- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.501
Diş biraz da genetik bence bazıları hiç dikkat etmez sağlamdır bazıları da ne yapsa da çürür ben gibi benim de boşum yok ama üç dolgu bi kanal tedavisi var ayrıca hamilelik yüzünden curuklerim de var şuan dişçiye gitmek de istemiyorum habire erteliyorumEvet annem söyleyince bende aynı tepkiyi verdiminşallah bana çekmez erken çıkan diş dayanıksız olurmuş sürekli dikkat ettiğim halde 3 boşum bir sürü dolgum var
En son düğünümden önce diş tedavisi görmüştüm bende baya kapsamlı ama su ara korkuyorum. Zaten istesemde gidemem, dün 1 saat dışarı çıktım diye eşim surat astı. Çocuk annesi 1 saat nefes almak için çıkınca yalnız kalamıyor ağlıyor. Ama annesinden çalışmasını bekleyebiliyorsun o nasıl olacak dedim sustu.Diş biraz da genetik bence bazıları hiç dikkat etmez sağlamdır bazıları da ne yapsa da çürür ben gibi benim de boşum yok ama üç dolgu bi kanal tedavisi var ayrıca hamilelik yüzünden curuklerim de var şuan dişçiye gitmek de istemiyorum habire erteliyorum
Bişey olmaz canım koyabilirsin, Zaten Anne karnında da iki büklüm duruyorlar. Ben yatırıyorum doldurmadan, Sadece bir battaniye koyuyorum o da kemerleri batmasın diyepeki ana kucagindaki cukuru doldurmadan koysam artik bisey olurmuki
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ben de hakkımı alıncaya kadar uğraşacağım. Kendilerince herşeyi çok kolay zannediyorlar ama ben evladımla geçireceğim 2 - 3 ayı kimseye kaptırmam.Tazminat alabilirsiniz kesin ve net notere gidip işlerinizde ihtar cektirin işyerine bir gitsin bu belge o zaman tutuşurlar
Ben hamile olduğumu çalıştığım yere ikinci ayımda söyledim.cunku tehlikeli ortamlar vardı ağır kokulu yerler bebeğim için zararlı olmasın diye erken dedim bunu der demez hemen diğer hafta benle çalışmak istemediklerini söylediler doğum iznine ayrılacağım dönem en yoğun olduğu dönem çünkü işlerine gelmedi.
Neyse bende dedim ki ben bütün haklarımı biliyorum hakkımı kimseye yedirmem dedim.ne gerekiyorsa yaparım.
Hamile bayani işten çıkarmak suçtur dedim
Ve çıktım işten eve geldim bütün haklarımı biliyordum araştırmıştım
Neyse bunlar beni çağırdı anlaştık
Tazminatımı verdiler hepsini beni işten çıkardıkları için işsizlik maaşı da aldım
Hamileliğinin üçüncü ayına girmiştim çıktığımda doğum rapor parası ağlamayacağım için çok üzgündum çünkü
icdansız işveren yüzünden hakkım yanacakti.ve o paraya çok ihtiyacım vardı.
Allah büyük gerçekten araştırdım doğuma yakın sigorta başlangıcından olursa bir ay önceden doğum raporun öncesi hak edebiliyordum sigorta primini yeterliydi tüm şartlar uyuyordu
Tanıdık fabrika sahibi arabamız var eşim söyledi beni orda sigortalı gösterdi ise aldı.ben gitmedim ise tabı son aylar olduğu için gerek yoktu zaten.raporumu aldım versim.dogum rapor ücretini aldım çok şükür kredi borcum vardı onu kapatacağım faizden kurtulacağım insalh
Bunu size sakın hakkınızı yedirmeyin diye yazdım.siz sakın çıkmayı imza atmayın hı kendi isteğimizle çıktı göstermesinler
Dışarı çıkmak çok iyi geliyor bende geçen hafta çıktım uyutup babasına bıraktım .yıpratıcı oluyor bizde insanız iyi ki eşinin hakkından gelebiliyorsun :)En son düğünümden önce diş tedavisi görmüştüm bende baya kapsamlı ama su ara korkuyorum. Zaten istesemde gidemem, dün 1 saat dışarı çıktım diye eşim surat astı. Çocuk annesi 1 saat nefes almak için çıkınca yalnız kalamıyor ağlıyor. Ama annesinden çalışmasını bekleyebiliyorsun o nasıl olacak dedim sustu.
