2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım arkası gelmedi çok şükür. Sonrasında kakası normale döndü. Ya üşüttü bir anlık, ya da bilemiyorum normaldir belki ara sıra böyle olması. Ama sen eğer kakasında kan gördüysen bir tahlil falan iste derim yine de. Sadece anne sütü alıyor sanırım bebeğin. Benimki sadece anne sütü almadığından en ufak şeyin sebebini mamada arıyorum.

Sma benim ogluma hic iyi gelnemisti 2 gunde bir huzursuzlukla yesil ve sivi kaks yapardi dolu dolu golden goata gectik sukur iyiyiz
Ben hangi mamadan memnun kalsam arkasından birsey olur.. Evolviadan memnunduk sonra yavaş yavaş kabız yapmaya başladı. Sma gold'a geçtik kabızlık çözüldü bir sure kullandık gayet memnunduk, bu sefer kakasını yeşil yapmaya başladı.. Sma Gold ve aralarda Evolvia ile devam ettik düzeldi. Hem kabız olmuyor, hem yeşil kaka değil sarı yapıyor artık.

18haziran dogumlu bebisler neyapiyor ne durumda :) nezaman hafif destekli oturtmali
18 Haziran doğumluyuz canım :) Agulamalar bitti, şimdi de farklı ses ve tonlarda bağırmalara geçtik :) Nesneleri sürekli takip ediyor, oyun halısına koyduğumda oyuncakları tutmaya çalışıyor hatta bazen başarıyor :) Geçenlerde altını temizlerken ayaklarını tutmaya çabalıyordu :)) Ama destekli oturtmak için biraz erken bence.

Selam kizzlaar size 28mayis dogumlu bebisimdeki gelismeleri anlatiyim.bikac gun once yatakta gazi ciksin diye yuz ustu koymustum hiiic sevmez yuz ustu konmayi, hos sirt ustunu de sevmez hep kucak ister neyse sizlana sizlana bi baktim sirt ustu dondu sok oldumher zaman yapmiyor ama ara ara yapiyor koydugumda yine.kahkaha atmalara basladi bbikac hafta oldu sesli guluyor.cumartesi fakulteye profa gittik seninki oturmaya merakli destekli oturtmaya baslayin yavastan dedi biz zaten anakucagina oturtuyorduk cok uzun duramıyor sevmiyor zaten sabit durmayi.kolundan kendime dogru kaldiriyorum cok seviyor oturur pozisyonu karin kaslarini kullaniyor artik kalkmak icin o esnada cabaliyor.ben is yaparken bagiriyor arkamdan onunla ilgilenmemi istiyor ve beni gorunce guluveriyor eriyorum ben o an amaa sıkıntımz artik uykusu gittikce azaliyor hep kucak istiyor oyun halisi ana kucagi fln nefret ediyor.gece onbirde uyudu diyelim dorde kadar iki kez uyaniyor.o saatten sonrasida ikinma kaka yaptirmaya ugrasma fln boluk boluk.yediden sonra uyumuyor.ben kahvalti fln zar zor yapinca uyutuyorm ama ben uyuyamiyorum sonrada.gunduz uykusu on bes dk max yarim saat.gaz sorunumuz gecmedi bi ara gecmisti geri döndu vs vs hem aglak hem gulec bi kizim var cok sukur

Bizimki de 15 haziran doğumlu tamamen aynı seninkiyle. Bir de galiba yavaş yavaş aglayinca kucağa alındigini farkediyor. Sebepsiz miziltilari oluyor kucağa aldığım an susuyor guluyor

A aeengineer canim merhaba.gaitadan kan gelmis sanırım.iki uc hafta once bizimkinden de geldi bi kac gun az az hem mukuslu hem cok sivi.rota virusune alerjiye vs baktirdik ishal gibi de olunca.bi sey cikmadi devam etmezse korkma hemen kotuye yormayalim devam ederse artarsa bi tahlil iyi olur

kizlar acil doktora mi gidim arslan sabah ateslendi ayaklar eller buz gibi kafasi boynu yaniyo 20 gun kuwezde kaldiqi icin yine benden alirlar diye cok korkuyorum sabah calpol werim dedim wermemle midesini bulandirdi fiskirarak kustu. heryerini delik desik etcekler hastaneye goturunce de dayanamiyom napim ben cok kotuyum

Termometre var mi kac acaba atesi.cok yuksekse gotur bence ama 38flnsa calpolu tekrar deneyip cocugu soyup islak bez koltuk alti alni kasiklarina canim.orda da oyle yapicaklar baska bi durum yoksa

Bizimki de 15 haziran doğumlu tamamen aynı seninkiyle. Bir de galiba yavaş yavaş aglayinca kucağa alındigini farkediyor. Sebepsiz miziltilari oluyor kucağa aldığım an susuyor guluyor
Evet canım aynı Kucağa alınmak için yattığı yerde yalandan ağlamalar başladı. Ağlamak değil tamamen yalandan ağlar gibi ses çıkarıyor :) Bir de yattığı yerden kalkmak ister gibi bir hareket yapıyor, başını kaldırmaya çalışır gibi zorlanıyor.

Geçmiş olsun ama benden alırlar diyerek tehlikeye atma çocuğu. Atesini ölç önce yukskse hastaneye git. Senin daha çok dikkat etmen lazım hassas bebegin

Kizlar selam.bugun oglusumun 4.ay asisini olduk sabah.ins ateslenmez ya.bu arada kan damlasi verdiler.vegafron diye.kullanan varmi???izlenimleriniz neler kullandiktan sonra???

Kizlar selam.bugun oglusumun 4.ay asisini olduk sabah.ins ateslenmez ya.bu arada kan damlasi verdiler.vegafron diye.kullanan varmi???izlenimleriniz neler kullandiktan sonra???
Kan tahlili yaptılar mı canım kafalarına göre mi veriyorlar kan damlasonı

Benim oglum 2600 dogmustu dun 3 ayi bitirdik izlenimde 5000 gr geldi. Baska bir saglik ocaginda izlenimi yapildi hemsire 3 aylik deyince inanmadi cok kucuk dedi. Mama da iciyo anne sutu de aliyo moralim bozuldu az mi kilosu acaba

Arkadaşlar benim kuzum 3.5 aylık, 2. Ayından beri meme reddi ile boğuşuyoruz. Uyanıkken meme almıyor uykusunda veriyorum. Fiziken ruhen çok yoruldum. Ama kızımın bir gülüşü de yetiyor.. meme reddi ile karşılaşıp bebeğini geri memeye döndürebilen var mı?

Kızlar nasılsınız, bebeklerinizin Akşam uykuları ve yatma durumları nasıl ? Yavaş yavaş uyku eğitimi vermeye başlayan var mı ? Ve nerde yatıyorlar ? Benim kız emerek uyuyor ve yatağına koyuyorum ama gece bir kez kalktıktan sonra birdaha kendi yatağında yatmıyor ağlıyor gecenin o saatinde ve mecbur yanımıza alıyorum, Insallah kızımda uyku dan yana çekmem,oglumdaki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…