2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızı uyutamadık gece en son 2 de pes edip altına yatak gibi pamuklu alt açma serip hamağa koyduk vicdan azabı çekiyorum
Bizimki 2 ay boyunca hamakta uyudu canım gece ve gündüz. Yapacak bişey yok. Rota aşısı barsaklari yoran bir aşı. Özellikle süt alerjisi varsa bazı doktorlar onermiyor bile.

Gece alıyorsa meme reddi değil bence. Sütun akış miktari cok ya da az olduğunda da aynu tepkileri gösteriyorlar. Benim kizim memeden emiyir sonra geriye atıyor kendini çıldırıyor bakiyorum cok tazyikli geliyor süt bunalıyor sanirim. Büyüdükçe azaldı bu tepkiler. 11 haziran doğumlu.

Koluma indirene kadar feryat figan demişsin ya, tam da bizi anlatmışsın canım. Bizde de aynı şekilde, memeye daha yaklaşınca basıyordu kıyameti. Hatta öyle birşey ki emzirmesen bile yan yatırıp kolumuza alınca feryat figan ortalığı birbirine kattı uzunca bir süre Ben de inatlaşmamaya karar verdim bir süre sonra çunkü çözülecek gibi değildi.. Sürekli sağıp veriyorum. Mama destekli besleniyor kızım, işe de başladım.. Sağım ile ve mama ile gidiyoruz artık.

Maşallah canım yaa, büyüyorlar ne güzel.. Aynı bizde de durumlar, şu gazlarını çıkarmayı beceremediler bir türlü.. Yazmana da sevindim :)

Sağolsun kızlar yazınca ilaca başladım.. Dün yine nokta kadar vardı.. Süt, peynir, yoğurt yemiyorum bakalım ne olacak.. Allah korusun yavrularımızı yaa..

Geçmiş olsun canım ,bende çok korkuyorum.. Öksürüyor, hapşırıyor bu ara.. Havalar değişik, insan ne giydireceğini şaşırıyor.. Bizimki üzerini de örtmüyor.. Allah şifa versin canım..

Doktora hiç danışmadım ama 5.- 6. aydan önce oturtmayı düşünmüyorum.
Ben otururken oğlumu karnımda, kucağımda oturtuyorum.. Sen öyle de mi oturtmuyorsun canım?

gecmis olsun canm aynini ben cekiyom kac gundur ne kadar dikkat etsrkte korusakta geciriyolar hastalik ateslenmesin dikkat et yawrucaga annesi

Yok canım kucağımda da oturtmadım hiç

Kilo alımı yetersiz miydi de mamaya başlama durumunda kaldınız? Ben işimi evden de yapabiliyorum nadiren adliyede olmam gerekiyor sadece o zaman bırakıyorum kızımı ama onda bile çok huzursuz oluyorum. Emmiyor diye de daha çok dert ettim sanki aramızdaki bağ zayıflayacakmış gibi. Aslında biz stres yaptıkça da daha itici oluyoruz ama benim elimde olmuyor. Depolanmış sütüm de yok, uyanıkken acıkıp da emmek istemediğinde evde teksem bi yandan sakinleştirmeye bi yandan süt sağmaya çalışıyorum. Memede hazırı varken sağmak da zoruma gidiyor, ne bileyim, düzelirler inşallah..

Bu arada ben hala memeyi teklif ediyorum arada ama almayınca inatlaşmıyorum, bir de uyku esnasında emziriyorum. Ama gündüz her uykusunda beslenme alıştığından mısır bilmem gece 3ten sabaha kadar saat başı kalkıyor

Bende de ilkaybaby kanguru var kanguru guzel huc agri sizi yapmiyor burkac kere onda uyuttum hatta ama yuzu bize dönuk durmuyor sıkılıyir hemen agliyor diger turlude tavsiye etmiyorlar sizin ki nasil duruyor
Sevdi bizimki kafayı sağa sola gönderiyor duruyor çok içinde uyuduğu oldu

Sütüm yetersiz olduğu için mama da veriyoruz canım. Doğumdan sonra tatsız şeyler yaşadım, lohusalığımdan hiçbirşey anlamadım derken sütüm de hiçbir zaman yetemedi kızıma Doktor mama takviyesi verdi mecburen. Şimdi sağdığımda bile 2 memeden toplam 30 cc.'den fazla çıkmıyor. Yine de ne çıksa vereyim içsin diyorum.

İyi yapıyorsunuz, ne alsa kar.. ınstagramda emzirenanne, izmiremzirmedanismani, Gültenebe gibi hesaplar var bi inceleyin isterseniz, Belki faydasını görürsünüz. Sağarak da sütünüzü arttırabilirsiniz, bununla ilgili paylaşım vardı. Power Pump deniliyor. Maltana malt içeceğini denediniz mi? Migros’larda var. Bestlak ya da galactago damla, eczanelerde. Bir de sağdığımız sütün miktarı o kadar süt olduğunu göstermezmiş. Hesapları inceleyin derim:)

Herkese merhaba bu sabah sağlık ocağında 4.ay aşılarımızı yaptırdık şu an ateşi yok inşallah ateşi çıkmadan bugünü atlatırız sadece rotavirüs aşısı kaldı doktor kontrolüne gittiğimizde haftaya onuda sorcam ben yaptırmayı düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz yaptıran varmı

Rota virüs en geç 3 aylıkken yapılıyor diye biliyorum ama bir araştır istersen

Evet bebek sağılandan fazlasını çıkarırmış ama iki kat gibi de çok fark etmez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…