2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sese hassasiyet olduğu için bir dde dinlendirici müzik dene istersen canım , Belki müziğe odaklandikca dışardan gelen sesler uyandirmayabilir. Uyuduğu 20 dk boyunca da devam etsin müzik. Bi dene istersen
Denedim hiç bana misin demedi ama bana süre sonra tekrar deneyeceğim .

Hafta sonu katılmam gereken düğün var bugun elbise baktım ve göbeğimi görünce alışverişten memnun kalmadım en uygun elbise krem renkti düğüne uygun olur mu

ben de kullanmaya başladım. lcwaikikiden uzun kollu olanlardan ve polar olanlardan aldım. polar olanı daha giydirmedim. hm'den de torba tipi aldım. iyice kış gelince tulumun üstüne giydiririm diye düşünüyorum. yorgan vs. kullanmak istemiyorum. allah yavrularımızı korusun tabii ama çok tehlikeli. amcamın ikiz kardeşi 3-4 aylıkken o yüzden boğulmuş ölmüş. ondan çok korkuyorum. zaten kollarının altından geçirip örttüm hem yazın. tabii kışın yetmez kolların kapanması lazım.
tavsiye ederim ben, çok rahat kullanılıyor. biri bu;
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Tulum/2809803/548794

diğeri;
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Tulum/3234792/573315

torba olan ise;
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0487937005.html

Bende kundak battaniye kullaniyorum fermuarlı çekip önünü rahat oluyor .
Yoksa o küçük ayağıyla tepine tepine açıyor.
Cimcime hatta patikli pantolonunun ucunu yitirmiş açmak için:))ama açamadi tabi

Ben şu an kızımı emziriyorum ve dinlenme molası ama ayrıldım tele bakıyorum.temizlik yapma günüm evrim berbatti süpürdüm oturdum uyursan kızım ki sanmıyorum gündü hiç uyku yok.toz alma ve yer silme işim var banyoyu çamaşır suyuyla yıkayacağım WC yıl de her yer berbat.saat 14:20 de diğer kızımı okuldan alacagiz
Cumartesi bebek görmeye gelecekler.
Menü düşünüyorum ağır misafirim var
Sodalı börek
Kadayıflı kek tatlısı
Yanına yaprak sarma pişiririm
Kurabiye yapmaya niyetim var bakalım
Ablamın eltisi gorumcesi kaynı gelecek
Akşam oturmaya son ağır misafirlerim:))

H&m bizimkiyle aynı model ben çok memnunum

Bu kadar işi tekbaşına yapıyorsan bravo valla bugün de annem bana diyor evine yardımcı birini çağır bebekle zor olur diye bende düşünüyorum kızlar haftada bir gün şöyle ütüleri yapsa evi bi temizleyip gitse çok güzel olur

Kızımı Ana kucağına koyup evleri süpürdüm.
Sonra onu emzirdim biraz pispisladim uyuttum. Uyuyunca hemen işe giriştim.
Tozları aldım her yerin Sonra banyoyu Çamaşır suyuyla temizledim.
Büyük kızımın okul çıkış saati gelmişti Onu almaya gittim kızım evde uyurken.
Hemen aldım geldim Evim yakın okula.
Kızımla karnımızı doyurduk atıştır dık. Bebeğim uyandı onu emzirdim şu an kucağımda.
Şimdi onu tekrar Ana kucağına koyup evleri sileceğim.wc yi çifleyip temizliği bitireceğim.
Kalk otur kalk otur bölük pörçük oluyor ama yapıyorum sonuçta.
Ama zor tabi bebekle kesinlikle temizlikçi bayan anlamak lazım 15 günde bir çok yıpratıcı temizlik yapmak.vallq mis gibi oldu ev ama ben temizlik yapmaktan nefret ediyorum aslında çocuklar için yapıyorum inan:))çok bıktım temizlikten titizdim kendimi artık yorulmuş hissediyorum bıktım ev işinin kölesi olduk.
İmkanım olsun hep kadın çağırırım.
Kızimida diyorum yavrum bak oku iyi meslek sahibi ol çalış hep evini temizler sakın ev hanımı olma

Valla bravo enerjine hayran kaldım :) menüde güzel bence şimdiden ellerinr sağlık bende diş buğdayı ve 6 ay kınası yapmayı düşünüyorum menü düşünmeye başladım şimdiden ama karar veremiyorum

Tşkler
Diyorum yaa bölük bölük yapiyom su an oturdum elimi yıkadım işim bitti kızımı emziriyorum.diger kızım bahçede oynuyor.aksam yemek vakti geldi yarım saat sonra yemek hazırlığı yani hiç durmadan koşturan dur başka yaptığımız yok evde.calisirken dahada rahattım valla.
Sizin bebeğinde dışı çıktınız yoksa 6. Ayda mı tahminen yapacaksınız
Benimki dışı kabarmış tam çıkmadı bakalım yeri belli altlarında iki tane çıkacak cimcime in.
Ben sanada kadayıflı kek tatlısını öneririm çok güzel tadı hafif bir tatlı
Başka şeylerde paylaşırım

Yaa İstanbul'da yaşayanlar ne şanslı Ikea var orda mobilya seçenekleri fazla çok güzel ikeanin herşeyi.gezmek cokkk isterdim şimdi orda olup bu sıralar kitaplık ve çalışma masası Alican kızıma bakınıyorum bayılıyorum oradakilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…