- 28 Temmuz 2018
- 136
- 92
- 13
- 39
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.561
Mamada iciyor muArkadaşlar benim kuzum 3.5 aylık, 2. Ayından beri meme reddi ile boğuşuyoruz. Uyanıkken meme almıyor uykusunda veriyorum. Fiziken ruhen çok yoruldum. Ama kızımın bir gülüşü de yetiyor.. meme reddi ile karşılaşıp bebeğini geri memeye döndürebilen var mı?
Kesinlikle size katiliyorum ne kadar yakin olursa olsun anne olarak sadece sizi bilmeli hatta psikologa pedagoga da sorsaniz sizinle ayni fikirde olacagina eminim cocugun ruhsal gelisimi icin sadece size Anne demelidir cocukta kavram kargasasi olusur etraftakilere aldirmayin kararinizda israrci davranin derim.Kizlar size fikrinizi sormak istiyorum bir konuda. Bu hafta işe başladim kizima annem bakiyor. Sabah anneme birakiyorum, aksam da alip eve geciyoruz. Annemin karsi komsusu var öz ablam gibi severim, daha once karninda 7 aylik bebegini kaybetti buyuk acılar yasadi. Benim fikrinizi almak istedigim konu şu, annem karsi komsusuna komsu annesi diye hitap ediyor bebegime. Komsu anne desin diyor. Ben de diyorumki calistigim icin zaten beni aksamdan aksama gorecek bebegim, ama karsi komsuyu bile benden daha fazla goruyor birde ona komsu anne diye ogretince algisinda anne kavrami yanlis olusmaz mi? Bu yuzden bile ters dusuyoruz... bana sorunlu muamelesi yapiyorlar! Herseyi buyuttugumu, gereksiz yere boyle dusundugumu soyluyorlar. Psikolojik destek almam gerektigini bile dusunuyorlar hatta... benim dusuncemde mi bi yanlislik var kizlar? Siz nasil dusunuyorsunuz bhmu durumu?
Ben kesinlikle tahammul edemem baska birine anne demesine. Sen haklisin bence. Calisan anne olarak seni cok iyi anliyorumKizlar size fikrinizi sormak istiyorum bir konuda. Bu hafta işe başladim kizima annem bakiyor. Sabah anneme birakiyorum, aksam da alip eve geciyoruz. Annemin karsi komsusu var öz ablam gibi severim, daha once karninda 7 aylik bebegini kaybetti buyuk acılar yasadi. Benim fikrinizi almak istedigim konu şu, annem karsi komsusuna komsu annesi diye hitap ediyor bebegime. Komsu anne desin diyor. Ben de diyorumki calistigim icin zaten beni aksamdan aksama gorecek bebegim, ama karsi komsuyu bile benden daha fazla goruyor birde ona komsu anne diye ogretince algisinda anne kavrami yanlis olusmaz mi? Bu yuzden bile ters dusuyoruz... bana sorunlu muamelesi yapiyorlar! Herseyi buyuttugumu, gereksiz yere boyle dusundugumu soyluyorlar. Psikolojik destek almam gerektigini bile dusunuyorlar hatta... benim dusuncemde mi bi yanlislik var kizlar? Siz nasil dusunuyorsunuz bhmu durumu?
Kesinlikle size katiliyorum ne kadar yakin olursa olsun anne olarak sadece sizi bilmeli hatta psikologa pedagoga da sorsaniz sizinle ayni fikirde olacagina eminim cocugun ruhsal gelisimi icin sadece size Anne demelidir cocukta kavram kargasasi olusur etraftakilere aldirmayin kararinizda israrci davranin derim.
Iste ben kendimi anlatamiyorum. Ne esim ne annem beni anlamiyor. Tamam anliyoruz hassassin ama abartiyosun diyolar.. takinti haline getirdin diyolar. Herseyi cok ince dusunup buyutuyosun diyolarBen kesinlikle tahammul edemem baska birine anne demesine. Sen haklisin bence. Calisan anne olarak seni cok iyi anliyorum
Ne kadar yanlış bir düşünce. Çocuğun bi tane annesi var ve başkasına anne demesini istememen abartı falan da değil. Tabi ki istemeyeceksin. Çalışan anne olmak çok zor henüz başlamadım ama düşüncesi bile yetiyor.Iste ben kendimi anlatamiyorum. Ne esim ne annem beni anlamiyor. Tamam anliyoruz hassassin ama abartiyosun diyolar.. takinti haline getirdin diyolar. Herseyi cok ince dusunup buyutuyosun diyolarkeske kendim buyutebilseydim kizimi diyorum bunlar olunca...
