- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.441
Ne kadar anne sütü alirsa o kadar daha iyi siz bilirsiniz ama bosuna ilk 6 ay demiyorlar. Bence acele etmeyinHem
Hem meme hem mama alıyor ama ek gıdaya yavaştan başlamak istiyorum meyveleri tattırıyorum elma suyu verdim bugün hafif püreli sevdi hatta daha istedi maşallah.
Canım eğer sütün yetiyorsa ek gıda için erken doktorum 6.aydan sonra dedi4 buçuk aylık oluyoruz yarin.
Ben decavit kullanıyorum.sütüm için iyi geldi gibiEmzirme döneminde vitamin ilacı kullanan var mı
ewet baya war canmSezeryan olan anneler ya sizin de alt karnınıza dokununca hala uyuşukluk, hissizlik var mi? 3 bucuk ay olacak ayin 15ine
Araştırcam bakalım. Avukat tanıdığım var ondan da fikir alayım. TeşekkürlerKabul etmiyorlarsa cikisinizi verip tazminat odemrk zorundalar diye birşey duydum.arastir istersen
Tazminat alabilirsiniz kesin ve net notere gidip işlerinizde ihtar cektirin işyerine bir gitsin bu belge o zaman tutuşurlarAraştırcam bakalım. Avukat tanıdığım var ondan da fikir alayım. Teşekkürler
Zaten hep yemek yiyecek gıdaları yiyecekYavaş yavaş meyvelerin tadına baktırıyorum canım bugün elma suyunu hafif püreyle yedirdim sevdi maşallah daha yeni başlıyorum.
Bu bayağı uzun sürüyor yıllarca sürüyor ben 2010 da ilk doğumunu yaptım ikinciye kadar hala vardı dusunNe zaman geçecek acaba bu durum
Ben doğumdan beri bebek uyuyunca hiç uyumadım daha o uyuyanca hemen işlerimi yapıyorum sürekli koşturmacaKizlar sanirim benim sutum ogluma yaramiyorhalbuki doyma belirtilerinjn hepsi var.aguluyor birlikte vakit geciriyoruz oynuyoruz guluyor hickiriyor kusuyor.sureklide emziriyorum hemde yarim sati bile gectigi oluyor. gecenlerde yazmistjm 1 hafta sadece emzir dedi doktor almasi gerekeni almazsa mama veririz demisti.1 hafta once 5180 olan cocuk bi hafta sora 5185 olmus cok uzgunum sanirim sütum sulu benim ya zaten doktorumuz 150 gunluk oldunuzmu gelin dedi.ek gidalara baslariz yavastan dedi..
Resmen beni yazmissin cnm.aynen bende icim hic rahat degil evim kirli gbi gelio.millet cocuk uyuyunca yatip uyiyo bi ben yapamadim bunu vala.benim oglanda gnduz uyumuyo bi is yapamiom.esim 5te gelio yemegi bile o gelince yapiom napim ben.bu aksam misafir gelicek bak ev supurulmedi sadece toz aldim icim icimi yiyo suan
Ben doğumdan beri bebek uyuyunca hiç uyumadım daha o uyuyanca hemen işlerimi yapıyorum sürekli koşturmaca
Ya yemek ya temizlik
Çok şükür temizliğin bitti ev mis gibi oldu
Akşam üzeri agdamida yaptım bacaklarına
Duş aldım ohhh mis gibiyim şimdi gidip yatacağım ter temiz:)darisi sana.
yarın hep yatacağım inşallah
Emzirme döneminde vitamin ilacı kullanan var mı
O zaman bu duruma alışmamız lazım:)Bu bayağı uzun sürüyor yıllarca sürüyor ben 2010 da ilk doğumunu yaptım ikinciye kadar hala vardı dusun
Aynen öyle onlar iyi olsun da tek❤Tamamenn geçmicek o zaman. Napalım minnoşlarımız iyi olsun da gerisi çok önemli değil.
Bende hic sızdırma yapmadı canım o konuda çok memnunum. Bacak arası iz de yapmıyor diğer bezde fena iz yapıp oturuyorduBu bacakta iz olayı bende bütün bezlerde oluyor. Kızarıklık ve pişik hiç olmadı ama iz maalesef hep var. Külot bezi de düşündüm iki kişi sizdiriyor dedi cesaret edemedim. Bı de onu deneyeyim
3 bucuk aylık olduk canım 6kilo 200 civarındaydı en son. Anca karşılar bence 3 numara idealCanım bebeğin kaç kilo? Ben daha başlamadım 3 numaraya büyük gelir diye korkuyorum geçmeye
Bizde bugün 4 buçuk aylık olduk canım bizimde o civarlarda kilosu elimizdeki bezler bitince 3 e geçeyim bende o zaman.3 bucuk aylık olduk canım 6kilo 200 civarındaydı en son. Anca karşılar bence 3 numara ideal
Kizlar sanirim benim sutum ogluma yaramiyorhalbuki doyma belirtilerinjn hepsi var.aguluyor birlikte vakit geciriyoruz oynuyoruz guluyor hickiriyor kusuyor.sureklide emziriyorum hemde yarim sati bile gectigi oluyor. gecenlerde yazmistjm 1 hafta sadece emzir dedi doktor almasi gerekeni almazsa mama veririz demisti.1 hafta once 5180 olan cocuk bi hafta sora 5185 olmus cok uzgunum sanirim sütum sulu benim ya zaten doktorumuz 150 gunluk oldunuzmu gelin dedi.ek gidalara baslariz yavastan dedi..
Canım bol bol et tüket. Ben kuzunun boyun kısmını haşlayıp yiyorum. Bide suyuyla çorba yapıyorum. Çok ise yarıyor bende. Sütümü sağınca sırf yağ oluyor. Sende bi dene belki ise yarar.
Maşallah sever ister de Keşke 2 ay daha sindirim sistemi nin gelişmesini bekleseydiniz :/ Neyse yarasın kuzuya bol bol kan can olsun.Hem
Hem meme hem mama alıyor ama ek gıdaya yavaştan başlamak istiyorum meyveleri tattırıyorum elma suyu verdim bugün hafif püreli sevdi hatta daha istedi maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?