2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar ben calismiyorum. ev hanimiyim
ikinci oglumya benim simdi benim bu dogum ucretiyle alakali hic bilgim yok ben almadim basvuru falan nasil oluyor.esim beceremedi galba ben hallediyim. bilen warsa bana cewap werebilir mi lutfen
SGK ya form dolduruluyor siz yada eşiniz doldurabilir 1 ay içinde de paranız PTT ye yatıyor sadece siz kimlik kartınız ile çekebilirsiniz

Kızlar 3aylik bebekleri olanlar bebisler gündüz son uykusuna kaçta yatıyor ben bir duzen oturtamadim.onceden hep 9.30da uyurdu bir haftadır falan 21.30 ve sonrasına kayıyor.cunku son uyku bazen 18.30 bazen 18 e kalıyor.acaba gündüz son uykusunu daha mı erken bitirmek lazım.memede uyuyor ve ben pert oluyorum uyuyana dek.uyku eğitimi veemeyi dusunuyorum

Kizzlar selam iyi geceler.havalar malum sogudu nasil giydiriuorsunuz bebisleri?uzerine ne ortuyorsunuz geceleri??su uykular bi duzene girse bian once artik yaaa

Ama dogumdan 1 hafta sonra korse takilmasi dikislere zarar vermez mi? Sezeryan dogum muydu canim?
Evet sezeryan di ebebekten aldım ben sexeryanlilara uygundu dikiş yerine gelmiyordu belden cırt cırt bantlı . Yani sikisikligini kendin ayarlayabiliyorsun ilk taktığım zamanlar hafif tutuyordum ağrım azaldıkça sıkmaya başladım .doktorum da korse giy Bisey olmaz demişti o on gün sonra dedi ben bu hafta sonra başladım

11inde dört bitecek aslında . Biz ss pat ise yaramadı çünkü sese karşı hassasiyeti var .yatır kaldır i denemeyi düşünüyorum da gelen giden bi rahat verirse :/

Canım benimki de uyumadığı gün hiç uyumuyor artık buna yorgun bebek diyorlar uykusuzluk enerji birikimi oluyor uyku uykuyu getirir diyorlar doğru bence

Canım kucakta uyutmaktan vazgeçirmek gerek bizim de öyleydi on dakika yarım saat uyuyordu . Çünkü kucakta olmadığını fark ediyor uyanıyor.

Daha erkene çekmen gerek canım

Kizzlar selam iyi geceler.havalar malum sogudu nasil giydiriuorsunuz bebisleri?uzerine ne ortuyorsunuz geceleri??su uykular bi duzene girse bian once artik yaaa
Kısa kollu body ustunede uzun kollu üst altına çorap üstüne de patikli alt giydiririm yatarken penye battaniye üstüne örgü battaniyesi var baya sıcak tutuyor onu atıyorum.ama geceleri üstünü acıyor hep kontrol etmek durumundayım . Gece uyku tulumları nasıl acaba onlar iyi olur deneyen varsa bizi bilgilendirebilir . Kışın yorgan kullanırım yün yorganı var

Kızlar bu arada geçen ay bebegim 700 gram almıştı doktor yeterli dedi ama bu ay 300 gram almış galiba ben kendi tartimda önce kendimi tartiyorum sonra onunla birlikte tartoliyorum sağlık ocağında da 100 gram eksiği çıkıyor hep 10 gün sonra bi ayı doluyor. Sadece anne sütü alıyor yeterli kaka çiş yapıyor ama bilmiyorum kilo almamış

Aynen cnm bende tulum almayi dusunuyorum

Merhaba herkese uzun zamandır foruma gelmemiştim ama öyle çaresizim ki kızlar anlatamam 3.5 aylık kuzum var. Ve uykusu geldiğinde çok çok ağlıyor sakinleşmiyor hiç. Bir sürü uyku eğitimi videosu izledim seminerlere katıldım. Uyku üzerine lisans tezim var daha neler neler ama bebeğimi ağlatmadan uyutabileceğim bir yöntem bulamadım. Sürekli ağlayan huzursuz bir bebek.Şşş pat yöntemiyle uyutuyordum onda da çok ağlıyordu. Kucağımda salladım onda da ağlıyor. Emzirerek uyuyordu onu da bozdu. Çarşafta sallayalım dedik olmadı. Bi ayağımda sallamadım ona da alıştırma diyorlar. İnanın o kadar çok ağlıyorum ki o ağlıyor diye. Uyku eğitimi için de çok erken anne bebek bağımız oluşmayacak diye endişeleniyorum. Dün geceden beri bırakıyorum yatağına ağlayarak uyuyor. Çünkü napsam da ağlıyor . Ne olur bir akıl verin yada benim durumumda birileri var mı . Delirmek üzereyim çünkü

Kızlar benim kızım 28inde 3. Ayını doldurdu. 1,5 saat uyanık kalıyor 30-45dakika uyuyor. Normal mi sizin nasıl? 4. Ayda uykuları uzuyor mu?

Allah yardımcın olsun bebeğin ağladıkça ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Sen uyku üzerine eğitimde almışsın biliyorsundur ama tam uykusu gelmeden yatırmayı dene birde emzik kesinlikle sakinleştiriyor, sadece uykuya dalarken veriyorum ben uyuyunca kendiliğinde atıyor zaten.

Allah razı olsun emziği daha birkaç hafta önceye kadar alıyordu ama onu da bir anda bıraktı. Parmaklarını emiyor onun yerine. Ama uykusu gelmeden uyutmayı deneyeyim bir

Ben kullanıyorum torba tipi uyku tulumu 2 tane aldım. Birisi 4-6 ay h&m biriside 6-12 ay woolnat bizim kız battaniyeleri tekmeliyordu torba tuluma birşey yapamıyor:) sabah içinden çıkınca pıtır pıtır gaz çıkarıyor. Sıcak tutuyo demekki :)

Rapor için gittiğim doktorun kapısında randevum iptal edildi. Ameliyatı uzamış işede gitmemiştim. Randevum sabahtı öğleden sonraya çekmişlerdi sonrada tamamen iptal oldu. O kadar yol gitmememi yansam rapor alamadığımamı. Arayıp yıllık izin yazdırdım yarın tekrar deneyeceğim

Kızlar benim kızım 28inde 3. Ayını doldurdu. 1,5 saat uyanık kalıyor 30-45dakika uyuyor. Normal mi sizin nasıl? 4. Ayda uykuları uzuyor mu?
Evet genelde uykulari öyle kısa.bir tane uzun uyku yapıyor 1.5-2saat iki tane kısa yapıyor .20-45 dk arasinda değişiyor.bu arada bebegim de 25inde 3aylik oldu.

11inde dört bitecek aslında . Biz ss pat ise yaramadı çünkü sese karşı hassasiyeti var .yatır kaldır i denemeyi düşünüyorum da gelen giden bi rahat verirse :/
Sese hassasiyet olduğu için bir dde dinlendirici müzik dene istersen canım , Belki müziğe odaklandikca dışardan gelen sesler uyandirmayabilir. Uyuduğu 20 dk boyunca da devam etsin müzik. Bi dene istersen

Benimki de seninki gibi uykusu gelince çok ağlıyor uyuturken de ağlıyor. Epey bı alıştırmistim kendi beşiğinde odasında kendi kendine uyumaya fakat bir haftadır bir şey oldu uyutamiyorum bı turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…