2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben sagali 2 ay olacak bisey degismiyor. Neye bagli anlamiyorum.. bayramdan once en fazla 70 cc.ye kdar cikti gozlerime inanamadim. Sutum sonunda artiyor dedim.. ne olduysa yine 30 cc.lere indi..
Canım hiç kendini üzme bende yetmediği zamanlar gece yapıyordum mama 60 cc içip yatıyordu hiç kendime dert etmedim Allah başka dert vermesin mama zehir değil mecbur çocuk acıkınca bi şekilde doyması gerekiyor eskiden bize neler veriyolarmış şimdi hiç değişse bilinçlendik mama zehir değil sen hem emzir hem sağmaya devam et yetmediği anlarda mama verirsin bişey olmaz üzme kendini stres uykusuzlukta etkiliyor İnan

Ben sagali 2 ay olacak bisey degismiyor. Neye bagli anlamiyorum.. bayramdan once en fazla 70 cc.ye kdar cikti gozlerime inanamadim. Sutum sonunda artiyor dedim.. ne olduysa yine 30 cc.lere indi..
Gerçekten 70 i gördün mü fotografını çekseydin :) stres etkiliyor diyorlar, benim de iki ay oldu değişen birşey yok
İ

Hatta ağladığımı biliyorum ben nerede yanlış yaptım diye

Gerçekten 70 i gördün mü fotografını çekseydin :) stres etkiliyor diyorlar, benim de iki ay oldu değişen birşey yok
İ
Gordum valla :) hatta 3-4 gun boyunca gordum ama sonra yavas yavas 50 cc, 40 cc,30 cc dustu yine. Ekstra bisey de yapmadim arttiginda.. neye bagli oldugunu bilsem keske.

Kızlar Burda çift bez kullanıp kalça cikigi duzelen kimdi ya cevap yazmamış kimse

Mamadan değil canım evolvia, similac, sma, hipp combiotik denedim. En son aptamil conformil ve golden goat kullanıyorum. Gazdan en az çıldırtan bunlar, reflüsü var yediğini çıkarıyor. Geriye kalanla bu kadar alabiliyor. Sabah sütüm oluyor mesela uyursam emiyor 15 dk sonra geri çıkarıyor

Yarim saatte iki memeden sagdigim sutun miktari... bebegime ilac niyetine iste :/Eki Görüntüle 2186477
Makinede mi bir sey var acaba canim. Ayni biberon ayni makine bende de var. Cekim kuvveti mi az? Bir de sağım makinesiyle sagmak aslinda sütü azaltir diye duydum. Çünkü niye bebegin cekim kuvvetiyle makineninki bir değil. Makinenin cektigi kadar geliyor. Sonra da onun cektigi kadar süt üretince mantık olarak az üretim oluyor. Ilk baslarda bende sagiyordum da sonra olani emdirmeye basladim. Hangisi dogru Bilmiyorum. Kimi sagarsan artirir diyor kimi azaltir. Bu çocuk işine girişmek cesaret isiymis valla türlü türlü detayı, ayrintisi, bakimi var. Yine varligina sukurler olsun da

Valla bence cekiminde bi sorun yok, benim memelerde iş yok bence :/ valla emziremiyorum da kiyameti kopariyor memede. Silikon ucsuz zaten agzina bile almiyo, silikon ucla Cekiyo sut geliyo ucunda birakiyo sutu basliyo avazi ciktigi kadar aglamaya direnmeye.. sagmasam kesilir sutum herlde

O biberonun markasina cekimi az diye duydum da bende ondan. Dedigim gibi aynisini kullaniyorum. Belki onun etkisi de olabilir. Benim de az geliyor. Suç bizde değil makinede bence

Benim küçük kızında öyleydi uzun süre Dr ilaç verdi ama süt alerjisi falan demedi , kız nilü sen nrdsn alla sen bir doğurdun bizi unuttun arada ses ver öperim oğluşunla ikinizi
Yok canım ya sizi unuturmuyum hiç... arada sizin yazdıklarınıza bakıyorum. Çok yazamıyorum okuyorum genelde. Ay inşallah ya sıkıntı olmayan geçici bi şeydir. 2. Günüm bugün süt ürünü tüketmiyırym. Margarinde bile peynir altı suyu tozu varmış. Öpüyorum ben de seni

Canım, beniim yazmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam .. Bende doktora gitmeden başlamıştım iki bez.. Annem, bizde kalın bez bağlardık dedi.. Şimdikiler ince, ondan galiba
İki bez bağlayıp da kalça çıkıklığı düzeliyor.
Benim komşum da bu şekilde bağlayıp atlattı

6. Aya gelince daha kolay olur mu acaba? Yani bu seferde ek gida derdi mi olur?
Tabii her ay farklı bir dönemi oluyor.
O zaman da ek gıdaya geçilir Emin ol o da kolay bir şey değil.
Yemeklere alıştırmak yemek yedirmek daha farklı ve zor oluyor.
Ama çok şirin oluyorlar

Peki deri dokulmesi egzama tarzi biseyler gordunmu?keyfi nasil mesela?karni tok oldumu uykusunu aldimi bakiniyormu?

Kizlar selam. beni simdiden ek gida derdi sarmis durumda.suan sadece anne sutu aliyor.yarin ek gidalarda ne vericez ?tecrubeli anneler yazsin lutfeeeen..ozaman bide yedirme telasi olacak.yicekmi yemicekmi sevcekmi vs vs vs....sanirim daha zor olucak:)

Canim sendemi lansinoh biberon kullaniuosun?ekte gordum.bende de war.ama dr browns almayi dusunuyorum bende.yarin mama ver derse doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…