2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hem

Hem meme hem mama alıyor ama ek gıdaya yavaştan başlamak istiyorum meyveleri tattırıyorum elma suyu verdim bugün hafif püreli sevdi hatta daha istedi maşallah.
Ne kadar anne sütü alirsa o kadar daha iyi siz bilirsiniz ama bosuna ilk 6 ay demiyorlar. Bence acele etmeyin

Son düzenleme:
Peki ek gıdaya erken geçerseniz ne olur?
• Bebeğinizin yaşına göre alması gereken anne sütü miktarı kısıtlanır. Bu da büyüme ve gelişmesini olumsuz etkiler.
• Anne sütüyle ilk 6 ayda alması gereken koruyucu etmenleri daha az aldığı için sık enfeksiyon geçirme riski artar.
• Allerjik hastalıkların özellikle de besin allerjilerinin görülme sıklığı artar.
• Bebeğinizin ileride şişman bir birey olma ve tip 1 diyabete yakalanma riski artar.
• Çocuğunuzun böbreklerine ve sindirim organlarına henüz hazır olmadığı ölçüde yüklenmiş olursunuz.
sukufenazz

Araştırcam bakalım. Avukat tanıdığım var ondan da fikir alayım. Teşekkürler
Tazminat alabilirsiniz kesin ve net notere gidip işlerinizde ihtar cektirin işyerine bir gitsin bu belge o zaman tutuşurlar
Ben hamile olduğumu çalıştığım yere ikinci ayımda söyledim.cunku tehlikeli ortamlar vardı ağır kokulu yerler bebeğim için zararlı olmasın diye erken dedim bunu der demez hemen diğer hafta benle çalışmak istemediklerini söylediler doğum iznine ayrılacağım dönem en yoğun olduğu dönem çünkü işlerine gelmedi.
Neyse bende dedim ki ben bütün haklarımı biliyorum hakkımı kimseye yedirmem dedim.ne gerekiyorsa yaparım.
Hamile bayani işten çıkarmak suçtur dedim
Ve çıktım işten eve geldim bütün haklarımı biliyordum araştırmıştım
Neyse bunlar beni çağırdı anlaştık
Tazminatımı verdiler hepsini beni işten çıkardıkları için işsizlik maaşı da aldım
Hamileliğinin üçüncü ayına girmiştim çıktığımda doğum rapor parası ağlamayacağım için çok üzgündum çünkü
icdansız işveren yüzünden hakkım yanacakti.ve o paraya çok ihtiyacım vardı.
Allah büyük gerçekten araştırdım doğuma yakın sigorta başlangıcından olursa bir ay önceden doğum raporun öncesi hak edebiliyordum sigorta primini yeterliydi tüm şartlar uyuyordu
Tanıdık fabrika sahibi arabamız var eşim söyledi beni orda sigortalı gösterdi ise aldı.ben gitmedim ise tabı son aylar olduğu için gerek yoktu zaten.raporumu aldım versim.dogum rapor ücretini aldım çok şükür kredi borcum vardı onu kapatacağım faizden kurtulacağım insalh
Bunu size sakın hakkınızı yedirmeyin diye yazdım.siz sakın çıkmayı imza atmayın hı kendi isteğimizle çıktı göstermesinler

Ben doğumdan beri bebek uyuyunca hiç uyumadım daha o uyuyanca hemen işlerimi yapıyorum sürekli koşturmaca
Ya yemek ya temizlik
Çok şükür temizliğin bitti ev mis gibi oldu
Akşam üzeri agdamida yaptım bacaklarına
Duş aldım ohhh mis gibiyim şimdi gidip yatacağım ter temiz:)darisi sana.
yarın hep yatacağım inşallah

Ohh ne guzel yat uyu tertemiz:) aslinda dinlenmemiz lazim temizlik duruversin demek lazim ama ben yapamiom iste.icim icimi yiyo silip supurmedikce.bende yarin yaparim ins.bi supurge vileda ardindan banyo wc ovarim vs vs.is bitmezzzzzz.

Bu bacakta iz olayı bende bütün bezlerde oluyor. Kızarıklık ve pişik hiç olmadı ama iz maalesef hep var. Külot bezi de düşündüm iki kişi sizdiriyor dedi cesaret edemedim. Bı de onu deneyeyim
Bende hic sızdırma yapmadı canım o konuda çok memnunum. Bacak arası iz de yapmıyor diğer bezde fena iz yapıp oturuyordu

Hem

Hem meme hem mama alıyor ama ek gıdaya yavaştan başlamak istiyorum meyveleri tattırıyorum elma suyu verdim bugün hafif püreli sevdi hatta daha istedi maşallah.
Maşallah sever ister de Keşke 2 ay daha sindirim sistemi nin gelişmesini bekleseydiniz :/ Neyse yarasın kuzuya bol bol kan can olsun.

Bebeğimin kakası bugün jöle gibi resmen neden olabilir kızlar böyle sümük gibi yapışkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…