- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.541
Canım arkası gelmedi çok şükür. Sonrasında kakası normale döndü. Ya üşüttü bir anlık, ya da bilemiyorum normaldir belki ara sıra böyle olması. Ama sen eğer kakasında kan gördüysen bir tahlil falan iste derim yine de. Sadece anne sütü alıyor sanırım bebeğin. Benimki sadece anne sütü almadığından en ufak şeyin sebebini mamada arıyorum.Canım benim oğlumda sıvı yapıyor derdim.. Son birkaç haftadır kakası değişti.. Bunu gördükten sonra önceki baya kıvamlı imiş diyorum.. Şuan gürültülü bir ton ıkınma ile, su gibi yapıyor, taneli.. Bazen içerisinde şeffaf akıntılar da oluyor.. Hatta bugün kan gördüm. Yine arada yeşil de yapıyordu, sarı da.. Doktoruma sordum, renk farklılığını senin yediklerinle ilgilidir demişti.. Sürekli yeşil yapmıyorsa sıkıntı değil yani.. Yine sulu kaka da normal.. Bizimki hep öyle yapıyor birkaç haftadır.. Hemen altını değiştiremezsem, tüm üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum o derece..
Ben takip et derim, devam ediyor mu ya da bu durum huzursuzluk yapıyor mu diye.. Yine arkadaşlardan yazanlar olur.. İnşallah birşeyi yoktur ..
Ben hangi mamadan memnun kalsam arkasından birsey olur.. Evolviadan memnunduk sonra yavaş yavaş kabız yapmaya başladı. Sma gold'a geçtik kabızlık çözüldü bir sure kullandık gayet memnunduk, bu sefer kakasını yeşil yapmaya başladı.. Sma Gold ve aralarda Evolvia ile devam ettik düzeldi. Hem kabız olmuyor, hem yeşil kaka değil sarı yapıyor artık.Sma benim ogluma hic iyi gelnemisti 2 gunde bir huzursuzlukla yesil ve sivi kaks yapardi dolu dolu golden goata gectik sukur iyiyiz
18 Haziran doğumluyuz canım :) Agulamalar bitti, şimdi de farklı ses ve tonlarda bağırmalara geçtik :) Nesneleri sürekli takip ediyor, oyun halısına koyduğumda oyuncakları tutmaya çalışıyor hatta bazen başarıyor :) Geçenlerde altını temizlerken ayaklarını tutmaya çabalıyordu :)) Ama destekli oturtmak için biraz erken bence.18haziran dogumlu bebisler neyapiyor ne durumda :) nezaman hafif destekli oturtmali
Bizimki de 15 haziran doğumlu tamamen aynı seninkiyle. Bir de galiba yavaş yavaş aglayinca kucağa alındigini farkediyor. Sebepsiz miziltilari oluyor kucağa aldığım an susuyor guluyor18 Haziran doğumluyuz canım :) Agulamalar bitti, şimdi de farklı ses ve tonlarda bağırmalara geçtik :) Nesneleri sürekli takip ediyor, oyun halısına koyduğumda oyuncakları tutmaya çalışıyor hatta bazen başarıyor :) Geçenlerde altını temizlerken ayaklarını tutmaya çabalıyordu :)) Ama destekli oturtmak için biraz erken bence.
kizlar acil doktora mi gidim arslan sabah ateslendi ayaklar eller buz gibi kafasi boynu yaniyo 20 gun kuwezde kaldiqi icin yine benden alirlar diye cok korkuyorum sabah calpol werim dedim wermemle midesini bulandirdi fiskirarak kustu. heryerini delik desik etcekler hastaneye goturunce de dayanamiyom napim ben cok kotuyum
Evet canım aynıBizimki de 15 haziran doğumlu tamamen aynı seninkiyle. Bir de galiba yavaş yavaş aglayinca kucağa alındigini farkediyor. Sebepsiz miziltilari oluyor kucağa aldığım an susuyor guluyor
Geçmiş olsun ama benden alırlar diyerek tehlikeye atma çocuğu. Atesini ölç önce yukskse hastaneye git. Senin daha çok dikkat etmen lazım hassas bebeginkizlar acil doktora mi gidim arslan sabah ateslendi ayaklar eller buz gibi kafasi boynu yaniyo 20 gun kuwezde kaldiqi icin yine benden alirlar diye cok korkuyorum sabah calpol werim dedim wermemle midesini bulandirdi fiskirarak kustu. heryerini delik desik etcekler hastaneye goturunce de dayanamiyom napim ben cok kotuyum
puseti yeni dopan aparatsız kullanıyorum artık. emzirdikten sonra yüzü bana dönük kucağımda oturtup-yanlarından tutarak tabi- oynuyorum. başını tutabiliyor artık. ama alıp koltukta falan oturtmadım hiç. sen?destekli oturtyomusunuz
Kan tahlili yaptılar mı canım kafalarına göre mi veriyorlar kan damlasonıKizlar selam.bugun oglusumun 4.ay asisini olduk sabah.ins ateslenmez ya.bu arada kan damlasi verdiler.vegafron diye.kullanan varmi???izlenimleriniz neler kullandiktan sonra???
Benimde bebegimin de oyle banyodan avuc avuc topluyorumBu aralar kedi gibi saç döküyorum ya saçsız kalçam sanırım
Benim de dökülmeye başladı, tarayamiyorum artıkBu aralar kedi gibi saç döküyorum ya saçsız kalçam sanırım
Benim kız da aynı cuk cuk emiyor , midesini bulandırıyor sonraBizim kız kendini kusturana kadar yumruğunu ağzına sokuyor ya
Arkadaşlar benim kuzum 3.5 aylık, 2. Ayından beri meme reddi ile boğuşuyoruz. Uyanıkken meme almıyor uykusunda veriyorum. Fiziken ruhen çok yoruldum. Ama kızımın bir gülüşü de yetiyor.. meme reddi ile karşılaşıp bebeğini geri memeye döndürebilen var mı?[/QUQU]
Ben oğlum da yaşamıştım aynen o aylarda, emmek istemiyordu ve dikkati başka yerlerdrydi ama geçici canım. Sabret VR sakın yerlerde emzirmeye devam et , zamanla geçiyor . Kızımın da yavaş yavaş ilgisi başka şeylere yöneliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?