2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Yanimda anne baba yani reflu yataginda yatiyor.her odada ona yatiriyorum ama kavramiyor cocugu hamak daha iyi o konuda aslinda ama ben kullanamadm onu bi turlu

Yarım kundak denediniz mi hiç ? Ellerinin hareketiyle kendilerini uyandırıyorlar. Bi parça uzatır belki uykusunu.

Kundak denedim ama bu seferde ellerini kipirdatamadigi icin uyaniyor bide sinirlenip agliyor

Kizlar kizim bugun dort aylik oldu asisi icin saglik ocagindayiz bakalim dunden beri berbat agliyor surekli asiri mizmiz.bugun burnu da akmaya basladi hasta oldu sanirim bakalim asidan sonra nasi olcaz

Canim cozum basit, gidip belediyeye sikayet edebilirsin. Fotografta cek hatta onlar elinde kanit olsun.

Sezeryan dogum yapan arkadaslar, korse kullaniyor musunuz? Gobegim hala duruyor inmedi :/ hamile saniyorlar..

Sezeryan dogum yapan arkadaslar, korse kullaniyor musunuz? Gobegim hala duruyor inmedi :/ hamile saniyorlar..
ah canim ah oturunca buklum buklum oluyo bide sasirdim.korse taksak faydasi olmaz normal dogum olsaydik hemen korse giyerdik ama sezeryan 1 ay cok siddetli acidigindan malesef hic takamadim simdideee taksak emin ol faydasi falan olmaz spor yapcaz o gobekten kurtulmak icinsporuda nasil yapcaz oda meçhul allah kolaylik wersin

Offf kalici mi bu gobek yanii ya bildigin hamile gobegi var sanki 5 aylik.. dikislerden dolayi mekik cekmeye korkuyorum zarari olur mu acaba. Hamilelikten once duzenli yoga yapiyordum simdi hicbiseye firsat olmuyorki, bir de calisiyorum simdi.kilo verdim ama gobek gitmiyor cok dikkat cekiyor

Benim bebeğimde aynıydı. 2.5 aya kadar kulak arkasi ettim ama metsil kullanmaya baslayinca çok rahatladim. Benim cocugum uyuyormuş meğer dedim. Rahatladı yavrum. Sen de dene ıstersen.

Maşallah canım yaa, çok zorlandın başta ama düzen olmasına sevindim.. İki buçuk saat gece uykusu için bile hayal benim için.

Aslında bende ilk yengeç okumuştum yükselenine falan baktım. Sen sorduğunda yengeç yazdım sonra tekrar baktım ikizler gördüm karıştı hatlar
Yok yaa yengeçler bence :) babymall sayfasında da baktım, gazetelere de..

Gece yatarken mama alıyor mu canım? Benimki tek anne sütü içiyor.. Ondan mı sık uyanıyor acaba? Hoş ıkınması da çok..

Canım tüm mesajlarını okudum.. Senin kız aynı benim oğlan.. Nasıl olacak bilemiyorum.. Artık memelerim yumuşak. Önceden tişört kalmazdı.. Çünkü annem vardı dinlenirdim.. Şimdi ne gündüz uyuyorum ne gece

Canım ben hiç sağmıyorum.. Sağmak mı lazım diyeceğim de ben geçen sağdım bir ml çıkmadı ya.. Tek göğsüm de bitti resmen. Çok üzgünüm..

Benim bebeğimde aynıydı. 2.5 aya kadar kulak arkasi ettim ama metsil kullanmaya baslayinca çok rahatladim. Benim cocugum uyuyormuş meğer dedim. Rahatladı yavrum. Sen de dene ıstersen.
Aynen canım ya.. ilk ay metsil ve Biogaiaya başladık.. Haftada bir kaka yapardı.. Artık her gün yapıyor ama gündüz yapıyor.. Gece sürekli kalkıp emiyor, o da gaz yapıyor galiba.. Gece ikiden üçten sonra sancı tavan yapıyor.. Yani metsil ve Biogaia iyi geldi ama geçmedi.. 7kilo çocuk ıkınsa çıkar diyeceğim ama ıkınmaktan heder oluyor çocuk.. Geçer inşallah

Kızlar saç dökülmeleriniz nasıl? Normalmiş ama çok dökülüyor sinir geldi artık. Kel kalcam sanırım
Çok dökülüyor bu ara.. Canım sıkılıyor benimde

Selam kızlar bugün bizim 3 aay kontrolü vardı , asida yapıldı. Kızım 5585 gram olmuş sanki kilosu az gibi , gerçi oğlum çıtayı fazla yükseltti o tombis tombis ti hep ama kızım da oğluma göre daha uzun o yüzden cılız duruyor , Kız bebeklerde kilo durumu nasıl ? Geçen ay 4995 ti bu arada

Canım nasıl başardın ben denedim ağlıyor uykusuzluktan kafasını geriye atıyor ama yatmıyor

Canım valla bu üstten birşey atana çok gicigim ben yerinde olsam onun bir üst katına çıkar kıyafetlerine yağ dokerdim bir ara bir komşu diğerini korkutmak için kapısına yağ sürdü ortalığa da yaydı benle uğraştı büyü yaptım dedi kadın korkudan bir daha yapmamıştı
esimde oyle dedi komsu hakki war dedi sabret bisi daha gorursen cek gotur dedi hakli sagol canim walla yiprandim ya
Aynı şikayetten doktora gittim kan tahlilleri yapıldı feritin değeri B12 düşük çıktı ilacabasladim sizde gidin geçmiş olsun
Kızlar saç dökülmeleriniz nasıl? Normalmiş ama çok dökülüyor sinir geldi artık. Kel kalcam sanırım

ben de 4+5 haftalık hamileyim. allah nasip ederse haziran ayında anne olacağım inşallah. ilk öğrendiğimde aklıma gelen allahım kimseye aratma evlat duygusuyla sınama oldu çok sevindim allah bana da isteyen herkese de anne olmayı nasip eder inşallah daha yolun çok başındayım.

Canım nasıl başardın ben denedim ağlıyor uykusuzluktan kafasını geriye atıyor ama yatmıyor
Öncelikle ben hiç ayakta sallamadım, anakucaginda sallıyordum yavaş yavaş sallamayi bıraktım bir iki salladım kendi haline bıraktım , emerken uyayacagi için eline hep muslin bez verdim hem ilerde uyku arkadaşı olsun onunla uyusun diye, şimdi muslin bezi uykusu varken eline veriyorum ve algılamaya başladı. Anakucagina yatırıyorum uyuyacagi zaman, elinde bez ile yavaş yavaş dalıyor Sen de öncelikle ayağına alıp yavaş yavaş salla, bir kaç gün sonra bir iki ayağını oynat sadece, bir kaç gün sonrasına ayağında yatsın ama sallama, sonraki günlerde de aynı yastık ve yerde yatsın ama ayağına almamış şekilde. Böylece kademeli olarak bu alışkanlık biraktirikir. Bir de bebeğin sadece uyku ile ozdeslestirecegi birşeyi olsun. Battaniye muslin bez, zararsız peluş oyuncak gibi... Ama sadece uyuyacagi zaman verilmeli oynarken değil

aynen canim gitmiyo cok spora ihtiyac war ama oda ne mumkun bebelerle benimde suan gobek war

hahahaha supermis halimi bi gorsen canim elbise astim aksam ustu ustune seffaf laylon ortu serdim. ben yapmadiqimdan cok zoruma gidiyo ama valla hak rewa bole insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…