- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.821
Anlıyorum canım zoryattığı yer nasıl yani kendi yatağında yatıyor dimi ? Benim kız da kendi yatağında yatıyor ve çok sık uyaniyordu, ben de yatağının içine babynest koydum şimdi iyi uyuyor yani yeri daralinca daha iyi uyumaya başladı. O irkilmeler eller kollar durdu.
Yarım kundak denediniz mi hiç ? Ellerinin hareketiyle kendilerini uyandırıyorlar. Bi parça uzatır belki uykusunu.
Canim cozum basit, gidip belediyeye sikayet edebilirsin. Fotografta cek hatta onlar elinde kanit olsun.kızlar ay bir dertlendim sinir küpü oldum size yazım dedim üst komşum mahfediyo beni.
ben kiraciyim onlarinsa ev kendilerinin yeter ettim tasincam artik ama ha deyince bilirsiniz ki olmuyo ewimide cok sewiyorum bu lanet kadin yuzunden burnumdan geliyo hersey
kAc defa uyarmama ragmen 4 cocugu war gece gunduz susmuyolar sesleri ewjn icinde resmen aglamalar bagirmalar tamm anliyorum cocuklu ew sonucta ama gece 2 3 sonra balkonumda ekmek kırıntısi kabuk kagit akliniza ne gelirse sac kıl hersey buluyorum camlarimin onu dahil cam acamiyorum hanimefendiyi uyarmama ragmen ben senin icin ewimemi kitlenim demez mi arka camlardan silkele ben on camlari kullanyom diyorum arka cama kim gidicek diyo veeee en buyuk sinirimin nedeni iseee arslanin elbiseleri asiliydi bilyosunuz genel beyaz bi baktim balkon sapsari bisi islak elbisrlere baktim onlarda ayni sapsari balkondan kucuk oglu isemis. sok oldum ve ben napim kusura bakmayin yazdim yazdim.
hani sakin sanmayin sabretmedim 1 senedir bunlari yasiyorum daha neler neler titiz biriyim bide cocukla zaten is yapamiyorum bu aralar ölüyom evde
esimde oyle dedi komsu hakki war dedi sabret bisi daha gorursen cek gotur dedi hakli sagol canim walla yiprandim yaCanim cozum basit, gidip belediyeye sikayet edebilirsin. Fotografta cek hatta onlar elinde kanit olsun.
Sezeryan dogum yapan arkadaslar, korse kullaniyor musunuz? Gobegim hala duruyor inmedi :/ hamile saniyorlar..
Offf kalici mi bu gobek yaniiah canim ah oturunca buklum buklum oluyo bide sasirdim.korse taksak faydasi olmaz normal dogum olsaydik hemen korse giyerdik ama sezeryan 1 ay cok siddetli acidigindan malesef hic takamadim simdideee taksak emin ol faydasi falan olmaz spor yapcaz o gobekten kurtulmak icin sporuda nasil yapcaz oda meçhul allah kolaylik wersin
Bizde belli birşey yok ama akşam 7-9 arası uyuyor.. Hemen iki saat sonra kalkmaya başlıyor.. En son gece iki buçuktan sonra ıkınması başlıyor ve ben yatamıyorum.. Sabah 6-7 gibi kaka yaparsa 8de uyutuyorum, en fazla bir saat.. Kaka yapmazsa yandık zaten.. Sonra öğlen kırk beş dk civarı yatıyor, sürekli sallarsam.. En son yine akşam dediğim saatte yatıyor. Yani pek uykusu yok.. Bugün hâlâ gözler cin gibi.. Yatışı belli değil ama kalkış saati belli, sağolsun.. Uyanıkken de sırtı yerde olmaz.. Hep kucakta ve ayakta.. Ayaktaki hareketleri, yavaş yavaş oturarak yapıyorum, tam oturduğum an basıyor çığlığı.. Nerden anlıyor oturduğumu anlamıyorum.. Allah yardımcımız olsun.. Gaz sancısı bitse düzelecek gibi hissediyorum
Tabi sizlerin ikinci çocuk daha zordur canım.. Allah kolaylık versin
Maşallah canım yaa, çok zorlandın başta ama düzen olmasına sevindim.. İki buçuk saat gece uykusu için bile hayal benim için.Ben başladım canım. Tam kesinleşmedi saatler fakat bugün en güzel günümüzde bugünü yazayım sana.
