- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.021
Farkli tatlara istahi nasil olur bebislerin onu bilemeyecegim ama baslarda zorlar sanirim :/ ama en azindan yetti yetmedi derdi olmaz, ne kadar yedigini biliriz. En azindan saglikli besin tuketme secenegin var. Boyle sutu yetmedikce mamaya siginiyo insan.6. Aya gelince daha kolay olur mu acaba? Yani bu seferde ek gida derdi mi olur?
2.ay asisi icin saglik ocagina gittigimde bana ufak magnet verdiler minik brosur gibi bisey. Icinde aylara ozel ek gida tarifleri var cok cesit yok ama corba tarifleri falan.. Ama ne yedirecegimiz konusunda doktor yonlendirir sanirim.Kizlar selam. beni simdiden ek gida derdi sarmis durumda.suan sadece anne sutu aliyor.yarin ek gidalarda ne vericez ?tecrubeli anneler yazsin lutfeeeen..ozaman bide yedirme telasi olacak.yicekmi yemicekmi sevcekmi vs vs vs....sanirim daha zor olucak:)
Sut sagdigimda lansinohun kendk biberonuna sagip onunla veriyorum canim. Ama mamasini avent biberonla veriyorum, memnunum.Canim sendemi lansinoh biberon kullaniuosun?ekte gordum.bende de war.ama dr browns almayi dusunuyorum bende.yarin mama ver derse doktor
Sut sagdigimda lansinohun kendk biberonuna sagip onunla veriyorum canim. Ama mamasini avent biberonla veriyorum, memnunum.
Kizlar biz atak haftasindayiz sanirim... ilk defa bu kadar net huysuzluk yasatiyor. Butun gun ayakta salladigim surece uyudu uyandi, yatirdigim an uyandi hic uyumadi neredeyse.. sabahtan beri miz miz miz surekli aglama krizleri. Yatiriyorum yok, kaldiriyorum yok, anakucagina koyuyorum pişpişliyorum yok.. acaba memeyi de ondan mi emmek istemiyor ya? Devamli huysuz, 2 dk.birakip tuvalete gidemiyorum, su icemiyorum.. bugun 12de kahvalti ettim baska da tek lokma koyamadim agzima.. artik 1saat once onunla beraber agliyorduk... ne kadar surer ki boyle
2 ay 20 gunluk canim. Ama hic boyle olmuyordu gazi oldugunu da sanmiyorum. Gazi oldugunda bacaklarini cekip kesik kesik aglardi, bu oyle degil. Farkli bi huysuzluk var ki normalde boyle degildir.Cnm duzelir merak etme.benim oglumda boleydi.yavas yavas duzeldi.kac aylik bebegin ?benim oglum bu ayin 18inde 4.ayi bitirip 5e girecek.bi ay oncesine kadar benimde dedigin gbiydi.gazi azalmis ama doktor artik brakalim damlalari dedi.gazi vardir senin bebeginde kesin
valla kilosu bizim kızdan iyi görünüyor. bence mamayı bırakabilirsinSaol cnm yuklemissin.bizimde bugun belli olucak iste.doktora gdicez ogleden sora.bi haftadir sadece emziriyorum.eger almasi gerekeni aldiysa kilo olarak mama vermicez.almadiysa vericez dedi doktoru..bizimki valla hem beni emiyor surekli hemde yarim saati bazen geciyor.ardindan mama veriyorum aliyor.denemek icin bide tekrar agzina meme verdigimde onuda aliyor.sastiiim vala:) ona ragmen kilosu en son 5180gramdi.2960la digdu 35+3te oglum.hic mama vermek icimden gelmio ama bakalim bugun ver derse vericez mama
bizim 1 haziran. raporum bugün bitti. 20 güne alırsın dedi muhasebeci. senin rapor ne zaman bitti ki?Kızlar ben doğum sonrası rapor paramı aldım.11 haziran dogumlu olanlar.
Bilginiz olsun. Sizinki de Büyük ihtimal yatmıştır
Valla ben hergün böyle olduğu için atak falan vız geliyo artık emzirme yastığında uyuyor su an bende pertim alıştım gariKizlar biz atak haftasindayiz sanirim... ilk defa bu kadar net huysuzluk yasatiyor. Butun gun ayakta salladigim surece uyudu uyandi, yatirdigim an uyandi hic uyumadi neredeyse.. sabahtan beri miz miz miz surekli aglama krizleri. Yatiriyorum yok, kaldiriyorum yok, anakucagina koyuyorum pişpişliyorum yok.. acaba memeyi de ondan mi emmek istemiyor ya? Devamli huysuz, 2 dk.birakip tuvalete gidemiyorum, su icemiyorum.. bugun 12de kahvalti ettim baska da tek lokma koyamadim agzima.. artik 1saat once onunla beraber agliyorduk... ne kadar surer ki boyle
Benim raporum 22 ağustosta bitti.bugun yatmış hesaba baktım yarın cekecegimbizim 1 haziran. raporum bugün bitti. 20 güne alırsın dedi muhasebeci. senin rapor ne zaman bitti ki?