eller buz bacaklar ayaklar buz kafasi boynu ates icindeydi kaptim goturdum canim hastaneye yarim saat damar yolu acmaya calistilar we sonunda aglaya aglaya mosmor oldu en son koldan actilar. serum werdiler ufak bisi kan tahlili kaka tahlili aldilar 3 gun sonra hala dewam ederse yatis dedi ewdeyiz simdi ve ben hala ayaktayim atesli halaTermometre var mi kac acaba atesi.cok yuksekse gotur bence ama 38flnsa calpolu tekrar deneyip cocugu soyup islak bez koltuk alti alni kasiklarina canim.orda da oyle yapicaklar baska bi durum yoksa
Annen kendisi doğum yapsın karşı komşunun annelik duygusunu tatmin etsin. Kusura bakma ama düpedüz saçmalık benden başkasına asla anne diyemez önünde komşu takısı olması birşey değiştirmiyorKizlar size fikrinizi sormak istiyorum bir konuda. Bu hafta işe başladim kizima annem bakiyor. Sabah anneme birakiyorum, aksam da alip eve geciyoruz. Annemin karsi komsusu var öz ablam gibi severim, daha once karninda 7 aylik bebegini kaybetti buyuk acılar yasadi. Benim fikrinizi almak istedigim konu şu, annem karsi komsusuna komsu annesi diye hitap ediyor bebegime. Komsu anne desin diyor. Ben de diyorumki calistigim icin zaten beni aksamdan aksama gorecek bebegim, ama karsi komsuyu bile benden daha fazla goruyor birde ona komsu anne diye ogretince algisinda anne kavrami yanlis olusmaz mi? Bu yuzden bile ters dusuyoruz... bana sorunlu muamelesi yapiyorlar! Herseyi buyuttugumu, gereksiz yere boyle dusundugumu soyluyorlar. Psikolojik destek almam gerektigini bile dusunuyorlar hatta... benim dusuncemde mi bi yanlislik var kizlar? Siz nasil dusunuyorsunuz bhmu durumu?
hapsirsa aklim onda gece ık dese kucagima aliyorum ona karsi cok hassasim allahimin gucune gitmesin. kuwezde kalinca dahada duygusal oldum hastanede bisi yapmadilar aglattilar delik desik ettiler aglamaktan ates 40 dereceye cikti simdi islak bezle koltuk alti alnini siliyorum zor bela uyudu ewdeyiz cok sukur. ama mahfoldum uzuntumden benmi beceremiyorum anneliqi ben mi bakamiyorum kucucuk bebek derdini anlatamiyo ih ih ih diyo sabah beridir basinin agridigini belli ediyo her halindenGeçmiş olsun ama benden alırlar diyerek tehlikeye atma çocuğu. Atesini ölç önce yukskse hastaneye git. Senin daha çok dikkat etmen lazım hassas bebegin
Hayır sadece anne sütü. Aramızda bir tek emzik var. Uyanık olduğu zaman acıktığında sütümü sağıp kaşıkla veriyorum. Meme reddi başladığımdan beri de kilo alımı çok şükür iyi olduğundan mamaya başlamadık, hiç istemiyordum zaten.Mamada iciyor mu
Ben de sizin gibi düşünürdüm. Ben ki çocuğumu biri fazla sahiplenerek sevdiğinde küplere biniyorum da bi şey diyemiyorum, ama hiç hoşlanmıyorum.Kizlar size fikrinizi sormak istiyorum bir konuda. Bu hafta işe başladim kizima annem bakiyor. Sabah anneme birakiyorum, aksam da alip eve geciyoruz. Annemin karsi komsusu var öz ablam gibi severim, daha once karninda 7 aylik bebegini kaybetti buyuk acılar yasadi. Benim fikrinizi almak istedigim konu şu, annem karsi komsusuna komsu annesi diye hitap ediyor bebegime. Komsu anne desin diyor. Ben de diyorumki calistigim icin zaten beni aksamdan aksama gorecek bebegim, ama karsi komsuyu bile benden daha fazla goruyor birde ona komsu anne diye ogretince algisinda anne kavrami yanlis olusmaz mi? Bu yuzden bile ters dusuyoruz... bana sorunlu muamelesi yapiyorlar! Herseyi buyuttugumu, gereksiz yere boyle dusundugumu soyluyorlar. Psikolojik destek almam gerektigini bile dusunuyorlar hatta... benim dusuncemde mi bi yanlislik var kizlar? Siz nasil dusunuyorsunuz bhmu durumu?