Sabah 8 gibi kalktı. 10 gibi uyudu tam iki buçuk saat. Sonra 2 de yattı yine iki buçuk saat uyudu. Sonra 6 buçukta yattı 7 de uyandı. Şimdi gece uykusuna geçti saat 9da.
Her gün böyle güzel uyumuyor tabii fakat genel hatları ile akşam 9 da yatar sabah 7-8 arasi kalkar gün içinde de 3-4 kere uyuturum.
Sallanarak ağzında emzik beyaz gürültüyle uyuyor. Onları kesmeye calisiyorum
Yok yaa yengeçler bence :) babymall sayfasında da baktım, gazetelere de..Aslında bende ilk yengeç okumuştum yükselenine falan baktım. Sen sorduğunda yengeç yazdım sonra tekrar baktım ikizler gördüm karıştı hatlar
Gece yatarken mama alıyor mu canım? Benimki tek anne sütü içiyor.. Ondan mı sık uyanıyor acaba? Hoş ıkınması da çok..Bizimki de Akşam 10 dan önce yatmıyor ama yattı mı maşallah iki kere kalkıyor biri sabaha karşı olmak üzere şükür, eğer o da olmasa enerjim kalmazdı hiç birşeye. Gündüz hiç oyalanmiyir mi canım kendi oyun halisinda ,ana kucağında falan. Allah yardımcınız olsun canım , ben iki çocuk zor olur diyordum ama ilki daha zormuş Hele ki tecrubesizlik ve ilk bebeğin verdiği heyecan ve endişe hali de işi zorlaştırıyor. Insallah en kısa zamanda düzene girer canim
Canım tüm mesajlarını okudum.. Senin kız aynı benim oğlan.. Nasıl olacak bilemiyorum.. Artık memelerim yumuşak. Önceden tişört kalmazdı.. Çünkü annem vardı dinlenirdim.. Şimdi ne gündüz uyuyorum ne geceDepresyona giricem yaa yazdiklarinizi okudukcabizim uyku duzenimiz falan yok sabah dorte kadar uc dort kez uyaniyor emziriyorum her seferinde oyle uyutabiliyorum.sonrasinda gazi kakasi varsa yirmi dk yarim saate bi uyaniyor.kakasini yapmasi saatlerini aliyor en gec yedide uyaniyor ve bida uyumuyor.zaten kendi kendine uyumasi bi ruya uyku egitimini okudum ama uygulamak imkansiz suan.yatirdigim an cigligi kopariyor sallayarak ve beyaz gurultuyle uyutuyorum.ayaktan indirdigim an gozunu aciyor tuvalete zor gidiyorum çıt sesine uyaniyor.gunduz uykusu max yarim saat offff
Canım ben hiç sağmıyorum.. Sağmak mı lazım diyeceğim de ben geçen sağdım bir ml çıkmadı ya.. Tek göğsüm de bitti resmen. Çok üzgünüm..3 saatte 1 düzenli sağım yap süt sağarken bebeğinin tatlı hallerini düşün canım psikoloji etkiliyor sütü artık 3 ayı geçti bizimkiler süt kanallarının açılmış olması lazım ne yersen ye süt olur zaten
Aynen canım ya.. ilk ay metsil ve Biogaiaya başladık.. Haftada bir kaka yapardı.. Artık her gün yapıyor ama gündüz yapıyor.. Gece sürekli kalkıp emiyor, o da gaz yapıyor galiba.. Gece ikiden üçten sonra sancı tavan yapıyor.. Yani metsil ve Biogaia iyi geldi ama geçmedi.. 7kilo çocuk ıkınsa çıkar diyeceğim ama ıkınmaktan heder oluyor çocuk.. Geçer inşallahBenim bebeğimde aynıydı. 2.5 aya kadar kulak arkasi ettim ama metsil kullanmaya baslayinca çok rahatladim. Benim cocugum uyuyormuş meğer dedim. Rahatladı yavrum. Sen de dene ıstersen.
