2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende tek delikli olanı yani 1 numarayı kullanıyorum. 3aydan sonra değişmek gerek ama değişmedim bende meme reddi felan olur delik çok olursa diye korktum.
Meme reddi bizim biberondan önce başladı. O nedenle biberona başlamıştık. Çok uzun sürüyor bitirmesi. Zaten diğer uçlara göre sert bir ucu var. Şimdi memeden de emiyor az çok ama benimki de yenidoğan yani 1 numara. Baktığımda 1 ay üstü ve 3 ay üstü var emin olamadım.

biz hala ayaktayiz
kac kere basa sardik bilmiyorum kizlar.
uyutuyorum yatagina koyuyorum 10 dakka surmuyo we agliyo emzirmekten gogus uclarim acidi cok mutsuzum

Uygulayacağım canım aslında benimki de kucakta gezdirerek uyuyordu agirlastigi için belim kopuyordu artık ben de ayakta sallamaya zor bela alıştırdım :) ne iyi yapmışım değil mi :) ş pat yöntemini denedim üç dört gün yatmadı hiç bi saatte sürse yatmadı . Annem de ayakta salla dedi öyle oldu.eline bi yemenim var onu veriyorum sallarken onu emiyor öyle uyuyor .bi de bizimki sesler e çok hassas yatar mi acaba öyle kendi halinde deneyip gorecez

Benimde ayakta sallama maceram öyle başladı.. Çocuk ilk aydan 5 kiloyu aşmıştı.. Sancıları fazla idi.. Mecbur hep kucakta idi.. İstemeden sallamaya başladım şimdi nasıl düzelecek diyorum ama sancıları bitmedi daha.. Kaç gündür iki üç saat uyuyordum, resmen bu gece o da olmadı.. Ölüyorum uykusuzluktan ama ne garip ki sabaha kadar uyuyan kocam uyuyor içeride..

Kızlar, devlet memuruyum.. Bordro da çocuk sayısı kısmı sıfır.. Sizlerde yazıyor mu çocuk sayısı??
Ben doğum parası ve süt parasına başvurmadım, ondan mı acaba? Aslında iş yerine doğum belgesini verdim ama

Kaç aylıktı canım senin bebeğin? 4. Aydan itibaren uyku eğitimi ne başlayabiliriz. Ss pat yöntemi belki daha iyi olur ilerleyen zamanlarda. Sese hassas bebek olunca da zor ( Ben de farklı yöntemler okuyup benim kıza uygun olan metodlari karışık uyguluyorum, her zaman iyi gittiği söylenemez

Benimki gündüz hiç uyumuyor arkadaş ya çıldıracam ve geceye kadar da kucak istiyor resmen evin içinde kilometrelerce yol yürüyorum.her yanım agriyo uyusa bile 5 dakika bilemedin 10 dakika sonra fildir fildir gözler açık.. buarada hangi metodu denediysem ise yaramamıştı ama uyurken benimki dumanın senden daha güzel sarkisi ile uyuyor. Buarada tabi gogsumu verecem bi yandan da kucaginda sallicam yoksa beyimiz uyumuyor.saatlerce boyle mücadale ederek uyutuyorum. Sonuc 5 dakika ya da 10 fakika sonra hic uyumamis gibi ayakta..Enteresan zamane bebesi:)))

Benim iç dikislerime zarar verdi. Evet giyilmemesi gerekiyor aslında. İç basıncı arttıran şeylerden kaçınmak lazim
Canım iç dikişlerinin zarar gördüğünü nasıl anladın? Ağrın filan mi oldu? Ben korse kullanmıyorum ama karin göbek basen vs egzersizleri yapıyorum bi yandan da korkuyorum zarar görür mü diye. Bu arada ayın 1 inde 4 aylık oluyoruz

Kızlar giremez oldum ama zor huysuz günler geçiriyoruz. Ayın 1 inde 4 aylık oluyoruz. Inanılmaz derece bu ay içinde huysuzluk başladı. Salya akintimiz kilolarca:) iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyor iştah çok azaldı memeyi veriyorum iki çekip bırakıyor bazen onu da almak istemiyor gündüz çok ama çok az emiyor nerdeyse hic emmiyo cocuk açlığa nasıl dayaniyo. Zaten sütüm yeterli değildi benim en başından beri.gece uyurken emiyo ara ara öyle. Sizde durumlar nasıl 4 aylık olan annişler?

Ayni seyler var desem inanır mısın? Demek ki "atak" hep ataga suç buluyoruz bebelerde hiç suç yok. Ama öyleyse geçer inşallah. Bu aralar ben de memnun edemiyorum
benimki yaklas8k iki haftadir huysuz.c7nku abladan bana benden ona soguk alginligi gecti.burnu tikandi rahat ememedi cok sinirliydi.uc gun sifir uyku uyuduk.surekli burninu acip aspire etmeme ragmen hemen tikaniyordu.simdide balgamli oksuruge cevirdi.bu sefer genzi doluyor oksuruyor uykusu bolunuyor.iki gundur anca gece derin uyuyor yavrum.yani atak haftasissi sa bile biz bu sebepten zor atlattik.
cok salgin varmis.bebekle kalabal8k ortamlara gitmeyin bir sure.hava degisimi mahfediyor.tamda 4.aya giriyorlar aliskanliklarin edinildigi ay.

Daha 40 im çıkmamıştı canım dikiş ağrıları falan tamamen geçmişti. Sonra bir düğünde korse taktim. Hem de bebeğim kolikti sürekli kucagimda belki 10 saat yürüyerek zıplayarak pispisliyordum. Sonra kesi yeri içerden aşırı ağrı yapmaya başladı. Hareket edemez oldum. Doktora gittim o söyledi. 5-6 gün yattım biraz düzeldi. Sonra ne zaman korse denesem ağrım oldu. Bir aydır hiç denemedim

Duman şarkısıyla uyuyan bebe iyiymiş. Gündüz uyumasa da oyalandigi bişey var mı? Kucakta gezmek yerine Çok zor ya , Ben de oğlumdan biliyorum onu uyutmak tam bir işkenceydi , korkardım akşam vakti geliyor diye. Kızım şimdilik iyi gidiyor inşallah böyle devam eder .Bu arada bizim de pek gündüzleri uyku olmuyor evde, Eğer disardaysam iyi uyuyor ama evde kısa kısa uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…