2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
6. Aya gelince daha kolay olur mu acaba? Yani bu seferde ek gida derdi mi olur?
Farkli tatlara istahi nasil olur bebislerin onu bilemeyecegim ama baslarda zorlar sanirim :/ ama en azindan yetti yetmedi derdi olmaz, ne kadar yedigini biliriz. En azindan saglikli besin tuketme secenegin var. Boyle sutu yetmedikce mamaya siginiyo insan.

2.ay asisi icin saglik ocagina gittigimde bana ufak magnet verdiler minik brosur gibi bisey. Icinde aylara ozel ek gida tarifleri var cok cesit yok ama corba tarifleri falan.. Ama ne yedirecegimiz konusunda doktor yonlendirir sanirim.

Kizlar biz atak haftasindayiz sanirim... ilk defa bu kadar net huysuzluk yasatiyor. Butun gun ayakta salladigim surece uyudu uyandi, yatirdigim an uyandi hic uyumadi neredeyse.. sabahtan beri miz miz miz surekli aglama krizleri. Yatiriyorum yok, kaldiriyorum yok, anakucagina koyuyorum pişpişliyorum yok.. acaba memeyi de ondan mi emmek istemiyor ya? Devamli huysuz, 2 dk.birakip tuvalete gidemiyorum, su icemiyorum.. bugun 12de kahvalti ettim baska da tek lokma koyamadim agzima.. artik 1saat once onunla beraber agliyorduk... ne kadar surer ki boyle

Cnm duzelir merak etme.benim oglumda boleydi.yavas yavas duzeldi.kac aylik bebegin ?benim oglum bu ayin 18inde 4.ayi bitirip 5e girecek.bi ay oncesine kadar benimde dedigin gbiydi.gazi azalmis ama doktor artik brakalim damlalari dedi.gazi vardir senin bebeginde kesin

2 ay 20 gunluk canim. Ama hic boyle olmuyordu gazi oldugunu da sanmiyorum. Gazi oldugunda bacaklarini cekip kesik kesik aglardi, bu oyle degil. Farkli bi huysuzluk var ki normalde boyle degildir.

valla kilosu bizim kızdan iyi görünüyor. bence mamayı bırakabilirsin

Av
Valla ben hergün böyle olduğu için atak falan vız geliyo artık emzirme yastığında uyuyor su an bende pertim alıştım gari

Bak sana tecrubeli olarak şunları söyleyebilirim.
Sakın ipleri koy verme
Sen ne kadar sakin kararlı ve güvenilir olursan bebeğin hisseder.unutma sen onu yöneteceğini annesinin onu sar sarmala konuş onla.
Ve bebeğine hep hakim ol sen cesaretli ol
Bebegimin nesi var ne oldu diye ağlama sakın senin duygularını hisseder o
Kendine güven
Senden iyi bebeğine kimse bakmaz unutma
Bebeğini sakinlestir
Birde birşeyi varmı bir muayene ettir için rahatlasin

Ek gıdaya başlangıç tabiki zor
Alışma dönemleri zorluyor önce bir fincan kadar çorba içilmeye çalış hepsini icemezde işte ölçü bu şekilde artarak gidecek
Çorbada pürüzsüz mesela süzme mercimek çorbası gibi aklıma şu an tam gelmedi
Biraz bende o döneme doğru tariflerini karıştıracagim.

Hiç Üzmeyin kendinizi mama kötü bir şey değil.
Hele ki çalışan anneler için mama çok önemli.
Ben 10 gündür oğlumla ugrasiyorum mamayı reddiyor almadigim marka kalması iki içiyor bırakıyor 2 saat sürüyor bitirmesi ağlıyor almıyor gezerek yiyoruz oda çok düşük cc çıldırıcam kızlar bodrumdayız taşındık sıcakta etkiledi sanirim ama beni bitirdi dr gttik reflüsü olduğu için dedi 1 yaşına kadar böyle olurmuş kusuyor zaten kilo verdi ağlıyor herşeye durmuyor ari mama verdim çaresizlikten sevecekmi diye biraz sevdi ama içine mamada koyuyorum hemen anlıyor bi fikriniz varmi

Yarim saatte iki memeden sagdigim sutun miktari... bebegime ilac niyetine iste :/Eki Görüntüle 2186477
30 cc ne güzel:) bu miktar bende nadir çıktı, dediğin gibi ilaç niyetine, bende bir güğsü sağarken bazen diğerinden sızıntı oluyor sanki çok süt var, sende de oluyor mu hatta sağmadığımda da sızıntı oluyor giysin ıslanıyor, çok gelecek sanırım diyip sağmaya başlıyorum 20cc çıkıyor, anlayamıyorum bu ne

amin canim rabbim tum ewlatlari analarina babalarina bagislasin hayirli ewlat olsunlar insallah. arslan biraz zorluklu oldu bilyosun hatirlarsin 20 gun kuwezde kalinca artik hapşırsa başına bise gelcek diye korkuyorum. herseyin acemisi oldum buyuk oglumun herseyince cesaretliydim bunda cok vicdan yapyorum allahim kolaylik werir insallah.

Bebeğinizin Emerken kafası terliyor mu? Kısa kollu da giydirmeye başladım. Ama terliyor kafasi. Korkulacak bir sey degildir insallah
su gibi olyo bunaliyolar galba canim bende merak ediyodum bunu boncuk boncuk terluyo ensesi su icinde kaliyo. bide memeyi tutuyo emiyo sonra birakiyo diger tarafa bakyo daha memeyr donderemiyorum. benle kawqa ediyo bildiqin

Kızlar Burda çift bez kullanıp kalça cikigi duzelen kimdi ya cevap yazmamış kimse
cnm benimde 1 aylikken kalca cikigi riski vardi bi bacaginda 3 hafta cift bez baglamami soledi doktor tekrar gittigimde duzelmisdi. senin bebegininde oyle olur buyuk ihtimal merak etme korkma sakin.

6. Aya gelince daha kolay olur mu acaba? Yani bu seferde ek gida derdi mi olur?
daha kolay olcak herşey canim daha guzel gunler olcak. yuzumuz daha da gulcek yaptiklari dahada tatlilascak. oturcaklar bizimle beraber bisiler yiycekler. hersey buyudukce guzellescek birbirimizi anlayip baglarimiz dahada kuwetlencek bebeklerimizle zor zamanlar bu zamanlar emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…