Çok dökülüyor bu ara.. Canım sıkılıyor benimdeKızlar saç dökülmeleriniz nasıl? Normalmiş ama çok dökülüyor sinir geldi artık. Kel kalcam sanırım
Canım nasıl başardın ben denedim ağlıyor uykusuzluktan kafasını geriye atıyor ama yatmıyorAyakta sallayan arkadaşlar , Gerçekten işiniz zorAma bu alışkanlığı biraktirmak lazım sizin ve bebeğiniz için, gündüz ne olursa olsun sallamayin , başlarda zor olacak ama zamanla alisacaklar. Ben de anakucaginda sallıyordum ama artık gündüzleri eline muslin bez veriyorum hafif yüzünü kapatacak şekilde o şekilde uyumaya başladı Insallah akşamları da o şekilde yababiliriz
Denedim yatmıyor. Bizim de üç biteli iki hafta oluyorher çocuk farklı tabi ama uyandığında pışpışlayıp geri uyutmayı dene derim. bi de 2-3 haftaya kadar biz de öyleydik . 3 ayı bitieince düzelmeye başladı
Aynı şikayetten doktora gittim kan tahlilleri yapıldı feritin değeri B12 düşük çıktı ilacabasladim sizde gidin geçmiş olsunesimde oyle dedi komsu hakki war dedi sabret bisi daha gorursen cek gotur dedi hakli sagol canim walla yiprandim ya
Kızlar saç dökülmeleriniz nasıl? Normalmiş ama çok dökülüyor sinir geldi artık. Kel kalcam sanırım
Ben hemen bi hafta sonra giymiştim iki ay boyunca sürekli giydim indirdi çok az var şimdi . Şimdi giyersen bi faydası olmayabilirSezeryan dogum yapan arkadaslar, korse kullaniyor musunuz? Gobegim hala duruyor inmedi :/ hamile saniyorlar..
Öncelikle ben hiç ayakta sallamadım, anakucaginda sallıyordum yavaş yavaş sallamayi bıraktım bir iki salladım kendi haline bıraktım , emerken uyayacagi için eline hep muslin bez verdim hem ilerde uyku arkadaşı olsun onunla uyusun diye, şimdi muslin bezi uykusu varken eline veriyorum ve algılamaya başladı. Anakucagina yatırıyorum uyuyacagi zaman, elinde bez ile yavaş yavaş dalıyorCanım nasıl başardın ben denedim ağlıyor uykusuzluktan kafasını geriye atıyor ama yatmıyor
aynen canim gitmiyo cok spora ihtiyac war ama oda ne mumkun bebelerle benimde suan gobek warOfff kalici mi bu gobek yaniiya bildigin hamile gobegi var sanki 5 aylik.. dikislerden dolayi mekik cekmeye korkuyorum zarari olur mu acaba. Hamilelikten once duzenli yoga yapiyordum simdi hicbiseye firsat olmuyorki, bir de calisiyorum simdi.kilo verdim ama gobek gitmiyor cok dikkat cekiyor
hahahaha supermis halimi bi gorsen canim elbise astim aksam ustu ustune seffaf laylon ortu serdim. ben yapmadiqimdan cok zoruma gidiyo ama valla hak rewa bole insanlaraCanım valla bu üstten birşey atana çok gicigim ben yerinde olsam onun bir üst katına çıkar kıyafetlerine yağ dokerdim bir ara bir komşu diğerini korkutmak için kapısına yağ sürdü ortalığa da yaydı benle uğraştı büyü yaptım dedi kadın korkudan bir daha yapmamıştı
Aynı şikayetten doktora gittim kan tahlilleri yapıldı feritin değeri B12 düşük çıktı ilacabasladim sizde gidin geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?