2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende o dertli taraftayim yalnizim kizlar.
iki çocukla hamileliqimden beri temizlik yemek herşey bende uyku yok zaten. banyo yapcam güya banyoya giryom kapisi açik bide aglar duymam diyr sacimi kopukledim durulanmaya firsat yok bi ciglik ve bana seslenrn bi koca ben we banyo o an biter.
yemege oturdugumu bilir gibi hep yrmek saati aglar. butun gun ne is warsa bi kolumda arslanla yapiyorum. benim koca sabah 9 aksam 10 calisiyor.dun gece mesela saat 11 falan ben ufakliqi yatirirken çınar kusmuş salona kucagimda bebeyi yatiryom bana bagirmasiyla hem bebek uyandi hem ben sıçradim.
çocuk agliyo cinar agliyo baba telefonla oynuyo ben yerleri siliyorum. ya neymis midesi bulanyomus adamin kusmuktan bende bayilyom sanki kusmuga kakaya

O an o telefonları insanin kırasi, camdan atası, kafasına çalası geliyor. Valla sinir oluyorum her dakika, her saniye ellerinde..! Allah sana da sabır versin canım. Tam uyuturken bagirmasi tüm uyutma çabasını da cope atıyor tabi

Erkekler.... Ben eşime çok güvenirdim yardım eder diye ama maalesef olmadı. Çocuğu 5 dk tut evi supureyim diyorum surat asiyor. Daha evi yarilamadan "ya sonra yaparsın çocuğu al da çayımı içeyim yarım kaldi" diyor. Ne uyutabilir ne biberonla besleyebilir ne altıni değiştirir. Kenardan bana uzulmkle mesgul

Bu bebekler neden anne yemeğe oturunca ağlıyor bizimki de öyle gündüz hiç uyumuyor artık hep etrafı izliyor uykusuzluktan ağlıyor ayakta uyuyor bırakınca uyanıp ağlıyor desenlere çok ilgili giydiğim kıyafet desenliyse hep bakıyor süt bile içmiyor meraktan.bebek olunca işler çok değişiyor . Nerde benim eski ilgili eşim tamamen değişti .

Ben çocuğu tut demiyorum valla al eline süpür diyorum. Söylene söylene sabahtan beri temizlik yapıyor. Fazla söylenme soluğu annenin evinde alırsın bizide zor görürsün diyorum. Şimdi silmeye geçti bende çocuğu uyutuyorum

NasilYarDiyeyim ben 2 gündür kızımı hamakta uyutuyorum kötü annemiyim ben ya
Hayır yahu nerden çıktı kötü annelik. Yeter ki uyusun dinlensin. Ne kadar onemli uyku onun için biliyor musun? O fındık beyni uyurken gelişiyor. İçinin rahat etmesi için hamağın ölçüsünü al içine boylu boyunca ince bir yastık diktir. Biz öyle yapmıştık. Bı de reflusu için kafa kısmını biraz daha yükseltmistim. Hele bı uyumaya alissin zamanla beşiğe geçirirsin

Hamağın alt kısmına bunu seriyorum. Aziz bebenin alt açma setinin parçası alt tarafı çift katlı yarıya kadar o bölümü baş tarafına koyuyorum. Gece uyku tulumuyla yatırıyorum. Hamakta olursa 5 saat kadar deliksiz uyuyor. Sizin bebeler horluyormu ya :) bizim kızın burnu tıkalı kalmasın diye hergün serumfizyolojikle temizliyorum. Aspiratörle çekmiyorum ama fazlası zararmış kendisi hapşırıp atıyor. Yinede gece horluyor gibi ses çıkarıyor. Acaba nefes alırkenmi zorlanıyor

Eklentiler

• Screenshot_20180922-163744.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 72
2 aylıkken horluyordu şimdi ne oldu bilmiyorum geçti. Bı de ben otribebe ile çekiyorum. Bildiğin katı büyük sumukler geliyor. Nasıl atsın onu cocuk

Dayanamıyorum artık büyük oğlumun davranışları beni çileden çıkarıyor, kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum, hayattan soğudum resmen ( eşim de ilgileniyor şükür ama evde hep bir gerginlik var bağırış, kötü söz, ben emzirirken gelip kardeşini sikmalar beni sinirlendirmeler valla napıcam ben ya. Biz de üç kardeştik arka arkaya valla ne gördük ne yaptık böyle ya offff ((((

Canım konsept fotoğraflarını programla mi çekiyorsun crkiyorsan hangi program ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…