2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Serum fizyolojik ile nasıl bir temizlik yaptığını anlatır msn canım. Beni ebegimin de sabahları tıkalı oluyor diyebilirim

Serum fizyolojik ile nasıl bir temizlik yaptığını anlatır msn canım. Beni ebegimin de sabahları tıkalı oluyor diyebilirim
Hangi tarafı temizleyeceksem başını o tarafa yatırıp parmağımı ağzına vererek başını sabitliyorum. Serum fizyolojik 5 ml zaten yarı kadarını burnuna sıkıyorum. Çok tıkalıysa 3 4 saniye bekleyip aspiratörle çekiyorum. Değilse bırakıyorum o rahatsız olup hapşırarak atıyor

Allah'ın gücüne gitmesin valla tükendim artik ya 4 aylik oldu benim açımdan kolaylasan hiç birşey yok sürekli mızmız huysuz ne beşiğinde duruyo ne arabasında
Uyku desen zaten yok millet 4. Ayda her şeyimiz saatli düzenli diyo ben mi yapamiyorum anlamıyorum. Temizlik yarım yetişemiyorum kendime zaten bakamıyorum. Bugün bi kahve içelim markete gidelim dedik yıktı ortalığı kimseden fayda yok eşimde şu an oyun oynuyor 2 dakika kucağında gezdirip bıraktı kollari ağrımış

Yapma gözünü seveyim 3 ayda bir numara yokmuş 4 e geliyoruz umudu vardı esler aynı ben söylensede veriyorum tutuyo haftasonları ve isten geldikten sonra bana nefes aldırmak zorunda ama yinede bütün yük bende bu saat oldu uyumadı nasıl bebek anlamıyorum

3 ü 4 ü hatta her günü bi umut olarak görüyorum kahvalti ederken biraz kendi kendine dursa tamam oluyo bugün diyorum yok yine ayni. Bu ay gazı kolay çıkıyo yarabbi şükür ama yine huysuz işte. Benim kızda dalıp dalıp açıyo gözlerini eşim hala oyun oynuyor bende bavullarımı topladim anneme gitcem yetti artık biraz nefes alayim.

Kızlar bebekleriniz sizi tanıyor mu? Mesela başkasının kucağında daha huzursuzken size gelince daha huzurlu, sakin oluyorlar mı? Ya da size farklı davranışları var mı? Çalışmaya başladım 1 haftadır anneme bırakıyorum. İşten döndüğümde beni görünce hiçbir şekilde dikkatini çekemiyorum. Annem 2 laf atınca gülmeye başlıyor.. Sanki hassasiyetimi bilmezmiş gibi bir de "bak bak nasıl tanıyor beni" diyor... İyice deliriyorum. Zaten fazla emmedi beni Kokumu tanıyor mudur, annesi olduğumu biliyor mudur acaba? Annem şimdi uyuturken kucağında sallamaya alıştırmış hep annemin kokusunu alıyor.. Ya beni unutursa

Keyfi yerindeyse iki kendine gülene gülme modunda su an annen üzerine alınmasin sende üzülme yani :) benimki tanımıyor yada sese tepki vermiyor ne babasına ne bana en çok bizi görüyor. Doktora sordum ben daha erken su an net görmüyorlar 4.aydan sonra yavaş yavaş tepki vermeye ayırt etmeye başlar dedi

4.aydan sonra umarım beni tanır

Instagramda hekimanne diye bir sayfa var. Bebeklerin 3 bitip 4.aya girdiklerinde destekli oturabileceklerini yazmış herkes 3 aylik bebeklerinin bile fotoğraflarını atıyor. Babasida onlara özendi kızı destekli oturtmaya hevesli evde savaş veriyoruz resmen

Oturabilir bence de canım.. Bizimkini yatık tutamıyoruz zaten.. Uyuduktan sonra uzun yatırıyoruz.. Onun dışında önü dışa dönük göbeğimde oturur ,elimde oturur, dizimde oturur.. 1. Aydan beri ayakları yere basınca adım atar.. Doktor hepsine normal dedi.. Bazıları oturtma dediler diye sormuştum..

Son düzenleme:
Yani suratına değişik hareket yapınca gülüyor canı isterse.. Ama bunu başkalarına da yapar.. Bizim evde annem, kardeşim de vardı.. Annem gel gel dediğinde ona doğru atardı kendini.. Emzirdim ben.. Koku ile alakası yok yani canım.. Erkek kardeşimi bile emmek istedi :)

Herkese selam arkadaslar kizimin gözü capaklaniyor süt sık diyorlar sizde de oldumu damla kullandik gecmedi
Bizde de oldu canım.. Farkediyorum, emerken birden kasılıyor, gözleri meme değiyor, o sıra çapaklanma oluyor.. Bende damla ve antibiyotik kullandım, geçti ama ne zaman memeye değse tekrarlıyor..

Evet annemde soyledi meme degmistir diye ama olmadi ki hic oyle cayin demini ilikken peceteye koy masaj yap dedi ama cesaret edemedim :)

Bi iki gündür acıkınca bana bakıp ağlıyor ya da tesadüf mu bilmiyorum. Ama bi aydır çok ağladığında babasında susmuyor bende susuyor . Odadan çıktığım zaman arkamdan bakıyor annem dün seni tanıyor sanki artık dedi

Çok ağlarsa susmuyor bende de o an kimde isterse onda susuyor.daha çok küçükler zamanla anne babaya daha düşkün olurlar herhalde
Kızlar bugün itibariyle ucretli iznim bitti.moralim bozuldu valla.ucretsiz alicam 3ay zaman çok acımasız insan hem büyüsün hem büyümesin istiyor.

Benim annem de beni çok motive ediyor sağolsun :) "seni tanıyor" değil de, "bak beni tanıyor" diyor.. 3 aydır sadece ben ilgilendim halbuki bebeğimle, sadece 1 haftadır anneme bırakıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…