- 29 Eylül 2017
- 785
- 1.520
- 43
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.621
Bilemiyorum ancak emdiği sürece geldiğini biliyorum :) damla damla olsa da emdikçe geliyor. Bir de sağım yaptığımız makine ile uyum da önemli galiba. Ben bazen pompalıyorum gelmiyor, elimle sağınca geliyor. Yani işte demek istediğim sağdığımızda az çıkıyor diye moralimizi bozup stres yapıp daha kötü etkilenmeyelim..Evet bebek sağılandan fazlasını çıkarırmış ama iki kat gibi de çok fark etmez sanırım
Hangi biberonu kullanıyorsun ? Ben phlips avent kullanıyordum mama verdiğim dönem. mamayı keserken hiç sorun yaşamadım. kullanmıyorsan tavsiye ederim. annr memesine en yakın biberonmuşKilo alımı yetersiz miydi de mamaya başlama durumunda kaldınız? Ben işimi evden de yapabiliyorum nadiren adliyede olmam gerekiyor sadece o zaman bırakıyorum kızımı ama onda bile çok huzursuz oluyorum. Emmiyor diye de daha çok dert ettim sanki aramızdaki bağ zayıflayacakmış gibi. Aslında biz stres yaptıkça da daha itici oluyoruz ama benim elimde olmuyor. Depolanmış sütüm de yok, uyanıkken acıkıp da emmek istemediğinde evde teksem bi yandan sakinleştirmeye bi yandan süt sağmaya çalışıyorum. Memede hazırı varken sağmak da zoruma gidiyor, ne bileyim, düzelirler inşallah..
sagol canimTesekkur ederim canım sen de dikkat et,her ağladığında üzülüyorum boğazı nasıl acıyordur diyorum,, bebeğin nasıl
Biberon kullanmıyorum, kaşıkla veriyorum. Yenilerde de ebebekten silikon sıkma kaşık aldım haznesi var, daha pratik oluyor. Mama takviyesi de yapmıyorum zaten. Sağdığımı dediğin şekilde veriyorum :)Hangi biberonu kullanıyorsun ? Ben phlips avent kullanıyordum mama verdiğim dönem. mamayı keserken hiç sorun yaşamadım. kullanmıyorsan tavsiye ederim. annr memesine en yakın biberonmuş
işte ben de diyorum ki emmeyen bebeğim sanki phlips avent biberonla emmeyi öğrendi. benimki nacizane bir fikirBiberon kullanmıyorum, kaşıkla veriyorum. Yenilerde de ebebekten silikon sıkma kaşık aldım haznesi var, daha pratik oluyor. Mama takviyesi de yapmıyorum zaten. Sağdığımı dediğin şekilde veriyorum :)
Bizimki de emiyor normal bence elini kesfediyorSlm kızlar nasilsiniz bebekleriniz nasıl
Hasta olanlara geçmiş olsun
Bebekleriniz Çok tatlı oldular degilmi
Allah'ım çok şirinler yaaa
Sanki bu hafta bir sihirli değnek değmiş gibi
Büyüdüğünü farkediyorum farklı davranışlar var.
Kızlar benim bebeğim parmagini emiyor sizinkilerd nde emen varmı?
