- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.661
Serum fizyolojik ile nasıl bir temizlik yaptığını anlatır msn canım. Beni ebegimin de sabahları tıkalı oluyor diyebilirimHamağın alt kısmına bunu seriyorum. Aziz bebenin alt açma setinin parçası alt tarafı çift katlı yarıya kadar o bölümü baş tarafına koyuyorum. Gece uyku tulumuyla yatırıyorum. Hamakta olursa 5 saat kadar deliksiz uyuyor. Sizin bebeler horluyormu ya :) bizim kızın burnu tıkalı kalmasın diye hergün serumfizyolojikle temizliyorum. Aspiratörle çekmiyorum ama fazlası zararmış kendisi hapşırıp atıyor. Yinede gece horluyor gibi ses çıkarıyor. Acaba nefes alırkenmi zorlanıyor
Tavan delmeye gerek yok bence ben kapıya barfiks demiri takıp çingene beşiği kurdum onda yatmadı bunda uyuyor :)Nasil bir hamaginiz var acaba resmini atabilir misiniz bende eve salincak yapmayi dusunuyorum tavani delip
Hangi tarafı temizleyeceksem başını o tarafa yatırıp parmağımı ağzına vererek başını sabitliyorum. Serum fizyolojik 5 ml zaten yarı kadarını burnuna sıkıyorum. Çok tıkalıysa 3 4 saniye bekleyip aspiratörle çekiyorum. Değilse bırakıyorum o rahatsız olup hapşırarak atıyorSerum fizyolojik ile nasıl bir temizlik yaptığını anlatır msn canım. Beni ebegimin de sabahları tıkalı oluyor diyebilirim
1 günle ikizlerde takılmışlar kuzum :) düzeltmekronik_unutkan canım bizim bebelerin burcu ne şimdi ?
Valla kesinlikle ikizler. Bizim ki 3 saniye içinde gülerken ağlamaya başlıyor. Bazen aynı anda hem ağlayıp hem gülebiliyor. Bir dengesizlik var :)[/QUOTE]1 günle ikizlerde takılmışlar kuzum :) düzeltme
Yapma gözünü seveyim 3 ayda bir numara yokmuş 4 e geliyoruz umudu vardıAllah'ın gücüne gitmesin valla tükendim artik ya 4 aylik oldu benim açımdan kolaylasan hiç birşey yok sürekli mızmız huysuz ne beşiğinde duruyo ne arabasında
Uyku desen zaten yok millet 4. Ayda her şeyimiz saatli düzenli diyo ben mi yapamiyorum anlamıyorum. Temizlik yarım yetişemiyorum kendime zaten bakamıyorum. Bugün bi kahve içelim markete gidelim dedik yıktı ortalığı kimseden fayda yok eşimde şu an oyun oynuyor 2 dakika kucağında gezdirip bıraktı kollari ağrımış
3 ü 4 ü hatta her günü bi umut olarak görüyorum kahvalti ederken biraz kendi kendine dursa tamam oluyo bugün diyorum yok yine ayni. Bu ay gazı kolay çıkıyo yarabbi şükür ama yine huysuz işte. Benim kızda dalıp dalıp açıyo gözleriniYapma gözünü seveyim 3 ayda bir numara yokmuş 4 e geliyoruz umudu vardıesler aynı ben söylensede veriyorum tutuyo haftasonları ve isten geldikten sonra bana nefes aldırmak zorunda ama yinede bütün yük bende bu saat oldu uyumadı nasıl bebek anlamıyorum
Keyfi yerindeyse iki kendine gülene gülme modunda su an annen üzerine alınmasin sende üzülme yani :) benimki tanımıyor yada sese tepki vermiyor ne babasına ne bana en çok bizi görüyor. Doktora sordum ben daha erken su an net görmüyorlar 4.aydan sonra yavaş yavaş tepki vermeye ayırt etmeye başlar dediKızlar bebekleriniz sizi tanıyor mu? Mesela başkasının kucağında daha huzursuzken size gelince daha huzurlu, sakin oluyorlar mı? Ya da size farklı davranışları var mı? Çalışmaya başladım 1 haftadır anneme bırakıyorum. İşten döndüğümde beni görünce hiçbir şekilde dikkatini çekemiyorum. Annem 2 laf atınca gülmeye başlıyor.. Sanki hassasiyetimi bilmezmiş gibi bir de "bak bak nasıl tanıyor beni" diyor... İyice deliriyorum. Zaten fazla emmedi beniKokumu tanıyor mudur, annesi olduğumu biliyor mudur acaba? Annem şimdi uyuturken kucağında sallamaya alıştırmış hep annemin kokusunu alıyor.. Ya beni unutursa
4.aydan sonra umarım beni tanırKeyfi yerindeyse iki kendine gülene gülme modunda su an annen üzerine alınmasin sende üzülme yani :) benimki tanımıyor yada sese tepki vermiyor ne babasına ne bana en çok bizi görüyor. Doktora sordum ben daha erken su an net görmüyorlar 4.aydan sonra yavaş yavaş tepki vermeye ayırt etmeye başlar dedi
