- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.881
SGK ya form dolduruluyor siz yada eşiniz doldurabilir 1 ay içinde de paranız PTT ye yatıyor sadece siz kimlik kartınız ile çekebilirsinizkizlar ben calismiyorum. ev hanimiyim
ikinci oglumya benim simdi benim bu dogum ucretiyle alakali hic bilgim yok ben almadim basvuru falan nasil oluyor.esim beceremedi galba ben hallediyim. bilen warsa bana cewap werebilir mi lutfen
Evet sezeryan di ebebekten aldım ben sexeryanlilara uygundu dikiş yerine gelmiyordu belden cırt cırt bantlı . Yani sikisikligini kendin ayarlayabiliyorsun ilk taktığım zamanlar hafif tutuyordum ağrım azaldıkça sıkmaya başladım .doktorum da korse giy Bisey olmaz demişti o on gün sonra dedi ben bu hafta sonra başladımAma dogumdan 1 hafta sonra korse takilmasi dikislere zarar vermez mi? Sezeryan dogum muydu canim?
11inde dört bitecek aslında . Biz ss pat ise yaramadı çünkü sese karşı hassasiyeti var .yatır kaldır i denemeyi düşünüyorum da gelen giden bi rahat verirse :/Kaç aylıktı canım senin bebeğin? 4. Aydan itibaren uyku eğitimi ne başlayabiliriz. Ss pat yöntemi belki daha iyi olur ilerleyen zamanlarda. Sese hassas bebek olunca da zor( Ben de farklı yöntemler okuyup benim kıza uygun olan metodlari karışık uyguluyorum, her zaman iyi gittiği söylenemez
Canım benimki de uyumadığı gün hiç uyumuyor artık buna yorgun bebek diyorlar uykusuzluk enerji birikimi oluyor uyku uykuyu getirir diyorlar doğru benceBenimki gündüz hiç uyumuyor arkadaş ya çıldıracam ve geceye kadar da kucak istiyor resmen evin içinde kilometrelerce yol yürüyorum.her yanım agriyo uyusa bile 5 dakika bilemedin 10 dakika sonra fildir fildir gözler açık.. buarada hangi metodu denediysem ise yaramamıştı ama uyurken benimki dumanın senden daha güzel sarkisi ile uyuyor. Buarada tabi gogsumu verecem bi yandan da kucaginda sallicam yoksa beyimiz uyumuyor.saatlerce boyle mücadale ederek uyutuyorum. Sonuc 5 dakika ya da 10 fakika sonra hic uyumamis gibi ayakta..Enteresan zamane bebesi:)))
Canım kucakta uyutmaktan vazgeçirmek gerek bizim de öyleydi on dakika yarım saat uyuyordu . Çünkü kucakta olmadığını fark ediyor uyanıyor.Yok canim hic bişeyle oyalanmiyor kucağımda iki dakika otursam bağırmaya sızlamaya başlıyor ney için kalkıp gezdirmem icin. Çok yoruluyorum bak sabahın 5 bucugundan bu yana 5 dakika bile uyumadi artık yoruldum takatim kalmadi.ya 5 dakika dinlenebilsem tamam dicem ama yok hep hareket halindeyim hep ayaktayim
Daha erkene çekmen gerek canımKızlar 3aylik bebekleri olanlar bebisler gündüz son uykusuna kaçta yatıyor ben bir duzen oturtamadim.onceden hep 9.30da uyurdu bir haftadır falan 21.30 ve sonrasına kayıyor.cunku son uyku bazen 18.30 bazen 18 e kalıyor.acaba gündüz son uykusunu daha mı erken bitirmek lazım.memede uyuyor ve ben pert oluyorum uyuyana dek.uyku eğitimi veemeyi dusunuyorum
Kısa kollu body ustunede uzun kollu üst altına çorap üstüne de patikli alt giydiririm yatarken penye battaniye üstüne örgü battaniyesi var baya sıcak tutuyor onu atıyorum.ama geceleri üstünü acıyor hep kontrol etmek durumundayım . Gece uyku tulumları nasıl acaba onlar iyi olur deneyen varsa bizi bilgilendirebilir . Kışın yorgan kullanırım yün yorganı varKizzlar selam iyi geceler.havalar malum sogudu nasil giydiriuorsunuz bebisleri?uzerine ne ortuyorsunuz geceleri??su uykular bi duzene girse bian once artik yaaa
Kısa kollu body ustunede uzun kollu üst altına çorap üstüne de patikli alt giydiririm yatarken penye battaniye üstüne örgü battaniyesi var baya sıcak tutuyor onu atıyorum.ama geceleri üstünü acıyor hep kontrol etmek durumundayım . Gece uyku tulumları nasıl acaba onlar iyi olur deneyen varsa bizi bilgilendirebilir . Kışın yorgan kullanırım yün yorganı var
