- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.841
Meme reddi bizim biberondan önce başladı. O nedenle biberona başlamıştık. Çok uzun sürüyor bitirmesi. Zaten diğer uçlara göre sert bir ucu var. Şimdi memeden de emiyor az çok ama benimki de yenidoğan yani 1 numara. Baktığımda 1 ay üstü ve 3 ay üstü var emin olamadım.Bende tek delikli olanı yani 1 numarayı kullanıyorum. 3aydan sonra değişmek gerek ama değişmedim bende meme reddi felan olur delik çok olursa diye korktum.
Benim hergün aynı bezdim meme bağımlılığındanbiz hala ayaktayiz
kac kere basa sardik bilmiyorum kizlar.
uyutuyorum yatagina koyuyorum 10 dakka surmuyo we agliyo emzirmekten gogus uclarim acidi cok mutsuzum
Emzik denedin mi hiçbiz hala ayaktayiz
kac kere basa sardik bilmiyorum kizlar.
uyutuyorum yatagina koyuyorum 10 dakka surmuyo we agliyo emzirmekten gogus uclarim acidi cok mutsuzum
Uygulayacağım canım aslında benimki de kucakta gezdirerek uyuyordu agirlastigi için belim kopuyordu artık ben de ayakta sallamaya zor bela alıştırdım :) ne iyi yapmışım değil mi :) ş pat yöntemini denedim üç dört gün yatmadı hiç bi saatte sürse yatmadı . Annem de ayakta salla dedi öyle oldu.eline bi yemenim var onu veriyorum sallarken onu emiyor öyle uyuyor .bi de bizimki sesler e çok hassas yatar mi acaba öyle kendi halinde deneyip gorecezÖncelikle ben hiç ayakta sallamadım, anakucaginda sallıyordum yavaş yavaş sallamayi bıraktım bir iki salladım kendi haline bıraktım , emerken uyayacagi için eline hep muslin bez verdim hem ilerde uyku arkadaşı olsun onunla uyusun diye, şimdi muslin bezi uykusu varken eline veriyorum ve algılamaya başladı. Anakucagina yatırıyorum uyuyacagi zaman, elinde bez ile yavaş yavaş dalıyorSen de öncelikle ayağına alıp yavaş yavaş salla, bir kaç gün sonra bir iki ayağını oynat sadece, bir kaç gün sonrasına ayağında yatsın ama sallama, sonraki günlerde de aynı yastık ve yerde yatsın ama ayağına almamış şekilde. Böylece kademeli olarak bu alışkanlık biraktirikir. Bir de bebeğin sadece uyku ile ozdeslestirecegi birşeyi olsun. Battaniye muslin bez, zararsız peluş oyuncak gibi... Ama sadece uyuyacagi zaman verilmeli oynarken değil
Benimde ayakta sallama maceram öyle başladı.. Çocuk ilk aydan 5 kiloyu aşmıştı.. Sancıları fazla idi.. Mecbur hep kucakta idi.. İstemeden sallamaya başladımUygulayacağım canım aslında benimki de kucakta gezdirerek uyuyordu agirlastigi için belim kopuyordu artık ben de ayakta sallamaya zor bela alıştırdım :) ne iyi yapmışım değil mi :) ş pat yöntemini denedim üç dört gün yatmadı hiç bi saatte sürse yatmadı . Annem de ayakta salla dedi öyle oldu.eline bi yemenim var onu veriyorum sallarken onu emiyor öyle uyuyor .bi de bizimki sesler e çok hassas yatar mi acaba öyle kendi halinde deneyip gorecez
Ama dogumdan 1 hafta sonra korse takilmasi dikislere zarar vermez mi? Sezeryan dogum muydu canim?Ben hemen bi hafta sonra giymiştim iki ay boyunca sürekli giydim indirdi çok az var şimdi . Şimdi giyersen bi faydası olmayabilir
Kaç aylıktı canım senin bebeğin? 4. Aydan itibaren uyku eğitimi ne başlayabiliriz. Ss pat yöntemi belki daha iyi olur ilerleyen zamanlarda. Sese hassas bebek olunca da zorUygulayacağım canım aslında benimki de kucakta gezdirerek uyuyordu agirlastigi için belim kopuyordu artık ben de ayakta sallamaya zor bela alıştırdım :) ne iyi yapmışım değil mi :) ş pat yöntemini denedim üç dört gün yatmadı hiç bi saatte sürse yatmadı . Annem de ayakta salla dedi öyle oldu.eline bi yemenim var onu veriyorum sallarken onu emiyor öyle uyuyor .bi de bizimki sesler e çok hassas yatar mi acaba öyle kendi halinde deneyip gorecez
Benim iç dikislerime zarar verdi. Evet giyilmemesi gerekiyor aslında. İç basıncı arttıran şeylerden kaçınmak lazimAma dogumdan 1 hafta sonra korse takilmasi dikislere zarar vermez mi? Sezeryan dogum muydu canim?