Bu iyi mi kötümü bilemedim
Canım 2 ve 4. Aylarda ya da 3. Ve 5. Aylarda yapılabiliyor rota aşısı,sen yine de doktora sor istersen. Ben 2.ayda yaptırdım bı de 4.ayda yaptiracam2 şekilde oluyormuş sanırım 3.ve 5.ayda olan 2 doz yada 4.ve 6.ayda olan 2 doz şeklindeymiş haftaya doktorumuza tekrar soracağım
Sadece parmagini emse iyi,yumruğunu emiyor bazen o da yetmiyor iki elini birden sokmaya çalışıyor :)Slm kızlar nasilsiniz bebekleriniz nasıl
Bunu 3 gündür yapmaya başladıCanım 2 ve 4. Aylarda ya da 3. Ve 5. Aylarda yapılabiliyor rota aşısı,sen yine de doktora sor istersen. Ben 2.ayda yaptırdım bı de 4.ayda yaptiracam
Sadece parmagini emse iyi,yumruğunu emiyor bazen o da yetmiyor iki elini birden sokmaya çalışıyor :)
aynı bizim kızSadece parmagini emse iyi,yumruğunu emiyor bazen o da yetmiyor iki elini birden sokmaya çalışıyor :)
Parmak değil direkt yumruğunu emiyor :)normalmiş birde tükürük bezleri çalışmaya başlamış bu ay o yüzden bol bol tükürük yaparmışSlm kızlar nasilsiniz bebekleriniz nasıl
Benimki baş parmağını emiyor sanki emzik gibi çok sakinlestir emince bana acayip faydası oldu bu emmenin sanki emzik emiyor gibi ağlayan çocuk sustu yerine başka bebek geldi 3 gündür o kadar farklılık sakinleri istediği zaman parmağını emiyor ve uyuyor uykusu geldiyse kendi kendineParmak değil direkt yumruğunu emiyor :)normalmiş birde tükürük bezleri çalışmaya başlamış bu ay o yüzden bol bol tükürük yaparmış
Çocuk büyütmek çok zor kesinlikle bu bir gerçek .Psikolojik olarak kendimi çökmüş hissediyorum benim hayatım tamamen değişti ama eşimin aynı devam ediyor yardımcı olacak birtek eşim var oda haftanın 3 gümü sporuna gidiyordu arrık bırak dedim inşlah bırakır bugün bir güzellik merkezine gidicem kaç aydın gidemediğim kaşlarımı yaptırcam keşke bide masaj salonuna gidip kendime gelsem çocuk büyütmek çok zormuş benim oğlan artık gündüzleri açlıktan uykusuz kalsada emmiyor illa biberondan içmek istiyor mecburen sağıp veriyorum gündüzleri ev işlerini zor yetiştiriyorum sabah makinaya attığım çamaşırı akşama anca asıyorum evi bo.k götürüyor desem abartmış olmam İnanın ztn kedi gibi saç döktüğünden sabah süpürsen akşama gene batıyor saçlarım toplu olduğu halde dün misafirin gelecekti maya yaptım ama ne mümkün ğoğça yapacaktım sözde valla ne eve ne eşime yeter oldum depresyona girdim sanki bundan sonra bırakıp çıkıcam 1 saat bile olsa kendime vakit ayırcam hem benim hem bebeğimin sağlığı için sizde durumlar ne kozlar
İnan aynıyız canım.. Evi toparlayayım diyorum imkansız.. Ki ben toz düşse hemen makine açan insanım.. Hamile halimle 8. Ayda tüm evi komple temizledim.. Yardımcı tutmadım.. Ama gel gör ki iki dk durmuyor çocuk.. Uyurken bile ayağımda sallanarak uyuyor .. Ya emerek ya sallanarak uykuya geçiyor.. Pozisyon değiştirince uyanıyor.. Kımıldayamıyorum bile.. Birde bu arada eşimin arkadaşları geliyor çocuk görmeye.. Tek erkekler.. Böyle olunca yatak odasına tıkılıyoruz, ev küçük başka oda yok.. Onlar gelecek diye ter içinde hazırlık yap.. Geçen şehir dışından 3 erkek arkadaşı geleceğiz dediler.. Dışarda zaman geçirirler dedim.. Adamlar kahvaltıya geliyoruz demişler.. Yine evi temizle, pazar