2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet annem söyleyince bende aynı tepkiyi verdim inşallah bana çekmez erken çıkan diş dayanıksız olurmuş sürekli dikkat ettiğim halde 3 boşum bir sürü dolgum var
Diş biraz da genetik bence bazıları hiç dikkat etmez sağlamdır bazıları da ne yapsa da çürür ben gibi benim de boşum yok ama üç dolgu bi kanal tedavisi var ayrıca hamilelik yüzünden curuklerim de var şuan dişçiye gitmek de istemiyorum habire erteliyorum

En son düğünümden önce diş tedavisi görmüştüm bende baya kapsamlı ama su ara korkuyorum. Zaten istesemde gidemem, dün 1 saat dışarı çıktım diye eşim surat astı. Çocuk annesi 1 saat nefes almak için çıkınca yalnız kalamıyor ağlıyor. Ama annesinden çalışmasını bekleyebiliyorsun o nasıl olacak dedim sustu.

Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ben de hakkımı alıncaya kadar uğraşacağım. Kendilerince herşeyi çok kolay zannediyorlar ama ben evladımla geçireceğim 2 - 3 ayı kimseye kaptırmam.

Dışarı çıkmak çok iyi geliyor bende geçen hafta çıktım uyutup babasına bıraktım .yıpratıcı oluyor bizde insanız iyi ki eşinin hakkından gelebiliyorsun :)

EVET gülüyor keyfi yerindeyse kahkaha atıyor ama keyfi yerinde değilse kendimi sebegede çevirsem tık yok i

Keyfi yerindeyse çok sebelek oluyor kerata :)

Kızlar kanguru aldınız mı solomombaby almayı düşünüyorum erkek bebekler için de sağlıklı deniliyor kullanan var mı

Kızlar şampuan ne kullanıyorsunuz ben dalın kullanıyorum ne de olsa annrlerimizde senelerdir onu kullanıyor diye instagramda baya kotulenmis içinde sles var sls la kanser yapıcı diye kendi ve eşimin sampuanina baktım onlarda da var

sizin bebis haziranin kacinda dogdu

Sebamed kullanıyorum canım

Ben sebamed kullanıyordum ama incelemesi güzel değil onunda hipp ve mustela öneriliyor. Onlara bakacağım

ben ebebek'in kendi markasınınkini kullanıyorum memnunum da. baby &me galiba

Sebamed kullanıyorum canım

Ben sebamed kullanıyordum ama incelemesi güzel değil onunda hipp ve mustela öneriliyor. Onlara bakacağım

ben ebebek'in kendi markasınınkini kullanıyorum memnunum da. baby &me galiba
Evet kızlar hip mustela baby and me de o kimyasallar yokmuş sebamedde de var . Dalının deterjan ve yumusaticisi da kötü . Ben galiba baby and me ürünlerine geçeceğim

Dogumdan once uzunca arastirma yapmistim .Mustela kullaniyorum.H.buradadan uyguna almistim .Magazalarda pahali oluyor.
Hem vücut hem sac icin lavanta kokulu .Cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…