2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok canim hic bişeyle oyalanmiyor kucağımda iki dakika otursam bağırmaya sızlamaya başlıyor ney için kalkıp gezdirmem icin. Çok yoruluyorum bak sabahın 5 bucugundan bu yana 5 dakika bile uyumadi artık yoruldum takatim kalmadi.ya 5 dakika dinlenebilsem tamam dicem ama yok hep hareket halindeyim hep ayaktayim

Himm anladim canim ya cok tehlikeli iste ben de ondan cok koektum ama cok sukur bu saatten sinra da bisey olmaz galiba sana da cok gecmisler olsun Allah gistermesin bidaha

Aynı gün doğum yapmıştık canım, benim bebeğimde de salyalar çok fena ve iki elini ağzına sokuyor hep. Bazen işaret parmağını alıyor sadece sonra oguruyor, ben de bari emecen baş parmağını al diyorum :) anlamıyor tabi :) sürekli gezmek istiyor,aynı pozisyonda yavaş yavaş otursam da popom koltuğa değdiği an ağlamaya başlıyor ,sensör var heralde :) sallayarak uyutuyorum ve uyku boyunca da sallamam gerekiyor ,bıraktığım zaman 5 dk sonra uyanıyor . Gece uykularinda sürekli sallanmak istemiyor Allah'tan. Sesli gulmelere başladı ,çok tatlı oluyor o zamanlar da. Bı de kumandayla kavga etti bugün baya :) Salı günü 4.ay asilarimiz var bı de rotanin 2. dozu. Bizden haberler böyle şimdilik.

@Amazing_GNC biberon akışından bahsetmiştiniz,
Ben de değiştirmeyş düşünüyorum biberonla birlikte daha çok 120 içmeye başladı şimdiki biberon 125 ml ve bir no. Avent in sitesinde no 2 de varmış 260 ml biberonlu olan 1+ yavaş alış yazıyor no 3te orta akış yazıyor memeyi unutur mu diye no 2 ye bakıcam sanırım

Kızlar benim kızımda biberon almıyor. Sadece beni emmek istiyor ama sütüm yeterli değil. Benimle aynı durumu yaşayan ve biberon vermeyi başaran var mı??

Allah yardımcın olsun canım. Kolay değil, Hele bir de yardım edecek kimse yoksa

Kızlar benim kızımda biberon almıyor. Sadece beni emmek istiyor ama sütüm yeterli değil. Benimle aynı durumu yaşayan ve biberon vermeyi başaran var mı??
Ben de işe başladığım için biberon denemeye başladık. Dr browns nuk ve avent. Az da olsa aventle içiyordu ama çok uzun sürüyordu bitirmesi. Geçen gün abisi carefourdan bebedor geniş ağızlı biberın vardı hayvanlar falan var üzerinde onu alalım dedi. Zaten diğerlerini pek sevmediği için onı da aldık. Ucu çk yumuşak ve nispeten daha iyi tuttu. Denemek lazım belli olmuyor.

Kızlar aynı benim oğlanı anlatmışsınız yaa.. Cidden ben alıştırmadım kucağa, nasıl oldu böyle anlayamıyorum.. Sürekli el kol hareket halinde.. O kadar harekete bayılmıyor da.. Otomatik salıncak var evde, yatırmam, alışmasın sallanmaya demiştim.. Şimdi keşke onda beş dk yatsa diyorum.. Neden bu kadar huysuz, anlayamıyorum.. Hoş bizim gazımız bitmedi.. Geceleri tavan yapıyor, özellikle.. Allah yardımcımız olsun.. Zor bebekler baya

Kızlar tünaydın hepimizde aynı dertler eller ağıza meme almamalar gündüz az uyumalar allah yardımız oldun bizde 4 aylığız ama kızım yine de sakin

fnd_50 aynı durumdayız. Ben artık kızımı mutlu görmek istiyorum. 7/24 emrine amadeyiz ama sürekli ağlıyor. 3 ayda gazı biter diyorlardı yok. Eşim eğitime gitti şehir dışına diye annemler memleketten döndü oraya kalmaya gittim 24 saat boyunca uyumadı. Dayanamadım eve geldim hamakta uyuması için baygın düştü gündüz 3.30 saat uyudu. Kalktı mama yedi sonrası yine ağlama, annem gece bizde kaldı sabah mamasını içirdim kahvaltı hazırlayacağım. Annem ben bakayım ağlarsa bakalım ne olacak ise baslasan ne yaparız dedi. Normalde yarın ise dönmem gerekli, yürüttü hoplattı oyuncakla oyaladı ağlaması kesilsin diye 15 dakika sonra ağlaması zirveye çıktı ben aldım. Yarın ben olmasam yarım gün bile idare edemezler. Köşeye sıkışmış haldeyim. Yemek yememeye uyumamaya razıyım yeterki artık ağlamasın

Benim 2. Çocuk,bordroda 1 görünüyor.aile bildiri. Formu düzenleyip verirseniz çocuk sayısı görünebilir çocuk yardımı vs için.ben bildirimde bulunmadım henüz işe dönüş yaptığımda hAlledicem sanırım 2 yıl sonra.ama ptt den doğum ücreti aldım 400 tl 2.çocuk için.süt parası memura yok diye biliyorum ayrıca.eğer araştırıp net bilgi alırsanız paylaşırsanız sevinirim.sevgiler

Aynı durumdayız canım kaşıkla veriyorum bazen yarısı dışarı çıkıyor tabi içemiyor da öyle enfazla 30 cc verebiliyorum kaşıkla.kesinlikle biberon almıyor

Süt parası memura yok, doğum yardımı var sadece

Ben de yalnizim artk ne gece ne gunduz uykusu var.dedigin gibi tek gogsum benim de nerdeyse bitecek otekiyle idare ediyorum.acaba doymuyorlar da ondan mi aglayip duruyorlar dicem ama hep boyleydi mama verirken de hatta daha fenaydi gaz sorunu.artik bi an once duzene girse su uykulari kendimi hayal dunyasinda gbi hissediyorum

Doymamakla ilgisi yok bence 120 cc mama sonrasında çıldırarak ağlıyor benim kız

kizlar ben calismiyorum. ev hanimiyim
ikinci oglumya benim simdi benim bu dogum ucretiyle alakali hic bilgim yok ben almadim basvuru falan nasil oluyor.esim beceremedi galba ben hallediyim. bilen warsa bana cewap werebilir mi lutfen

Canım biberon almıyordu oğlum ,aventin biberonu vardi. Kaşıkla veriyordu annem bir iki hafta sonra alıştı. Israrla verdi annem,inşallah sizinki de alisir.
Myhsa canım sen işe de başlamıştın.. Nasıl geçiyor? Mama veriyor muydun?
Mama vermiyorum canım, sagip bırakıyorum zaten öğlene kadar gidiyorum ders programını öyle ayarladım,süt izninden dolayı.ilk hafta zordu ama şimdi düzen oturttular. Yine de çok küçük daha , biraz büyükken bıraksam daha iyi olurdu
Bu arada yakında kel kalacağım galiba imom vitamine geri döndüm
Aynen ben de kalacam, saçlarım baya açılmaya başladı bile. Stres yaptıkça dökülür diyorlar ,döküldükce stres yapıyorum. Tam bı kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…