2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet kızlar hip mustela baby and me de o kimyasallar yokmuş sebamedde de var . Dalının deterjan ve yumusaticisi da kötü . Ben galiba baby and me ürünlerine geçeceğim
evet kimyasal yok hem de çok uygun. vücut losyonu ve yağını da kullanıyorum, onlar da güzel. arada 2.si %30 indirimli oluyor. takip edip almakta fayda var

Kan mı gördün? Tahlile götürdün mu? Geçmiş olsun canım çocuk alerjiye götür çocuğu çocuk doktorları tam anlayamiyor
Branşın adı mı çocuk alerjisi canım? Bilemedim ki.. Eşim yoktu, şehir dışına çıkıyordu, evde yalnızdım.. Bir daha yapmadı.. Doktoruna yazdım, bir ilaç yazdı.. Devam ederse gel dedi, bir daha olmadı Allahtan.. Hoş ilacı aldım kullanamadım bile..

18haziran dogumlu bebisler neyapiyor ne durumda :) nezaman hafif destekli oturtmali
Benim bebeğimde 22 Haziran doğumlu . 6 Eylül de doktor randevumuz vardı, sordum oturtma işini.. Destekli oturabilir dedi.. Tabi bebeğini kendin daha iyi gözlemlersin, bizim kilomuz da iyi maşallah.. Benimki hayatta sırt üstü yatan sakin bebeklerden değil.. Sürekli elleri ayakları oynar, kendini öne atar.. Reflü yatağından sırtını kaldırıyor, 1. Aydan beri ne zaman ayakları yere, yatağa, bana değse hemen adım atmaya başlıyor maşallah.. Bebekten bebeğe değişebilir.. Kilosu, gelişimi iyi ise doktor onaylı ve destekle oturabilir

A aeengineer evet canım çocuk alerjisi bölümü var oraya götür mutlaka. Kakası mukuslu gürültülü ve kanlı ise çok yüksek ihtimal alerjiden oluyor. Kolay kolay kan gelmez barsaktan ya hasta olcak ya alerji olcak ya da makat çatlağı olcak ama kabız değilse bebişin makat çatlağı da olmaz. Sen çocuğunun belirtilerini not al bı kenara kakasinin fotosunu da çek elinde bulunsun. mutlaka götür bı muayene ettir

masAllah kac kilo bebeginiz :)

Kızlar bebeğim 2 gündür durmuyor devamlı ağlıyor ve kucak istiyor. Karnı tok altı kuru gazını da alıyorum ama yine durmuyor. Napcağımı şaşırdım .

Aaa, gürültülü yapması da mı sorun? Bayadır gürültülü yapıyor, birkaç seferde.. Hiç böyle düşünmemiştim canım.. Doktoruma da belirteyim, teşekkür ederim canım..

masAllah kac kilo bebeginiz :)
2. Ayda 6 kiloyu geçmişti canım

Kızlar bebeğim 2 gündür durmuyor devamlı ağlıyor ve kucak istiyor. Karnı tok altı kuru gazını da alıyorum ama yine durmuyor. Napcağımı şaşırdım .
Bana kalırsa da verdiğin ek gidadan olmuş Olabilir, hazımsızlık yapmıştır daha bagirsaklar tam olgunlasmamis süt ve mamadan başka bi besini hazmedecek kadar.

Bana kalırsa da verdiğin ek gidadan olmuş Olabilir, hazımsızlık yapmıştır daha bagirsaklar tam olgunlasmamis süt ve mamadan başka bi besini hazmedecek kadar.
Sıvı şekilde vermeye çalışıyorum o da az az katı vermiyorum püreyi meyve suyuyla beraber azıcık veriyorum.

A aeengineer kızımda gürültülü zorlanarak yapıyordu. İnek sütü alerjisi için özel mama ve diyete başladığımdan bu yana o kadar zorlanmıyor. Peynir süt yoğurt yemeyerek birkaç gün dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…