2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar burada verem aşısının izi olmadığını yazmıştım 20 gündür iz var 1hemen iz olmayanlar merak etmesin. Geçmişi okuyamıyorum oğlum 3 aylık oldu şimdide gözünde kayma var onunla uğraşıyoruz

Nasıl kayma canım? Sonradan mı oldu? Allah şifa versin inşallah

Kizlar bebegim normalde gunde 1 kez kaka yapar.. Bugun saat 15:00 gibi yapti ama sulu kaka yapti ishal gibi.. Az once tekrar yapti yine ishal gibi sulu.. Anne sutu az aliyor, mama agirlikli besleniyor neden olabilir? Evolvia kullaniyorduk kabizlik yapinca sma gold'a gectik. Sma gold'da kakasini yesil yapinca ben gun icinde arada bir Evolvia, arada bir Sma verdim. Acaba 2 farkli mamayi karistirdigim icin mi dokundu? Napsam bilemedim ya.

Canım benim oğlumda sıvı yapıyor derdim.. Son birkaç haftadır kakası değişti.. Bunu gördükten sonra önceki baya kıvamlı imiş diyorum.. Şuan gürültülü bir ton ıkınma ile, su gibi yapıyor, taneli.. Bazen içerisinde şeffaf akıntılar da oluyor.. Hatta bugün kan gördüm. Yine arada yeşil de yapıyordu, sarı da.. Doktoruma sordum, renk farklılığını senin yediklerinle ilgilidir demişti.. Sürekli yeşil yapmıyorsa sıkıntı değil yani.. Yine sulu kaka da normal.. Bizimki hep öyle yapıyor birkaç haftadır.. Hemen altını değiştiremezsem, tüm üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum o derece..
Ben takip et derim, devam ediyor mu ya da bu durum huzursuzluk yapıyor mu diye.. Yine arkadaşlardan yazanlar olur.. İnşallah birşeyi yoktur ..

Kan mı gördün? Tahlile götürdün mu? Geçmiş olsun canım çocuk alerjiye götür çocuğu çocuk doktorları tam anlayamiyor

Sma benim ogluma hic iyi gelnemisti 2 gunde bir huzursuzlukla yesil ve sivi kaks yapardi dolu dolu golden goata gectik sukur iyiyiz

Kızlar sadece anne sütü alan bebeğim dün hiç kaka yapmadı hala da Bisey yok .huzursuz ikinip duruyor. Ne yapabilirim
bizimki de hergün kaka yapmıyor valla. dün yapmadı mesela. bugün bomba bekliyorum çünkü yapmadığı günün ertesi batırıyor kendini. korkma hemen, yediğin birşey neden olmuş olabilir

bizimki de hergün kaka yapmıyor valla. dün yapmadı mesela. bugün bomba bekliyorum çünkü yapmadığı günün ertesi batırıyor kendini. korkma hemen, yediğin birşey neden olmuş olabilir
Öyle neden olacak Bisey yememiştim ama şükür yaptı az önce baya yaptı ama kıvamı her zamankinden daha koyuydu.normalde günde üç dört defa yapınca bu durumuna şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…