pazar onlara kahvaltı hazırla.. O sırada biz yine tıkılı.. Bıktım valla.. Saçma saçma işler.. Eşim 10 dk tutamıyor çocuğu.. Hemen kolum ağrıdı, bileğim ağrıdı diyor.. Ben ne yapayım hem gece hem gündüz.. Ona verdiğimde sırtımı yere koymak yerine, işlere girişiyorumPsikolojik olarak kendimi çökmüş hissediyorum benim hayatım tamamen değişti ama eşimin aynı devam ediyor yardımcı olacak birtek eşim var oda haftanın 3 gümü sporuna gidiyordu arrık bırak dedim inşlah bırakır bugün bir güzellik merkezine gidicem kaç aydın gidemediğim kaşlarımı yaptırcam keşke bide masaj salonuna gidip kendime gelsem çocuk büyütmek çok zormuş benim oğlan artık gündüzleri açlıktan uykusuz kalsada emmiyor illa biberondan içmek istiyor mecburen sağıp veriyorum gündüzleri ev işlerini zor yetiştiriyorum sabah makinaya attığım çamaşırı akşama anca asıyorum evi bo.k götürüyor desem abartmış olmam İnanın ztn kedi gibi saç döktüğünden sabah süpürsen akşama gene batıyor saçlarım toplu olduğu halde dün misafirin gelecekti maya yaptım ama ne mümkün ğoğça yapacaktım sözde valla ne eve ne eşime yeter oldum depresyona girdim sanki bundan sonra bırakıp çıkıcam 1 saat bile olsa kendime vakit ayırcam hem benim hem bebeğimin sağlığı için sizde durumlar ne kozlar
Ben daha olmadım yaKızlar ben 8 Eylül adet olmuştum.. Ayın 20 sinde yine oldum.. Resmen bir hafta remzi durdum, sonra yine oldum.. Hiç sık olan var mı?
Benim bebeğim memeye indirene kadar bağırıyor ama sizin öyle miydi bilmiyorum. 2 ay sorunsuz emdi, şimdi başkası da emzirme pozisyonunda aldığında bağırıyor.işte ben de diyorum ki emmeyen bebeğim sanki phlips avent biberonla emmeyi öğrendi. benimki nacizane bir fikir
Bizim evde de durumlar benzer, ama ben bebeğimi zorunlu olduğumda bile bırakırken rahat edemiyorum, kaç kere adliyeye giderken yanımda götürdüm. Benimki de uyanıkken emmiyor, meme reddiyle uğraşıyoruz, ondan da daha pinpirikli oldum sanırım, uyurken emziriyorum çünkü. Benim de saçlarım dökülüyor, temizliği biri geldiğinde yapabiliyorum. Kaş, saç, baş hak getire çamaşırda da yalnız değilmişim ama uykuları düzene girince düzelir diye düşünüyorum :)Psikolojik olarak kendimi çökmüş hissediyorum benim hayatım tamamen değişti ama eşimin aynı devam ediyor yardımcı olacak birtek eşim var oda haftanın 3 gümü sporuna gidiyordu arrık bırak dedim inşlah bırakır bugün bir güzellik merkezine gidicem kaç aydın gidemediğim kaşlarımı yaptırcam keşke bide masaj salonuna gidip kendime gelsem çocuk büyütmek çok zormuş benim oğlan artık gündüzleri açlıktan uykusuz kalsada emmiyor illa biberondan içmek istiyor mecburen sağıp veriyorum gündüzleri ev işlerini zor yetiştiriyorum sabah makinaya attığım çamaşırı akşama anca asıyorum evi bo.k götürüyor desem abartmış olmam İnanın ztn kedi gibi saç döktüğünden sabah süpürsen akşama gene batıyor saçlarım toplu olduğu halde dün misafirin gelecekti maya yaptım ama ne mümkün ğoğça yapacaktım sözde valla ne eve ne eşime yeter oldum depresyona girdim sanki bundan sonra bırakıp çıkıcam 1 saat bile olsa kendime vakit ayırcam hem benim hem bebeğimin sağlığı için sizde durumlar ne kozlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?