Allah yardımcın olsun bebeğin ağladıkça ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Sen uyku üzerine eğitimde almışsın biliyorsundur ama tam uykusu gelmeden yatırmayı dene birde emzik kesinlikle sakinleştiriyor, sadece uykuya dalarken veriyorum ben uyuyunca kendiliğinde atıyor zaten.Merhaba herkese uzun zamandır foruma gelmemiştim ama öyle çaresizim ki kızlar anlatamam 3.5 aylık kuzum var. Ve uykusu geldiğinde çok çok ağlıyor sakinleşmiyor hiç. Bir sürü uyku eğitimi videosu izledim seminerlere katıldım. Uyku üzerine lisans tezim var daha neler neler ama bebeğimi ağlatmadan uyutabileceğim bir yöntem bulamadım. Sürekli ağlayan huzursuz bir bebek.Şşş pat yöntemiyle uyutuyordum onda da çok ağlıyordu. Kucağımda salladım onda da ağlıyor. Emzirerek uyuyordu onu da bozdu. Çarşafta sallayalım dedik olmadı. Bi ayağımda sallamadım ona da alıştırma diyorlar. İnanın o kadar çok ağlıyorum ki o ağlıyor diye. Uyku eğitimi için de çok erken anne bebek bağımız oluşmayacak diye endişeleniyorum. Dün geceden beri bırakıyorum yatağına ağlayarak uyuyor. Çünkü napsam da ağlıyor . Ne olur bir akıl verin yada benim durumumda birileri var mı . Delirmek üzereyim çünkü
Allah razı olsun emziği daha birkaç hafta önceye kadar alıyordu ama onu da bir anda bıraktı. Parmaklarını emiyor onun yerine. Ama uykusu gelmeden uyutmayı deneyeyim birAllah yardımcın olsun bebeğin ağladıkça ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Sen uyku üzerine eğitimde almışsın biliyorsundur ama tam uykusu gelmeden yatırmayı dene birde emzik kesinlikle sakinleştiriyor, sadece uykuya dalarken veriyorum ben uyuyunca kendiliğinde atıyor zaten.
Ben kullanıyorum torba tipi uyku tulumu 2 tane aldım. Birisi 4-6 ay h&m biriside 6-12 ay woolnat bizim kız battaniyeleri tekmeliyordu torba tuluma birşey yapamıyor:) sabah içinden çıkınca pıtır pıtır gaz çıkarıyor. Sıcak tutuyo demekki :)Kısa kollu body ustunede uzun kollu üst altına çorap üstüne de patikli alt giydiririm yatarken penye battaniye üstüne örgü battaniyesi var baya sıcak tutuyor onu atıyorum.ama geceleri üstünü acıyor hep kontrol etmek durumundayım . Gece uyku tulumları nasıl acaba onlar iyi olur deneyen varsa bizi bilgilendirebilir . Kışın yorgan kullanırım yün yorganı var
Evet genelde uykulari öyle kısa.bir tane uzun uyku yapıyor 1.5-2saat iki tane kısa yapıyor .20-45 dk arasinda değişiyor.bu arada bebegim de 25inde 3aylik oldu.Kızlar benim kızım 28inde 3. Ayını doldurdu. 1,5 saat uyanık kalıyor 30-45dakika uyuyor. Normal mi sizin nasıl? 4. Ayda uykuları uzuyor mu?
Sese hassasiyet olduğu için bir dde dinlendirici müzik dene istersen canım , Belki müziğe odaklandikca dışardan gelen sesler uyandirmayabilir. Uyuduğu 20 dk boyunca da devam etsin müzik. Bi dene istersen11inde dört bitecek aslında . Biz ss pat ise yaramadı çünkü sese karşı hassasiyeti var .yatır kaldır i denemeyi düşünüyorum da gelen giden bi rahat verirse :/
Benimki de seninki gibi uykusu gelince çok ağlıyor uyuturken de ağlıyor. Epey bı alıştırmistim kendi beşiğinde odasında kendi kendine uyumaya fakat bir haftadır bir şey oldu uyutamiyorum bı turluMerhaba herkese uzun zamandır foruma gelmemiştim ama öyle çaresizim ki kızlar anlatamam 3.5 aylık kuzum var. Ve uykusu geldiğinde çok çok ağlıyor sakinleşmiyor hiç. Bir sürü uyku eğitimi videosu izledim seminerlere katıldım. Uyku üzerine lisans tezim var daha neler neler ama bebeğimi ağlatmadan uyutabileceğim bir yöntem bulamadım. Sürekli ağlayan huzursuz bir bebek.Şşş pat yöntemiyle uyutuyordum onda da çok ağlıyordu. Kucağımda salladım onda da ağlıyor. Emzirerek uyuyordu onu da bozdu. Çarşafta sallayalım dedik olmadı. Bi ayağımda sallamadım ona da alıştırma diyorlar. İnanın o kadar çok ağlıyorum ki o ağlıyor diye. Uyku eğitimi için de çok erken anne bebek bağımız oluşmayacak diye endişeleniyorum. Dün geceden beri bırakıyorum yatağına ağlayarak uyuyor. Çünkü napsam da ağlıyor . Ne olur bir akıl verin yada benim durumumda birileri var mı . Delirmek üzereyim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?