerekiyor eskiden bize neler veriyolarmış şimdi hiç değişse bilinçlendik mama zehir değil sen hem emzir hem sağmaya devam et yetmediği anlarda mama verirsin bişey olmaz üzme kendini stres uykusuzlukta etkiliyor İnanBen sagali 2 ay olacak bisey degismiyor. Neye bagli anlamiyorum.. bayramdan once en fazla 70 cc.ye kdar cikti gozlerime inanamadim. Sutum sonunda artiyor dedim.. ne olduysa yine 30 cc.lere indi..
Gerçekten 70 i gördün mü fotografını çekseydin :) stres etkiliyor diyorlar, benim de iki ay oldu değişen birşey yokBen sagali 2 ay olacak bisey degismiyor. Neye bagli anlamiyorum.. bayramdan once en fazla 70 cc.ye kdar cikti gozlerime inanamadim. Sutum sonunda artiyor dedim.. ne olduysa yine 30 cc.lere indi..
Hatta ağladığımı biliyorum ben nerede yanlış yaptım diyeInan ayni seyleri yasiyorum cevremde. Saglik ocaginda hemsire sadece anne sutu aliyor dimi dedi gozlerini devire devire.. sutum yetersiz mama da aliyor dedim, sen mamayi kes emzir bol bol, sutun gelir dedi.. Ama anlatamiyorsun iste olmuyorr olmayinca olmuyor.. herkesin bunyesi bir degilki.. hastane tipi pompa arttirir dediler kiralamayi dusundum ordaki kadinda diyoki bi kadinin kimyasina ters yeterli sut olmamasi, her kadinin bebegine sutu yeter.. millet boyle seyler dedikce kendimi yetersiz hissediyorum.. mama vermekle cocuguma kotuluk ediyormusum gibi bi algi yaratiliyor. Benim de zoruma gidiyor mama vermek
Gordum valla :) hatta 3-4 gun boyunca gordum ama sonra yavas yavas 50 cc, 40 cc,30 cc dustu yine. Ekstra bisey de yapmadim arttiginda.. neye bagli oldugunu bilsem keske.Gerçekten 70 i gördün mü fotografını çekseydin :) stres etkiliyor diyorlar, benim de iki ay oldu değişen birşey yok
İ
Mamadan değil canım evolvia, similac, sma, hipp combiotik denedim. En son aptamil conformil ve golden goat kullanıyorum. Gazdan en az çıldırtan bunlar, reflüsü var yediğini çıkarıyor. Geriye kalanla bu kadar alabiliyor. Sabah sütüm oluyor mesela uyursam emiyor 15 dk sonra geri çıkarıyorKuzum senin kullandığın mama belki çocuğa yaramıyordur mamayı değiştir birde öyle ver bakalım aslında çok içiyormuş benimki 100 cc verdim bitiremedi 80 anca içti onu da gezdirdim yarım saat anca öyle içti kilo alımı her ay 1 kilo şeklinde oldu nerdeyse 3700 doğmuştu 6400 olmuş 2 ay 6 günlük oğlum
Iste maalesef meme reddi oluyor bu. Biberonu bırakmanız lazim. Ancak oyle düzelir bence. Biberona alistiklari için yapıyorlarCanım hiç ağzına almıyor çığlık çığlığa bağırıyor resmen emmek istemiyor
Makinede mi bir sey var acaba canim. Ayni biberon ayni makine bende de var. Cekim kuvveti mi az? Bir de sağım makinesiyle sagmak aslinda sütü azaltir diye duydum. Çünkü niye bebegin cekim kuvvetiyle makineninki bir değil. Makinenin cektigi kadar geliyor. Sonra da onun cektigi kadar süt üretince mantık olarak az üretim oluyor. Ilk baslarda bende sagiyordum da sonra olani emdirmeye basladim. Hangisi dogru Bilmiyorum. Kimi sagarsan artirir diyor kimi azaltir. Bu çocuk işine girişmek cesaret isiymis vallaYarim saatte iki memeden sagdigim sutun miktari... bebegime ilac niyetine iste :/Eki Görüntüle 2186477
