2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sleepy kullanıyordum ben de 3 numaranın iç bariyerleri inanılmaz sıkıp iz yapıyordu kızartıyordu oğluşumu. Şimdi prima pampers külot bez aldım onu kullanıyoruz bi sıkıntı sızma vs yok çok sukur

Canım bebeğin kaç kilo? Ben daha başlamadım 3 numaraya büyük gelir diye korkuyorum geçmeye

Bu bacakta iz olayı bende bütün bezlerde oluyor. Kızarıklık ve pişik hiç olmadı ama iz maalesef hep var. Külot bezi de düşündüm iki kişi sizdiriyor dedi cesaret edemedim. Bı de onu deneyeyim

Prima 2 kullanıyorum bende iyi gibi şimdilik ama elimdeki bezler bitince 3 e geçmeyi düşünüyorum o da 3 haftayı bulur bitmesi.

Kızlar canım çok sıkıldı. İş yerinden aradıkar bugün.. 3 ay ücret almadan iznimi uzatmak istiyordum. İzin vermiyorlarmış sadece 1 ay uzatabilirmişim. Bu yasal hak sizin insiyatifinizde değil dedim. 1 kasımda gel başla diyor başk bişey demiyor. Dilekçemi verip başka polemiğe girmek istemiyorum. Özel sektör ne kadar anlayışsız.

Kizlar sanirim benim sutum ogluma yaramiyor halbuki doyma belirtilerinjn hepsi var.aguluyor birlikte vakit geciriyoruz oynuyoruz guluyor hickiriyor kusuyor.sureklide emziriyorum hemde yarim sati bile gectigi oluyor. gecenlerde yazmistjm 1 hafta sadece emzir dedi doktor almasi gerekeni almazsa mama veririz demisti.1 hafta once 5180 olan cocuk bi hafta sora 5185 olmus cok uzgunum sanirim sütum sulu benim ya zaten doktorumuz 150 gunluk oldunuzmu gelin dedi.ek gidalara baslariz yavastan dedi..

Resmen beni yazmissin cnm.aynen bende icim hic rahat degil evim kirli gbi gelio.millet cocuk uyuyunca yatip uyiyo bi ben yapamadim bunu vala.benim oglanda gnduz uyumuyo bi is yapamiom.esim 5te gelio yemegi bile o gelince yapiom napim ben.bu aksam misafir gelicek bak ev supurulmedi sadece toz aldim icim icimi yiyo suan

Kabul etmiyorlarsa cikisinizi verip tazminat odemrk zorundalar diye birşey duydum.arastir istersen

Hem
Çok erken değil mi ya :/ bebeğiniz meme ve mama almıyor mu ki ?

Ben kullanıyorum Hala , içiyorum.
Hem meme hem mama alıyor ama ek gıdaya yavaştan başlamak istiyorum meyveleri tattırıyorum elma suyu verdim bugün hafif püreli sevdi hatta daha istedi maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…