Oturabilir bence de canım.. Bizimkini yatık tutamıyoruz zaten.. Uyuduktan sonra uzun yatırıyoruz.. Onun dışında önü dışa dönük göbeğimde oturur ,elimde oturur, dizimde oturur.. 1. Aydan beri ayakları yere basınca adım atar.. Doktor hepsine normal dedi.. Bazıları oturtma dediler diye sormuştum..Instagramda hekimanne diye bir sayfa var. Bebeklerin 3 bitip 4.aya girdiklerinde destekli oturabileceklerini yazmış herkes 3 aylik bebeklerinin bile fotoğraflarını atıyor. Babasida onlara özendi kızı destekli oturtmaya hevesli evde savaş veriyoruz resmen
Yani suratına değişik hareket yapınca gülüyor canı isterse.. Ama bunu başkalarına da yapar.. Bizim evde annem, kardeşim de vardı.. Annem gel gel dediğinde ona doğru atardı kendini.. Emzirdim ben.. Koku ile alakası yok yani canım.. Erkek kardeşimi bile emmek istedi :)Kızlar bebekleriniz sizi tanıyor mu? Mesela başkasının kucağında daha huzursuzken size gelince daha huzurlu, sakin oluyorlar mı? Ya da size farklı davranışları var mı? Çalışmaya başladım 1 haftadır anneme bırakıyorum. İşten döndüğümde beni görünce hiçbir şekilde dikkatini çekemiyorum. Annem 2 laf atınca gülmeye başlıyor.. Sanki hassasiyetimi bilmezmiş gibi bir de "bak bak nasıl tanıyor beni" diyor... İyice deliriyorum. Zaten fazla emmedi beniKokumu tanıyor mudur, annesi olduğumu biliyor mudur acaba? Annem şimdi uyuturken kucağında sallamaya alıştırmış hep annemin kokusunu alıyor.. Ya beni unutursa
Bizde de oldu canım.. Farkediyorum, emerken birden kasılıyor, gözleri meme değiyor, o sıra çapaklanma oluyor.. Bende damla ve antibiyotik kullandım, geçti ama ne zaman memeye değse tekrarlıyor..Herkese selam arkadaslar kizimin gözü capaklaniyor süt sık diyorlar sizde de oldumu damla kullandik gecmedi
Evet annemde soyledi meme degmistir diye ama olmadi ki hic oyle cayin demini ilikken peceteye koy masaj yap dedi ama cesaret edemedim :)Yani suratına değişik hareket yapınca gülüyor canı isterse.. Ama bunu başkalarına da yapar.. Bizim evde annem, kardeşim de vardı.. Annem gel gel dediğinde ona doğru atardı kendini.. Emzirdim ben.. Koku ile alakası yok yani canım.. Erkek kardeşimi bile emmek istedi :)
Bizde de oldu canım.. Farkediyorum, emerken birden kasılıyor, gözleri meme değiyor, o sıra çapaklanma oluyor.. Bende damla ve antibiyotik kullandım, geçti ama ne zaman memeye değse tekrarlıyor..
Bi iki gündür acıkınca bana bakıp ağlıyor ya da tesadüf mu bilmiyorum. Ama bi aydır çok ağladığında babasında susmuyor bende susuyor . Odadan çıktığım zaman arkamdan bakıyor annem dün seni tanıyor sanki artık dediKızlar bebekleriniz sizi tanıyor mu? Mesela başkasının kucağında daha huzursuzken size gelince daha huzurlu, sakin oluyorlar mı? Ya da size farklı davranışları var mı? Çalışmaya başladım 1 haftadır anneme bırakıyorum. İşten döndüğümde beni görünce hiçbir şekilde dikkatini çekemiyorum. Annem 2 laf atınca gülmeye başlıyor.. Sanki hassasiyetimi bilmezmiş gibi bir de "bak bak nasıl tanıyor beni" diyor... İyice deliriyorum. Zaten fazla emmedi beniKokumu tanıyor mudur, annesi olduğumu biliyor mudur acaba? Annem şimdi uyuturken kucağında sallamaya alıştırmış hep annemin kokusunu alıyor.. Ya beni unutursa
Benim annem de beni çok motive ediyor sağolsun :) "seni tanıyor" değil de, "bak beni tanıyor" diyor.. 3 aydır sadece ben ilgilendim halbuki bebeğimle, sadece 1 haftadır anneme bırakıyorum...Bi iki gündür acıkınca bana bakıp ağlıyor ya da tesadüf mu bilmiyorum. Ama bi aydır çok ağladığında babasında susmuyor bende susuyor . Odadan çıktığım zaman arkamdan bakıyor annem dün seni tanıyor sanki artık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?