Valla bence cekiminde bi sorun yok, benim memelerde iş yok bence :/ valla emziremiyorum da kiyameti kopariyor memede. Silikon ucsuz zaten agzina bile almiyo, silikon ucla Cekiyo sut geliyo ucunda birakiyo sutu basliyo avazi ciktigi kadar aglamaya direnmeye.. sagmasam kesilir sutum herldeMakinede mi bir sey var acaba canim. Ayni biberon ayni makine bende de var. Cekim kuvveti mi az? Bir de sağım makinesiyle sagmak aslinda sütü azaltir diye duydum. Çünkü niye bebegin cekim kuvvetiyle makineninki bir değil. Makinenin cektigi kadar geliyor. Sonra da onun cektigi kadar süt üretince mantık olarak az üretim oluyor. Ilk baslarda bende sagiyordum da sonra olani emdirmeye basladim. Hangisi dogru Bilmiyorum. Kimi sagarsan artirir diyor kimi azaltir. Bu çocuk işine girişmek cesaret isiymis vallatürlü türlü detayı, ayrintisi, bakimi var. Yine varligina sukurler olsun da
O biberonun markasina cekimi az diye duydum da bende ondan. Dedigim gibi aynisini kullaniyorum. Belki onun etkisi de olabilir. Benim de az geliyor. Suç bizde değil makinede benceValla bence cekiminde bi sorun yok, benim memelerde iş yok bence :/ valla emziremiyorum da kiyameti kopariyor memede. Silikon ucsuz zaten agzina bile almiyo, silikon ucla Cekiyo sut geliyo ucunda birakiyo sutu basliyo avazi ciktigi kadar aglamaya direnmeye.. sagmasam kesilir sutum herlde
Canım, beniim yazmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam .. Bende doktora gitmeden başlamıştım iki bez.. Annem, bizde kalın bez bağlardık dedi.. Şimdikiler ince, ondan galibaKızlar Burda çift bez kullanıp kalça cikigi duzelen kimdi ya cevap yazmamış kimse
Yok canım ya sizi unuturmuyum hiç... arada sizin yazdıklarınıza bakıyorum. Çok yazamıyorum okuyorum genelde. Ay inşallah ya sıkıntı olmayan geçici bi şeydir. 2. Günüm bugün süt ürünü tüketmiyırym. Margarinde bile peynir altı suyu tozu varmış. Öpüyorum ben de seniBenim küçük kızında öyleydi uzun süre Dr ilaç verdi ama süt alerjisi falan demedi , kız nilü sen nrdsn alla sen bir doğurdun bizi unuttun arada ses veröperim oğluşunla ikinizi
Hiç Üzmeyin kendinizi mama kötü bir şey değil.Gordum valla :) hatta 3-4 gun boyunca gordum ama sonra yavas yavas 50 cc, 40 cc,30 cc dustu yine. Ekstra bisey de yapmadim arttiginda.. neye bagli oldugunu bilsem keske.
İki bez bağlayıp da kalça çıkıklığı düzeliyor.Canım, beniim yazmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam .. Bende doktora gitmeden başlamıştım iki bez.. Annem, bizde kalın bez bağlardık dedi.. Şimdikiler ince, ondan galiba
Tabii her ay farklı bir dönemi oluyor.6. Aya gelince daha kolay olur mu acaba? Yani bu seferde ek gida derdi mi olur?
Ay ya içimi rahatlattın evet sadece kakasının rengi ve balgamlı olması şüphelendirdi. Dün hiç süt ürünü tüketmedim bugün sarı oldu kakası. Bakalım bugün yarın da deniycem zaten cumartesi dr randevumuz bar inşalah değildir.
Valla bence cekiminde bi sorun yok, benim memelerde iş yok bence :/ valla emziremiyorum da kiyameti kopariyor memede. Silikon ucsuz zaten agzina bile almiyo, silikon ucla Cekiyo sut geliyo ucunda birakiyo sutu basliyo avazi ciktigi kadar aglamaya direnmeye.. sagmasam kesilir sutum herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?