- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.041
Ay yook nerde.. hic sizmadi benden oyle bisey yasamadim inanki. Bir de hamikeyken bir suru gogus pedi almistim emzirirken sizinti yapip kiyafetler batmasin diye :) hayal gucume bak :)30 cc ne güzel:) bu miktar bende nadir çıktı, dediğin gibi ilaç niyetine, bende bir güğsü sağarken bazen diğerinden sızıntı oluyor sanki çok süt var, sende de oluyor mu hatta sağmadığımda da sızıntı oluyor giysin ıslanıyor, çok gelecek sanırım diyip sağmaya başlıyorum 20cc çıkıyor, anlayamıyorum bu ne
Ben süt saklama poşetleri de almıştım, çok saklıyorum gerçekten:) paketini açamadım:)Ay yook nerde.. hic sizmadi benden oyle bisey yasamadim inanki. Bir de hamikeyken bir suru gogus pedi almistim emzirirken sizinti yapip kiyafetler batmasin diye :) hayal gucume bak :)
Bende gittim ameda makine aldım o kadar para verip sanki süt dolup taşıyoBen süt saklama poşetleri de almıştım, çok saklıyorum gerçekten:) paketini açamadım:)
Aynısı bizde de var. Arkasina atılıp etrafa bakiyor. Kavga ediyor. Bunun sebebi ne acaba ya merak ediyorumsu gibi olyo bunaliyolar galba canim bende merak ediyodum bunu boncuk boncuk terluyo ensesi su icinde kaliyo. bide memeyi tutuyo emiyo sonra birakiyo diger tarafa bakyo daha memeyr donderemiyorum. benle kawqa ediyo bildiqin
Hahaa şimdi okuyunca kendimi gordum. Inanki o göğüs pedleri elimde patladı. Bir kere bile yerlestiremedim. Bazen çocuğun agzini siliyorum onunla. Sonuçta alındı. Amacının dışında kullanıyorumAy yook nerde.. hic sizmadi benden oyle bisey yasamadim inanki. Bir de hamikeyken bir suru gogus pedi almistim emzirirken sizinti yapip kiyafetler batmasin diye :) hayal gucume bak :)
Aynen aynenBen süt saklama poşetleri de almıştım, çok saklıyorum gerçekten:) paketini açamadım:)
A bak dogru kisisel temjzlik icin kullanilabilir. Kampanya var diye fazla fazla aldim bir de şaka gibi.. oldugu gibi duruyor dolapta. Aslinda guzel makyaj temizlem mendili de olur onlardanHahaa şimdi okuyunca kendimi gordum. Inanki o göğüs pedleri elimde patladı. Bir kere bile yerlestiremedim. Bazen çocuğun agzini siliyorum onunla. Sonuçta alındı. Amacının dışında kullanıyorum
Üşüdüğünde olur. Üstüne bir seyler atinBi sorum daha olacak kizlar. Bebeklerinizin elleri ayaklari soguk oluyor mu? Soguk olmasi normal mi acaba? Bizim ellee ayaklar genellikle soguk. Kansizlik durumu olabilir mi diye dusundum.
Gecen gun medelanin yeri var bizim burda, o da iyi bir markadir, bittim kiralanan makinalarini gormek icin. Medelanin bi modelini denetti bana kadin, cekim gucu simdi kullandigim lansinoh'tan farkli gelmedi... 3 4 damla sut cikardi gogsumden kadin kalakaldi :) senin sut kanallarin korelmis yada daha acilmamis dedi.. he cihaz aslinda cok iyi yani dedim, suc yine benim memelerde :)Bende gittim ameda makine aldım o kadar para verip sanki süt dolup taşıyo
Ya ustunde hicbisey tutmuyor bizim kiz. Ortunce tepine tepine ortuyu aciyor. Anca giydirmem lazimÜşüdüğünde olur. Üstüne bir seyler atin
O zaman battaniyeyi ayak kisimlarinin biraz ustune atin. Tepindiginde atamayacagi gibi olsun yaniYa ustunde hicbisey tutmuyor bizim kiz. Ortunce tepine tepine ortuyu aciyor. Anca giydirmem lazim
Cok normal .Henuz ellerinde ve ayaklarinda yeteri kadar kilcal damar yok canim .Eger corap falan giyili oldugu halde soguksa bundan dolayi .Ama ayaklari aciksa üşüyor olabilir.Bi sorum daha olacak kizlar. Bebeklerinizin elleri ayaklari soguk oluyor mu? Soguk olmasi normal mi acaba? Bizim ellee ayaklar genellikle soguk. Kansizlik durumu olabilir mi diye dusundum.
Elleri açik, ayaklarinda her zaman corap oluyor. Arada bir hava alsin diye evde coraplarini cikardigim oluyor 10 dakika kadar. Simdi Z Zeneze nin dedigi gibi :) uzerini orttum uyuyor, yavas yavas isindi elleri.Cok normal .Henuz ellerinde ve ayaklarinda yeteri kadar kilcal damar yok canim .Eger corap falan giyili oldugu halde soguksa bundan dolayi .Ama ayaklari aciksa üşüyor olabilir.
Ben kullaniyorum kadın doğum doktorum yazdı gyneferon devam ediyorum.emzirdigim sürece kullanacağım sanırım en az 6ay dedi.bir de d vitamini kullanıyorum günde 9 damla sağlık ocağınin verdiğinden.baska vitamin kullanmıyorumBirde siz kendi kullandiginiz demir ilaclariniza devam ediyor musunuz? Ben birakali cok oldu, kullanmiyorum.
İnternete bebeklerin dolaşım sistemleri yeni olduğu için el ayaklar özellikle uç kısımların soğuk olmasının normal olduğunu okumuştum bu bebeğin üşüdiğü anlamına gelmiyormuş, bizde de olunca bakmıştımBi sorum daha olacak kizlar. Bebeklerinizin elleri ayaklari soguk oluyor mu? Soguk olmasi normal mi acaba? Bizim ellee ayaklar genellikle soguk. Kansizlik durumu olabilir mi diye dusundum.
He he bende gümüş kapakları saklamak için dışarı çıkarken kullanıyorum. Düğme gibi durmasınlar diye, ziyan etmemek lazımHahaa şimdi okuyunca kendimi gordum. Inanki o göğüs pedleri elimde patladı. Bir kere bile yerlestiremedim. Bazen çocuğun agzini siliyorum onunla. Sonuçta alındı. Amacının dışında kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?