2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
2 ay 20 günlük sakin diyebileceğim tek günü olmadı. Allah nasip ederse diş falanda koymaz direkt insanlıktan çıkmaya oynuyorum. Pratik diye elime alıp yediğim bir ekmek peynir vardı oda gitti
Güldürdün canım ya beni bizimki maşallahı var sakindi ama son 15 ,gündür durmuyor bir türlü yemek yemeyi bırak lavabo ya gidemez oldum Allah sağlıklarını versin bugünlerde geçer inşallah.

Masallah

Bugun rotavirus aşısı olduk. Rotarix diye. Olalim mi yaptiralim mi diye doktora sordum. O da önerdi yaptirin dedi. Yalniz fiyati dosta güven dusmana korku salar. 210 lira!!!! Tek bir tanecik damlaaa... Asi derken ağza damlatiliyor. Enjekte olayı yok. Almayacaktik da onerdiler aldik iste. 5.ayda da 2.dozu olacakmis. Gitti yine 210 fiyati da her yerde aynıydı. Aşıyı hastanede hemsire damlatti ağzına. Bir damlasi bile dışarı cikmasin diye ona yaptirdik. Sonuçta kıymetli kusmamasi lazim bir de yaptiracaklar varsa

Kızlar dün sağlık ocağına gittim bizim hemşire izinliydi başka hemşireye yonlendirdiler geçen ay bebeğin boyu 56 cm çıkmıştı bu ay 55 cm olctu olabilir mi böyle ya nasıl yani hiç uzamadi mi bu bi ayda dedim boşver uzar çocuklar çabuk buyur diyor :/

Maşallah kendi başına halledebiliyosun ne güzel, ben tek yıkayamıyorum cesarette edemiyorum sanırım, kulaklarını burnunu falan nasıl kapatıp su döküyosun ki kendi başına
walla canim sol kolumun ustune yatiryorum basini one egiyo.zaten sirtindan dokerek basina dogru dewam ediyom suyu yawas yawas cok dokersen su yutar kimse olmayinca mecbur iki cocugumuda kendim buyutuyorum allahim hepimize guc kuwwet wersin

filesiz nasıl yıkıyorsun ya. Ben de tek yıkıyorum 2 haftadır filede ama çok zorlanıyorum. keşke bi videolu anlatım olsa da izlesek :)
ben hic file kullanmadim desem canim
cok kolay emin ol sol kolumun ustune yuz ustu yatiryorum sol elimle beliyle koltuk altini kavriyorum dizleri kuwetin icine geliyo kuwete yumusak bez seriyorum dizleri acimasin diye sag elimlede su dokup kopukleyip yikiyorum cok basit sadece acemiliqi atana kadar korkarsin

yanlisi wardir balim ole bisey olabilir mi allah aşkina bacaklarini cekmistir senin kuzu belki icin rahat etmezse bi hafta sonra yine gotur kendi hemsirenin nosu yokmu ararsin ole gidersin buyuycekken kisalirmi bebek hic umursamamistir belki

Kızlar Selam nasılsınız
Bebeği 3 aylık olanlar rotavirüs aşısıni yaptırdı mı.
Fiyatı ne kadar kaça aldınız.
Yaptırmak mantıklı mı sizce
Onunuzdeki hafta yaptiracagiz biz canim. Bizim doktorumuz da bize birakti ama yaptiracagiz biz. Zehirli ishal icin, Allah korusun öldurmuyor ama cocuklarda cok yayginmis bulasiciligi.. fiyati 210 tl gibi bisey diye biliyorum.

canım yanlış ölçüyorlar ya. biz 3 ağustosta ölçtürdük 55, 16sında 59, 3 eylülde gittim ölçtü 64 diyor . dedim el insaf bu bebe 2 haftada 5 cm mi uzadı. inatlaştı ama öyle uzamış işte doğru ölçtüm falan dedi. zorla bir daha ölçtürdüm ben de kontrol ettim dikkatlice 61 çıktı

Korktugum basima geldi meme reddi basladi. Hazirlikliydim aslinda ama yine de cok uzuluyorum. 3 ayin dolmasina 7 gun var. Onceden 60 cc veriyordum gunde 6 kez. Simdo kac cc vermem gerekecek. Sagmaya devam edicem tabi her reddi yasadigimda :-(
Ben de meme reddi yasiyorum canim.. sagdiginda 30cc.cikiyor. o yuzden mamayi 90 cc.veriyorum 3 saatte bir.

Bak bizim geçen ay 57 çıkmıştı. Bu ay başka doktora gittim 56 ölçtü ama nasıl olur dedim bı daha ölçtü 57 dedi. Neyse üzüldüm biraz. Sağlık ocağına rota aşısına götürdüm 61 ölçtü. Arada bir iki gün var. Çocuğun elbiseleri kuculuyor yani nasıl uzamaz diyordumm. Çocuğun elbiseleri kuculuyorsa üzüyor iste

Ay maşallah iki şey sormak istiyorum sormak istiyorum henüz başka biri sordu mu bilmiyorum. Emzirdikten kaç dk sonra sağdın bir de kaç dk sağdın? Benim göğüslerim bi sabah kalktığımda dolu oluyor gün içinde hiç dolgunluk olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…