Bak sana tecrubeli olarak şunları söyleyebilirim.Kizlar biz atak haftasindayiz sanirim... ilk defa bu kadar net huysuzluk yasatiyor. Butun gun ayakta salladigim surece uyudu uyandi, yatirdigim an uyandi hic uyumadi neredeyse.. sabahtan beri miz miz miz surekli aglama krizleri. Yatiriyorum yok, kaldiriyorum yok, anakucagina koyuyorum pişpişliyorum yok.. acaba memeyi de ondan mi emmek istemiyor ya? Devamli huysuz, 2 dk.birakip tuvalete gidemiyorum, su icemiyorum.. bugun 12de kahvalti ettim baska da tek lokma koyamadim agzima.. artik 1saat once onunla beraber agliyorduk... ne kadar surer ki boyle
Ek gıdaya başlangıç tabiki zorKizlar selam. beni simdiden ek gida derdi sarmis durumda.suan sadece anne sutu aliyor.yarin ek gidalarda ne vericez ?tecrubeli anneler yazsin lutfeeeen..ozaman bide yedirme telasi olacak.yicekmi yemicekmi sevcekmi vs vs vs....sanirim daha zor olucak:)
Ben 10 gündür oğlumla ugrasiyorum mamayı reddiyor almadigim marka kalması iki içiyor bırakıyor 2 saat sürüyor bitirmesi ağlıyor almıyor gezerek yiyoruz oda çok düşük cc çıldırıcam kızlar bodrumdayız taşındık sıcakta etkiledi sanirim ama beni bitirdi dr gttik reflüsü olduğu için dedi 1 yaşına kadar böyle olurmuş kusuyor zaten kilo verdi ağlıyor herşeye durmuyor ari mama verdim çaresizlikten sevecekmi diye biraz sevdi ama içine mamada koyuyorum hemen anlıyor bi fikriniz varmiHiç Üzmeyin kendinizi mama kötü bir şey değil.
Hele ki çalışan anneler için mama çok önemli.
30 cc ne güzel:) bu miktar bende nadir çıktı, dediğin gibi ilaç niyetine, bende bir güğsü sağarken bazen diğerinden sızıntı oluyor sanki çok süt var, sende de oluyor mu hatta sağmadığımda da sızıntı oluyor giysin ıslanıyor, çok gelecek sanırım diyip sağmaya başlıyorum 20cc çıkıyor, anlayamıyorum bu neYarim saatte iki memeden sagdigim sutun miktari... bebegime ilac niyetine iste :/Eki Görüntüle 2186477
amin canim rabbim tum ewlatlari analarina babalarina bagislasin hayirli ewlat olsunlar insallah. arslan biraz zorluklu oldu bilyosun hatirlarsin 20 gun kuwezde kalinca artik hapşırsa başına bise gelcek diye korkuyorum. herseyin acemisi oldum buyuk oglumun herseyince cesaretliydim bunda cok vicdan yapyorum allahim kolaylik werir insallah.Teşekkür ederim kuzum sünnete gelirsek biz 22 günlük iken yaptırdık şükür bir sıkıntı çıkmadi sadece pipi uyuşturuldu gerisi ilk gün çok ağladı sonra bin kere şükür sıkıntı çıkmadı karşı komşum beni dinlemedi evde yaptırdı üstüne bir sürü para verdiler sunnetciye bebeğin pipisi içine gömülü siz sakın ehli olmayan insanlara yaptirmayin bizim oğlanı devlet hastanesi üroloji hekimi yaptı darısı size sağ selamet
su gibi olyo bunaliyolar galba canim bende merak ediyodum bunu boncuk boncuk terluyo ensesi su icinde kaliyo. bide memeyi tutuyo emiyo sonra birakiyo diger tarafa bakyo daha memeyr donderemiyorum. benle kawqa ediyo bildiqinBebeğinizin Emerken kafası terliyor mu? Kısa kollu da giydirmeye başladım. Ama terliyor kafasi. Korkulacak bir sey degildir insallah
cnm benimde 1 aylikken kalca cikigi riski vardi bi bacaginda 3 hafta cift bez baglamami soledi doktor tekrar gittigimde duzelmisdi. senin bebegininde oyle olur buyuk ihtimal merak etme korkma sakin.Kızlar Burda çift bez kullanıp kalça cikigi duzelen kimdi ya cevap yazmamış kimse
daha kolay olcak herşey canim daha guzel gunler olcak. yuzumuz daha da gulcek yaptiklari dahada tatlilascak. oturcaklar bizimle beraber bisiler yiycekler. hersey buyudukce guzellescek birbirimizi anlayip baglarimiz dahada kuwetlencek bebeklerimizle zor zamanlar bu zamanlar emin ol6. Aya gelince daha kolay olur mu acaba? Yani bu seferde ek gida derdi mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?