- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.461
benim doktorum da 4. ayda gelmene gerek yok, 5. ayda gel beslenme programı hazırlayacağım dedi . 5de başlayacak demekkiCanım eğer sütün yetiyorsa ek gıda için erken doktorum 6.aydan sonra dedi
Maalesef evet.ama ikinciden sonra fazla hissetmedim daha rahatO zaman bu duruma alışmamız lazım:)
İş bitmez evet nerde...Ohh ne guzel yat uyu tertemiz:) aslinda dinlenmemiz lazim temizlik duruversin demek lazim ama ben yapamiom iste.icim icimi yiyo silip supurmedikce.bende yarin yaparim ins.bi supurge vileda ardindan banyo wc ovarim vs vs.is bitmezzzzzz.
Doktorlar6.aydan önce başlamıyor genelde ama beslenme programını buraya da yaz bize fikir olurbenim doktorum da 4. ayda gelmene gerek yok, 5. ayda gel beslenme programı hazırlayacağım dedi . 5de başlayacak demekki
tabi paylaşırımDoktorlar6.aydan önce başlamıyor genelde ama beslenme programını buraya da yaz bize fikir olur
Nasıl kayma canım? Sonradan mı oldu? Allah şifa versin inşallahKızlar burada verem aşısının izi olmadığını yazmıştım 20 gündür iz var 1hemen iz olmayanlar merak etmesin. Geçmişi okuyamıyorum oğlum 3 aylık oldu şimdide gözünde kayma var onunla uğraşıyoruz
Valla canim normalde de az geliyor ama evet sanki daha da azaldi :/Doğumdan sonra düzene girmesi zaman alıyormuş ya muhtemelen yoğunluğumda da aynısı gecerlidir, regl döneminde süt miktarında azalma olabilir diye okumuştum sende oldu mu
Normal canim, illaki hemen olacaksin diye birsey yok. 7-8 ay sonra regl olan arkadaslarim var. Normal yani.Benim 2 buçuk ay oldu Doğum yapalı Hale’n regl olmadım ya nşyeki
Mukuslu yani canim. Doktoruna bir danis bence, genelde alerji durumunda falan olabiliyor bildigim kadariyla.Bebeğimin kakası bugün jöle gibi resmen neden olabilir kızlar böyle sümük gibi yapışkan
Canım benim oğlumda sıvı yapıyor derdim.. Son birkaç haftadır kakası değişti.. Bunu gördükten sonra önceki baya kıvamlı imiş diyorum.. Şuan gürültülü bir ton ıkınma ile, su gibi yapıyor, taneli.. Bazen içerisinde şeffaf akıntılar da oluyor.. Hatta bugün kan gördüm. Yine arada yeşil de yapıyordu, sarı da.. Doktoruma sordum, renk farklılığını senin yediklerinle ilgilidir demişti.. Sürekli yeşil yapmıyorsa sıkıntı değil yani.. Yine sulu kaka da normal.. Bizimki hep öyle yapıyor birkaç haftadır.. Hemen altını değiştiremezsem, tüm üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum o derece..Kizlar bebegim normalde gunde 1 kez kaka yapar.. Bugun saat 15:00 gibi yapti ama sulu kaka yapti ishal gibi.. Az once tekrar yapti yine ishal gibi sulu.. Anne sutu az aliyor, mama agirlikli besleniyor neden olabilir? Evolvia kullaniyorduk kabizlik yapinca sma gold'a gectik. Sma gold'da kakasini yesil yapinca ben gun icinde arada bir Evolvia, arada bir Sma verdim. Acaba 2 farkli mamayi karistirdigim icin mi dokundu? Napsam bilemedim ya.
Kan mı gördün? Tahlile götürdün mu? Geçmiş olsun canım çocuk alerjiye götür çocuğu çocuk doktorları tam anlayamiyorCanım benim oğlumda sıvı yapıyor derdim.. Son birkaç haftadır kakası değişti.. Bunu gördükten sonra önceki baya kıvamlı imiş diyorum.. Şuan gürültülü bir ton ıkınma ile, su gibi yapıyor, taneli.. Bazen içerisinde şeffaf akıntılar da oluyor.. Hatta bugün kan gördüm. Yine arada yeşil de yapıyordu, sarı da.. Doktoruma sordum, renk farklılığını senin yediklerinle ilgilidir demişti.. Sürekli yeşil yapmıyorsa sıkıntı değil yani.. Yine sulu kaka da normal.. Bizimki hep öyle yapıyor birkaç haftadır.. Hemen altını değiştiremezsem, tüm üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum o derece..
Ben takip et derim, devam ediyor mu ya da bu durum huzursuzluk yapıyor mu diye.. Yine arkadaşlardan yazanlar olur.. İnşallah birşeyi yoktur ..
Sma benim ogluma hic iyi gelnemisti 2 gunde bir huzursuzlukla yesil ve sivi kaks yapardi dolu dolu golden goata gectik sukur iyiyizKizlar bebegim normalde gunde 1 kez kaka yapar.. Bugun saat 15:00 gibi yapti ama sulu kaka yapti ishal gibi.. Az once tekrar yapti yine ishal gibi sulu.. Anne sutu az aliyor, mama agirlikli besleniyor neden olabilir? Evolvia kullaniyorduk kabizlik yapinca sma gold'a gectik. Sma gold'da kakasini yesil yapinca ben gun icinde arada bir Evolvia, arada bir Sma verdim. Acaba 2 farkli mamayi karistirdigim icin mi dokundu? Napsam bilemedim ya.
bizimki de hergün kaka yapmıyor valla. dün yapmadı mesela. bugün bomba bekliyorum çünkü yapmadığı günün ertesi batırıyor kendini. korkma hemen, yediğin birşey neden olmuş olabilirKızlar sadece anne sütü alan bebeğim dün hiç kaka yapmadı hala da Bisey yok .huzursuz ikinip duruyor. Ne yapabilirim
Sadece birgün yapmadiysa sakin müdahale etme canım.arada gün atladığı oluyor.zaten 10gun e kadar normalmiş.Kızlar sadece anne sütü alan bebeğim dün hiç kaka yapmadı hala da Bisey yok .huzursuz ikinip duruyor. Ne yapabilirim
Öyle neden olacak Bisey yememiştim ama şükür yaptı az önce baya yaptı ama kıvamı her zamankinden daha koyuydu.normalde günde üç dört defa yapınca bu durumuna şaşırdımbizimki de hergün kaka yapmıyor valla. dün yapmadı mesela. bugün bomba bekliyorum çünkü yapmadığı günün ertesi batırıyor kendini. korkma hemen, yediğin birşey neden olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?