Ben malesef mama veriyirum ogluma. Meme reddini bende yasiyorum. Ama bizimki buyuk ihtimal biberonla mama ictigi icinHayır sadece anne sütü. Aramızda bir tek emzik var. Uyanık olduğu zaman acıktığında sütümü sağıp kaşıkla veriyorum. Meme reddi başladığımdan beri de kilo alımı çok şükür iyi olduğundan mamaya başlamadık, hiç istemiyordum zaten.
Çok geçmiş olsun canım benim. Onların canı yanmasın insan dayanamıyor. Allahım bi an önce şifa versin kuzucuk rahatlasın. Bebeğin çok şanslı senin gibi annesi olduğu için. Kesinlikle o duyguya kapılma. Ne kadar güzel bakmışsın ona geceden beri.hapsirsa aklim onda gece ık dese kucagima aliyorum ona karsi cok hassasim allahimin gucune gitmesin. kuwezde kalinca dahada duygusal oldum hastanede bisi yapmadilar aglattilar delik desik ettiler aglamaktan ates 40 dereceye cikti simdi islak bezle koltuk alti alnini siliyorum zor bela uyudu ewdeyiz cok sukur. ama mahfoldum uzuntumden benmi beceremiyorum anneliqi ben mi bakamiyorum kucucuk bebek derdini anlatamiyo ih ih ih diyo sabah beridir basinin agridigini belli ediyo her halinden
geçmiş olsun canım.eller buz bacaklar ayaklar buz kafasi boynu ates icindeydi kaptim goturdum canim hastaneye yarim saat damar yolu acmaya calistilar we sonunda aglaya aglaya mosmor oldu en son koldan actilar. serum werdiler ufak bisi kan tahlili kaka tahlili aldilar 3 gun sonra hala dewam ederse yatis dedi ewdeyiz simdi ve ben hala ayaktayim atesli hala
Ne kadar yanlış bir düşünce. Çocuğun bi tane annesi var ve başkasına anne demesini istememen abartı falan da değil. Tabi ki istemeyeceksin. Çalışan anne olmak çok zor henüz başlamadım ama düşüncesi bile yetiyor.
Annen kendisi doğum yapsın karşı komşunun annelik duygusunu tatmin etsin. Kusura bakma ama düpedüz saçmalık benden başkasına asla anne diyemez önünde komşu takısı olması birşey değiştirmiyor
Demekki çoğunluk aynı fikirde benimle. Artık beni bile boş yere sorun yarattığıma inandıracaklar.. Daha önceden de annem bebeğimi göğsüne yatırırdı kızardım, benim kokumu tanısın sen niye göğsüne yatırıyorsun diye.. O zaman da aynı tepkiyi gördüm! Evet bebek benim bebeğim ve ben onun annesiyim.. Sahiplenişim nedense normal karşılanmıyor, beni asla anlamıyorlar..Ben de sizin gibi düşünürdüm. Ben ki çocuğumu biri fazla sahiplenerek sevdiğinde küplere biniyorum da bi şey diyemiyorum, ama hiç hoşlanmıyorum.
Olabilir, emzik ve biberon özellikle 2. Ve 4. Aylarda meme reddine yol açabiliyormuş, başıma gelince araştırdım öğrendim bilsem emzik vermelerine izin vermezdim. Biberon için bi tavsiye vereyim ben ebebekten silikon sıkma kaşık aldım, birkaç gündür sütü onunla veriyorum. Ürün püre gibi besinler için olduğundan süt biraz hızlı akıyor ama tutuş şeklinizle falan hallediliyor. Bir inceleyin isterseniz.Ben malesef mama veriyirum ogluma. Meme reddini bende yasiyorum. Ama bizimki buyuk ihtimal biberonla mama ictigi icin
cok sagol canim amin allahin hastalik gostermesin yawrularimizaÇok geçmiş olsun canım benim. Onların canı yanmasın insan dayanamıyor. Allahım bi an önce şifa versin kuzucuk rahatlasın. Bebeğin çok şanslı senin gibi annesi olduğu için. Kesinlikle o duyguya kapılma. Ne kadar güzel bakmışsın ona geceden beri.
sagol canm tesekkur edrrimgeçmiş olsun canım.
Annem benden hevesli ek gıda konusunda ise baslarsam çocuğum heder olacak yada biz fena kavga edeceğizKızlar bi okuyun derim ek gıda için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?