2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Lafi gecmisken sorayim o zaman dis kasiyiciyi dezenfekte etmek icin kaynatmak mi lazim

3bitiyor 4.ayina giricek ozaman 4bitince mi diyorsunuz
Evet bence öyle yani hafif hafif 5 dk falan tutabilirsin ama 5 olmadan çok erken sanırım. Gerçi sen de çocuğunun gelişimini görüyorsun erken mi değil mi kendin de karar verebilirsin kendini tutmasından durusundan

Ayy yerim onu ya disi mi çıkıyor?

Ayy yerim onu ya disi mi çıkıyor?
Benim dişim 2 aylıkken çıkmış annemler erkenci olacak diyorda, görünürde birşeyi yok ama herşeyi ağzına götürüyor diye deneyelim dedik. Normalde hemen ağlar çığlık atardı baya oyalanıyor. Diş kaşır gibi değilde daha çok elinin yerini aldı su an ağzına sokup emiyor :)

Ay çok erken cikarmissin bizimki de emziği bi türlü kabul etmedi ama elini parmağını çok emiyor

bizimkinin eli de hep ağzında. bazen 4parmak birden sokuyor, tüm yumruğunu sokacak diye ödüm kopuyor. sürekli salyalı üstünü ıslatacak derecede. ama diş etlerini yokluyorum arada birşey yok

bizimkinin eli de hep ağzında. bazen 4parmak birden sokuyor, tüm yumruğunu sokacak diye ödüm kopuyor. sürekli salyalı üstünü ıslatacak derecede. ama diş etlerini yokluyorum arada birşey yok
Bizimki tüm yumruğa geçmişti artık parmakla falan uğraşmıyordu. Belki bu çözüm olur salyası içinde kehribar kolyesini takmak istiyorum ama başını tutamıyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…