- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.421
Aldım bakalım pahalı bir şey değilmiş inşallah kullanabiliriz.Çokta kullanılmıyor inan
Ben pek bişeye yaradığını dusunmuyorum
Sleepy kullanıyordum ben de 3 numaranın iç bariyerleri inanılmaz sıkıp iz yapıyordu kızartıyordu oğluşumu. Şimdi prima pampers külot bez aldım onu kullanıyoruz bi sıkıntı sızma vs yok çok sukurBen de pampers kullaniyorum. 1 ve 2 numara yenidogan diye geciyor hic sizdirmadi bu zamana kadar. Sleepy 1 cok sizdiriyordu birakmistim onu. Sleepy 3 bir deneyeyim dedim o da basarili suanda bence 10 saatte sizdirmadi. Pampers aktif Bebek 3 de aldim fakat henuz kullanmadim 6 kilo ustu cunku
Ne zaman geçecek acaba bu durumUyusuklukta var biraz bastırınca ağrıda
INŞAALLAH ya annem 18 yıl önce kardeşimi sezeryanla yapmisti. O şuan bile hala ara ara uysuukluk hissediyorum diyor yanuEvet malesef. Çok rahatsız edici. Ne kadar böyle kalacak acaba? Umarım çok uzun süre kalmaz
Ilk aylarda olmuştu kaşıntı ama bu sıralar yok canım bende normaldir benceEvet benimde 3,5 ay olucak ve hala hissiz ayrıca bi de dikiş yeri çok kaşınıyor normal mi acaba sizdede var mı
Canım bebeğin kaç kilo? Ben daha başlamadım 3 numaraya büyük gelir diye korkuyorum geçmeyeSleepy kullanıyordum ben de 3 numaranın iç bariyerleri inanılmaz sıkıp iz yapıyordu kızartıyordu oğluşumu. Şimdi prima pampers külot bez aldım onu kullanıyoruz bi sıkıntı sızma vs yok çok sukur
Sanırım daha öyle kalcak canım neyse iyi olalım da tekEvet canım halen uyuşuk o his geçmiyormus sanırım çok uzun süre
Bu bacakta iz olayı bende bütün bezlerde oluyor. Kızarıklık ve pişik hiç olmadı ama iz maalesef hep var. Külot bezi de düşündüm iki kişi sizdiriyor dedi cesaret edemedim. Bı de onu deneyeyimSleepy kullanıyordum ben de 3 numaranın iç bariyerleri inanılmaz sıkıp iz yapıyordu kızartıyordu oğluşumu. Şimdi prima pampers külot bez aldım onu kullanıyoruz bi sıkıntı sızma vs yok çok sukur
Sleepy 3 numara 4-9 kilo arasi. 5 kilodan beri kullanıyorum ben beli biraz yukarıda kalıyor sadeceCanım bebeğin kaç kilo? Ben daha başlamadım 3 numaraya büyük gelir diye korkuyorum geçmeye
Tamamenn geçmicek o zaman. Napalım minnoşlarımız iyi olsun da gerisi çok önemli değil.INŞAALLAH ya annem 18 yıl önce kardeşimi sezeryanla yapmisti. O şuan bile hala ara ara uysuukluk hissediyorum diyor yanu
Canım 6 aydan sonra geçilmiyor mu ek gıdayaKızlar ek manaya geçicez cam rende gerekli mi kullananlar acil yazabilir mi?
Yavaş yavaş meyvelerin tadına baktırıyorum canım bugün elma suyunu hafif püreyle yedirdim sevdi maşallah daha yeni başlıyorum.Canım 6 aydan sonra geçilmiyor mu ek gıdaya
Ben uyumadım hala birazdan yatıcam duş aldım saat 11 de başlayıp yarım saat önce biten bir gardolap temizliği yaptım.
Okul açılmadan genel temizlik yapıyorum mutfak bitti.gardolap benim için ölüm gibiydi o kadar nefret ediyorum silmek ve yerleştirmektir oda bitti biraz önce.
Duş aldım saçımı kuruttum su an yatacağım çocuklarım uyuyor saat 3 ye kalkar benim bebeğim emzirirdim yatar
Bu şekilde bizimkide
Temizlik yapmaktan vallahi nefret eder oldum.
Çünkü gün boyu bebek uyidukca yapmak sadece çok zor yetişmiyor bende yarım yamalak kalınca sinir krizi geçiriyorum
Su an evim karmakarışık yarın silip supurecegim yeminle bıktım
Dunde perde yıkadım sadece bir odaninkini yıkayıp cami sildim taktım bu yarım yamalak işler hiç bana göre değil delilenecegim evim kirli gibi sanki hissediyorum
Eşime de payladim bana yardım etmiyorsun diye bebeğe bakıyor ama bir işin ucundan tutmuyor yahu yetişmiyor işte analar adam
Ben titiz bir insanım yarım yamalak yapamiyorum.
Buda beni çok yıpratıyor
Beni bırakanlar günlerce temizlesem evi
Ama maalesef kalk otur kalk otur beni yıpratıyor.etrafa baktıkça supurulmeyen ev beni çıldırıyor yarın banyolar çamaşır suyuyla yıkanacak ciflenecek evler supurulmeyen silinecek bugün toz esti burda heryeri toz oldu evin balkondan esmis .
İçim daraldı yazarken bile
Bebeğim gündüzleri uyumuyor çok az
İş yapamıyorum
Akşam uyuyor biraz daha fazla ama gene kalkıyor
Disipline alıp uyku düzeni oluşturmalıyız elim iş yapmaktan degmiyorki
4 buçuk aylık oluyoruz yarin.Canım 6 aydan sonra geçilmiyor mu ek gıdaya
Kabul etmiyorlarsa cikisinizi verip tazminat odemrk zorundalar diye birşey duydum.arastir istersenKızlar canım çok sıkıldı. İş yerinden aradıkar bugün.. 3 ay ücret almadan iznimi uzatmak istiyordum. İzin vermiyorlarmış sadece 1 ay uzatabilirmişim. Bu yasal hak sizin insiyatifinizde değil dedim. 1 kasımda gel başla diyor başk bişey demiyor. Dilekçemi verip başka polemiğe girmek istemiyorum. Özel sektör ne kadar anlayışsız.
Çok erken değil mi ya :/ bebeğiniz meme ve mama almıyor mu ki ?4 buçuk aylık oluyoruz yarin.
Ben kullanıyorum Hala , içiyorum.Emzirme döneminde vitamin ilacı kullanan var mı
Hem meme hem mama alıyor ama ek gıdaya yavaştan başlamak istiyorum meyveleri tattırıyorum elma suyu verdim bugün hafif püreli sevdi hatta daha istedi maşallah.Çok erken değil mi ya :/ bebeğiniz meme ve mama almıyor mu ki ?
Ben kullanıyorum Hala , içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?