Benimki gündüz hiç uyumuyor arkadaş ya çıldıracam ve geceye kadar da kucak istiyor resmen evin içinde kilometrelerce yol yürüyorum.her yanım agriyo uyusa bile 5 dakika bilemedin 10 dakika sonra fildir fildir gözler açık.. buarada hangi metodu denediysem ise yaramamıştı ama uyurken benimki dumanın senden daha güzel sarkisi ile uyuyor. Buarada tabi gogsumu verecem bi yandan da kucaginda sallicam yoksa beyimiz uyumuyor.saatlerce boyle mücadale ederek uyutuyorum. Sonuc 5 dakika ya da 10 fakika sonra hic uyumamis gibi ayakta..Enteresan zamane bebesi:)))Kaç aylıktı canım senin bebeğin? 4. Aydan itibaren uyku eğitimi ne başlayabiliriz. Ss pat yöntemi belki daha iyi olur ilerleyen zamanlarda. Sese hassas bebek olunca da zor( Ben de farklı yöntemler okuyup benim kıza uygun olan metodlari karışık uyguluyorum, her zaman iyi gittiği söylenemez
Canım iç dikişlerinin zarar gördüğünü nasıl anladın? Ağrın filan mi oldu? Ben korse kullanmıyorum ama karin göbek basen vs egzersizleri yapıyorum bi yandan da korkuyorum zarar görür mü diye. Bu arada ayın 1 inde 4 aylık oluyoruzBenim iç dikislerime zarar verdi. Evet giyilmemesi gerekiyor aslında. İç basıncı arttıran şeylerden kaçınmak lazim
benimki yaklas8k iki haftadir huysuz.c7nku abladan bana benden ona soguk alginligi gecti.burnu tikandi rahat ememedi cok sinirliydi.uc gun sifir uyku uyuduk.surekli burninu acip aspire etmeme ragmen hemen tikaniyordu.simdide balgamli oksuruge cevirdi.bu sefer genzi doluyor oksuruyor uykusu bolunuyor.iki gundur anca gece derin uyuyor yavrum.yani atak haftasissi sa bile biz bu sebepten zor atlattik.Ayni seyler var desem inanır mısın? Demek ki "atak" hep ataga suç buluyoruzbebelerde hiç suç yok. Ama öyleyse geçer inşallah. Bu aralar ben de memnun edemiyorum
Daha 40 im çıkmamıştı canım dikiş ağrıları falan tamamen geçmişti. Sonra bir düğünde korse taktim. Hem de bebeğim kolikti sürekli kucagimda belki 10 saat yürüyerek zıplayarak pispisliyordum. Sonra kesi yeri içerden aşırı ağrı yapmaya başladı. Hareket edemez oldum. Doktora gittim o söyledi. 5-6 gün yattım biraz düzeldi. Sonra ne zaman korse denesem ağrım oldu. Bir aydır hiç denemedimCanım iç dikişlerinin zarar gördüğünü nasıl anladın? Ağrın filan mi oldu? Ben korse kullanmıyorum ama karin göbek basen vs egzersizleri yapıyorum bi yandan da korkuyorum zarar görür mü diye. Bu arada ayın 1 inde 4 aylık oluyoruz
valla ben bu ayin basinda emzik verdim aldi resmen nirvanaya ulastik.uyku e.areleri gosterice tikiyorum agzina sakinliyor.Emzik denedin mi hiç
cokkk uzuluyorum ne kendi dinleniyo ne beni dinlendiriyo canim cok yoruldum diger oglumda sabah erkenden kalkiyo uykular haram oldu.Benim hergün aynı bezdim meme bağımlılığından
dogdugundan beri emzik deniyorum ugrasyorum her denemem kusmayla sonuclanyo canim istemiyoEmzik denedin mi hiç
Duman şarkısıyla uyuyan bebeBenimki gündüz hiç uyumuyor arkadaş ya çıldıracam ve geceye kadar da kucak istiyor resmen evin içinde kilometrelerce yol yürüyorum.her yanım agriyo uyusa bile 5 dakika bilemedin 10 dakika sonra fildir fildir gözler açık.. buarada hangi metodu denediysem ise yaramamıştı ama uyurken benimki dumanın senden daha güzel sarkisi ile uyuyor. Buarada tabi gogsumu verecem bi yandan da kucaginda sallicam yoksa beyimiz uyumuyor.saatlerce boyle mücadale ederek uyutuyorum. Sonuc 5 dakika ya da 10 fakika sonra hic uyumamis gibi ayakta..Enteresan zamane bebesi:)))
Benim kızımda aventin soothie emziğinde öğürüyordu şimdi aventin air emziğini aldım cuk cuk emiyo. Denemek lazım canım hangisini sevecek bebişin.dogdugundan beri emzik deniyorum ugrasyorum her denemem kusmayla sonuclanyo canim istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?