EVET gülüyor keyfi yerindeyse kahkaha atıyor ama keyfi yerinde değilse kendimi sebegede çevirsem tık yok ikızlar bebekleriniz sesli sesli gülmeye başladı mı? bizimki iki gündür kafamı karnına dayayıp gıdı gıdı yapınca gülüyor. allah'ım nasıl mutluluktur bu yaa. allah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin inşallah
Keyfi yerindeyse çok sebelek oluyor kerata :)kızlar bebekleriniz sesli sesli gülmeye başladı mı? bizimki iki gündür kafamı karnına dayayıp gıdı gıdı yapınca gülüyor. allah'ım nasıl mutluluktur bu yaa. allah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin inşallah
Almadım ama o markadan memnunlar geneldeKızlar kanguru aldınız mı solomombaby almayı düşünüyorum erkek bebekler için de sağlıklı deniliyor kullanan var mı
sizin bebis haziranin kacinda dogdukızlar bebekleriniz sesli sesli gülmeye başladı mı? bizimki iki gündür kafamı karnına dayayıp gıdı gıdı yapınca gülüyor. allah'ım nasıl mutluluktur bu yaa. allah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin inşallah
İyiyiz biz de ufaklıkla geçinip duruyoruzIyiyiz coksukur sizde durumlar nasıl ?
Sebamed kullanıyorum canımKızlar şampuan ne kullanıyorsunuz ben dalın kullanıyorum ne de olsa annrlerimizde senelerdir onu kullanıyor diye instagramda baya kotulenmis içinde sles var sls la kanser yapıcı diye kendi ve eşimin sampuanina baktım onlarda da var
Ben sebamed kullanıyordum ama incelemesi güzel değil onunda hipp ve mustela öneriliyor. Onlara bakacağımKızlar şampuan ne kullanıyorsunuz ben dalın kullanıyorum ne de olsa annrlerimizde senelerdir onu kullanıyor diye instagramda baya kotulenmis içinde sles var sls la kanser yapıcı diye kendi ve eşimin sampuanina baktım onlarda da var
1 haziran.sizin bebis haziranin kacinda dogdu
ben ebebek'in kendi markasınınkini kullanıyorum memnunum da. baby &me galibaKızlar şampuan ne kullanıyorsunuz ben dalın kullanıyorum ne de olsa annrlerimizde senelerdir onu kullanıyor diye instagramda baya kotulenmis içinde sles var sls la kanser yapıcı diye kendi ve eşimin sampuanina baktım onlarda da var
Sebamed kullanıyorum canım
Ben sebamed kullanıyordum ama incelemesi güzel değil onunda hipp ve mustela öneriliyor. Onlara bakacağım
Evet kızlar hip mustela baby and me de o kimyasallar yokmuş sebamedde de var . Dalının deterjan ve yumusaticisi da kötü . Ben galiba baby and me ürünlerine geçeceğimben ebebek'in kendi markasınınkini kullanıyorum memnunum da. baby &me galiba
Dogumdan once uzunca arastirma yapmistim .Mustela kullaniyorum.H.buradadan uyguna almistim .Magazalarda pahali oluyor.Kızlar şampuan ne kullanıyorsunuz ben dalın kullanıyorum ne de olsa annrlerimizde senelerdir onu kullanıyor diye instagramda baya kotulenmis içinde sles var sls la kanser yapıcı diye kendi ve eşimin sampuanina baktım onlarda da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?