2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar merhaba, kızımı doktora götürdük soğuk algınlığı dedi, çok çok üzüldüm sesi çatallı çıkıyor biraz da halsiz, korktuğum başıma geldi, keşke ben hasta olsaydım da o olmasaydı...

Arkadaşlara katılıyorum ve sen haklısın, ben de hiç hazetmem öyle komşu anneler vs .

ben iturtmadinda doktor oturttu kucagibda 10saniye kadar

bizde oyle farkli tonlarda bagiriyor :) nezaman oturtmak normal yani :)

Kızlar ya bir yanıt verin lütfen daha oncede sordum 12 haziran doğumlu oğlum başını tam tutamıyor ama yüz üstü yatarken kaldırıyor hemşire arkadaşım normal diyor ana telaş ettim sizinkiler nasıl bu arada kahkaha atıyor aguluyor bizi tanıyor görünce çırpınıp seviniyor göz rakibi var

canım hiç endişe etme normal bence de. Her bebek aynı olmaz o yüzden kıyaslama yapman da yanıltır seni. 18 haziran doğumlu kızım, başını tutabiliyor ama bir an geliyor başı arkaya doğru gidebiliyor. O yüzden hala başına arkadan destek yaparak tutuyorum hala çok küçükler çünkü.

Bizimki 22 haziran doğumlu keyfi yerindeyse yüzüstü yatirdigimizda 1 dk falan tutabiliyor. Normal dışa dönük gezdirirken çok nadir tutuyor

Benim oglum 2600 dogmustu dun 3 ayi bitirdik izlenimde 5000 gr geldi. Baska bir saglik ocaginda izlenimi yapildi hemsire 3 aylik deyince inanmadi cok kucuk dedi. Mama da iciyo anne sutu de aliyo moralim bozuldu az mi kilosu acaba
Hiç telaş yapma canım ,6 aylık olduğunda doğum kilosunun iki katı olması beklenir. Yani senin bebek için 5200 olmalı 6 aylıkken. Maşallah seninki şimdiden 5 kilo olmuş. Eğer bebeğin sağlıklıysa kiloyu kafana takma.

Benim de kizimda olmuştu. Ayakta emzirecem,zıplayan hoplaya emzirerek biraktirmadim sonra da normale dönmüştü,16 ay da sorunsuz emdi :) sen de inatla vermeye devam et.
Ne alaka illa komşu anne mı dedirtmek lazımmış. Bazen en yakınymizdakiler bizim değil de başkalarının isteklerini daha fazla umursuyorlar. İstemiyorum demişsin işte uzatacak ne var , bu konuda tamamen haklısın ben de istemezdim kesinlikle.
Canım tam tutamiyor demişsin zaten, benim ki 1 haziran doğumlu,genelde tutuyor kafasını ama çok çabuk yoruluyor. Yine de endişe ediyorsan bı rutin kontrolde doktora sorabilirsin.

15 haziran benimki. Kucağımda dik dururken tutuyor genelde ama arkaya doğru düştüğü oluyor elim hep tetikte bir de yorgunsa tutamiyor o zaman bana yasliyor. Yüzüstü yatirinca 30-40 saniye falan kaldırıyor sonra koyup dinleniyor o şekilde. Her bebişin gelişimi farklı ilerler. Endişe etmen için coook erken.

Benim de kizimda olmuştu. Ayakta emzirecem,zıplayan hoplaya emzirerek biraktirmadim sonra da normale dönmüştü,16 ay da sorunsuz emdi :) sen de inatla vermeye devam et.

Koluma indirene kadar feryat figan kendini geri atıyor, ben de inatlaşmıyorum artık. Bazen yanına yattığımda emiyor biraz bazen koltukaltı pozisyonunda denediğimde.. ama çoğu zaman onları da istemiyor, başını çeviriyor. En azından uykuda problem yaşamıyoruz. Valla buna şükür anne sütü alsın da nasıl alırsa alsın..

Merhaba kızlar aranızda kanguru kullanan ve memnun olan var mı ? 3. Katta oturuyorum asansörümüzyok bebeğimle tekken dışarı çıkamıyoruz arabayı indirmem zor olacağı için bu nedenle kanguru arayışına girdim tavsiyelerinizi bekliyorum

Solomon baby kullanıyorum memnunum vanım

Kızı uyutamadık gece en son 2 de pes edip altına yatak gibi pamuklu alt açma serip hamağa koyduk vicdan azabı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…