2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebeğinizin Emerken kafası terliyor mu? Kısa kollu da giydirmeye başladım. Ama terliyor kafasi. Korkulacak bir sey degildir insallah
Ben doğduğundan beri hep citcitli badi ile tutuyorum ve çorap .ona rağmen enzirirken terliyor bazen kolum ve kafasının arasına tülbent koyuyorum.benim kızım çok terliyor sıcağı hiç sevmiyor

Ayakta ver canım belki öyle emer benimki ilk bol bol gekince iyi içiyor yağlı kısma gelince memeyi tutup bırakıyor kızıyor ben de ayakta takılıyorum
Canım hiç ağzına almıyor çığlık çığlığa bağırıyor resmen emmek istemiyor

Ben de aynı makineyi kullanıyorum ben de olmuyor ama benim sağdığım süt o kadar az ki seninkinin dörtte biri, baloncuk oluşturamuyor mu acaba, salldığında beklettiğinde de var mı baloncuklar

Benim hic artmadi canim ya napsam artmiyor sebebini bilemiyorum artik.

Süt yokki :) 3 yada 4 saatte bir 90 yada 120 cc mama içiyor. O kadar emmeye ve mamaya rağmen kilo alımı düşük benimki hamallık yani
Aslinda emdikce sut artar derler sagip bakiyor musun hic? Bende 3 saatte bir 90 cc mama veriyorum. Doktor fazla dedi... daha az verdigimde cildiyor cocuk nesi fazla anlamadim. Sutum olsa da keske mamayi azaltsam yani... hangi mamayi veriyordun sen?

Benim hic artmadi canim ya napsam artmiyor sebebini bilemiyorum artik.
Canım ben denedim et yemek tahin helvası ve su su içmek için helvayı ye susatıyor ztn et yemeği de süt yapıyor sütün kalitesi artıyor bide aç kalmayacaksın ağzına bişeyler at ben gidip gelip helva yiyorum 1 çatal üstüne su içiyorum akşamda yemeğimi yiyorum üstüne de meyve yiyorum

Süt yokki :) 3 yada 4 saatte bir 90 yada 120 cc mama içiyor. O kadar emmeye ve mamaya rağmen kilo alımı düşük benimki hamallık yani
Kuzum senin kullandığın mama belki çocuğa yaramıyordur mamayı değiştir birde öyle ver bakalım aslında çok içiyormuş benimki 100 cc verdim bitiremedi 80 anca içti onu da gezdirdim yarım saat anca öyle içti kilo alımı her ay 1 kilo şeklinde oldu nerdeyse 3700 doğmuştu 6400 olmuş 2 ay 6 günlük oğlum

Tahin helvasindan ölesiye nefret ettigim halde bende yiyorum :/ gunde 4 lt.ye yakin su iciyorum. Et yemegi de denenebilir sanirim bi onu denemedim :)

Canim ayda 1 kilodan fazla aliyor o zaman.

Peki arttirmak icin biseyler denedin mi? Ben neler neler yapiyorum artmiyor. Mama veriyorsun degil mi? Benim cok zoruma gidiyor mama vermek
Önce emziriyorum sonra mama veriyorum aralarda ve gece sağıyorum uzun uyursa sağıyorum rezene tane kimyon çayı humana still tea vb kim ne derse kısaca. Bugun aşı için sağlık Ocağına gittiğimde sordu hemşire ne alıyor diye kork korka söyledim mama yı, sağdığım miktarı öğrenince ve kendisi de yeni mamaya başlayınca neyseki fazla kınaması kınaması diyorum farkındaysan o derece, şimdiye kadar çok tepki aldım, yanlış ve keyfi bir şey yapıyormuşum givi

Yarim saatte iki memeden sagdigim sutun miktari... bebegime ilac niyetine iste :/Eki Görüntüle 2186477
Sen sağmaya devam et canım çoğalır inşlah ben de 40 çıktıktan sonra sağmaya başladım aynı böyleydi birden artıyor inanamıyorsun bi kez sağdım 40 cc çıktı 60 çıktı derken şimdi 120 ye kadar çıkıyor devam et inşlah çoğalacak bide stres. Uykusuzluk çok etkiliyor evin işini boşver bebek uyuyunca yat uyu

Inan ayni seyleri yasiyorum cevremde. Saglik ocaginda hemsire sadece anne sutu aliyor dimi dedi gozlerini devire devire.. sutum yetersiz mama da aliyor dedim, sen mamayi kes emzir bol bol, sutun gelir dedi.. Ama anlatamiyorsun iste olmuyorr olmayinca olmuyor.. herkesin bunyesi bir degilki.. hastane tipi pompa arttirir dediler kiralamayi dusundum ordaki kadinda diyoki bi kadinin kimyasina ters yeterli sut olmamasi, her kadinin bebegine sutu yeter.. millet boyle seyler dedikce kendimi yetersiz hissediyorum.. mama vermekle cocuguma kotuluk ediyormusum gibi bi algi yaratiliyor. Benim de zoruma gidiyor mama vermek

Ben sagali 2 ay olacak bisey degismiyor. Neye bagli anlamiyorum.. bayramdan once en fazla 70 cc.ye kdar cikti gozlerime inanamadim. Sutum sonunda artiyor dedim.. ne olduysa yine 30 cc.lere indi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…